Bedste Betacaroten 2023 - TEST af 5 Betacaroten (bedst i test)

Styrker immunforsvaret og giver din hud en flot sommerglød.

Betacaroten er et pigment, som delvis omdannes til A-vitamin, når det optages i kroppen. Det virker desuden som et antioxidant, der beskytter kroppen og bekæmper skadelige stoffer. Det er især godt for immunforsvaret, huden og slimhinderne. Betacaroten findes blandt andet i grønne grøntsager, gulerødder, peberfrugter og tomater. Spiser du grønt og varieret, så vil du få et dagligt tilskud af betacaroten gennem din kost. Det er dog ikke alle, som får nok betacaroten og A-vitamin gennem måltiderne. Personer, der lider af A-vitaminmangel, kan med fordel tage et betacaroten kosttilskud. Et regelmæssigt indtag af betacaroten farver desuden underhuden gylden, så det bliver nemmere at blive solbrun uden at blive skoldet. Derfor er kosttilskuddet også populært blandt alle, der gerne vil have en flot solbrændt hud.

I denne bedst i test undersøgelse har vi sammenlignet forskellige slags betacaroten produkter for at finde frem til det produkt, som lever op til den højeste kvalitet til en favorabel pris.

Testvindere - Bedste Betacaroten 2023

Her er en oversigt over årets bedste Betacaroten.

 1. Bedst i test: Healthwell Betacaroten Plus
 2. Bedste højdosis: Better You Betakaroten
 3. Bedste lavdosis: Camette Betacarotene
 4. Bedste betacaroten mix: Maxosol

Vores 5 bedste Betacaroten (September 2023)

1. Healthwell Betacaroten Plus - Bedst i test

Healthwell Betacaroten Plus - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Healthwell)

Betacaroten Plus indeholder en høj dosis af betacaroten på 50 mg. Vi har kåret produktet til premium produkt i vores test, fordi man får en ekstra god kvalitet. Ud over betacaroten indeholder produktet andre vitaminer som f.eks. C-vitamin (55 mg), E-vitamin (10 mg), Biotin (150 mcg) samt zink, selen, kobber og sort peber. Dermed får man noget ekstra indhold, som bidrager positivt til kroppens immunforsvar og huden. Produktet er desuden plantebaseret og kan derfor også med fordel indtages af veganere. Vi er nået frem til den konklusion, at man får topkvalitet, når man køber dette produkt. Man skal dog være villig til at betale ekstra for det, for det er dyrere end de andre produkter, vi har testet i denne undersøgelse.

En bøtte med 30 kapsler koster 149 kr., og så er der til en måneds forbrug. Den anbefalede daglige dosis er nemlig 1 kapsel. Det er muligt at få mængderabat, hvor 60 kapsler koster 250 kr. og 90 kapsler koster 369 kr., så der er trods alt noget at spare, hvis man køber betacaroten til en længere periode.

Egenskaper

 • Størrelse: 30 piller
 • Betacaroten: 50 mg
 • Pris / pille: 4,63 kr

Fordele

 • Naturlige ingredienser
 • Velegnet til veganere

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Premium betacaroten - kosttilskud i høj kvalitet.

Priser

Til butik
139 kr

2. Better You Betakaroten - Bedste højdosis

Better You Betakaroten 100 mg - Bedste højdosis
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Better You Caroten indeholder en dosis på 100 mg betacaroten per tablet, hvilket er den højeste dosis vi har fundet i de produkter, vi har sammenlignet. Betacaroten er kendt for at farve huden gylden ved regelmæssigt indtag, og dermed er det et populært kosttilskud at tage før solsæsonen går i gang. Der skal blot 1 kapsel til om dagen, og det anbefales, at man går i gang med at indtage dem ca. 10 uger, før man går i gang med solbadningen. Vi har selv oplevet, hvordan Better You Caroten virker effektivt til at farve huden gylden og til dannelsen af melamin i huden. Melamin beskytter huden, når den udsættes for sol. Det er et vegansk produkt, og betacaroten er udvundet af algen Dunaliella Salina.

Vi kan anbefale, at man begynder at tage dette kosttilskud nogle måneder, før sommeren for alvor går i gang, eller hvis man har planer om at tage på vinterferie sydpå. Man får fuld valuta for pengene ved at vælge et produkt med denne høje dosis, som absolut bidrager positivt til, at du kan få en flot solbrændt hud. Produktet koster 239 kroner for 50 kapsler, hvilket er i den dyre ende.

Egenskaper

 • Størrelse: 50 piller
 • Betacaroten: 100 mg
 • Pris / pille: 4,38 kr

Fordele

 • Høj dosis
 • Plantebaseret produkt

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Tag en høj dosis betacaroten og få en smuk solbrændt hud.

Priser

Til butik
219 kr

3. Camette Betacarotene - Bedste lavdosis

Camette Beta Carotene (100 kapsler) - Bedste lavdosis
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Det sidste produkt i denne test hedder Camette Beta Carotene. Vi kan med det samme afsløre, at det er det billigste produkt af dem alle. Her får du 100 kapsler til et yderst godt tilbud på 54 kr. Anbefalet daglig dosis er 1 kapsel, som indtages sammen med rigeligt vand. Produktet indeholder 10 mg Beta Carotene, hvilket svarer til (5000 IE) A-vitamin. Her får du altså en dosis betacaroten, som er lavere, end de andre produkter i undersøgelsen. Men hvis du blot har brug for et mindre supplement af betacaroten, fordi du allerede får betacaroten gennem din kost, så kan dette produkt være en udmærket løsning. Hvis man lider af allergi, skal man være opmærksom på, at produktet indeholder soja.

Kosttilskud kan godt ende med at blive en dyr udgift, hvis man skal indtage dem over en længere periode, eller hvis man indtager flere kosttilskud regelmæssigt. I så fald er der penge at spare ved at vælge dette produkt, som rækker til mere end 3 måneders forbrug og kun koster lidt over et halvtredser. Nogle online helsebutikker tilbyder desuden gratis fragt, så der kan du også spare penge.

Egenskaper

 • Størrelse: 100 piller
 • Betacaroten: 10 mg
 • Pris / pille: 0,64 kr

Fordele

 • Indeholder naturlig A-vitamin

Ulemper

 • Allergener: soja

Omdöme

Billigt betacaroten som supplement til din daglige kost.

Priser

Til butik
64 kr

4. Maxosol - Bedste betacaroten mix

Maxosol - Bedste betacaroten mix
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Maxosol er et produkt, som slår sig op på at være ideelt for dig, som gerne vil forberede dig på solsæsonen. Nærlæser man indholdsbeskrivelsen, så kan man se, at der kun er 15 mg betacaroten per kapsel, hvilket ikke er meget, sammenlignet med andre produkter. Til gengæld bliver man her tilbudt et produkt, som indeholder anden form for næring til krop og hud og forbereder det på soleksponering. Eksempelvis indeholder produktet E-vitamin, C-vitamin, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B7, selen, kobber, liponsyre og lycopen. Disse ekstra næringsstoffer har til formål at styrke kroppen og huden, samt reducere risikoen for, at huden bliver solskoldet.

Det anbefales, at du begynder at indtage Maxosol et par uger, før du begynder at solbade. Anbefalet daglig dosis er 1 kapsel. Du får en pakke med 60 tabletter til en pris på 119 kr., hvilket egentlig er en ganske god pris sammenlignet med andre produkter i testen. Du kan med fordel vælge dette produkt, hvis du gerne vil have et tilskud af betacaroten kombineret med andre næringsstoffer, som bidrager positivt til en sundere hud og krop.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Betacaroten: 15 mg
 • Pris / pille: 1,98 kr

Fordele

 • Gør huden klar til soleksponering
 • Beskytter huden og indeholder næringstilskud

Ulemper

 • Lavt indhold af betacaroten

Omdöme

Rig på vitaminer og mineraler, som er gavnlig for huden.

Priser

Til butik
119 kr
Så hittar du bästa Betacaroten

Betacaroten købsguide

Du kan lægge vægt på forskellige kriterier, når du gerne vil finde frem til det betacaroten produkt, som passer bedst til dine behov. Det kan eksempelvis være vigtigt for dig, at produktet er af høj kvalitet, også selvom du sandsynligvis skal betale ekstra for det. Hvis du foretrækker det billigste produkt på markedet, så kan du sammenligne produkter for at finde det med den laveste pris. Du kan også gå efter det produkt, som har den højeste dosis af betacaroten, så du hurtigt kan blive klar til solsæsonen. I vores bedst i test undersøgelse finder du meget mere information om de produkter, vi har testet. Her kan du blive inspireret til, hvordan du træffer et valg.

Kvalitet

Vi har sammenlignet betacaroten for at finde det produkt, hvor man får mest kvalitet til en god pris. Du kan gøre det samme, hvis du på egen hånd vil undersøge markedet for betacaroten kosttilskud. Hvis du i stedet gerne vil have en premium produkt, så kan du undersøge, hvilke produkter i topkvalitet der findes. Premium produkter er dog ofte dyrere, så du skal samtidig være villig til at betale ekstra for det.

Dosis

Vil du gerne finde det produkt, som tilbyder den højeste dosis betacaroten. I så fald kan du læse produktbeskrivelserne på de enkelte produkter og på den måde undersøge indholdet. Fordelen ved at vælge et høj dosis produkt er, at du kan indtage dem over en kortere tidsperiode og hurtigt se en effekt. Du vil hurtigere få en gylden hudfarve, når du spiser betacaroten med høj dosis, og det er jo en fordel, hvis du gerne vil blive klar til sommersæsonen i en fart.

Smuk solbrændt kulør

Apropos solbrændt hud, så findes der betacaroten produkter, som specifikt er fremstillet med henblik på at give kunderne en smuk solbrændt kulør. Dermed slipper du for at bruge solbruner eller gå i solarium. Har du booket en vinterferie sydpå, og vil du gerne forberede dig bedst muligt, så kan du med fordel vælge det produkt, som giver den bedste solbrændte hud.

Prisen

Prisen kan også være en vigtig faktor, når du skal finde et betacaroten tilskud. Måske gider du ikke betale for meget, og du vil helst finde en produkt, som indeholder en daglig dosis med en gavnlig virkning, men hvor prisen samtidig er lav, så du får mest muligt for dine penge. Du kan sammenligne produkter for at se, hvad én pakke eller bøtte betacaroten koster. Du skal være opmærksom på, at du i nogle tilfælde kan få mængderabat og dermed spare penge, hvis du køber flere produkter med betacaroten ad gangen.

Sammenligne alle betacaroten i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Betacaroten Storlek Betakaroten Pris / tablett Totalbetyg Pris
Healthwell Betacaroten Plus 30 piller 50 mg 4,63 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
139 kr
Better You Betakaroten 100 mg 50 piller 100 mg 4,38 kr Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
219 kr
Camette Beta Carotene (100 kapsler) 100 piller 10 mg 0,64 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
64 kr
Maxosol 60 piller 15 mg 1,98 kr Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
119 kr
betacaroten test

Sådan lavede vi testen

I vores bedst i test undersøgelse har vi sammenlignet forskellige produkter med betacaroten. Formålet med testen har været at finde det bedste produkt, målt på kvalitet og pris. Vores konklusion er, at betacaroten fra Healthwell er testvinderen. Vi har testet og sammenlignet produkternes indhold, pris, højeste dosis af betacaroten samt hvilket produkt der bedst forbereder ens hud på solbadning. Vi håber, at vores bestræbelser og testsvar, som vi offentliggør nu, vil gøre det nemmere for andre at finde det bedste betacaroten produkt på markedet. Man kan læse vores test og blive klogere på, hvad de forskellige produkter indeholder, og så kan f.eks. vælge at købe det produkt, vi har kåret som vinder. Dermed kan man spare tid og penge, når man ikke selv skal researche på nettet efter produkter.

 • Vi har sammenlignet indholdet i produkterne for at finde ud af, hvor meget betacaroten de indeholder, og hvor god kvaliteten er. Vi har fundet en testvinder, som overhaler de andre i pris og kvalitet. Samtidig har vi også et premium produkt i vores test, hvor man får topkvalitet, dog til en dyrere pris.
 • En høj dosis af betacaroten giver en hurtig effekt, som man kan se, fordi huden får en gylden farve. I testen kan du læse mere om, hvilketprodukter der har de højeste doser, og som dermed er ideelle at indtage, hvisman planlægger en solferie.
 • Prisen er også en vigtig faktor, som vi lægger vægt på. Vi har sammenlignet priser online for at finde det billigste produkt.

Ofte stillede spørgsmål om bedste betacaroten

Ofte stillede spørgsmål om betacaroten

Hvilket betacaroten er bedst?

I vores bedst i test når vi frem til, at betacaroten fra Healthwell er det bedste produkt, hvor du samtidig også får mest for pengene.

Hvad er betacaroten?

Betacaroten er et pigment, som delvis omdannes til A-vitamin ved indtagelse. Det har en antioxidantisk effekt, som beskytter kroppen. Derudover er produktet velegnet at tage før solsæsonen, fordi det farver huden gylden. Dermed er det nemmere at blive solbrændt.

Hvem har godt af betacaroten?

Produktet kan indtages af alle, som gerne vil have et ekstra tilskud betacaroten i hverdagen, enten som næringstilskud, eller fordi man ønsker at få en flot solbrændt hud.

Er der nogen risiko ved at indtage betacaroten?

Storrygere bør afholde sig fra at spise betacaroten, da undersøgelser viser, at det kan øge risikoen for lungekræft og hjertekarsygdomme.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
53 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5