FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

TEST: Bedste Phenylalanin 2021

I denne artikel har vi valgt at se nærmere på stoffet phenylalanin, en aminosyre, der kan anvendes til at bekæmpe alt fra depression til vægttab. Vi har sammenlignet og set på 4 kosttilskud med phenylalanin. Læs mere om testen nedenfor.

Hvilket phenylalanin-tilskud er bedst?

Vores test af phenylalanin er baseret på flere forskellige faktorer. Vi har primært valgt at fokusere på de kosttilskud, der kun indeholder stoffet. Vi har således valgt at udelukke såkaldte "multitilskud", som indeholder en række stoffer. Vi har bl.a. set på:

  • Prisen: (er produktet prisen værd?)
  • Indhold: (hvordan ser indholdet ud?)
  • Eksterne tests og anmeldelser: (hvad siger andre testere og kunder om produktet?)

Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna. Du kan scrolla tabellen i sidled för att se all data, men det kan vara enklare att hålla mobilen i liggande läge för att jämföra produkterna.

Phenylalanin Omdöme Pris Storlek Pris / g Form
Healthwell DLPA Fenylalanin 500
Healthwell DLPA Fenylalanin 500
Ratings
9.5 / 10
Bedst pris
129 kr
Til butik
60 pille 4,30 kr Kapsler
Healthwell Fenylalanin 500
Healthwell Fenylalanin 500
Ratings
9.3 / 10
Bedst pris
105 kr
Til butik
60 pille 3,50 kr Kapsler
Solgar DLPA
Solgar DLPA
Ratings
8.5 / 10
Bedst pris
189 kr
Til butik
50 pille 6,30 kr Kapsler
Solgar L-Phenylalanine
Solgar L-Phenylalanine
Ratings
8.3 / 10
Bedst pris
189 kr
Til butik
50 pille 7,56 kr Kapsler
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Healthwell DLPA Fenylalanin

Healthwell DLPA Fenylalanin - Tilskud af høj kvalitet

Når du føler dig glad eller får de behagelige fornemmelser, når du hører en rigtig god sang eller føler sensuelt kærtegn, er det neurotransmitteren dopamin, der strømmer i blodbanen, mens adrenalin gør det muligt at udføre ekstra, ved f.eks. en test, en træning eller for at undslippe fra en farlig situation.

Phenylalanin kan også påvirke vores evne til at huske information og give en mere generøs tilgang til livet, universet og alt.

Hvordan får man Phenylalanin?

Phenylalanin er en såkaldt essentiel aminosyre, hvilket betyder, at kroppen ikke producerer den selv uden at skulle forsynes med den udefra for et godt helbred. Man kan finde stoffet i forskellige typer fødevarer, både grøntsager og dyr, og kosttilskud, der giver et godt niveau af aminosyren, sælges.

Hvis du er kødædende, er nogle af de bedste kilder til phenylalanin:

  • Kylling
  • Lever fra kvæg
  • Seafood

Du kan også finde stoffet i mælk og sojabønner, men også i avocado, nødder og forskellige frø. Men de fleste får ikke nok af stoffet selv, hvoraf kosttilskud kan være en fantastisk løsning.

Gennemgang af phenylalanin som nootropic

Hvad sker der ved phenylalaninmangel

Da phenylalanin er en del af processen af hormoner, der giver os følelser og reaktioner som stress, glæde, motivation og styrke, kan manglen på stoffet føre til humørsvingninger og manglende glæde. Det har også vist sig, at manglen kan føre til vægtøgning, ikke mindst fordi manglen på motivation let fører til slutningen af træningen eller simpelthen det, at ignorere hvad man spiser. Hvis det drejer sig om alvorlig mangel, kan man endda få problemer med sit blodomløb.

Hvad sker der i tilfælde af overdosering?

Du kan også få for meget phenylalanin, og den mest almindelige bivirkning er som regel hovedpine. Hvis du har PKU, er en sygdom, hvor phenylalaniniveauerne er unormalt høje siden fødslen, bør du undgå en ekstra indtagelse af stoffet, og det er noget, der rammer ca. 5 ud af 100.000 mennesker i Skandinavien. Det er dog noget, der opdages i en tidlig alder, så som voksen behøver du ikke bekymre dig om at have sygdommen.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
78 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5
Sidst redigeret: 2021-01-17 20:44:08

Testvindere - Bedste Phenylalanin

  • Healthwell DLPA Fenylalanin 500
  • Healthwell Fenylalanin 500
  • Solgar DLPA
  • Solgar L-Phenylalanine