Bedste Proteinbar 2023 - TEST af 5 Proteinbar (bedst i test)

De 5 bedste proteinbarer på markedet lige nu - Vi har testet dem så du nemt kan finde de bedste produkter.

Det kan være en jungle at finde frem til proteinbarer på markedet! Er du også træt af at bestille proteinbarer hjem, blot for at finde ud af at de ikke lever op til dine præferencer? Frygt ej, denne artikel har til formål at introducere dig til 5 af de bedste proteinbarer på markedet lige nu. Vi har testet forskellige proteinbarer og fundet de bedste indenfor fem kategorier: bedst i test, bedste proteinbarer der kommer i store pakker, bedste premium proteinbarer, bedste veganske proteinbarer, og proteinbarer med den bedste smag. På denne liste er der fyldt med gode muligheder, for at finde en velsmagende proteinbar, der opfylder dine behov. Om du er veganer eller om du sætter smagen i højsædet er der her en proteinbar for dig. Der er dog ét produkt, vi synes løber af med sejren. Læs med og find ud af hvorfor Nutraminos proteinbar er vores favorit, og find et link til hvor du kan købe dem.

Testvindere - Bedste Proteinbar 2023

Her er en oversigt over årets bedste Proteinbar.

 1. Bedst i test: Barebells Protein Bar
 2. Bedst indehold: PurePower protein snack
 3. Bedst smag: Bodylab Protein Bar
 4. Bedste veganske proteinbar: Barebells Vegan Bar
 5. Bedste brugerbedømmelser: Nutramino Proteinbar

Vores 5 bedste Proteinbar (Marts 2023)

1. Barebells Protein Bar - Bedst i test

Barebells Protein Bar Hazelnut & Nougat (12x 55g) - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Muscle House)

Barebells Protein Bar med smag af hasselnød og nougat er en rigtig lækker protein bar, som vi vil klassificere som en luksus protein bar. Smagen er lækker, og det er næsten for meget af det gode. Det føles syndigt at spise denne velsmagende protein bar, men med kun 1,9 g. sukker pr. bar er det langtfra syndigt ift. at spise en sund og nærende kost. Barebells protein barer har 20 g. protein pr. bar, og det er altså rigtig meget protein for pengene. Med kun 205 kcal pr. bar er det et let lille mellem måltid eller en god snack til efter træningen. Du kan med fordel have en protein bar i tasken til når den lille sult melder sig om eftermiddagen. Hver kasse indeholder 12 barer, så der er mulighed for altid at have en lækker snack lige ved hånden. De smager som en chokoladebar, men har altså et næringsindhold, der passer ind i en sund livsstil med fokus på velvære, trænings resultater, og sund kost. Produktet indeholder kunstige sødemidler, bl.a. malitol, hvilket man bør være opmærksom på.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 38%
 • Protein / bar: 20 g
 • Pris / stk: 16,58 kr
 • Kcal / bar: 196 kcal

Fordele

 • Vidunderlig smag
 • Hele 20 gram protein
 • Kun 205 kalorier

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Premium proteinbar der smager som en drøm.

Priser

Til butik
199 kr

2. PurePower protein snack - Bedst indehold

PurePower protein snack - Bedst indehold
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Till butik
köp
(PUREPOWER)

Purepowers protein snack med karamel smag kommer i en stor pakke på hele 24 barer. Her er der altså tale om et produkt til de seriøse motionister, eller dem der gerne vil gøre et godt køb. Protein barerne har en midte med lækker blød karamel, og er overtrukket med et smagfuldt chokoladeovertræk. De er gode til at opnå en god restitution efter træning, eller til at have med i tasken som en hurtig snack på farten. Baren er lækker som en chokoladebar og indeholder heller ingen kunstige sødemidler. Barerne er mindre end dem fra Bodylab. Derfor har de også et lavere kalorieindhold, med kun ca. 160 kcal pr. proteinbar. Disse barer kan derfor være mere velegnede til dem på en stramt kaloriebudget, der leder efter proteinbarer med meget få kalorier. Selve proteinbarerne er dog også tilsvarende mindre. Derudover indeholder disse proteinbarer kun 10,8 g protein pr. proteinbar, og det er lidt i den lave ende. For dem der ikke ønsker en meget proteinrig kost, kan denne proteinbar derfor være et godt bud. Da den kommer i en pakke med hele 24 barer løber du heller ikke tør lige med det samme.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 27 %
 • Protein / bar: 10,8 g
 • Pris / stk: 18,00 kr
 • Kcal / bar: 160 kcal

Fordele

 • Optimal blanding af kulhydrater og proteiner
 • Kilde til hurtig restitution
 • Nem og praktisk at spise

Ulemper

 • Lavere proteinindhold end andre proteinbarer

Omdöme

Lækker proteinbar. God til dem der ønsker lavere mængde kalorier og protein.

Priser

Til butik
180 kr

3. Bodylab Protein Bar - Bedst smag

Bodylab Protein Bar (12 x 55 g) - Bedst smag
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Bodylab)

Bodylabs protein bar med cashewnødder og karamel smag har vundet kategorien "bedst i test". Denne proteinbar har en god fordeling af næringsindhold, og har en lækker smag. Hver dog opmærksom på at hver bar indeholder 14 g polyoler, der for nogle kan give problemer med maven hvis indtaget i for store mængder. Der er kun 1,9g sukker pr. bar, hvilket betyder at man får en autentisk smag af sukker uden at det tager overhånd. Smagen på baren er lækker som en chokoladebar, men indeholder hele 20g protein. En rigtig fin mængde, der gør det til en god snack at have med på farten, eller som en snack efter en hård træning. Proteinbaren har et lavt kalorieindhold på 214 g pr bar, og størrelsen taget i betragtning er det en meget tilfredsstillende snack. Bodylab laver mange andre smagsvarianter af den samme proteinbar, som alle har nogenlunde sammenlignelige næringsindhold. Der er derfor masser af mulighed for at finde en proteinbar her der passer til enhver smag. Prøv f.eks. også deres varianter med hasselnødder og chokolade eller med cookies og hvid chokolade. Mums!

Egenskaper

 • Proteinindhold: 33%
 • Protein / bar: 22 g
 • Pris / stk: 18,25 kr
 • Kcal / bar: 221 kcal

Fordele

 • Frisk, blød proteinbar
 • Ægte belgisk chokolade
 • Meget protein

Ulemper

 • Kun 4 forskellige smage

Omdöme

Proteinbar med smagfuldt chokoladeovertræk, der minder meget om en almindelig chokoladebar.

Priser

Til butik
219 kr

4. Barebells Vegan Bar - Bedste veganske proteinbar

Barebells Vegan Bar - Bedste veganske proteinbar
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Barebells veganske proteinbar er vores klare favorit når der ikke må være animalske ingredienser involveret. Deres protein bar med smagen "Chocolate Dough" er vores klare favorit. Protein baren indeholder soja-, ærte-, og ris protein, og er altså baseret på 100% veganske proteinkilder. Denne kombination giver baren en god konsistens, hvilket ellers ofte kan være et problem med veganske protein barer. Proteinbaren indeholder kunstige sødemidler, hvilket man bør være opmærksom på. Derfor bør disse protein barer ikke spises i store mængder, da det kan give maveproblemer for nogle. Hver bar indeholder 15g protein, hvilket er lidt lavere end andre protein barer på denne liste. Det er dog ikke det laveste protein indhold, og det ligger en del over anbefalingen på 10g pr. protein bar. Du kan derfor spise denne protein bar med god samvittighed, og se frem til en lækker bar, der kan stille den lille sult. Med kun 202 kcal pr. protein bar er det en god snack, eller hurtigt måltid efter en hård træning. Den har en lækker smag og er lige til at smide i tasken og have med på farten.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 27%
 • Protein / bar: 15 g
 • Pris / stk: 16,25 kr
 • Kcal / bar: 224 kcal

Fordele

 • Protein fra soja, ærter og ris
 • Populære, gode smage
 • Uden tilsat sukker

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Lækker proteinbar, der passer til en vegansk kost.

Priser

Til butik
195 kr

5. Nutramino Proteinbar - Bedste brugerbedømmelser

Nutramino Proteinbar Crispy Vanilla & Caramel (12x64g) - Bedste brugerbedømmelser
Score 3,5/5
Score 3,5/5
Till butik
köp
(Muscle House)

Nutraminos protein bar i smagen "Crispy Vanilla & Caramel" er vores vinder når det kommer til smag. Selvom der er mange lækre og smagfulde protein barer på denne liste er denne smagsvariant fra Nutramino lige en tand bedre. Protein baren er større end de andre barer vi har testet med hele 64 gram. Her får man virkelig noget for pengene. Der er en god mængde protein pr. protein bar, hele 20 gram. Derudover er der dog flere kalorier i en i mange af de andre barer vi har testet, 266 kcal pr. protein bar. Det er smag og behag om man foretrækker en lille protein bar med færre kalorier eller en stor protein bar med lidt flere kalorier. Vi synes at den store størrelse på denne protein bar giver en større mæthedsfornemmelse. Derved forbliver man mæt længere, og det er en snack med mere substans. Smagen er dog det helt store salgs punkt, når det kommer til denne bar. De sprøde elementer med smag af vanille i kombination med den delikate karamel, er en sand vinder i vores bog. For når det kommer til protein barer er det smagen det kommer an på!

Egenskaper

 • Proteinindhold: 32 %
 • Protein / bar: 20 g
 • Pris / stk: 16,58 kr
 • Kcal / bar: 266 kcal

Fordele

 • Lækker kerne af protein
 • Højt proteinindhold

Ulemper

 • Meget sukker

Omdöme

Bedst smagende protein bar på markedet.

Priser

Til butik
199 kr
Så hittar du bästa Proteinbar

Proteinbar købsguide

Det kan være en jungle at finde frem til den bedste protein bar på markedet. Det kan være svært at finde frem til proteinbarer der både smager godt, og har det næringsindhold, man leder efter. Den rigtige protein bar kan hjælpe med at opnå dine træningsmål, være en god snack på farten eller et alternativ til en chokolade bar når den søde tand melder sig på banen. Herunder finder du en liste, der hjælper dig på vej i din købsbeslutning. Vi har både set på protein indhold, kalorier og smag i vores test, og fundet frem til fem vindere i hver deres kategori, som vi præsenterer på denne side.

proteinbar

Kulhydrater

Vær opmærksom på kulhydratindholdet i forhold til mængden af protein. Mange proteinbarer indeholder lige så meget sukker som en chokoladebar, og derfor er det en god idé at være opmærksom på ratioen mellem protein og kulhydrat i proteinbaren - ellers kunne du lige så godt spise en chokoladebar i stedet.

Protein

Proteinbarer bør indeholde minimum 10 gram protein pr. protein bar. Protein sikrer en god mæthedsfornemmelse, og hjælper med at opbygge muskelmasse efter hård træning. Protein barer er derfor et godt supplement i en sund og varieret kost.

Kalorier

Mængden af kalorier bør ikke overskride 400 kcal pr. protein bar. Hvis kalorie mængden er for stor pr. protein bar kan det være svært at passe den ind i en stram kostplan. Det er derimod en god idé at holde kalorieindholdet i protein barer lavere, og i stedet kombinere protein baren med et stykke frugt som mellemmåltid - det giver en bedre mæthedsfornemmelse. På den måde kan man gå længere mellem måltider, og holde sig gående imens man er på farten.

forskellige proteinbarer

Sukkermængde og sødemidler

Ligesom det er vigtigt at se på forholdet mellem kulhydrat og protein er det også en god idé at tjekke ingredienslisten for sukkermængde, og hvilke sødemidler der er brugt. Tilsat sukker giver også den søde smag, men tilfører flere kalorier. Sødemidlerne giver også proteinbaren en sød smag, men tilfører ikke ekstra kalorier. De kan derfor være gode ingredienser i nogle tilfælde, men det er ikke alle der tåler sødemidlerne lige godt. Der er nogle der oplever maveproblemer ved et stort indtag af sødemidler, hvilket du bør være opmærksom på. Oplever du ubehag efter indtag af sødemidler kan du finde en protein bar uden tilsat sødemiddel. De sødemidler der bliver brugt i proteinbarer kan f.eks. være acesulfame potassium, aspartame, sucralose, mannitol, sorbitol, maltitol. Du kan kende de kunstige sødemidler i ingredienslisten ved at de ender på -ol.

Sammenligne alle proteinbar i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Proteinbar Proteinindhold Protein / bar Pris / stk Kcal / bar Totalbetyg Pris
Barebells Protein Bar Hazelnut & Nougat (12x 55g) 38% 20 g 16,58 kr 196 kcal Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
199 kr
PurePower protein snack 27 % 10,8 g 18,00 kr 160 kcal Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
180 kr
Bodylab Protein Bar (12 x 55 g) 33% 22 g 18,25 kr 221 kcal Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
219 kr
Barebells Vegan Bar 27% 15 g 16,25 kr 224 kcal Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
195 kr
Nutramino Proteinbar Crispy Vanilla & Caramel (12x64g) 32 % 20 g 16,58 kr 266 kcal Betyg 3,5 / 5
3,5 / 5
Pris fra
199 kr
proteinbar test

Sådan lavede vi testen

Vi har testet disse protein barer på flere forskellige parametre. Der er nemlig mange ting at overveje, når man er på markedet efter en god protein bar. Den skal kunne bruges efter træning og som en hurtig snack når man er på farten. Det er nogle af de scenarier vi har testet protein barerne i. Derudover er smagen vigtig, for at man overhoved har lyst til at spise en protein bar som snack, og det har vi selvfølgelig også testet grundigt. Det har været en lækker dag på kontoret! Alle protein barer er blevet smagt og næringsindholdet er blevet analyseret. Derudover har de personlige holdninger også spillet ind når der skulle udråbes en vinder i hver kategori. Der er mange forskellige protein barer på listen, og de er alle testet efter samme parametre, som vi uddyber her nedenfor.

 • Vi har vurderet mængden af kalorier i hver proteinbar, da det er vigtigt at der ikke er for mange kalorier til at protein baren kan indpasses i en kostplan.
 • Smagen er selvfølgelig det vigtigste parameter, men det kan også være svært at konkretisere, da det er meget subjektivt hvordan en god protein bar skal smage.

Ofte stillede spørgsmål om bedste proteinbar

Spørgsmål og svar vedrørende proteinbars

Vi vil nu svare på nogle af de mest almindelige spørgsmål om proteinbars for at få en bedre forståelse for dem.

Hvad indeholder proteinbars?

Først og fremmest indeholder de protein fra forskellige kilder, og det kan se lidt anderledes ud, afhængigt af produktet. Protein findes i soja, mælkeprodukter, ris eller jordnødder, bare som nogle eksempler. Derefter finder man også sødestoffer, fedtstoffer og kulhydrater, som også kan se lidt anderledes ud, afhængigt af hvilken proteinbar du vælger.

Hvornår spiser man proteinbars?

Du kan spise en proteinbar enten før eller efter træning, men det anbefales ikke at spise proteinbars som kosttilskud, bortset fra dem, der træner meget hårdt og ofte. Som snack til ekstra energi er det dog perfekt, men husk at hvis du spiser mere energi end kroppen forbruger, bliver det til fedt, hvilket fører til vægtforøgelse. 

Hvilket proteinbar er bedst?

Det kommer an på hvad du foretrækker. Se vores tips ovenfor til at vælge netop den proteinbar der er bedst for dig. Bodylab Proteinbar blev valgt til den bedste proteinbar i vores test.

Er proteinbarer sunde?

Alle fødevarer kan indgå i en sund kost - det kommer an på mængderne. Hvis du ellers følger de officielle kostråd, kan protein barer altså sagtens indgå i en sund kost.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 8 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
13 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5