Bedste Koffeinpiller 2023 - TEST af 5 koffeinpiller (bedst i test)

Bedste koffeinpiller til at styrke din præstation både fysisk og mentalt

Koffeinpiller er kendt for deres opkvikkende effekt på mennesker. De skærper din præstation både fysisk og mentalt. Du kan ganske enkelt præstere mere, når du har spist koffeinpiller. Du kan indtage dem i forbindelse med sportspræstationer, hvor du fysisk skal yde dit bedste. De er også velegnede til brug i forbindelse med mentale præstationer, hvis du f.eks. skal til eksamen, holde foredrag eller fremlægge en præsentation på jobbet. I denne test har vi sammenlignet koffeinpiller på markedet, så forbrugerne nemmere kan finde frem til de bedste og billigste produkter.

Vi har blandt andet testet, hvor højt koffeinindholdet er, hvor højt taurin-indholdet er, bedste koffeinkapsel-mix, bedste koffeinkapsler fra guarana samt prisen på koffeinpiller. Vinderen af vores bedst i test er Bodylab Caffeine, fordi produktet samlet set lever bedst op til vores kriterier. Du kan med fordel læse denne bedst i test guide og blive klogere på de forskellige produkter, før du beslutter dig for et køb.

 

Testvindere - Bedste koffeinpillerne 2023

Her er en oversigt over årets bedste koffeinpiller.

 1. Bedst i test: Bodylab Caffeine
 2. Bedste brugeranmeldelse: Core Caffeine
 3. Bedste med taurin: BioTechUSA Caffeine + Taurine
 4. Bedste koffeinpiller mix: Weight World Active T5 Plus
 5. Bedste koffeinpiller fra guarana: PurePower Koffein kapsler

Vores 5 bedste koffeinpiller (September 2023)

1. Bodylab Caffeine - Bedst i test

Bodylab Caffeine (200 stk) - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Bodylab)

Bodylab Caffeine er koffeinpiller, som har et højt indhold af syntetisk koffein (100 mg). Den anbefalede daglige dosis er 3 kapsler - 300 mg - og du kan mærke effekten 30-45 minutter efter, at du har indtaget kapslerne. Koffeinpillerne indeholder hverken sukker, gluten eller laktose. Du får et rent energi-boost, som fremmer din præstation markant, hvilket er en fordel, hvad enten du skal præstere fysisk eller mentalt. Når du spiser koffeinpiller fra Bodylab Caffeine behøver du ikke at drikke kaffe, hvis du ikke bryder dig om smagen. Du får nemlig de samme virkningsfulde effekter, når du indtager koffeinpiller sammen med et glas vand.

Vi har kåret Bodylab Caffeine som vores bedst i test vinder. Vores samlede vurdering er, at man får det bedste køb, når man vælger koffeinpiller fra denne producent. Bodylab Caffeine lever op til kriterier som højt koncentrat af koffein, pillerne booster dit energiniveau, produktet er uden sukker, laktosefri og glutenfri. Du får desuden produktet til en god pris og kan opnå mængderabat. Du kan købe produktet med det samme online, eller du kan læse videre i vores bedst i test guide.

Egenskaper

 • Koffein / pille: 200 mg
 • Pris / pille: 0,50 kr
 • Pris / 100 mg: 0,25 kr

Fordele

 • 100 mg syntetisk koffein højkoncent
 • Opkvikkende og styrker din præstation
 • God pris og mængderabat

Ulemper

 • Uegnet til gravide

Omdöme

Koffeinpiller der giver et effektivt energiboost.

Priser

Til butik
99 kr

2. Core Caffeine - Bedste brugeranmeldelse

Core Caffeine - Bedste brugeranmeldelse
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Det svenske produkt Core Caffeine er vores testvinder i kategorien bedste høje koffeindosis i koffeinpiller. Produktet indeholder 200 mg koffein per pille, hvilket er den højeste dosis i de produkter, vi har sammenlignet. Du kan med fordel vælge dette produkt, hvis har brug for en opkvikkende koffeinpille, som med garanti har et højt indhold af koffein. Skal du ud og dyrke sport, eller vil du gerne styrke din koncentration effektivt, så kan du indtage Core Caffeine koffeinpiller 30 - 45 minutter, før du går i gang.

Den anbefalede daglige dosis er 1 pille. Koffeinpillerne er et glimrende alternativ, hvis du ikke er kaffedrikker, men gerne vil have den opkvikkende effekt, som pillerne giver dig. Vi oplevede selv en mærkbar effekt, da vi testede Core Caffeine koffeinpiller som alternativ til morgenkaffen og før vi dyrkede sport. Både krop og hjerne blev tilført meget mere koncentration og energi, så vi præsterede langt bedre. Produktet er ikke kun effektivt og i høj kvalitet - det er også en yderst rimelig pris, du betaler for det. Du får 250 koffeinpiller til blot 129 kr.

Egenskaper

 • Koffein / pille: 200 mg
 • Pris / pille: 0,59 kr
 • Pris / 100 mg: 0,30 kr

Fordele

 • 200 mg koffein per pille
 • Øger dit præstationsniveau

Ulemper

 • Gravide bør ikke indtage produktet

Omdöme

Koffeinpiller med højt koffeinkoncentrat øger øjeblikkeligt dit energiniveau.

Priser

Til butik
59 kr

3. BioTechUSA Caffeine + Taurine - Bedste med taurin

BioTechUSA Caffeine + Taurine (60 stk) - Bedste med taurin
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Muscle House)

BioTech USA + taurin har vi kåret som testvinder i kategorien bedst med taurin. Her får du en koffeinpille med et tilskud af taurin til at styrke din præstation. Taurin er aminosyre, som allerede findes i vores kroppe, men nogle mennesker har mindre aminosyre i kroppen end andre. Det kommer an på, hvor proteinrig en kost, du spiser. Hvis du f.eks. ikke spiser så meget kød (er flexitar), eller hvis du er vegetar, kan det være en fordel for dig at indtage taurin som kosttilskud. Taurin styrker hjerte- og leverfunktion, og det hjælper dig til at præstere optimalt. Det er med til at øge din muskelmasse, og det øger også din fedtforbrænding. Det fremskynder desuden musklernes genopbygning.

I vores test fandt vi frem til, at BioTech USA + taurin er det bedste produkt, når man både gerne vil have et tilskud af koffein og taurin. 1 kapsel indeholder 80 mg koffein og 600 mg taurin. Er du sportsudøver, kan det være en ekstra fordel at tage koffeinpiller med taurin, fordi du får et større energiboost til din krop og kan præstere bedre.

Egenskaper

 • Koffein / pille: 80 mg
 • Pris / pille: 1,15 kr
 • Pris / 100 mg: 0,70

Fordele

 • Indeholder både koffein og taurin
 • Præstationsfremmende og styrker musklerne

Ulemper

 • Ikke godt for folk med hjerteproblemer

Omdöme

Øg din præstation markant med koffeinpiller + taurin.

Priser

Til butik
69 kr

4. Weight World Active T5 Plus - Bedste koffeinpiller mix

Weight World Konjugeret Linolsyre (CLA) 3000mg - Bedste koffeinpiller mix
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Weight World)

I vores test har vi undersøgt, hvilke koffeinpiller, som indeholder det bedste mix af koffein og andre sunde ekstrakter. Testvinderen er Weightworlds Active T5 Plus, som er et superfood kosttilskud. Her får du et mix af koffeinpulver 83 mg, grøn kaffe-ekstrakt 75 mg, grøn te-ekstrakt 200 mg, guarana-ekstrakt 38 mg, B6-vitamin 10 mg og krom100 mcg m.m. Blandingen af aminosyrer, vitaminer og mineraler er et virkeligt sundt energiboost, som både opkvikker og virker præstationsfremmende og motiverende. Det øger desuden din fedtforbrænding, hvilket er en fordel, såfremt du gerne vil tabe dig.

Den daglige anbefalede dosis er 2 kapsler. Produktet indeholder 180 kapsler og koster 289 kroner. Dermed er det ikke det billigste produkt på markedet. Men vores konklusion er, at den særlige blanding af koffein, vitaminer, mineraler og aminosyrer giver dig meget kvalitet for pengene. Når du køber dette produkt, får du desuden 100% tilfredshedsgaranti. Vil du gerne have et produkt, som både giver dit et koffein-boost som erstatning for kaffe, og samtidig tilfører din krop en række andre gode ingredienser, så kan vi bestemt anbefale dette produkt til dig.

Egenskaper

 • Koffein / pille: 83 mg
 • Pris / pille: 1,14 kr
 • Pris / 100 mg: 0,07

Fordele

 • Med mineraler, aminosyrer, vitaminer
 • Øger din fedtforbrændin
 • Superfood kosttilskud til høj præstation

Ulemper

 • Bør ikke spises af gravide

Omdöme

Superfood koffeinpiller med ekstra vitaminer og mineraler.

Priser

Til butik
205 kr

5. PurePower Koffein kapsler - Bedste koffeinpiller fra guarana

PurePower Koffein kapsler - Bedste koffeinpiller fra guarana
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(PUREPOWER)

PurePower koffein kapsler har vi kåret som vinder i kategorien bedste koffeinpiller med guarana. Hvis ikke du har hørt om guarana før, så er det et naturprodukt med koffein. Det styrker præstationsevnen, når du skal bruge kroppen fysisk som f.eks. til sport. Det virker også opkvikkende på din hjerne og øger din koncentration, så du kan tænke mere skarpt. En anden positiv ting er, at det øger fedtforbrændingen og er dermed godt for din vægtkontrol. Derudover indeholder det antioxidanter, som beskytter din krop. 1 kapsel indeholder 100 mg koffein og 455 mg guaranaekstrakt. Dermed får du virkelig en opkvikkende effekt, når du spiser dem.

PurePower koffein kapsler gør dig bedre til at performe, hvad enten du træner eller skal koncentrere dig om at yde dit bedste på jobbet. Det anbefales at tage 1-3 kapsler om dagen efter behov. PurePower koffeinpiller har det højeste guaranaindhold, sammenlignet med de andre produkter i vores test. Produktet indeholder 90 koffeinkapsler for 150 kroner. Du kan få mængderabat, når du handler online, og der er ofte penge at spare, når du sammenligner priser i de forskellige netbutikker.

Egenskaper

 • Koffein / pille: 100 mg
 • Pris / pille: 1,67 kr
 • Pris / 100 mg: 0,06

Fordele

 • Højeste indhold af guarana-ekstrakt
 • Glimrende alternativ til kaffe

Ulemper

 • Uegnet til gravide og børn

Omdöme

Koffeinpiller med naturligt guarana-ekstrakt løfter din præstation.

Priser

Til butik
150 kr
Så hittar du bästa Koffeinpiller

Koffeinpiller købsguide

Før du køber koffeinpiller online, kan vi anbefale dig, at du læser vores købsguide. Udvalget af koffeinpiller er stort, og derfor er det godt at have nogle bestemte kriterier at vælge ud fra. I vores bedst i test guide har vi sammenlignet koffeinpiller fra forskellige producenter for at finde frem til det bedste produkt. Men vi har også undersøgt, hvilke koffeinpiller, som har den højeste dosis koffein, det højeste indhold af taurin, det bedste mix af koffein, mineraler og vitaminer samt det bedste indhold af guarana. Vi har naturligvis også sammenlignet priser, hvilket ofte også har stor betydning for forbrugerne. Vi ønsker at guide dig så godt som muligt, forud for dit køb af koffeinpiller.

kaffe

Koffeinindhold

Hvilke koffeinpiller har det højeste indhold af koffein? Det er oplagt at sammenligne produkter for at finde frem til det højeste indhold af koffein. Der er koffeinpiller i vores test, hvor du kun skal tage en kapsel om dagen for at opnå et effektivt energiboost. Du kan vælge at gå efter det højeste koffein-indhold per kapsel, når du skal købe koffeinpiller.

Guarana

Guarana-ekstrakt anvendes også i nogle slags koffeinpiller. Guarana er et naturprodukt, som indeholder koffein. Det gør dig i stand til at fokusere og koncentrere dig i længere tid ad gangen. Skal du præstere noget ekstra på jobbet, er det en fordel at indtage guarana. Det giver dig en bedre performance som sportsudøver. Det forhindrer en ophobning af mælkesyre, som kan forårsage ømme muskler, og det gør din krop i stand til at restituere bedre efter træning. Vi har testet produktet, som udover koffein også har guarana som ingrediens. Du kan vælge dette produkt, hvis du gerne vil styrke din mentale og fysiske performance.

fuld af energi

Taurin

Nogle producenter kombinerer koffein og taurin, fordi det giver et højt energiboost. Taurin er aminosyre, som din krop har brug for, hvis du træner meget. Du får dermed et ekstra kosttilskud, som hjælper til med muskelopbygning og restitution af din krop.

Mix

Koffeinpiller fås desuden som et mix af koffein og andre vigtige mineraler, aminosyrer og vitaminer. I vores test anbefaler vi et produkt, som er et sundt mix af forskellige gode ingredienser, der fylder din krop med masser af energi. Det er det, man kalder superfood kosttilskud. I stedet for at spise flere forskellige slags kosttilskud, kan du nøjes med det ene produkt. Det er nemmere at overskue for dig i hverdagen. Vi har fundet frem til det produkt, som giver dig det bedste mix, og så kan du jo selv prøve det af og mærke effekten.

Sammenligne alle koffeinpillerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Koffeinpiller Koffein / tablett Pris / tablett Pris / 100 mg Totalbetyg Pris
Bodylab Caffeine (200 stk) 200 mg 0,50 kr 0,25 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
99 kr
Core Caffeine 200 mg 0,59 kr 0,30 kr Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
59 kr
BioTechUSA Caffeine + Taurine (60 stk) 80 mg 1,15 kr 0,70 Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
69 kr
Weight World Konjugeret Linolsyre (CLA) 3000mg 83 mg 1,14 kr 0,07 Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
205 kr
PurePower Koffein kapsler 100 mg 1,67 kr 0,06 Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
150 kr
koffeinpiller test

Sådan lavede vi testen

I denne bedst i test guide har vi testet koffeinpiller fra forskellige producenter. Bodylab Caffeine løb af med sejren som det produkt, der er bedst i test. Men vi har også valgt at fremhæve andre typer af koffeinpiller i vores test, som udmærker sig ved at mixe koffein med mineraler og vitaminer, eller som har et højt indhold af f.eks. taurin eller guarana-ekstrakt. Vi har lavet denne guide for at forbrugere nemmere skal kunne finde frem til de koffeinkapsler, som passer bedst til deres behov. Forbrugerne kan så vælge at bestille det produkt, som kåres til bedst i test i vores guide. Eller de kan vælge et af de andre produkter, som indeholder den mængde koncentrat eller det mix, som de har brug for til deres sportstræning eller til når de skal præstere mentalt.

 • Vi har testet koffeinpiller for at finde frem til, hvilke koffeinpiller der er bedst i test. Vi har testet koffeinpillerne ud fra forskellige kriterier.
 • I vores test fremhæver vi også andre koffeinpiller, som udmærker sig ved bl.a. højt indhold af koffein, taurin eller guarana. Det gør vi, fordi nogle forbrugere kan være interesserede i at gå specifikt efter denne type produkt.
 • Derudover har vi sammenlignet priser, så man kan se, hvilket produkt der er billigst, hvis man ønsker det.

 

Ofte stillede spørgsmål om bedste koffeinpillerne

FAQ – Spørgsmål og svar om koffeintabletter

Hvad gør koffeintabletter?

Koffeintabletter øger præstationen under træning, gør dig mere vågen og opmærksom. Udholdenhed øges og koncentrationen forbedres. Derudover øges stofskiftet, hvilket er godt for bedre fedtforbrænding.

 

Er koffeintabletter farlige?

Nej. For de fleste individer er der behov for et indtag på over 70 tabletter, for at det kan være dødeligt. En normal dosis er normalt 1, maks. 2 tabletter. De fleste mennesker oplever kun positive virkninger af en sådan dosis. Ved indtagelse af 7-8 tabletter kan der opstå nogle symptomer på forgiftning. Men de er harmløse for de fleste mennesker. Gravide, ammende og børn bør selvfølgelig undgå koffein helt!

Hvor godt virker koffeintabletter?

Koffein er et af de mest beviste og videnskabeligt beviste præparater til forbedring af ydeevnen. Koffeintabletter er en glimrende måde at øge præstationen på under træning. Især udholdenheden påvirkes positivt. Koffeintabletter er også gode til at øge fedtforbrændingen.

Hvornår begynder koffeintabletter at virke?

Koffein virker hurtigt. De fleste mennesker oplever en effekt allerede efter 20 til 30 minutter. Indenfor 45 minutter er 99 procent af koffeinet absorberet af kroppen. Koffeinet brydes derefter ned, og efter 4 til 6 timer er mængden af koffein i kroppen halveret. Optagelsen tager længere tid, hvis du har mad i maven.

Koffeintabletter – hvor lang tid inden træning?

Mange anbefaler at tage koffein en halv time før motion. Det maksimale niveau i kroppen indtræder efter ca. 45 til 60 minutter, hvis du tager koffeintabletten på tom mave. Du er nødt til at spørge dig selv, om du vil have maksimal effekt, når du begynder at motionere eller hvis du vil have koffein til at "sparke ind" lidt inde i træningen.

Koffeintabletter – hvor mange kopper kaffe?

De fleste koffeintabletter indeholder 200 mg koffein. Det svarer ca. til to kopper kaffe.

Hvor længe kan koffeintabletter holde sig?

De fleste koffeintabletter kan holde sig i 5 år. Det er ikke farligt at anvende koffeintabletter efter bedst-før-datoen, men effekten kan aftage med tiden.

Hvilket koffeinpiller er bedst?

Vi hare kåret Bodylab Caffeine til bedst i test, fordi produktet giver mest kvalitet for pengene sammenlignet med andre produkter i testen.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 8 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
34 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5