Bedste Gurkemeje 2023 - TEST af 5 gurkemeje piller (bedst i test)

Styrk dine led og smidighed med gurkemeje, fra markedets billigste kosttilskud til folkets favorit.

Gurkemeje er et kendt krydderi i mange køkkener for sin evne til at farve retter en intens smuk, gul farve. Men den lille rod, som er i familie med ingefær, har flere egenskaber end bare at være farve og smag i vores madlavning. I Indien har de brugt gurkemeje både som krydderi og som naturmedicin i flere tusinde år, særligt i den ayurvediske tradition. Gurkemeje er en antioxidant og vil derfor fremme immunforsvaret, men den kan også være gavnlig mod gigt, forbedre forbrændingen, og udbedre dit blodsukkerniveau.

Vi har testet nogle af markedets kosttilskud med gurkemeje og vores bedst i test vinder er Gurkemeje Premium fra Heathwell. Et højt indhold af ren gurkemeje fra både ekstrakt og rod med tilsat peberekstrakt i deres kapsler sikrer at din krop nemt kan absorbere kosttilskuddet. 1 til 2 kapsler om dagen vil give dig en sund og vital hverdag, uden at det skal koste dig en formue.

 

Testvindere - Bedste gurkemeje piller 2023

Her er en oversigt over årets bedste gurkemeje piller.

 1. Bedste gurkemeje til prisen: Weight World Gurkemeje + Ingefær
 2. Bedste premium gurkemeje: Healthwell Gurkemeje Premium
 3. Bedste curcuminindhold: Dr Mercola Curcumin Advanced
 4. Bedste brugerbedømmelser: Body science Turmeric
 5. Bedste gurkemeje og boswellia mix: Pureviva Boswellia & Curcuma

Vores 5 bedste gurkemeje piller (Maj 2023)

1. Weight World Gurkemeje + Ingefær - Bedste gurkemeje til prisen

Weight World Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber (365) - Bedste gurkemeje til prisen
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Weight World)

Lever du en aktiv livsstil og gerne vil pleje din krop, hud og led med gurkemeje kosttilskud til en overkommelig pris, bør du overveje produktet fra Weightworld. Deres kapsler med økologiske gurkemeje med ingefær & sort peber giver dig et kompleks og kvalitetsprodukt i et glas med hele 365 piller. I en kapsel får du 505 mg af curcumin (gukremejerodspulver), der er beriget med sort peber pulver (piperin) og ingefærpulver. Alle ingredienserne er økologiske, og produktet er helt naturligt og vegansk. Piperin hjælper kroppen med nemt at absorbere de gode egenskaber, for den største effekt.Ingefær, som i øvrigt er i familie med gurkemeje, hjælper mod kvalme, som nogle oplever som bivirkning ved et indtag af gurkemeje i større mængde.

Dette produkt er specielt udviklet til at støtte din krops generelle velvære, men især hud, led og mave. Weightworld lover således også 100% tilfredshedsgaranti med deres produkt. Så for under 1 krone om dagen, kan du altså forkæle din krop, immunforsvar og øvrige velvære med et komplekst og potent kosttilskud med gurkemeje. Det er en pris, hvor de fleste kan være med.

Egenskaper

 • Størrelse: 365 piller
 • Pris / pille: 0,63 kr
 • Gurkemeje / pille: 480 mg

Fordele

 • Stort glas og god pris
 • Tager kvalmen fra gurkemejen

Ulemper

 • Indeholder ikke ekstrakt, kun pulver

Omdöme

Et års forbrug af økologiske gurkemeje med ingefær & sort peber.

Priser

Til butik
229 kr

2. Healthwell Gurkemeje Premium - Bedste premium gurkemeje

Healthwell Gurkemeje Premium - Bedste premium gurkemeje
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Den svenske helseproducent Healthwell har et rigtigt godt kosttilskud med gurkemeje på markedet. Så overvejer du at investere i din velvære og opretholde et modstandsdygtigt immunforsvar, bør du se nærmere på deres produkt Gurkemeje Premium. Deres kapsler indeholder en højdosis på hele 600 mg curcumin, den kraftige antioxidant fra gurkemeje, som har den positive effekt på vores krop. Produktet er fremstillet med både naturligt ekstrakt og økologiks pulver fra gurkemejeroden. For at forbedre kroppens optag af kosttilskuddet, er det beriget med sort peberekstrakt, så biotilgængeligheden er i top.

Trods det høje indhold, er kapslerne små og lette, og dermed nemme at sluge sammen med et måltid. Det anbefales at tage 1 til 2 kapsler om dagen. Et glas indeholder 60 kapsler, så alt efter dit behov, har du til en måned eller to til en fornuftig pris. Kapslerne er helt vegetabilske og produktet er dermed egenet til veganere. Med dette kosttilskud får du en mobil og vital hverdag. Mange som oplever ømme og stive led, vil kunne mærke en forskel og øget smidighed med et dagligt højdosis gurkemeje kosttilskud.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Pris / pille: 3,75 kr
 • Gurkemeje / pille: 600 mg

Fordele

 • Gode naturlige ingredienser
 • Små kapsler, nemme at sluge
 • Økologisk
 • Vegetabilisk

Ulemper

 • Glasset rækker ikke langt

Omdöme

Kvalitets gurkemeje beriget med sort peberekstrakt, med høj biotilgængelighed.

Priser

Til butik
225 kr

3. Dr Mercola Curcumin Advanced - Bedste curcuminindhold

Dr Mercola Curcumin Advanced - Bedste curcuminindhold
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Hvis du er på udkig efter et kosttilskud i absolut topklasse, hvor kvaliteten og fremstillingen er vigtigere end prisen, så kan du overveje Curcumin Advanced fra Dr Mercola. Kosttilskuddet fra det amerikanske firma garanterer dig et produkt i særklasse. Et glas indeholder 30 kapsler med 500 mg økologisk rodekstrakt fra rå gurkemeje. Dermed får du helt op til 95% ren curcumin dagligt, det vigtige aktive stof i gurkemeje, som giver os de gode egenskaber. Kapslerne har en god biotilgængelighed, da produktet har en fordøjelsesteknologi, der forsinker og forbedrer kroppens evne til at absorbere curcumin.

En høj biotilgængelighed er nødvendig for at du får den fulde gevinst fra kosttilskuddet. Curcumin kan desværre være svært for kroppen at optage, men med denne unikke teknologi, vil du få den fulde effekt. Produktet indeholder MCT, fedtsyrer der er gode for vores fordøjelse af kosttilskud generelt. Men ellers indeholder det ikke andre unødvendige tilsætningsstoffer og fyldestoffer, desuden er det glutenfrit. Der er ingen tvivl om, at du får et kvalitetsprodukt fra Dr Mercola. Prisen er dog i den høje ende, så det bør du tage med i overvejelser, om dit budget kan være med.

Egenskaper

 • Størrelse: 30 piller
 • Pris / pille: 11,83 kr
 • Gurkemeje / pille: 500 mg

Fordele

 • Ren økologisk ekstrakt
 • Høj biotilgængelighed

Ulemper

 • Et dyrt valg af kosttilskud

Omdöme

Kvalitets kosttilskud med gurkemeje uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Priser

Til butik
355 kr

4. Body science Turmeric - Bedste brugerbedømmelser

Body science Turmeric (Gurkemeje) - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Gurkemeje er kendt for at være stimulerende for din fordøjelse og forbrænding. Ønsker du et kosttilskud, som kan bidrage til en naturlig appetit og bedre vægtkontrol, vil Turmeric fra Body Science være en mulighed. Turmeric er det engelske ord for gurkemeje, og i dette produkt får du 500 mg curcumin ekstrakt fra roden kombineret med sort peber ekstrakt (3 mg). Kombinationen af urteekstrakter sikrer dig et nemt optag og en god virkning. Et glas indeholder 60 kapsler, så med den anbefalede daglige dosis af to kapsler i forbindelse med et måltid, har du til cirka en måned.

Prisen er fin for et produkt, som giver en høj dosis af gurkemeje. Du skal dog være opmærksom på, at dette produkt ikke er egnet for vegetarer, da det indeholder gelatine fra okse. Body Science henvender sig især til sportsudøvere, og derfor er det vigtigt at fremhæve, at produktet er godkendt for atleter og er frit for dopingmidler. De gode anmeldelser af produktet fra andre brugere og kundetilfredshedsgarantien, giver dig ro til at vælge dette kosttilskud, hvis du ønsker at fremme din sundhed.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Pris / pille: 2,15 kr
 • Gurkemeje / pille: 250 mg

Fordele

 • Curcuma longa og sort peber
 • Gør underværker for led

Ulemper

 • Ikke for veganer - Indeholder gelatine fra okse

Omdöme

Gurkemeje kosttilskud med urteekstrakter for sunde led og stærk fordøjelse.

Priser

Til butik
129 kr

5. Pureviva Boswellia & Curcuma - Bedste gurkemeje og boswellia mix

Pureviva Boswellia & Curcuma (180 tab) - Bedste gurkemeje og boswellia mix
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Pureviva har kigget mod Indien i udviklingen af deres kosttilskud med gurkemeje. Der er en lang tradition for naturmedicin og kosttilskud i gurkemejens hjemland. Produktet, Pureviva har sendt på markedet, er et kosttilskud, som indeholder både gurkemejeekstrakt (curcumin) og tørret harpiksekstrakt fra Boswelliatræet. Boswellia har været brugt i Indien lige så længe som gurkemeje. Det menes, at netop disse to ingredienser forstærker hinandens effekt for den ultimative virkning. Så her får du et mix, der vil gavne dine led, så de forbliver smidige og sunde, samtidig med at du opretholder et normalt immunforsvar.

En dagsdosis giver dig 211 mg curcuma longa ekstrakt og 1600 mg Boswellia Serrata ekstrakt. Det anbefalede indtag er 2 kapsler, 2 gange dagligt (morgen og aften) i forbindelse med et måltid. Det er altså fire kapsler om dagen, så glasset med 180 kapsler vil række til 45 dage. Trods antallet af piller per dag, er dette produkt stadig rimeligt i pris og et værdigt alternativt til de andre kosttilskud med gurkemeje. Du får en mindre dosis af gurkemejens rodekstrakt. Men da nogle oplever bivirkninger som kvalme, opkast og diarre, kan dette supplement være et oplagt mulighed.

Egenskaper

 • Størrelse: 180 piller
 • Pris / pille: 0,93 kr
 • Gurkemeje / pille: 53 mg

Fordele

 • Det giver en god effekt
 • Boswellia hjælper virkningen

Ulemper

 • Vælg et andet produkt, hvis du ikke vil have boswellia

Omdöme

Et mix med ekstrakt fra både Boswellia træet og gurkemejeroden.

Priser

Til butik
168 kr
Så hittar du bästa Gurkemeje

Gurkemeje købsguide

Du husker sikkert gurkemeje fra krydderihylden i supermarkedet, men det har også fundet vej til helseafdelingen i forskellige former, eksempelvis kapsler, pulver, shots eller i cremer. Som krydderi er gurkemeje pulver udvundet fra den gule rod (curcuma longa) og indeholder en lav dosis. Når du kigger efter kosttilskuddet, er der andre ting, som du bør se efter inden et køb. Det aktive stof i gurkemeje hedder curcumin, og det finder du i supplementer som enten ekstrakt eller pulver. For den bedste effekt, anbefales ekstrakt eller en blanding af pulver og ekstrakt i en koncentreret dosis. Her er nogle af de ting, du skal være opmærksom på, så du kan vælge det kosttilskud som passer bedst til dig.

Kvalitet

For at et kosttilskud kan optages i kroppen, skal det være af god kvalitet og gerne så rent et produkt som muligt. Nogle produkter tilsættes andre ingredienser for at hjælpe med optaget og sikre at din krop absorbere supplementet bedst muligt.Det kaldes også biotilgængelighed. Så når du skal vælge, er det en god ide at kigge efter et kosttilskud som sikrer dig en god biotilgængelighed.

Brug

Gurkemejeroden (curcuma longa) kan behandles på forskellige måder inden det ender som ingrediens i et kosttilskud. Som pulver er det rigtig fint som krydderi, men når vi tager det som et tilskud til vores kost, ønsker vi en højere og koncentreret dosis af ren curcumin - hovedstoffet i gurkemeje. Det får vi bedst fra et ekstrakt fremfor et pulver. Du bør derfor se efter produkter, som indeholder ekstrakt eller en blanding af ekstrakt og pulver.

Kombinere

Som nævnt, indeholder mange produkter andre ingredienser end kun gurkemeje. Ofte skaldisse fungere som et hjælpemiddel eller støtte for det bedste optag. Du skal derfor overveje med dig selv, om du ønsker et kosttilskud udelukkende medgurkemeje, eller om et mix, kan være det rigtige valg for dig. Hvis du tager andre kosttilskud, kan du allerede være dækket. Det er vigtigt at tjekke næringsindholdet, så du ved hvilke andre tilsætningsstoffer du indtager, særligt hvis du lider af allergi eller lever efter særlige diæter.

Form

Vi har i det følgende kigget på kosttilskud med gurkemeje i kapsler. Det er et naturligt valg for mange, da de nemt kan tages med et måltid, eventuelt med andre vitaminer og tabletter. Men det kan være at andre former passer bedre til dig.Der findes et væld af tilbud på markedet. Gurkemeje i shots, pulver, cremer og i te. Du kan også vælge at købe en frisk rod og selv presse eller rive den.

Andre brugeres anmeldelser

Et kosttilskud er et personligt valg ud fra ønsket om en sund og velfungerende krop. Det er naturligvis forskelligt, hvordan vi reagerer på at tilføje ekstra supplementer til vores diæt. Anmeldelser fra andre brugere kan vejlede dig i et valg, men du skal huske at der ingen garanti for, at du vil opleve samme virkning. Du vil dog kunne læse, om produktet har en smag, et nemt at bruge, giver andre forbrugere problemer, er god kvalitet i forhold til pris og så videre.

Sammenligne alle gurkemeje pillerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Gurkemeje Storlek Pris / kapsel Gurkemeje / pille Totalbetyg Pris
Weight World Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber (365) 365 piller 0,63 kr 480 mg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
229 kr
Healthwell Gurkemeje Premium 60 piller 3,75 kr 600 mg Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
225 kr
Dr Mercola Curcumin Advanced 30 piller 11,83 kr 500 mg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
355 kr
Body science Turmeric (Gurkemeje) 60 piller 2,15 kr 250 mg Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
129 kr
Pureviva Boswellia & Curcuma (180 tab) 180 piller 0,93 kr 53 mg Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
168 kr
gurkemeje test

Sådan lavede vi testen

De fleste kosttilskud, har egenskaber som er specielle netop for den ingrediens. Så når vi tester, undersøger vi, hvad som er kendetegnende for produktet. Vi ser på, hvordan du får det optimale ud af kosttilskuddet. Der kan være specifikke ting, som kan afgøre om et supplement, er det helt rigtige valg for dig. Med mange produkter på markedet kan det være svært som forbruger at afgøre, hvilke ting du skal holde øje med. I vores test trækker vi det essentielle frem, så du kan træffe et informeret valg. Derfor ser vi på flere kriterier. Da gurkemeje som kosttilskud kan være nyt for mange, har vi stillet skarp på kvalitet, form, oprindelse, tilsætningsstoffer, biotilgængelighed, pris samt anmeldelser. Dermed bør du være i stand til at vælge et kosttilskud, som passer til dig og din livsstil.

 • Når vi snakker omkvalitet, dækker det over flere ting. Produktet skal helst være så naturligt som muligt, altså uden kemikalier og fremmede tilsætningsstoffer. Kvalitet dækker også over hvor rent et produkt, du får og hvorfra det stammer. Naturlige og økologiske ingredienser er at foretrække i kosttilskud.
 • Ved et kosttilskud med gurkemeje, skal du vælge et kosttilskud som primært kommer fra ekstrakt. På den måde får du både et højt indhold af curcumin, og kvalitet.
 • Biotilgængeligheder et langt ord, der handler om, hvor godt din krop kan absorbere et kosttilskud. I den forbindelse bør du vælge et kosttilskud, som har beriget gurkemejen med et andet ekstrakt, da det hjælper kroppen med at optage de gode antioxidanter. Det kan eksempelvis være sort peber, som fremmer optaget
 • Der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du skal vælge et kosttilskud, som passer til dit budget. Heldigvis findes der mange gode kosttilskud med gurkemeje, der alle er god kvalitet i forskellige prisklasser.

Ofte stillede spørgsmål om bedste gurkemeje piller

Ofte stillede spørgsmål om gurkemeje piller

Hvilket gurkemeje piller er bedst?

Gurkemeje Premium fra svenske Healthwell endte med at være vores testvinder i bedste kosttilskud med gurkemeje. Her får du et meget høj indhold af naturligt curcumin fra både ekstrakt og pulver. Med tilsat sort peberekstrakt, har produktet en god biotilgængelighed. Kostskuddet passer tilmed til de flestes livsstil og budget.

Smager gurkemeje af noget?

Gurkemeje er en mild smag, når det er brugt som krydderi i pulverform. Kosttilskud i kapsler vil ikke smage af noget. Frisk gurkemejerod har et let bitter smag.

Er den gule farve i gurkemeje naturlig?

Ja, gurkemejeroden har et flot gul farve, som den ikke mister ved behandling. Derfor bruges det bland andet til at farve madretter. I kosttilskud som kapsler, er farven indkapslet og smitter ikke af.

Er det ikke nok at få gurkemeje fra mad?

Hvis du ønsker at få en højere effekt af gurkemejens fine egenskaber, er det svært at spise nok. Du bruger en meget lille mængde som krydderi, som er et pulver. Kosttilskuddet vil give dig en højere og mere koncentreret dosis af curcumin, det aktive stof i gurkemejen. Særligt hvis supplementet er ekstrakt fra roden.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
22 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5