Bedste Chromtilskud test 2022

Vi har testet og udvalgt de bedste chrom kosttilskud til dig.
Sidst redigeret maj 2022

Chrom er et mineral, der spiller en nøglerolle i næringsstofskiftet. Chrom findes naturligt i en række forskellige fødevarer, herunder broccoli, hvidløg og kartofler m.m. Flere og flere mennesker tager også chrom som et supplement for at hjælpe med at forbedre deres blodsukker. Hos raske mennesker har hormonet insulin en vigtig rolle i at signalere kroppen til at bringe blodsukker ind i kroppens celler. Chrom kan også bruges til at reducere trangen til indtagelse af mad og sukker. Ved at sænke din trang til at sukker og mad kan et chrom kosttilskud også være en hjælp til dig, hvis du gerne vil tabe dig. Vi har udvalgt de bedste chrom kosttilskud til dig i forskellige kategorier og vi kan varmt anbefale Healthwells chromtilskud til dig. Dette kosttilskud indeholder 200 mg chrompicolinate pr. dosering og koster dagligt 0,79 kr. Produkt har Vegatarien Freindly godkendelse og kapslerne er vegetabilske, hvilket gør det særdeles velegnet til veganere.

Bedste Chromtilskud:

 1. Bedst i test: Healthwell Krom

  9,7/10
  Healthwell Krom
  Bedst i test
  Chrom / kapsel
  200 µg
  Pris / pille
  0,69 kr
  Chrom µg/kr
  289,86
  Til butik
  69 kr
 2. Bedste brugerbedømmelser: Core Chromium Caps+

  9,5/10
  Core Chromium Caps+
  Chrom / kapsel
  200 µg
  Pris / pille
  0,66 kr
  Chrom µg/kr
  303,80
  Til butik
  79 kr
 3. Bedste lavdoserede chrom: Berthelsen Chrom

  9,1/10
  Berthelsen Chrom 62,5 mcg - 250 tabl.
  Chrom / kapsel
  62.5 µg
  Pris / pille
  0,57 kr
  Chrom µg/kr
  112,4
  Til butik
  143 kr
 4. Bedste højdoserede chrom: Solgar Chromium Picolinate

  8,9/10
  Solgar Chromium Picolinate 500
  Chrom / kapsel
  500 µg
  Pris / pille
  3,42 kr
  Chrom µg/kr
  146,34
  Til butik
  205 kr
 5. Bedste krom kombo: Solaray ChromActiv

  8,7/10
  Solaray ChromActiv (100 kap)
  Chrom / kapsel
  125 µg
  Pris / pille
  1,20 kr
  Chrom µg/kr
  0,10
  Til butik
  120 kr
Afgørende faktorer for at du skal finde bedste chromtilskud

Chromtilskud købsguide

Når du skal finde dit chrom kosttilskud er der nogle faktorer som er vigtige at overveje inden du beslutter dig. Hvilken chromtype er den rigtige for dig, der er typisk to typer af chrom som benyttes i producenternes kosttilskud. Kontroller også ingredienslisten. Kig efter produkter uden kunstige ingredienser, tilsætningsstoffer og fyldstoffer. Selvom det daglige behov varierer baseret på alder og køn, er den anbefalede daglige værdi for chrom 30 til 60 mcg. Sammenlign også priserne for den daglige anbefalet dosering. Overvej i hvilken form du ønsker at indtage chrom kosttilskuddet. Vi har udarbejdet en liste som giver dig et overblik over hvad du skal overveje inden du tager din beslutning.

Chrom typer

Chromchlorid: Er en uorganisk chromforbindelse med en dårlig optagelighed i kroppen på 0,1-2%. Chrompicolinat: Er et syntetisk fremstillet, organisk chromforbindelse som er meget anvendt i kosttilskud. Den er fedtopløselig, hvilket burde gøre den sværere at optage i forhold til vandopløselige chromforbindelser. EFSA skriver dog, at optageligheden af chrompicolinat svarer til eller er kun er en smule højere end andre chrom-former. Chromnicotinat (Chrompolynicotinat): Organisk Chromforbindelse, men med en dårlig optagelighed: (0,5-2% iflg. EFSA) Chrom fra kosten: Består en en blanding af organiske og uorganiske Chromforbindelser. Optagelsen her fra er overraskende lav, nemlig kun mellem 0,5% og 3% Chromgær: naturlig, trivalent med markedets højeste optagelighed. Chromgær har en optagelighed der er op til 10 gange højere end Chromchlorid og dermed også chrompicolinat. Dermed opnås der en optagelighed på ca. 20%

Pris

Prisen er selvfølgelig også en vigtig faktor, vi har i vores produktbeskrivelse oplyst dig om den aktuelle pris på den af producenten anbefalede dosis. Vær opmærksom på at der kan være forskel i enhedsprisen for de enkelte produkter, hvis du benytter dig af tilbud eller foretager storkøb.

Dosering og form

Hvor meget chrom indeholder de enkelte kapsler/tabletter og hvor mange kapsler skal du indtage om dagen. Kromtilskud overstiger generelt den anbefalede daglige mængde. Produkterne findes i niveauet mellem 200 mikrogram og går op til 1.000 mikrogram. Chromtilskud kommer i kapsel- eller tabletform i mængder på 60, ​​90, 120, 180 eller 250. Overvej, hvor mange piller du skal tage om dagen, når du vælger en bøtte med et lavere eller et højere antal.

Vegansk produkt

Er du veganer eller vegetar er det vigtigt at du finde et certificeret produkt. Tjek vores produktbeskrivelser eller undersøg på virksomhedernes hjemmeside om de er certificeret.

Bruger anmeldelser

Kig på produkternes brugeranmeldelser. Ofte vil brugerne vende tilbage med bivirkninger eller oplyse om produktet er nemt at indtage eller ej.

Så valgte vi de bedste chromtilskud

Sådan lavede vi testen

Der findes mange chrom produkter på markedet og det kan være svært at skelne mellem de enkelte produkter. Flere og flere producenter får kromtilskud i deres sortiment og produktet kan købes online eller i supermarkedet. Vær opmærksom på at der findes flere forme for chrom, som hver i sær kan optages forskelligt i kroppen. Chromtilskud kan fås i tabletter eller kapsler. Vi har testede og sammenliget de forskellige chromprodukter og udvalgt de bedste til dig. Vi har i produktbeskrivelserne for de udvalgte produkter oplyst om typen af krom og mængden ved den daglige dosering. Derudover har vi opgjort prisen pr. dosering og i hvilken form som kosttilskuddet skal indtages. Vi har endvidere indarbejdet data om de enkelte producenter i produktbeskrivelserne. Anmeldelser fra brugere er også blevet gennemgået i testen.

 • Pris - Hvad koster kosttilskuddet pr. dag? Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, vi har I vores produktbeskrivelse oplyst dig om den aktuelle pris pr. dosering. Vær opmærksom på at der kan være forskel i enhedsprisen for de enkelte produkter, hvis du benytter dig af tilbud eller foretager storkøb.
 • Vegansk - Kan produktet anvendes til veganere? I produktbeskrivelserne vil det fremgå om produktet er velegnet til veganere. Husk dog altid at læse produktets ingrediensliste, så du er sikker på hvad du indtager
 • Dosering og mængde - Hvor meget chrom indeholder en enkelt dosering og hvor meget chrom er der i en enkelt kapsel?
 • Bruger anmeldelse - Hvordan har brugerne anmeldt produktet?

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
100 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5