Bedste Rosenrod 2023 - TEST af 5 Rosenrod (bedst i test)

Find de bedste rosenrod tilskud med denne guide.

Rhodiola rosea er en urt, som vokser i bjergene, det er fra denne urt, at rosenrod kommer fra. Rosenrod bliver brugt som kosttilskud som ,primært kan tages i kapselform eller i pulverform. Når man tager det som kosttilskud, så formindsker man symptomerne fra stress. Så har du en stresset hverdag, så kan det være en god ide at prøve rosenrod. Du vil opleve at have mere overskud i hverdagen, da du ikke bliver ramt af stress på samme måde. Vi har testet en masse forskellige kosttilskud der er testet i flere forskellige kategorier, hvor vi har fundet frem til de kosttilskud, der giver de bedste resultater. Vinderen af testen, som bedst i test er Rosenrot plus, som giver et helt unikt resultat, det modvirker ikke blot stress, men det reducerer, også træthed og udmattelse. Samtidig kan det købes til en meget fornuftig pris. Så Rosenrot plus er et godt valg, hvis du er ramt af stress, eller trænger til mere energi i hverdagen.

Testvindere - Bedste Rosenrod 2023

Her er en oversigt over årets bedste Rosenrod.

 1. Bedst i test: Healthwell Rosenrod Plus
 2. Bedste lave dosis: Pureviva Rosenrod
 3. Bedst rosenrod til prisen: Body science rosenrod
 4. Bedste rosenrod mix: Healthwell QURE BrainBoost

Vores 5 bedste Rosenrod (Maj 2023)

1. Healthwell Rosenrod Plus - Bedst i test

Healthwell Healthwell Rosenrot Extrakt - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Healthwell)

Dette produkt er baseret på meget højdoserede kapsler. Det giver dig en meget hurtig effekt og gør, at du hurtigt er tilbage på toppen, når du har taget en dosis. Men Rotenrot Plus får du alt det man har behov for med rosenrod tilskud. Dit mentale helbred kommer hurtigt på plads igen. Det er rart når man har en travl dag, at man så kan få ro på igen med Rosenrot Plus. Det reducerer også træthed og udmattelse, så for det travle folk er Rosenrot Plus det helt rigtige kosttilskud. Udover at man hurtigt får den ønskede effekt, så er prisen også meget billig. Det gør at man for få penge har kapsler til lang tid. Så der er ikke den store udskrivning ved at bruge dette produkt.

Den gode og hurtige effekt sammenholdt med den lave pris har gjort, at Rosenrot Plus har vundet bedst i test. Skal du finde det rigtige produkt for lige netop dig, så er anbefalingen, at du starter med Rosenrot Plus. Der vil være en meget høj chance for at du finder det du søger her.

Egenskaper

 • Størrelse: 80 piller
 • Rosenrod / pille: 450 mg
 • Pris / pille: 1,49 kr

Fordele

 • Virker hurtigt
 • Billigt at bruge

Omdöme

Formindsk dit stress niveau hurtigt og nemt.

Priser

Til butik
119 kr

2. Pureviva Rosenrod - Bedste lave dosis

Pureviva Rosenrod (90 kap) - Bedste lave dosis
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Når du skal have mere energi og mindre stress i det daglige, så er Pureviva Rosenrod et godt bud på et kosttilskud for dig. Med dette produkt får du alt det gode som rosenrod kan tilbyde. Det er mere energi og mindre træthed. Du mindsker dit stress niveau. Det giver også en bedre udholdenhed, så du får alle de gode effekter. Med Pureviva Rosenrod får du også et helt naturligt produkt, så der er ingen animalske stoffer i. Det gør, at det uden problemer kan bruges af veganere og vegetarer. Med Pureviva Rosenrod skal du tage en meget lille dosis, der skal indtages en tablet om dagen og det er kun 200 mg. Man vælger selv hvornår på dagen man tager kapslen, det gør at man har nemt ved at planlægge brugen.

I testen har Pureviva Rosenrod vundet i kategorien bedste lave dosis. Udover at det er rart at man ikke skal indtage kapsler flere gange om dagen, så holder man også prisen på et lavt niveau når man kun skal have en kapsel pr. dag. Få mere ud af dagen med Pureviva Rosenrod.

Egenskaper

 • Størrelse: 90 piller
 • Rosenrod / pille: 200 mg
 • Pris / pille: 1,29 kr

Fordele

 • Giver mere energi
 • Kun en kapsel om dagen

Omdöme

200 mg Rosenrod ekstrak, også kaldet Rhodiola rosea.

Priser

Til butik
116 kr

3. Body science rosenrod - Bedst rosenrod til prisen

Body science Rhodiola Rosea ‐ rosenrod - Bedst rosenrod til prisen
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Med Rhodiola Rosea- rosenrod får du et meget billigt alternativ til de øvrige produkter. Med dette produkt får du stadig den ønskede effekt med mindre træthed og mindre stress. Så du skal ikke være nervøs for at Rhodiola Rosea - rosenrod ikke virker, på trods af den meget billige pris. Indholdet virker og du vil kunne mærke forskel fra dag 1, hvor du bruger det. I en enkelt kapsel er der 500 mg rosenrodekstrakt, så du får nok af de aktive stoffer. Man skal kun indtage en enkelt kapsel om dagen, så igen er det meget nemt, at have med at gøre.

I testen har denne vundet bedste billige produkt. Det har det på grund af den helt unikke lave pris. Man får utroligt meget for pengene, det koster langt under 1 kr. om dagen, at bruge dette produkt. Det gør at alle kan være med, og hvis man ønsker at prøve om rosenrod er noget der passer, så er det et meget godt sted at starte med Rhodiola Rosea - rosenrod. Det kan ikke gå galt til den pris.

Egenskaper

 • Størrelse: 100 piller
 • Rosenrod / pille: 500 mg
 • Pris / pille: 1,19 kr

Fordele

 • Meget billigt
 • God effekt

Ulemper

 • Ikke for veganere

Omdöme

Meget billigt alternativ til de øvrige produkter.

Priser

Til butik
119 kr

4. Healthwell QURE BrainBoost - Bedste rosenrod mix

Healthwell QURE BrainBoost - Bedste rosenrod mix
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Bruger du QURE BrainBoost så sikrer du dig energi til hele dagen. I dette produkt er der masser af vitaminer og urter i, så du kan maksimere effekten af kosttilskuddet. Der er også tilsat koffein, det gør, at man meget hurtigt kan mærke, at man er mere frisk i hovedet. Så QURE BrainBoost giver ikke bare en hurtig effekt, det giver også en vedvarende effekt, så man får et komplet kosttilskud. Har du brug for at forbedre din mentale ydeevne så kan QURE BrainBoost hjælpe dig.Den anbefalede dosis er 2 kapsler om dagen, eller man kan tage det når man ved, at man skal præstere lidt ekstra.

I testen har QURE BrainBoost vundet i kategorien Bedste Artic rod mix. Det har det fordi du får tilskud fra mange forskellige urter og vitaminer, som samlet set giver dig en super god effekt. Når man bruger dette kosttilskud, så kan man hurtigt komme ovenpå på en dag, hvor man ikke er på toppen. Så har du brug for lidt ekstra for at have energi til dagen, så er QURE BrainBoost måske det rigtige.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Rosenrod / pille: 150 mg
 • Pris / pille: 3,98 kr

Fordele

 • Giver ekstra energi
 • Virker meget hurtigt

Ulemper

 • Er ret dyrt

Omdöme

QURE BrainBoost giver energi til hele dagen.

Priser

Til butik
239 kr
Så hittar du bästa Rosenrod

Rosenrod købsguide

Hvad er vigtigt når du skal vælge et rosenrod kosttilskud. De ting som vi har kigget på og som vi mener er vigtige. Når man tager rosenrod kosttilskud, så er det vigtigt, at man finder det tilskud, der giver den effekt, som man har brug for. Det er også vigtigt, at prisen er rigtig, man bliver nødt til at kigge på, hvad prisen er pr. dosis eller pr. dag, man bruger det. Man skal også kigge på hvilken form for kosttilskud man ønsker. Skal det være i tablet form, eller skal det være et mix, man kan blande i væske. Vi har testet og fundet de bedste produkter til dig.

Effekten

Hvilken effekt giver kosttilskuddet. Er der tilsat andre ting i produktet, som måske giver ekstra effekt. Det er kendt, at rosenrod virker hæmmende mod stress, hvilket er godt for dem, der har en travl hverdag. Rosenrod giver også mere friskhed i løbet af dagen, så man skal finde det produkt, der giver den rigtige mængde rosenrod, så man får den ønskede effekt.

Hvor hurtigt virker det

For mange kan det være en væsentlig information at finde ud af, hvor hurtigt kosttilskuddet virker. Mange af produkterne virker allerede efter en til to timer. Det gør at man hurtigt kan få sit overskud tilbage hvis man er lidt stresset. Det kan også være rart at få energien hurtigt tilbage, hvis man er lidt træt i løbet af dagen. Når man bruger produkterne, så finder man hurtigt ud af, hvor hurtig effekten kommer, og så kan man tage den næste dosis på et tidspunkt, inden man normalt bliver træt.

Prisen

Vi har kigget på hvor meget det koster at bruge de forskellige produkter. Det som der er kigget mest på er prisen pr. dag eller prisen pr. dosis. På den måde kan man bedst sammenligne priserne på de forskellige produkter. Der er stor forskel på den dosis man skal bruge, så prisen pr. tablet er ikke så retvisende.

Typen

Der er blevet kigget på hvilken type kosttilskud det er. Der findes forskellige slags, det mest udbredte er i kapselform. Men kosttilskuddet kan også fås som mix, som man selv blander i en væske og drikker. Der er stor forskel på, hvad den enkelte foretrækker. Man kan ikke sige, at det ene er bedre end det andet, men for nogen er det mere behageligt at tage en kapsel, mens andre foretrækker, at det skal blandes op, og drikkes. Kapslerne er ofte nemmere at have med at gøre, især hvis man skal tage flere doser om dagen.

Sammenligne alle rosenrod i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Rosenrod Storlek Rosenrot / kapsel Pris / kapsel Totalbetyg Pris
Healthwell Healthwell Rosenrot Extrakt 80 piller 450 mg 1,49 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
119 kr
Pureviva Rosenrod (90 kap) 90 piller 200 mg 1,29 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
116 kr
Body science Rhodiola Rosea ‐ rosenrod 100 piller 500 mg 1,19 kr Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
119 kr
Healthwell QURE BrainBoost 60 piller 150 mg 3,98 kr Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
239 kr
rosenrod test

Sådan lavede vi testen

I testen har vi lagt vægt på forskellige ting. Det som vi har lagt størst vægt på, er effekten. Vi har kigget på, hvor godt de forskellige produkter virker, og hvor hurtigt man mærker effekten. For mange er det meget relevant at vide, om man kan mærke effekten mere eller mindre med det samme. Vi har også kigget på, hvad det koster at bruge produktet, der er kigget på, hvad prisen er pr. dosis, og hvad brugen koster pr. dag. Det gør, at man får en mere retvisende pris, end hvis man bare kigger på, hvad et glas kapsler, koster. Der er også kigget på, hvilken type af kosttilskud det er, er, det kapsler, eller er det et produkt, der skal blandes i væske, der er stor forskel på, hvad folk foretrækker.

 • Effekten: Hvilken effekt giver produktet, hvad får man ud af at bruge det. Holder produktet det som man bliver lovet, og giver den ønskede effekt.
 • Hvor meget koster det at bruge produktet: Vi har kigget på, hvad prisen for brugen vil være pr. dag. Det er det der vil give den mest relevante pris at gå ud fra.
 • Hvor hurtigt virker det: Når man tager et kosttilskud som skal give mere energi eller virke opmuntrende så er det meget væsentligt hvor hurtigt man mærker effekten.

Ofte stillede spørgsmål om bedste rosenrod

Ofte stillede spørgsmål om rosenrod

Hvilket rosenrod er bedst?

I vores test har vi valgt Rosenrot Plus som vinder. Det har vi fordi man får en super god effekt til en fair pris.

Hvem har brug for rosenrod?

Alle der kan bruge lidt ekstra energi i hverdagen og folk der har en tendens til at blive stresset har brug for rosenrod.

Er der nogle bivirkninger ved brug af rosenrod?

Der er ikke mange bivirkninger ved brugen af rosenrod. Der er enkelte der få en mere urolig nattesøvn når de bruger rosenrod.

Hvad gør rosenrod?

Rosenrod giver mere energi i dagligdagen. Det reducerer også tendensen til at få stress. Så det hjælper dig med at få en bedre dagligdag.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
36 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5