Om Kosttilskudguiden.dk

Kosttilskudguiden.dk ejes og drives af Venerolink AB. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du udfylde nedenstående formular. Webstedet har været i vores besiddelse siden midten af ​​2016, men det var først i slutningen af ​​samme år, at hjemmesiden kom ordentligt i gang. Hovedformålet med webstedet er at guide dig som forbruger i en jungle af forskellige kosttilskud. Vi gør dette gennem en række faktorer, hvoraf nogle er som følger:

  • Vi opsamler, gennemgår og deler information og fakta om forskellige typer kosttilskud. En del af oplysningerne handler blandt andet om, hvor godt et bestemt stof er at benytte i form af kosttilskud. Nogle grupper af mennesker, som gravide eller personer med højt blodtryk, kan have problemer med forskellige stoffer og bør derfor ikke anvende nogen form for kosttilskud i disse tilfælde. Vores primære mål i disse to tilfælde er at afskrække disse mennesker fra at benytte de kosttilskud, de måske kunne have fået sundhedsproblemer med.
  • Vi indhenter altid doseringsinstruktioner for kosttilskud fra Livsmedelsverket.se så du kan føle dig sikker på, hvilken dosis du har brug for. Husk dog, at forskellige mennesker er forskelligt følsomme over for visse kosttilskud og konsulter altid din læge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tage kosttilskud eller ej.
  • Vi arbejder løbende på konstant at holde os opdateret angående detailhandlere af kosttilskud til gode priser. Udover prisen på tilskuddet værdiansætter vi også forsendelsesomkostninger, leveringstider og generel kvalitet af kundeservicen. Vores hovedmål med dette er, at du ikke skal skuffes over de butikker, vi anbefaler. Ved at få en lille provision, når du køber et kosttilskud fra disse forhandlere via kosttilskudguiden.dk, kan vi holde denne side opdateret med produkttests, de seneste oplysninger og hjælpe dig med at finde de bedste priser.
  • Vi arbejder regelmæssigt på at finde de bedste priser på de produkter, du er interesseret i at købe. Vores hjemmeside har blandt andet en indbygget funktion, der løbende søger på internettet for prisjusteringer.

Om vores test

  • Et af formålene med vores hjemmeside er at anbefale produkter inden for de områder, vi skriver om. Det kan være alt fra proteinpulver, spirulina og kreatin til vitamintilskud og CBD-olie. Vores anbefalinger er baseret på flere faktorer. Nedenfor nævnes disse:
  • Mange kosttilskud af en bestemt type er forholdsvis ens. For eksempel er der flere jerntabletter, der er mere eller mindre identiske, og det eneste der skelner dem fra hinanden, er producenter og sælgere. I disse tilfælde vil vi i høj grad se til prisen på produktet, hvilket med andre ord betyder, at den billigste vare vil blive rangeret højere.
  • Nogle af kosttilskudsprodukterne indeholder forskellige mængder af det specifikke stof, der søges efter. Det er vigtigt her at vide, at alle mennesker har forskellige behov for disse stoffer, og vi anbefaler primært produkter, der indeholder god mængde i forhold til det anbefalede daglige indtag for en person, der har brug for et "normalt indtag" af stoffet. Når det siges, kan det variere, og nogle individer kan få brug for mere af stoffet, og andre mindre. Vi anbefaler altid at du foretager din egen undersøgelse, så du får det rigtige beløb for dig selv.
  • Danmark har relativt hårde love vedrørende mad og kosttilskud. Når det er sagt, er de produkter, mærker og web-butikker, der findes i Danmark, af høj kvalitet og tilbyder kun varer, der er lovlige og med gode råvarer. Det betyder, at vi ikke tager meget hensyn til hvilket specifikt mærke et bestemt produkt er.
  • Vi har aftaler med flertallet af de skandinaviske e-handelsforretninger, der sælger kosttilskud. Der kan dog være aktører, som vi ikke har aftaler med. Deres produkter vil derfor ikke indgå i vores tests.
  • Indholdet af produkterne er af største betydning ved sammenligning og vurdering af dem. Et godt eksempel er, at et proteinpulver indeholdende en masse sukker og et lavt proteinindhold ikke vil få en høj bedømmelse, mens et højkvalitetspulver med en høj andel protein til en god pris vil få en bedre bedømmelse.

 

Om virksomheden

Kosttilskudguiden.dk ejes og drives af Venerolink AB.

Adresse

Venerolink AB
Bobergsgatan 10
582 47 Linköping

 venerolink logga

E-mail

Har du spørgsmål om vores test eller kommentarer til indholdet i kosttilskudguiden? Kontakt os via nedenstående formular eller e-mail til info(at)venerolink.se

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der ikke vedrører webstedets indhold, såsom reklame, pressekonferencer eller andre problemer.
Kontakt os