Test: Bedste Tranebærkapsler 2021

Sidst redigeret: Juni 2021

Vidste du at tranebær indeholder en af de højeste koncentrationer af antioxidanter af alle frugter og bær? De er blandt de frugter, bær og grøntsager, der er rigest på de sundhedsfremmende antioxidanter, som beskytter vores celler mod frie radikaler. Tranebær findes på mange folks indkøbsliste af forskellige årsager, herunder deres evne til at reducere betændelse, styrke immunforsvaret og meget mere. Vi fører nogle rigtigt gode tranebærkapsler her på siden. 

FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Købsvejledning: Sådan finder du de bedste tranebærkapsler

Da der er relativt mange mærker af tranebærkapsler at vælge imellem, kan det være svært at vælge de kapsler, der er bedst. For at gøre det lettere for dig har vi udarbejdet en kort købsguide. Ved at starte herfra kan du hurtigt og nemt finde de vigtigste sammenligningspunkter.

Disse punkter er vigtige at overveje, når du vælger tranebærkapsler:

 • Mængden af tranebærekstrakt per kapsel
 • Pris per kapsel
 • Indehold og tilsætningsstoffer
 • Økologi

Et tilskud af tranebær, der opretholder en god kvalitet, skal være økologisk og helst uden tilsætningsstoffer. Indholdet af kapslerne skal også komme fra saften og ikke fra tranebærets skræl. Saften betragtes som bedre, fordi den indeholder en større mængde gavnlige antioxidanter.

Den pris, du betaler pr. oakke og kapsel, skal bestemmes i forhold til indholdet og kvaliteten. Kapsler, der indeholder en større mængde tranebærekstrakt, retfærdiggør ofte en højere pris. Hvis du vil tage kapslerne i længere tid for at styrke din generelle sundhed, kan det være værd at tage en lavere koncentration. Dette handler dog om en balance mellem hvilken pris du er villig til at betale, og hvilken effekt du vil opnå.

Hvis du hurtigt vil finde et produkt, der kan passe dig godt, kan du se på vores testanmeldelser nedenfor. De forskellige kategorier er der for at matche forskellige behov og krav, du måtte have.

 

Testvindere - Tranebærkapsler

 • Healthwell Tranebærstabletter - Tranebærkapsler bedst i test
 • Fitness Pharma Tranebærkapsler (100 kapsler)
 • Better You Tranebærkapsler - Bra Val
 • Elexir Pharma Cranberry cure ekstrakt af tranebær og tyttebær 48 tabletter
 • Pureviva Tranebær Pulver Ø (100 g)
 • Dr Mercola D-Mannose and Cranberry - De bedste tranebærkapsler mod urinvejsinfektion
 • Tranirin

De bedste tranebærkapsler 2021

Vi har testet mange tranebærkapsler. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert tranebærkapsler og en gennemgang af hvert produkt. Hvis du vil se en oversigt over alle de tranebærkapsler, der var inkluderet i testen, kan du gøre det her.

 1. 1. Healthwell Tranebærstabletter - Tranebærkapsler bedst i test

  9,5/10
  Healthwell Tranebærstabletter
  Bedst i test
  Størrelse
  90 pille
  Mg / pille
  500 mg
  Pris / pille
  1,17 kr
  Til butik
  105 kr

  Healthwell er et mærke fra Svensk Kosttilskud med fokus på høj kvalitet og god pris. Med Healthwells tranebærkapsler har de endnu en gang formået at skubbe prisen i bund, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hver pakke består af 90 kapsler, hver kapsel indeholder 500 mg tranebærekstrakt. Prisen pr. dosis er en af ​​de laveste på markedet (ca. 1 kr. pr. kapsel / daglig dosis). Samtidig indeholder produktet den samme mængde tranebærekstrakt som mange af de konkurrerende brands’ tranebærprodukter, såsom Better You og Naturens apotek. Hvis du er veganer, er dette også et alternativ, der fungerer, fordi kapslerne ikke indeholder gelatine, men i stedet er baseret på mikrokrystallinsk cellulose. Af de eksterne kundebedømmelser og tests, vi har undersøgt, kan det ses, at størstedelen af ​​dem, der købte produktet, er meget tilfredse og at det blandt andet hjalp mod urinvejsinfektion.

  Med hensyn til pris, indhold og hvad eksterne anmeldelser har skrevet om produktet, vælger vi at anbefale Healthwell Tranebærkapsler og vælge dem som det bedste i vores test.

  Läs mer
 2. 2. Fitness Pharma Tranebærkapsler (100 kapsler)

  9,3/10
  Fitness Pharma Tranebærkapsler (100 kapsler)
  Størrelse
  100 pille
  Mg / pille
  900 mg
  Pris / pille
  1,00 kr
  Til butik
  100 kr
 3. 3. Better You Tranebærkapsler - Bra Val

  9,3/10
  Better You Tranebærkapsler
  Størrelse
  90 pille
  Mg / pille
  500 mg
  Pris / pille
  1,88 kr
  Til butik
  169 kr

  Better You er et svensk firma med et stort udvalg af kosttilskud og sundhedsfødevarer af høj kvalitet. Hvis du leder efter et godt økologisk produkt med tranebærekstrakt, er Better You Tranebærkapsler valget for dig. Produktet svarer til Healthwells tranebærtabletter med hensyn til indhold, hvor hver kapsel består af 500 mg tranebærekstrakt, og hvor kapslen er vegetabilsk. Produktet er lidt dyrere end Healthwells ækvivalent, noget der kan være relateret til, at Better You fremstiller økologiske produkter, som normalt koster mere. De eksterne kundebedømmelser er høje, og vi anbefaler produktet.

  Läs mer
 4. 4. Elexir Pharma Cranberry cure ekstrakt af tranebær og tyttebær 48 tabletter

  9,1/10
  Elexir Pharma Cranberry cure ekstrakt af tranebær og tyttebær 48 tabletter
  Størrelse
  48 pille
  Mg / pille
  300 mg
  Pris / pille
  5,19 kr
  Til butik
  249 kr
 5. 5. Pureviva Tranebær Pulver Ø (100 g)

  8,9/10
  Pureviva Tranebær Pulver Ø (100 g)
  Størrelse
  100 g
  Mg / pille
  n/a
  Pris / pille
  n/a
  Til butik
  100 kr
 6. 6. Dr Mercola D-Mannose and Cranberry - De bedste tranebærkapsler mod urinvejsinfektion

  8,9/10
  Dr Mercola D-Mannose and Cranberry
  Størrelse
  60 pille
  Mg / pille
  400 mg
  Pris / pille
  4,75 kr
  Til butik
  285 kr

  Dr. Mercola D-Mannose and Cranberry er et kombinationstilskud, der fokuserer på at forhindre urinvejsinfektioner. Dette gøres ved at kombinere tranebærekstrakt med mannose, et kulhydrat, der ligner glukose. E. coli-bakterier forårsager 90 procent af urinvejsinfektioner hos mennesker, og nogle undersøgelser tyder på, at D-mannose kan knytte sig til disse bakterier, hvilket gør dem sværere at knytte til cellerne selv og forårsage infektionen. Hver pakke består af 60 kapsler, hver kapsel indeholder 1000 mg mannos og 400 mg tranebærekstrakt. Den anbefalede dosis er 2 kapsler om dagen, og kapslerne er veganske, hvilket gør produktet velegnet til veganere.

  Fordi produktet indeholder mannose, er det meget dyrere end de andre produkter, der kun indeholder tranebærekstrakt. Hvis du tidligere har haft problemer med urinvejsinfektioner, kan det dog være besværet værd at betale for et dyrere produkt alene for at løse problemet. De eksterne kundebedømmelser giver produktet høje anmeldelser hvilket betyder, at det har hjulpet dem. Kapslerne har en normal størrelse, og vi havde ingen problemer med at sluge kapslerne på grund af deres størrelse. De er dog ikke små, så det bliver naturligvis lettere at sluge med et glas vand. I det store og hele giver vi produktet en god anmeldelse. Prisen er høj, men "du får hvad du betaler for" er korrekt i dette tilfælde.

  Läs mer
 7. 7. Tranirin

  8,7/10
  Tranirin
  Størrelse
  100 pille
  Mg / pille
  500 mg
  Pris / pille
  1,69 kr
  Til butik
  169 kr
Se alla produkter
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Hvad er tranebærkapsler sundt for?

Selvom de fleste undersøgelser relateret til emnet hovedsageligt har fokuseret på friske tranebær, kan det antages, at flere af fordelene også gælder tranebærkapsler. Nedenfor er et udvalg af nogle af de største fordele ved tranebær:

 • skinSundt for hudenTranebær indeholder blandt andet høje niveauer af A-vitamin, som er nødvendigt for hudens sundhed og smidighed. Synet påvirkes også af mangel på dette vitamin, og nattesynet kan blive nedsat. Mangel på A-vitamin kan også forårsage mærkbart betændt og problematisk hud.
 • knogleskorhedForebygger knogleskørhed: Hvad mange måske ikke ved er, at tranebær også er en vigtig kilde til calcium. Knogler og tænder har brug for dette mineral, og mangler kan i værste fald føre til problemer med både vækst og osteoporose. De fleste børn sætter pris på frugt til snacks, og her kan tranebær som en kilde til calcium være både et sjovt og godt alternativ sammen med for eksempel nødder.
 • antioxidanterIndeholder vigtige antioxidanter: Tranebær fremhæves måske hovedsageligt i helsekost i betragtning af det høje indhold af antioxidanter. Mange mener, at den lyse røde farve antyder og indikerer, at tranebær består af flere forskellige typer antioxidanter, hvoraf polyphenoler, catechiner, anthocyaniner og reservatrol er blevet påvist. Det er derfor ikke så mærkeligt, at bærene undertiden kaldes superbær, da de har en alsidig positiv effekt på både krop og sundhed. Polyfenoler er kendt for blandt andet at have en antiinflammatorisk virkning og styrke immunforsvaret. Antioxidanter siges generelt også at bremse aldring. Immunsystemet får et ægte løft gennem alle de positive egenskaber ved tranebær, som sammen får dig til at føle dig både mere opmærksom og stærkere.
 • C vitaminIndeholder C-vitamin og jernTranebær indeholder også en masse C-vitamin, som blandt andet hjælper jernoptagelsen fra mad. C-vitamin er en af ​​kroppens vigtigste vitaminer, der er nødvendige for både brusk, knoglevæv og blodkar. Alvorlig mangel åbner døren for stædige infektioner og sår, der aldrig heler. Milde varianter forårsager udmattelse og følelser af træthed. Bæret letter jernoptagelse, samtidig med at det i sig selv er en fremragende kilde til jern. Jern er også yderst vigtigt for blodets evne til både at transportere og absorbere ilt. Jernmangel blandt både unge og ældre kvinder er meget almindeligt, og her kan tranebær være nyttigt på mere end en måde.
 • kolesteroletSundt for kolesterolet: En anden sundhedsfremmende effekt, der tilskrives tranebær, er dens evne til at have en positiv virkning på skadeligt kolesterol, ikke mindst ved at være både en kilde til fiber og en fedtfattig mad. Det er ingen nyhed, at fiberrige fødevarer balancerer blodfedt, mens de øger mætheden. Her hjælper tranebær også med at forhindre træg mave. Visse forbindelser i tranebærsaft kan hjælpe med at eliminere bakterielle infektioner med H. pylori i maven, hvilket reducerer risikoen for mavesår. Derudover er det aldrig dårligt for helbredet at vælge mad med mindre dårligt fedt. Ikke mindst kan det på lang sigt bidrage til en reduceret risiko for fedme-relaterede sygdomme.
 • urinvejsinfektionBeskytter mod kræft og urinvejsinfektion:  For at gøre listen over sundhedsfremmende virkninger endnu længere indeholder de også stoffer, der kan bremse både kræft og aldring blandt andet ved at bremse udviklingen og spredningen af ​​tumorer. De modvirker ikke kun urinvejsinfektioner, men menes også at have stoffer, der kan skræmme mavesårbakterier på flugt. Kemikaliet i tranebær, der har disse magiske egenskaber, kaldes proanthocyanidin og forkortes PAC. Dette stof er et eksempel på en meget kraftig variant af antioxidant. Mange mennesker tror, ​​at dette stof forhindrer mange bakterier i at få fodfæste og fri adgang til kroppen. Dette er en opdagelse, der igen kan reducere brugen af ​​antibiotika til for eksempel tilbagevendende urinvejsinfektioner hos kvinder, men måske primært til forebyggende formål. PAC siges også at beskytte tænderne mod plak.
 • hjertehelbredBedre hjertehelbred: At drikke tranebærsaft regelmæssigt kan sænke risikoen for hjertesygdomme ved at øge det "gode" HDL-kolesterol, reducere inflammation og forhindre kolesteroloxidation. Ifølge nogle moderne amerikanske undersøgelser kan tranebærsaft også reducere risikoen for forskellige typer hjerte-kar-sygdomme samt diabetes og slagtilfælde. De meget interessante undersøgelser, der var tale om, var at undersøge de sundhedsmæssige virkninger af regelmæssigt forbrug af tranebær. Halvdelen af ​​deltagerne drak tranebærsaft to gange dagligt i otte uger, og den resterende halvdel drak en placebo-lignende drink. Forskerne undersøgte derefter blandt andet blodtryk og blodsukker samt forskellige niveauer af betændelse i kroppen. De, der havde drukket tranebærsaft, havde forbedrede værdier på alle tests. Risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme faldt med op til 10 procent. Man troede også, at faktoren bag de forbedrede værdier var det høje indhold af polyfenoler i tranebær.

Selvom der er flere undersøgelser, der viser de positive virkninger af tranebær- og tranebærkapsler, har der også været undersøgelser, der ikke har vist nogen effekt. Med andre ord er der behov for flere undersøgelser for at afgøre, om tranebærkapslerne rent faktisk hjælper, eller om der er andre faktorer, der er den medvirkende faktor til de fysiske forbedringer, man kan se.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
117 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5