Bedste Kasein test 2022

Opbygger muskelstyrke og forbedre kroppens restitution, længe efter du har taget det
Sidst redigeret maj 2022

Hvorfor skal du vælge kasein som dit primære proteinpulver? Fordi det optages langsommere i kroppen, modsat eksempelvis Whey proteinpulver. Hvilket betyder at dine muskler får tilført næring hele døgnet, både før og efter træning, samt mens du sover. Vi har afprøvet flere forskellige slags kasein proteinpulver, og vinderen af "Bedst i test" er: Bodylab Casein Protein pulver. Som vinder, fordi det både har en fremragende smag af chokolade, er let at opløse, og så er den udvundet af frisk mælk. Vores vinder af "Bedste billigste pulver" er: Core Casein som også er et godt og langsomt virkende proteinpulver, der modvirker nedbrydning af muskler.

Vores testpersoner var især glade ved prisen på mærket, og mener at man får meget pulver for pengene. Det produkt som har fået højeste bedømmelse blandt brugerne er Body Science Casein, som dermed har vundet "Bedste bruger bedømmelse". Blandt brugerne er der stor begejstring for denne budding variant, der både kan spises som et mellemmåltid, eller inden sengetid.

 

Testvindere - Bedste Kasein

 1. Bedste i test: Bodylab Casein Protein
 2. Bedste brugerbedømmelse: Core Casein
 3. Bedste kasein til prisen: Body Science Casein
 4. Bedste premium kasein: Swedish supplements Slow
 5. Bedste smag: Optimum Nutrition Gold Standard
 1. Bedste i test: Bodylab Casein Protein

  9,7/10
  Et velsmagende kasein proteinpulver, der virker, også når du sover.
  Bodylab Casein Protein (750 g)
  Bedst i test
  Proteinindhold
  71%
  Pris / kg
  279 kr
  Protein g/kr
  2.82
  Sukkerindhold
  4%
  Til butik
  209 kr
  Fordele
  • God at blande med mælk eller vand
  • Dejlig smag af chokolade
  Ulemper
  • Kun 1 smag

  Vi har testet Casein Protein fra Bodylab, som er et langsomt virkende proteinprodukt, der er udvundet af skummetmælk. Vi har valgt det som "Bedst i test" fordi dets sammensætning af 80% micellar kasein og 20 % valleprotein, er det sammen forhold, som det, der findes i skummetmælk. Hvilket betyder at kroppen får tilført protein af ernæringsmæssig høj kvalitet. Og så er smagen også optimeret i forhold til tidligere versioner af produktet, hvor chokoladen ikke har kunnet overdøve en lidt harsk eftersmag. Den har producenterne nu fået styr på. Og proteindrikken har en god eftersmag.

  Et par enkelte gange var der problemer med opløsninger, der efterlod klumper. Men det kan klares med en håndblender. Som anbefalet af producenten tog vi Casein Protein pulver før sengetid, for at opnå en langsom optagelse, mens vi sov. Pulveret kommer med en måleske, samt en anbefaling af, hvor meget pulver, man skal tage, beregnet ud fra ens kropsvægt, i løbet af dagen. Det kan næsten ikke blive lettere. Det er samtidig et ekstra plus, at den kan blandes med både mælk og vand, alt efter hvad man nu foretrækker.

  Læs mere
 2. Bedste brugerbedømmelse: Core Casein

  9,5/10
  Et budgetvenligt proteinpulver i 9 forskellige smag.
  Core Casein
  Proteinindhold
  82%
  Pris / kg
  220 kr
  Protein g/kr
  3,73
  Sukkerindhold
  3.4%
  Til butik
  165 kr
  Fordele
  • Kan bruges til bagning
  • Nemt at blande
  • 9 forskellige smag
  Ulemper
  • Indeholder aspartame

  Vi har testet CORE CASEIN, der er valgt som det produkt med de bedste "Bruger anbefalinger". Core Casein er et langsomt protein, der optages over længere tid i kroppen, i modsætning til andre proteinpulver, der optages hurtigt, og især er gode før og efter fysisk hård træning. Dette proteinpulver er godt at tage, i situationer hvor man ikke nødvendigvis er fysisk aktiv, men stadig gerne vil have hjælp til at bevare eller opbygget en muskelmasse, eksempelvis når man sover. Som anbefalet af producenten tog vi Core Casein pulveret før sengetid. Og fulgte instruktionerne om at blande det ca. en halv time før sengetid, med en stavblender, og så lade det stå og trække i køleskabet, inden vi drak det.

  Core Casein findes i mange forskellige smagsvarianter. Hvilken der er bedst, er vist en smagssag. Vi smagte både chokolade- og jordbærversionen, og var tilfredse med begge. Smagen er ikke videre stærk, hvilket vi foretrækker. Derudover har vi også med stor succes brugt det i budding og til at bage med.

  Læs mere
 3. Bedste kasein til prisen: Body Science Casein

  9,3/10
  Lav din egen proteinbudding for under 7 kr. per portion.
  Body science Casein ‐ Perfekt som mellemmåltid
  Proteinindhold
  81 %
  Pris / kg
  252 kr
  Protein g/kr
  3,21
  Sukkerindhold
  3.2 %
  Til butik
  189 kr
  Fordele
  • Velegnet til laktosefølsomme personer
  • Kan med fordel laves til en budding
  • Smager godt

  Vi har testet Casein Protein Pudding fra Body Science, som er et budgetvenligt proteinpulver, sammenlignet med andre proteinpulver. Derfor har vi valgt det som det "Bedste billige" kasein proteinpulver. Casein Protein Pudding pulver er fremstillet af protein fra sødmælk og hjælper med at opbygge eller bevare kroppens muskelmasse, også i situationer, hvor man ikke er så aktiv, som når man sover. Fordi rigtig mange proteinpulver er mælkebaseret, og derfor indeholder laktose, har det ikke været egnet til laktoseintolerante. Men dette proteinpulver indeholder laktaseenzym, der nedbryder laktosen i maven, hvilket gør det yderst egnet som proteinkilde for laktosefølsomme personer.

  Man kan blande proteinpulveret med vand, eller mælk, og drikke det ligesom andre proteinpulver. Pulverets sammensætning af mælke- og kaseinprotein giver det en tyk og cremet konsistent, og en god mæthedsfornemmelse. Men man kan også vælge at stille det en time i køleskabet, og få en velsmagende proteinbudding, der kun indeholder 24 gram protein. Det er der ikke mange dessert der gør. Body Science Casein findes i mange forskellige smagsvarianter, og smager godt. Faktisk så godt, at det har vundet i en af Sveriges største uafhængige smagstest af proteinpulver, og det endda i konkurrence med 35 andre proteinpulvre.

  Læs mere
 4. Bedste premium kasein: Swedish supplements Slow

  9,1/10
  Indeholder 26 gram muskelopbyggende protein pr. portion.
  Swedish supplements Slow Casein
  Proteinindhold
  80 %
  Pris / kg
  288 kr
  Protein g/kr
  2,78
  Sukkerindhold
  4 %
  Til butik
  259 kr
  Fordele
  • Kommer i en stor pakning
  • Kan både drikkes og laves til budding
  • Hele 26 gram protein i en enkelt portion
  Ulemper
  • Prisen

  Vi har testet Swedish Supplements Slow Casein, der er valgt som det bedste "Bedste premium" kasein proteinpulver, fordi den kommer i en stor størrelse. Swedish Supplements Slow Casein er en langsom proteinkilde, baseret på mælk, der optages i kroppen over flere timer. Også når man ikke er aktiv. Pretein pulveret er derfor yderst velegnet til at blande, og drikke, før sengetid, eller som et proteinrigt mellemmåltid. Vi fulgte de lette anvisninger fra producenten, og blandede proteinpulveret med mælk eller vand, alt efter smag. Som anvist blandede vi 33 gram pulver med 2-3 dl væske, hvilket ikke lyder af meget, alligevel indeholder hver portion 26 gram muskelopbyggende protein.

  Man kan også blande en lidt mere cremet konsistens, stille den i køleskabet i 20 minutter, og så har man en budding, der fungerer godt som et mellemmåltid eller en sund dessert. Swedish Supplements Slow Casein kommer i rigtig mange smagsvarianter, hvilket er en stor fordel, da der er mange at vælge imellem. Dog er det lidt problematisk med en så stor bøtte, hvis det er en smagsvariant, man ikke er så vild med. Så skal der drikkes/spises rigtig meget pulver, før man kan åbne en ny bøtte.

  Læs mere
 5. Bedste smag: Optimum Nutrition Gold Standard

  8,9/10
  Et godt valg til laktosefølsomme personer, med mange smagsvarianter at vælge imellem.
  Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein, 908 gram
  Proteinindhold
  75 %
  Pris / kg
  296 kr
  Protein g/kr
  2,53
  Sukkerindhold
  6.4 %
  Til butik
  269 kr
  Fordele
  • Mange forskellige smagsvarianter
  • Egnet til laktosefølsomme personer
  Ulemper
  • Prisen

  Vi har testet Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein, der blandt testpersonerne er valgt som dét proteinpulver med den "Bedste smag". Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein er et proteinpulver der indeholder kaseinmiceller, som er med til at øge og bevare kroppens muskelmasse, også når man ikke er fysisk aktiv, eksempelvis mens man sover. Pulverets har et proteinindhold på omkring 73-75 % per portion, samt et lavt indhold af fedt og mættet fedt. Fordi rigtig mange proteinpulver med kaseim er baseret på mælk, har de traditionelt ikke været særlig godt egnet til laktoseintolerante. Men Optimum Nutrition Gold Standard 100% indeholder en enzymblanding, der nedbryder laktosen inde i maven, og er derfor yderst egnet til folk, som er laktosefølsomme.

  Proteinpulveret kommer i fem forskellige velsmagene varianter. Der medfølger en ske til at blande med, samt instruktioner i blandingsforhold, i pakningen. Det er rart at pulveret kommer i så store mængder. Men vi havde dog foretrukket, at det var muligt at få små prøver, inden køb, så det var nemmere at vælge den variant, man bedst kan lide. I tillæg skal det nævnes, at produktet kommer i en praktisk bøtte, som er nem at åbne og lukke.

  Læs mere
Afgørende faktorer for at du skal finde bedste kasein

Kasein købsguide

Der findes rigtig mange kasein proteinpulver på markedet. Det kan derfor være svært at indsnævre, hvilken der er bedst for dig. Derfor er det en god ide at overveje hvad du især synes er vigtigt, ved det kasein proteinpulver, du tager. Her er et par ting du kan overveje: - Hvilken smag foretrækker du? - Skal det være letopløseligt, eller må der gerne være et smule klumper? - Skal der helst kunne drikkes eller foretrækker du at spise det? - Hvor vigtig er næringsindholdet i produktet? - Hvor vigtig er prisen på produktet? - Er det vigtigt for dig at kasein proteinpulveret kommer fra en producent, eller et mærke, du kender, eller bruger, i forvejen?

 • Hvilken smag foretrækker du? Kasein proteinpulver kommer i flere forskellige smagsvarianter. Det er mere forskelligt hvad men bedst kan lide. Det kan derfor være en god ide at afprøve forskellige muligheder på markedet.
 • Skal det være letopløseligt, eller må der gerne være et smule klumper? Ikke alle kan drikke noget der let klumper. Derfor kan det være vigtigt om produktet har let ved at blive opløst, eller helst skal blandes med eksempelvis en håndmixer.
 • Hvor vigtig er næringsindholdet i produktet? Proteinpulver, uanset mærke, vil altid bestå af en række "grundlæggende" ingredienser. Men derudover kan pulveret indeholde forskellige andre ingredienser. Hvis det er vigtigt for dig, kan du læse mere om indholdet på selve produktet, i den medfølgende indlægsseddel eller på produktets hjemmeside. På de fleste hjemmesider er der også mulighed for at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om nogle af ingredienserne i produktet.
 • Skal der helst kunne drikkes eller foretrækker du at spise det? Kasein proteinpulver kan i visse tilfælde fryses til en budding, hvilket er en anden måde at indtage pulveret på. Men det er ikke alle, der bryder sig om en buddings konsistens.
 • Hvor vigtig er prisen på produktet? Som med alle andre proteinpulver kan der være stor forskel på prisen. Hvis det er vigtigt for dig, at det kasein pulver du tage er budgetvenligt, så er det bare at undersøge markedet, og sammenligne priser kontra indhold.
 • Er det vigtigt for dig at kasein proteinpulveret kommer fra en producent, eller et mærke, du kender, eller bruger, i forvejen? For mange er det vigtigt at det mærke de bruger, er et de kender i forvejen og er trygge ved. Hvis du er en af dem, så hold fast i det. Alternativt kan du tjekke anmeldelser af de forskellige produkter, for at blive klog på, hvordan andre oplever det pågældende proteinpulver.
Så valgte vi de bedste kasein

Sådan lavede vi testen

For at gøre testningen af kaseim protein pulver så ens som muligt, har vi opstillet en række kriterier, som testpersonerne skulle teste ud fra undervejs: - Alle testpersoner fik udleveret proteinpulver til det samme antal dage. En del af undersøgelsen var at teste, og pulveret var nemt at dosere, eller om der var unødig meget spild. - Testpersonerne skulle undersøge og bedømme hvor let proteinpulveret havde ved at blive opløst på tre måder. 1. Pulveret skulle opløses i vand eller mælk, ved at blive rørt ud med en ske. 2. Pulveret skulle blandes med mælk eller vand i en shaker. 3. Pulveret skulle blandes med en håndmixer eller blender. - Efter hver afprøvning, skulle testpersonerne beskrive tykkelsen på konsistensen, hvorvidt der var klumper og hvor drikkevenligt det proteindrikken var. Der er lavet en tilsvarende test, inden proteinblandingen blev frosset til budding. Vi har testet de mange forskellige proteinpulver ud fra en række enslydende kriterier:

 • Hvordan var smagen, nogen proteinpulver kan godt have en grim bismag, andre kan efterlade en mere flad fornemmelse. Testpersonerne blev bedt om at beskrive deres oplevelse
 • Var der en klar sammenhæng mellem pris og produktet. Oplevede testpersonerne at de dyre var bedre end de billige, eller omvendt?

Ofte stillede spørgsmål om bedste kasein

Ofte stillede spørgsmål om kasein

Hvilket kasein er bedst?

Vi valgte Slow Release Protein Formula fra Bodylab Nutrition som det produkt der var bedst i test fordi testpersonerne oplevede det som en meget velsmagende produkt, der samtidig kommer fra en producent, som mange kendte i forvejen.

Kan alle bruge kaseinprotein?

Børn bør kun tage proteinpulver som tilskud i samarbejde med en læge eller en ernæringsekspert. Mange kaseinproteiner indeholder laktose og er derfor ikke egnede til laktoseintolerante mennesker.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
105 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5