Test: Bedste Måltidserstatning 2021

Få ram på genstridige fedtdepoter med den bedste måltidserstatning og opnå resultater!
Sidst redigeret september 2021

Vi har testet flere måltidserstatninger for at finde frem til de bedste. Et godt produkt til måltidserstatning holder en mæt længe, så det er nemt at opnå de ønskede resultater. Vi testede derfor hvordan hvert produkt påvirkede vores sult i løbet af dagen. Derudover så vi på om den forbedrede vores træningseffektivitet, om vi havde trang eller lyst til at spise søde sager og om vi kunne lide smagen og konsistensen af produktet, samt næringsindholdet. Ved vurderingen af ingredienserne, kiggede vi på indholdet af fibre, protein, kalorier, kulhydrater og vitaminer. Vinderen af testen er Diet Shake fra Bodylab. Den havde en utrolig god mæthedsfornemmelse som varede i en lang periode, og den gav ikke lyst til at spise søde sager i løbet af dagen. Med en lækker smag er det vores favorit, men på listen nedenfor gennemgår vi vindere fra fem forskellige kategorier, så det er muligt at finde en måltidserstatning for enhver smag.

Testvindere - Bedste Måltidserstatning

 • Bedst i test: Bodylab Diet Shake
 • Bedste billige måltidserstatning: Diet Shake
 • Bedst drikkeklar måltidserstatning: Naturdiet Shake
 • Bedste portionssposer: FitnessGuru One Slender® To Go 10-Pack
 • Bedste brugerbedømmelser: Body science Diet Shake
 1. 1. Bedst i test: Bodylab Diet Shake

  9,7/10
  Vores favorit, når det kommer til smag og indhold.
  Bodylab Diet Shake (1100 g)
  Bedst i test
  Port. / pakke
  12 stk
  Pris / portion
  10,75 kr
  Kcal / portion
  320 kcal
  Kcal / 100g
  380 kcal
  129 kr
  Til butik
  Fordele
  • 209 kcal pr. portion
  • Lang mæthedsfornemmelse
  • Uden tilsat sukker
  Ulemper
  • Ikke til laktoseintolerante

  Diet Shake fra Bodylab i smagen Chocolate Milkshake er vores favorit måltidserstatning. Produktet gav en lang periode med mæthedsfornemmelse, smagen er god, Det var let ikke at spise andet ved siden af måltidserstatningen. Produktet har en sød smag af chokolade, og det er ligesom at drikke en almindelig chokolade milkshake. Der er dog nogle som vil finde chokoladesmagen lidt kunstig, da produktet er sødet med sødemiddel. Hvis du er vant til at spise produkter med sødemiddel, vil denne dog lige være noget for dig. Måltidserstatningen fra Bodylab gav en god energi i løbet af dagen, og den vedvarende mæthedsfornemmelse hjalp med ikke at få lyst til søde sager. Vi er yderst begejstrede over de lækre smagsvarianter. Denne måltidserstatning har et meget højt indhold af protein, og samtidigt et lavt indhold af kalorier. Bodylab Diet Shake indeholder valleprotein, som er et protein der er let for kroppen at optage. Det er derfor en af de absolut bedste kilder til protein i en måltidserstatning. Hver portion har 25 g protein, hvilket er med til at sikre en god fornemmelse af mæthed.

  Læs mere
 2. 2. Bedste billige måltidserstatning: Diet Shake

  9,5/10
  En god og billig måltidserstatning, med meget protein.
  Diet Shake
  Port. / pakke
  15 stk
  Pris / portion
  10,27 kr
  Kcal / portion
  99 kcal
  Kcal / 100g
  354 kcal
  154 kr
  Til butik
  Fordele
  • Den mest prisvenlige måltidserstatning
  • Kun 97 kcal pr. portion
  Ulemper
  • Mixer ikke særligt nemt

  Denne måltidserstatning fra Svensk kosttilskud er et fund til prisen. Vi har testet varianten med smag af chokolade. Der er kun 97 kcal pr. portion, så det kniber med at beholde en god mæthedsfornemmelse over en længere periode. Derfor er denne måltidserstatning ikke egnet til at erstatte et helt måltid, men derimod er den rigtig god til den lille sult. Dette produkt er perfekt som en hurtig snack om eftermiddagen når man er på farten. Hver portion indeholder 14.1 g protein, hvilket er relativt højt i forhold til kalorieindholdet. Derfor kan man med fordel slå to portioner sammen til en, hvis man ønsker at erstatte et helt måltid. På den måde opnår man et samlet indhold af protein på hele 28,2 g. Hvis man indtager to portioner er det desuden en rigtig god snack til efter et hårdt træningspas. Det kan være med til at opbygge muskelmassen, eller holde den ved lige. Smagen af chokolade gør denne måltidserstatning til en rigtig dejlig oplevelse. Der kan dog være lidt udfordringer med at få produktet ordentligt opløst. Det er dog nemt klaret ved at blande i lidt længere tid.

  Læs mere
 3. 3. Bedst drikkeklar måltidserstatning: Naturdiet Shake

  9,3/10
  En let og lækker måltidserstatning der er klar til at drikke.
  Naturdiet Shake
  Port. / pakke
  12 stk
  Pris / portion
  21,25 kr
  Kcal / portion
  150 kcal
  Kcal / 100g
  50 kcal
  255 kr
  Til butik
  Fordele
  • Spækket med vitaminer, mineraler og fibre
  • 150 kcal pr. portion
  Ulemper
  • Prisen
  • Ikke til laktoseintolerante

  One Slender fra Fitnessguru med vaniljesmag er en lækker måltidserstatning der er klar til at drikke. Derved undgår man at skulle have en shaker med på farten. One Slender er nem at have med i tasken, og kræver ingen opvask efterfølgende. Det bliver næsten ikke nemmere. Smagen af kaffe er delikat og smagfuld. Det er dog en meget sød smag, og man skal kunne lide produkter med sødemiddel for at denne vil være en favorit. Der er 150 kcal pr. portion, og det er nok til at erstatte et lille måltid imens man er på farten. Den kan også være praktisk at have med i træningstasken, og indtage efter sin træning uden besværet med at skulle blande sin egen måltidserstatning. Kaffesmagen gør den også oplagt som en erstatning for morgenmaden, da det giver et lille boost. Hver portion indeholder 14 g protein, og det er altså ikke lige så højt indhold af protein som Diet Shaken fra Svensk Kosttilskud. Det relativt lavere indhold af protein bliver dog opvejet af at produkter er klar til at drikke. Nemmere bliver det ikke.

  Læs mere
 4. 4. Bedste portionssposer: FitnessGuru One Slender® To Go 10-Pack

  9,1/10
  En lækker shake i praktisk indpakning.
  FitnessGuru One Slender® To Go 10-Pack
  Port. / pakke
  10 stk
  Pris / portion
  14,00 kr
  Kcal / portion
  152 kcal
  Kcal / 100g
  378 kcal
  140 kr
  Til butik
  Fordele
  • Højt proteinindhold
  • Praktisk indpakning
  Ulemper
  • Prisen

  One Slender To Go er måltidserstatning der kommer i små poser der hver indeholder 1 portion. Det gør det nemt at have med på farten, da man ikke selv skal udmåle den korrekte mængde til hver portion. One Slender indeholder 152 kcal pr. portion, og tæller derfor heller ikke så tungt på kalorie regnskabet. Hver portion indeholder desuden hele 22 g protein. Det giver en rigtig god mæthedsfornemmelse i mange timer efter at man har indtaget denne måltidserstatning. Det høje indhold af protein er desuden med til at opbygge og vedligeholde muskelmasse og er derfor et godt supplement til træningen. De små portionsanrettede poser gør det nemt at have One Slender med i træningstasken. Det kræver dog at man har adgang til vand, så man kan blande den på stedet. På den måde får man en lækker måltidserstatning der er lavet frisk og som smager dejligt. Bare kom et brev i tasken, og du har en nem måltidserstatning lige ved hånden. Der findes flere lækre smagsvarianter, så der er noget for alle. Man kan enten vælge mellem vanilje, jordbær eller chokolade alt efter hvad der er ens favorit.

  Læs mere
 5. 5. Bedste brugerbedømmelser: Body science Diet Shake

  8,9/10
  En lækker måltidserstatning, der er brugernes favorit.
  Body science Diet Shake
  Port. / pakke
  16 stk
  Pris / portion
  5,56 kr
  Kcal / portion
  110 kcal
  Kcal / 100g
  360 kcal
  89 kr
  Til butik
  Fordele
  • Lavt kalorieindhold og lækker smag
  • Højt protein indhold
  • Meget værdi
  Ulemper
  • Indeholder sødemidler

  Diet Shake fra MM Sports er vinderen i kategorien for bedste anmeldelser fra brugere af produktet. Det er derfor en favorit blandt mange, som har erfaring med at bruge produkter til måltidserstatning. Hver portion indeholder 110 kcal, og det er derved en af de produkter med et meget lavt indhold af kalorier. Det kan have en indflydelse på hvor længe måltidserstatningen holder en mæt. Der er dog hele 17 g protein pr. portion. Protein er netop med til at sikre en god fornemmelse af mæthed i længere tid. Derfor kan man med dette produkt vente længere imellem måltider uden at få lyst til at ty til søde sager. Produktet indeholder sødemiddel, og det kan man godt smage når man drikker produktet. Hvis man kan lide de meget søde måltidserstatninger er dette dog ikke noget der gør produktet mindre lækkert. Der findes flere forskellige smagsvarianter. Prøv f.eks. smagen af Apple Pie eller Banana Chocolate for at få en lækker måltidserstatning med en spændende smag. Er du mere til de traditionelle smagsvarianter findes dette produkt også i varianterne Chocolate og Vanilla. Der er noget for enhver smag, og vi kan godt forstå at dette produkt er brugernes favorit.

  Læs mere

Måltidserstatning købsguide

Før du beslutter dig for hvilken måltidserstatning du skal prøve, er det vigtigt at du tænker over hvad dit mål er. Måltidserstatning kan benyttes af alle, om ønsker at tabe sig, forøge muskelmasse, eller som har en travl hverdag og ønsker en nem løsning ved spisetid. Hvis du ønsker at øge muskelmasse, er det vigtigt at du vælger et produkt med et højt indhold af protein, samt et højt indhold af kalorier. Ønsker du et vægttab, er det derimod vigtigt at du går efter et produkt med lavest muligt indhold af kalorier, da du skal være i et energiunderskud for at kunne tabe dig. Hvad end dine mål er, findes der et produkt der kan hjælpe.

 • God smag: En måltiderstatning bør ikke være svær at få ned. Der er mange lækre varianter på markedet, og helt sikkert også en du kan lide. Prøv at eksperimentere med forskellige smagsvarianter, eller forskellige producenter. Der findes en måltidserstatning for enhver smag.
 • Indhold af protein: Mængden af protein i en måltidserstatning er især vigtig hvis dit mål er at opbygge muskelmasse, men også hvis du ønsker at tabe dig. Et højt indhold af protein giver en god fornemmelse af mæthed, så du ikke rækker ud efter de søde sager. Samtidig er det de byggesten din krop bruger til at opbygge muskler, og restituere efter træning.
 • Indhold af kalorier: Alt efter dine mål er det en god idé at tjekke kalorieindholdet før du kaster dig ud i at bruge en måltidserstatning. Hvis du vil øge din muskelmasse kræver det at du samtidig er i kalorie overskud - ellers kan du ikke tage vægt på i muskelmasse. For at det ikke lagrer sig som fedt er det dog vigtigt samtidigt at udføre hård fysisk træning. Hvis det derimod er et vægttab du er interesseret i er det et kalorieunderskud du skal opnå. Der findes mange kalorieberegnere på internettet du kan benytte til at finde frem til den rette mængde kalorier for dig.
 • Indhold af sukker: Måltidserstatninger kan være rene sukkerbomber. Derfor er det en god idé at undersøge hvilke former for sødestoffer der er brugt i de produkter du overvejer at bruge. Nogle produkter er sødet med almindeligt sukker, hvilket kan være usundt i store mængder. Andre er helt eller delvist sødet med kunstige sødemidler, som giver en sød smag, men ikke indeholder samme mængde kalorier. Der er dog nogle der oplever at deres mave ikke reagerer godt på store mængder af kunstige sødemidler, og det er derfor en god idé at tjekke hvordan din måltidserstatning er sødet.

Sådan lavede vi testen

Vi testede hver måltidserstatningen i 7 dage, ved at udskifte morgenmad med måltidserstatningen. Her fokuserede vi på mæthedsfornemmelse, smag, konsistens, om den var nem at mikse, hvor længe mæthedsfornemmelsen varede og hvordan testpersonerne havde det under eksperimentet. For at opnå det bedste resultat af testen, benyttede vi testpersoner som dyrkede forskellige sportsgrene, henholdsvis løb, cykling, styrketræning og svømning. Testpersonerne bestod også af en blanding af mænd og kvinder. Testpersonerne rapporterede hvor længe de følte sig mætte efter indtagelsen af produktet, samt om de ved testen af et produkt havde lyst eller trang til at spise kort efter. Derudover gav de deres mening om produkternes smag. Vi har derudover set på hvert produkts ingredienser og næringsindhold, så vi kunne sammenligne de forskellige måltidserstatninger. Det resulterede i at 5 produkter blev testens vindere.

 • Vi testede hver måltidserstatningen i 7 dage, og analyserede på hvordan mæthedsfornemmelse og energi niveau blev påvirket. Hvor længe varede mæthedsfornemmelsen ved indtagelsen af måltidserstatningen? Var energien lav efter indtagelse af de forskellige produkter?
 • Vi testede også de forskellige smagsvarianter. Hvordan var brugen af sødemiddel i produkterne? Hvilke smagsvarianter var tilgængelige? Var smagene overordnet set gode?
 • Dernæst så vi på næringsindholdet. Hvor mange kalorier indeholdt produkterne? Hvor meget protein var der i hver portion? Hvordan bidrager næringsindholdet til at opnå en lang fornemmelse af mæthed?

Ofte stillede spørgsmål om måltidserstatning

Hvilken måltidserstatning er bedst?

Efter at have testet forskellige måltidserstatninger, valgte vi Bodylab Diet Shake som vores vinder. Denne måltidserstatning er rig på gode næringsstoffer og er samtidigt utroligt smagfuld.

Er måltidserstatning kun til folk som ønsker at tabe sig?

En måltidserstatning er ikke kun til folk som ønsker et vægttab. Du kan også benytte det hvis du har en travl hverdag og ikke har tid til at forberede måltider.

Må jeg indtage almindeligt mad ved siden af måltidserstatning?

Ja, det anbefales at erstatte et eller to af dine daglige måltider med måltidserstatning. Det er dog vigtigt at du stadig er opmærksom på hvor mange kalorier du indtager i dine øvrige måltider. Du skal være i et kalorie underskud for at tabe dig.

Hvorfor vælge måltidserstatning?

Det kan være en god idé at bruge måltidserstatning hvis du ønsker et succesfuldt vægttab. Det er godt til at få de nødvendige næringsstoffer selvom du indtager færre kalorier end normalt. Hver dog opmærksom på også at indtage andet mad end kun måltidserstatning.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
117 Stemmer, Gennemsnit: 4.3 / 5
Seneste test