Bedste Laktosefri proteinpulver 2023 - TEST af 5 laktosfrie proteinpulvere (bedst i test)

Vi har testet forskellige laktosefrie proteinpulver, og har fundet det bedste til dig!

Lider du af laktose intolerance, eller prøver du at holde dit indtag af laktose lavt, men stadig ønsker proteintilskud? Har du svært ved at finde et proteinpulver, der både smager godt, har det næringsindhold, du ønsker, samt er et produkt, der er til at betale? I dag findes der et stort udvalg af proteinprodukter. Dette kan gøre det svært at holde hoved og hale i hvilket produkt, der vil være det helt rigtige for dig. Vi har undersøgt flere brands, testet og smagt deres laktosefri proteinpulver og udført en vurdering af dem der findes på markedet. På denne måde gør vi det nemmere for dig at finde det proteinpulver, du ønsker.

Produkterne er alle testet og vurderet indenfor forskellige punkter, der alle er med til at sikre, at du får købt det helt rigtige produkt. Gennem vores test har vi vurderet soja proteinpulveret fra LinusProNutrition som værende det bedste laktosefri proteinpulver. Pulveret er ikke blot laktosefrit, men også 100% vegansk og kan derfor bruges af alle.

Testvindere - Bedste laktosfri proteinpulveret 2023

Her er en oversigt over årets bedste laktosfrie proteinpulvere.

 1. Bedst i test: LinusPro Soyaproteinpulver
 2. Bedste lav laktose proteinpulver: Core Protein Pro
 3. Bedste brugerbedømmelser: FitnessGuru One Whey® Isolate
 4. Bedste uden sukker: Biotech USA Iso Whey Zero
 5. Bedste premixede proteinpulver: Barebells Protein Milkshake

Vores 5 bedste laktosfrie proteinpulvere (September 2023)

1. LinusPro Soyaproteinpulver - Bedst i test

LinusPro Soyaproteinpulver (500 g) - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(LinusPro)

Vi har haft soja proteinpulveret fra LinusProNutrition til test, og vi synes bestemt, at det har vist sit værd. Proteinpulveret er dannet ud fra sojabønnen, og er derfor et godt bud på et sundt og let optageligt kosttilskud. Pulveret er et vegetabilsk produkt, der henvender sig til alle, men specielt veganere og vegetarer, der ønsker at undgå de animalske produkter. Derudover findes der hverken gluten eller laktose i proteinpulveret. Produkter er derfor også en god mulighed for allergikere, der ønsker ekstra protein som et kosttilskud. På samme tid har produktet et lavt indhold af fedt og kulhydrater, der gør produktet brugbart selv under vægttab.

Gennem vores test af produktet har vi fundet pulveret yderst anvendeligt. Proteinpulveret kan benyttes lige som andre proteinpulvere i en shake, hvor den dog ikke opblandes helt så nemt. Derudover indeholder pulveret i sig selv ikke ekstra smag, og kan derfor også benyttes som tilsætningsstof til madlavningen, hvilket kan have en stor fordel for veganere og vegetarer, der har brug for en ekstra proteinkilde. Soja proteinpulvere kan altså bruges på mange forskellige måder, hvorfor det er et produkt, der gør det nemt at få mere protein ind i kosten.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 90%
 • Pris / kg: 278,00 kr
 • Protein g/kr: 3,24
 • Sukkerindhold: 0%

Fordele

 • Vegansk
 • Uden fedt, gluten og laktose
 • Let optageligt protein

Ulemper

 • Svært at opløse

Omdöme

Lækkert proteinpulver med god smag og højt indhold af protein.

Priser

Til butik
139 kr

2. Core Protein Pro - Bedste lav laktose proteinpulver

Core Protein Pro - Bedste lav laktose proteinpulver
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Core Protein Pro er fra Svenskkosttilskud, og er et lækkert og rent proteinprodukt, der indeholder 89% protein. Tilskuddet er dannet ud fra valleprotein-hydrolysat, der medfører en hurtig passage gennem fordøjelsessystemet og dermed et hurtigt proteinoptag. Dette gør at den egner sig godt som post-workout proteinshake, så musklerne har noget at arbejde med, lige præcis når de har brug for det. Proteinpulveret fra Core Protein Pro har vundet bedste produkt med lavt indhold af laktose. Det er altså et produkt henvendt til dig, der gerne undgår laktose. Vi har haft produktet til test, og synes bestemt Core Protein Pro pulveret, er værd at anbefale.

Proteinproduktet findes i seks forskellige smagsvarianter, der gør det muligt for dig at finde lige den smag, du ønsker til din proteinshake. Proteinshaken er nemt opløselig i både vand og mælk. Shaken kan indtages efter træning eller i løbet af dagen. På den måde kan du sikre dit optimale daglige proteinindtag uden at blive fyldt med ekstra kulhydrater og fedt. Hvis du til gengæld ønsker en hurtig vægtøgning, har Core Protein Pro kun et indhold af 154 kcal per portion, hvorfor pulveret ikke ville være den bedste løsning til dette formål.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 89 %
 • Pris / kg: 368,75 kr
 • Protein g/kr: 3,02
 • Sukkerindhold: 0,1 %

Fordele

 • Indeholder 89% protein
 • Mange smagsvarianter
 • Opløses nemt

Ulemper

 • Ikke vegansk

Omdöme

Smagfuldt proteinpulver, der sikrer et hurtigt optag i kroppen.

Priser

Til butik
295 kr

3. FitnessGuru One Whey® Isolate - Bedste brugerbedømmelser

FitnessGuru One Whey® Isolate - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Fitnessguru)

One Whey Isolate fra fitnessguru er endnu et proteinpulver på markedet, dog et lidt dyrere alternativ end mange andre produkter. Produktet er "grass fed" proteinpulver, der stammer fra valleprotein af køer, der har gået på græs. På den måde kan du være sikker på at din shake ikke er fyldt med uønskede stoffer, som hormoner, antibiotika og pesticider. Proteinpulveret kan findes i tre smagsvarianter, chokolade, vanilje og peanutbutter. Dette giver dig mulighed for at få en smag til din shaker, som du vil nyde at indtage.

Vi har haft produktet til test, og er bestemt ikke skuffede over det. Derfor har produktet også vundet titlen som det bedste forbrugeranmeldte produkt. Proteinpulveret er nemt at opløse i væske, men giver hurtigt bundfald, der dog kun kræver simpel omrøring. Produktet giver hele 25g protein per shake samt et indhold af både BCAA og EAA. Indholdet af BCAA og EAA, gør også at produktet egner sig godt som både præ- og postworkout tilskud. Derudover er produktet fri for både fedt og kulhydrater, så du kan benytte dig af et helt rent proteintilskud, der ovenikøbet smager fantastisk.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 83 %
 • Pris / kg: 398,67 kr
 • Protein g/kr: 2,78
 • Sukkerindhold: 3,3 %

Fordele

 • Fri for laktose, kulhydrater, gluten og fedt
 • God smag

Ulemper

 • Dyreste produktvalg

Omdöme

Rent "grass fed" proteinpulver, der smager fantastisk.

Priser

Til butik
299 kr

4. Biotech USA Iso Whey Zero - Bedste uden sukker

Biotech USA Iso Whey Zero Lactose Free - Bedste uden sukker
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Bodystore)

Ønsker du et laktosefrit og sukkerfrit proteinpulver af god kvalitet kan vi helt klart anbefale Iso Whey Lactose Free fra Biotech. Produktets protein har ekstremt høje biologiske værdier, der angiver kvaliteten og kroppens optagelse af proteinerne. Proteinpulveret indeholder hverken laktose, transfedtsyrer eller sukker. Du bliver derfor sikret et helt rent proteintilskud fremstillet af valleproteinisolat. Iso Whey Lactose Free er derfor efter vores test løbet af sted som testvinder af bedste sukker- og laktosefrie proteinprodukt. Pulveret findes i hele 9 forskellige smagsvarianter, der alle er nemt opløselige i væske. Du kan derfor uden tvivl lave en dig en proteinshake, der falder i din smag. Proteinpulveret er et proteintilskud, der er med til at sikre dig langsigtet muskelvækst, og er derfor et godt supplement til sportsudøveren. I forhold til de andre produkter vi har haft til test indeholder dette proteintilskud kun ca. 21g protein pr. shake, hvilket er den laveste mængde protein pr. shake af de testede produkter. Selvom produktets mængde af protein ikke er helt så høj som de andre, fungerer proteintilskuddet dog stadig som supplement til den daglige kost.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 86 %
 • Pris / kg: 384,36 kr
 • Protein g/kr: 2,23
 • Sukkerindhold: 3 %

Fordele

 • Mange smagsvarianter
 • Uden laktose, transfedtsyrer og sukker

Ulemper

 • Lidt for sød smag

Omdöme

Sukkerfrit proteinpulver der sikrer dig langsigtet muskelvækst.

Priser

Til butik
349 kr

5. Barebells Protein Milkshake - Bedste premixede proteinpulver

8 x Barebells Protein Milkshake - Bedste premixede proteinpulver
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Bodystore)

Skal du bruge en nem og hurtigt mulighed for et ekstra proteintilskud efter træningen eller bare i løbet af dagen, kan vi helt klar anbefalede Barebells protein milkshakes. Producenten Barebells er kendt for sine strenge kvalitetskontroller og grundige produkttests, hvilket også afspejler sig i lige netop dette produkt. Barebells protein milkshakes er en velsmagende færdigblandet proteinkilde, der kan gøre proteintilskud lidt nemmere i den travle hverdag. Milkshaken indeholder hele 24g protein pr. shake på 330ml, og giver derfor næsten lige så meget protein som en shake af proteinpulver.

Selvom den færdigblandede shake i det lange løb bliver dyrere end et proteinpulver tilskud, kan det være en god løsning til de travle dage. Her kan det være en fordel ikke at skulle bruge tid på at blande sin egen shake og klare den efterfølgende opvask. For dig der er mere emballagebevidst, kan du tænke over, at der ved denne proteinshake bliver en større mængde plastaffald i forhold til hvis du køber pulverprotein. På trods af den dyrere pris og ekstra emballage, er Barebells milkshake også en klar testvinder af bedste færdigblandede proteinshakes.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 7 %
 • Pris / kg: 67,80 kr
 • Protein g/kr: 1,08
 • Sukkerindhold: 3,5 %

Fordele

 • Allerede blandet milkshake
 • Indeholder 24g protein
 • 12 g kulhydrater pr. flaske

Ulemper

 • Får ikke samme mængde protein som ved pulver

Omdöme

Et nemt og hurtigt indtag af protein, der smager godt.

Priser

Til butik
179 kr
Så hittar du bästa Laktosefri proteinpulver

Laktosefri proteinpulver købsguide

Når du leder efter et protein tilskud, er det vigtigt, at du tager dig tid til at undersøge de mange muligheder. Der findes efterhånden mange forskellige typer af proteinpulver. Derfor kan det hurtigt blive uoverskueligt at navigere rundt i markedet efter det ønskede produkt. Vi synes det er vigtigt, at du får købt et protein kosttilskud, der passer bedst til dig. Mange faktorer påvirker hvilket produkt, du skal vælge, derfor kan du her se vores guide til, hvordan du kan finde det helt rigtige proteinpulver. Giver du dig tid til at overveje de nedenstående punkter, er det næsten sikkert, at du får fundet det helt rigtige proteinpulver, der passer ind i din livsstil.

 • Prisen - Hvor vigtig er den for dig? Mange proteinprodukter kan være dyre, og indholdet er ofte ikke bedre, fordi produktets pris er højere end andre produkter. Det er derfor en fordel for dig, hvis du gør op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på et proteintilskud. Herfra kan det at finde det produkt, der passer bedst til dig være lidt nemmere.
 • Smag - Smag er altid vigtig når det kommer til kosttilskud. Ønsker du selv et proteinpulver du kan nyde som en lækker shake, kan det være en fordel at have dette i baghovedet, når du undersøger forskellige produkter. Mange bryder sig ikke om det proteinpulver, der skal blandes op med vand, da det kan forringe smagen. Andre bryder sig slet ikke om proteinpulver, og vil hellere have en protein bar eller de færdigblandede shakes. Om du er til pulver, de færdigblandede shakes eller proteinbarer, er overvejelser det kan være en fordel, at du har lavet inden du leder efter et produkt.
 • Anvendelighed - Er det vigtigt for dig, at det skal være nemt, kan det være en fordel at finde et pulver eller færdigblandede shakes, der er hurtige at blande og nemt kan komme med på farten. Mange af proteintilskuddene er proteinpulver og skal derfor blandes op med enten vand eller mælk. Dette er ikke altid er nemt hvis det skal gå hurtigt eller medbringes i den travle hverdag. Derfor kan dette også være en vigtig faktor at overveje når du skal finde det rigtige proteinpulver.
 • Opblanding - Sidst men ikke mindst er det vigtigt at finde et proteinpulver, der nemt kan blandes til en shake. Det er ikke altid helt så lækkert med et produkt der klumper i væsken. Så lægger du vægt på at få et produkt der kan nydes, kan det anbefales at have pulverets opløselighed med i overvejelserne.

Sammenligne alle laktosfrie proteinpulverne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Laktosefri proteinpulver Proteinindhold Pris / kg Protein g/kr Sukkerindhold Totalbetyg Pris
LinusPro Soyaproteinpulver (500 g) 90% 278,00 kr 3,24 0% Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
139 kr
Core Protein Pro 89 % 368,75 kr 3,02 0,1 % Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
295 kr
FitnessGuru One Whey® Isolate 83 % 398,67 kr 2,78 3,3 % Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
299 kr
Biotech USA Iso Whey Zero Lactose Free 86 % 384,36 kr 2,23 3 % Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
349 kr
8 x Barebells Protein Milkshake 7 % 67,80 kr 1,08 3,5 % Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
179 kr
laktosefri proteinpulver test

Sådan lavede vi testen

Det er efterhånden blevet mere og mere populært med kosttilskud. Specielt proteinpulver er blevet et meget brugt supplement til en sund og eventuel aktiv livsstil. Proteinpulver har mange gavnlige funktioner, og er derfor et populært tilskud hos mange sportsudøvere. Med en voksende popularitet sker også en voksende efterspørgsel hos forbrugere med specielle behov. Flere produkter henvender sig til både allergikere, veganere og vegetarer, hvorfor det hurtigt kan blive en jungle at skulle finde det helt rigtige proteintilskud. Derfor har vi haft fem laktosefri protein produkter til test. Her har vi undersøgt produkterne på flere faktorer, der gør det lette for dig at finde det proteinpulver du ønsker. Her kiggede vi blandt andet på smag, opblanding og produktets pris. Alle faktorer der er væsentlig for dig, når du skal finde det proteinpulver, der passer til dig og din livsstil.

 • Smag - alle produkterne blev testet på smag, da dette er en af de vigtigste faktorer når man skal købe proteintilskud. Specielt proteinpulvere, der skal opløses i vand eller mælk kan være svære at finde i en smag der kan nydes.
 • Pris - Selvom der findes mange der gerne giver mange penge for et proteinpulver er det ikke altid at det dyreste produkt er det bedste.

Ofte stillede spørgsmål om bedste laktosfri proteinpulveret

Ofte stillede spørgsmål om laktosefrit proteinpulver

Hvilket laktosefrit proteinpulver er bedst?

I følge vores test var soja proteinpulvere fra LinusProNutrition det bedste, men dette kan helt sikkert variere meget alt efter dit eget behov. Derfor er det vigtigt du selv undersøger, hvad du har brug for i din livsstil.

Er det vigtigt at mit proteinpulver er sukkerfrit?

Om proteinpulveret må indeholde sukker eller ej kommer igen an på dit behov. Mange ønsker et proteinpulver som ekstra proteintilskud til dagligdagen, hvor det kan være en fordel at pulveret ikke indeholder for mange kulhydrater. Ønsker du derimod vægtøgning kan det være en fordel af have et større indhold at kulhydrater.

Er færdigblandede shakes bedre end pulver?

Det kan være nemmere til at bestemme mængden af protein i dine shakes, hvis du benytter dig af et proteinpulver. Dog skal du ikke bruge til at på selv at blande shaken med de færdigblandede shakes, på den måde kan det blive et godt alternativ til de travle dage.

Kan proteinpulver bruges som måltidserstatning?

Selvom protein er en vigtig næringskilde, kan det ikke bruges som måltidserstatning. Som hovedregel skal et helt måltid bestå af både fedt, protein og kulhydrater.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
49 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5