Test: Bedste Chromtilskud 2021

Sidst redigeret september 2021

Vi har testet, sammenlignet og vurderet chromtabletter, som kan købes i de helt store kosttilskudsbutikker online. Bedst i vores test er Healthwell Krom. Produktet er fuldkommen vegetabilsk, koster DKK 69 og pakken indeholder 100 tabletter. De hjælper med at dæmpe sukkertrangen. Læs mere om vores test nedenfor og sammenlign produkterne.

Kosttilskudguiden er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Hvilke chromtabletter er de bedste?

De faktorer, der har påvirket os i valget af de bedste chromtabletter, er bl.a. at:

 • De skal være prisen værd
 • De skal dæmpe sukkertrangen
 • De skal være nemme at sluge

Testvindere - Bedste Chromtilskud

 • Healthwell Krom - Bedst i test
 • Core Chromium Caps+ - Bedste brugerbedømmelser
 • Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk - Bedste lavdoserede chrom
 • Solgar Chromium Picolinate 500 - Bedste højdoserede chrom
 • Solaray ChromActiv (100 kap) - Bedste krom kombo

De bedste chromtilskud 2021

Vi har testet mange chromtilskud. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert chromtilskud og en gennemgang af hvert produkt.

 1. 1. Bedst i test: Healthwell Krom

  9,7/10
  Healthwell Krom
  Bedst i test
  Chrom / kapsel
  200 µg
  Pris / pille
  0,79 kr
  Chrom µg/kr
  253,16
  Til butik
  79 kr
 2. 2. Bedste brugerbedømmelser: Core Chromium Caps+

  9,5/10
  Core Chromium Caps+
  Chrom / kapsel
  200 µg
  Pris / pille
  0,71 kr
  Chrom µg/kr
  282,35
  Til butik
  85 kr
 3. 3. Bedste lavdoserede chrom: Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk

  9,1/10
  Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk
  Chrom / kapsel
  62.5 µg
  Pris / pille
  0,50 kr
  Chrom µg/kr
  112,4
  Til butik
  125 kr
 4. 4. Bedste højdoserede chrom: Solgar Chromium Picolinate 500

  8,9/10
  Solgar Chromium Picolinate 500
  Chrom / kapsel
  500 µg
  Pris / pille
  3,48 kr
  Chrom µg/kr
  143,54
  Til butik
  209 kr
 5. 5. Bedste krom kombo: Solaray ChromActiv (100 kap)

  8,7/10
  Solaray ChromActiv (100 kap)
  Chrom / kapsel
  125 µg
  Pris / pille
  1,00 kr
  Chrom µg/kr
  0,13
  Til butik
  100 kr
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

En generel vejledning om chrom

Det er vigtigt, at du forsøger at få al den ernæring du har brug for gennem din kost. Sommetider kan dette være både svært og problematisk, og det kan føre til mangel på ernæring på forskellige måder.

Ernæringsmæssige mangler kan igen føre til ekstrem trang til mad, hvilket betyder at du tager på i vægt og mangler endnu flere næringsstoffer. Derfor er det desværre meget nemt at komme ind i en ond cirkel, når det kommer til mad.

Heldigvis får du normalt alt du behøver og behøver ikke bekymre dig for meget om dette, hvis du spiser en varieret kost. Det kan dog være godt regelmæssigt at tage kosttilskud af forskellige vitaminer og mineraler for at være sikker på at komme gennem hverdagen.

Hvis du føler at du er træt og sulten meget mere end normalt, kan du også godt have en form for ernæringsmæssig mangel. Der er mange grunde til, at du bør spise chromtabletter. De kan være gode for dem, der ønsker at tabe sig, da de vil dæmpe din sliksult. Hvis du ofte føler at du er en slikmund, kan det godt være, at du har en sygdom af en slags, som faktisk kan modvirkes af chromtabletter. Selv om det bedste er at få alt, hvad du har brug for via kosten, kan det være godt at spise chromtabletter, mens du ændrer din kost.

chromtabletterne øger desuden forbrændingen, og hvis du vil tabe dig, er det en yderligere grund til, at du faktisk skal spise chromtabletter. Det er ikke en mirakelkur, men det kan faktisk hjælpe dig lidt undervejs, når det føles ekstra svært for dig at nå dine mål.

Vigtigt af mange forskellige årsager

stop med sukker


Chrom har mange vigtige arbejdsområder på kroppen

Stoffet chrom er meget vigtigt at indtage af mange forskellige grunde, som nævnt vil det øge din fedtforbrænding, men det er ikke på grund af dette, at du vil spise det i første omgang.

Hvis du vil tabe sig, er det mere gavnligt at spise dem, fordi de reducerer din sødme og sørger for at du ikke lægger så meget besvær, hvilket vil betyde færre kalorier for din krop at forbrænde i første omgang.

Chrom er vigtigt for at opretholde insulinfølsomheden i din krop og for at holde dit blodsukker på et godt niveau. På nuværende tidspunkt er der dog meget lidt forskning omkring dette, og om man egentlig skal spise chromtabletter eller ej er meget opdelt. Der er imidlertid ingen kendte bivirkninger af en overdosis af chrom, og det er derfor ikke farligt overhovedet, hvilket betyder, at det i dette tilfælde er bedre at være på den sikre side. Selvfølgelig bør du ikke forsøge at overdosere på chrom, det er i stedet bedre at holde sig til den grænse, der står på pakken.

Meget billigt kosttilskud

Chrom er også et meget billigt kosttilskud, der kan få dig til at ændre din livsstil fuldstændigt. Nogle gange har du brug for den lille smule ekstra, fordi du virkelig skal komme i gang, og hvis du føler at du sidder fast, er det vigtigt at du sørger for at ændre noget og dermed bevæger dig fremad.

For omkring 100 tabletter, der varer i 100 dage, betaler du mellem 40-60 DKK; Dette kan være værd at ændre dit helbred for. Hvis det er sliksulten, du vil modvirke ved at indtage chrom, og hvis du opdager, at du ofte har en sliktrang, der simpelthen er ukontrollabel, så vil det være lidt på vej til en løsning for dig. Det kan tage et par dage, før du bemærker, at chromtabletterne virker for dig, og derfor er det vigtigt at have lidt tålmodighed.

Meget reduceret sliktrang

slik

Chrom hjælper med at reducere sliktrang

Mange mennesker finder imidlertid, at de får en meget reduceret sliktrang ved hjælp af chromtabletter, og du skal huske på, at chrom bidrager til et normalt niveau og balance mellem makronæringsstoffer. Den eneste måde, din krop faktisk kan få chrom på, er gennem din kost og ved at spise chromtabletter. Selv når du spiser chromtabletter, skal du spise en varieret kost, og du bør altid tage chromtabletterne sammen med et måltid.

Ellers kan du blive utilpas af at spise dem. Chromtabletter bør aldrig tages på tom mave, og det er vigtigt, at du husker dette. Derfor er dette ikke en tablet, der skal tages med en kost, hvor du sulter dig selv.

Det er utroligt farligt at gå på kostvaner, hvor idéen er at du skal tabe ved ikke at spise noget overhovedet. Selvfølgelig virker det i et vist omfang, og du vil tabe dig, men det vil i bred udstrækning være muskler, der forsvinder og derudover vil det føre til underernæring. Når du sulter dig selv, vil din krop absorbere al den ernæring, den kan, og gemme det, så du bliver ved tage på i vægt, når du begynder at spise igen.

Når du vil spise chrom tabletter, er det derfor vigtigt, at du sørger for, at du har en afbalanceret kost, hvor du spiser så meget som du har brug for under træning. På denne måde vil du have en mere sund livsstil, som du vil kunne opretholde. Når du ændrer dit liv, er det yderst vigtigt, at du sørger for, at det er en forandring, som du kan opretholde, fordi det er meget farligt at gå op og ned i vægt.

Får du nok mineraler såsom chrom?

Begynde med at planlægge din kost

Når du først har besluttet at ændre dit liv, skal du begynde med at planlægge din kost og sørge for, at du får både protein, mineraler og alle de næringsstoffer, du har brug for. Det kan være klogt at få hjælp fra en diætist til at komme på det rette spor, når det kommer til kosten, så du får et godt fundament på, hvordan man tænker og hvad man skal spise for at tilgodese netop dine behov. For at tabe dig, er det nødvendigt, at du har et underskud på kalorier, eller rettere sagt, at du bruger kalorierne hurtigere end du får dem ind.

Det gælder simpelthen om at komme i den rigtige tankegang, og som regel kan du opnå meget på kun at lave små ændringer i hverdagen. Da du bør sørge for at ændre din livsstil til det bedre, er det klogt at spise chrom. Da det fjerner din sliktrang, vil du ændre din hverdag på en mere naturlig måde.

Chrom tilskud mod sliksult

chrom tabletter2Mange mennesker i dag er meget afhængige af sukker, og de forstår ikke, hvor afhængige de rent faktisk er, før de holder op med at spise sukker. Hvis du er vant til at spise sukker, der er meget hurtig energi, vil din hjerne signalere til dig, at du har brug for det. Derfor kan det være ekstra svært at bryde dårlige, søde, vaner. Hvis du er vant til altid at spise en berliner eller et stykke kage til din kaffe, vil din krop signalere, at dette er hvad du har brug for, og det kan endda være meget smertefuldt at bryde denne vane.

Du kan få hovedpine og føle dig træt i starten, når du bryder dine vaner. Efter et stykke tid får du kun fordele af dette, og du vil have mere energi og en mere jævn energi. Når du er afhængig af sukker, er det almindeligt at få fald i energi, der kun kan helbredes med sukker.

Det kan derfor være godt at føre en fødevaredagbog i begyndelsen, og sørg for ikke at snyde på denne og faktisk at nedskrive alt, hvad du indtager. Kun på denne måde får du et fuldt overblik over alt, hvad du faktisk spiser. Som regel kan du gå rundt og spise i løbet af dagen uden at tænke over det. Det er simpelthen blevet en så naturlig del af hverdagen, at det bliver unormalt at udelade det, du gør automatisk.

Spise ofte - mange små måltider

Det er ikke madtrangen i sig selv, der er farlig. Du skal faktisk spise ofte hver dag, mange små måltider siges at være bedre end flere store. Men for mange mennesker er det fordelagtigt at starte med en periodisk faste. Om en detox faktisk er god for kroppen, er der mange forskellige meninger om. Det kan dog være godt, når det kommer til at bryde mønstre.

sma matider

For eksempel, hvis du regelmæssigt faster med et 6-timers måltidsmønster eller faster for en dag med frugtsaft, kan du føle dig mere motiveret til at starte en ny livsstil, da du føler at du har ryddet din krop, uanset om det så faktisk er sagen eller ej. Det er godt at forberede mentalt til at ændre din livsstil, og nogle gange behøver du bare en proces for at kunne gøre det. Det er altid vigtigt, at du finder noget, der virker for dig selv. At påtage noget urealistisk virker aldrig på lang sigt, uanset om du spiser chromtabletter eller ej.

Du bør aldrig se chromtabletter som en enkel løsning. Du bør kun se dem som et værktøj, og hvis du spiser dem ordentligt, vil du nemt nå dine mål. At starte med at træne i dagligdagen på en naturlig måde er også fantastisk, når du vil tabe dig, mens det vil gavne dit helbred på mange andre måder. At stå af bussen et stop tidligere eller bare tage med offentlig transport, hvis du er vant til at tage bilen, er god vej til dig, der vil ændre din livsstil.

Forskning og studier har vist, at de, der tager offentlig transport i stedet for at køre med egen bil, har tendens til at få mere hverdagsmotion, fordi man ofte rør sig ved at tage på bussen, gå til metroen og bare bevæge sig på en anden måde, når du kommer rundt ved hjælp af offentlig transport. Derudover kan du som sagt stå af stoppet tidligere og dermed få mere motion.

I sidste ende er kosten den vigtigste

Hvis du føler at du er deprimeret, kan en stor del af dette have at gøre med din kost, men det kan også have at gøre med at se for lidt natur, igen vil du få det bedre ved at gå. Forskning og studier har også vist, at de mennesker, der ser mere grønt i hverdagen, er lykkeligere, og en tur kan tage dig langt, når det kommer til at lindre en depression. Også at tage en 30 minutters gang om dagen er meget godt for dit helbred og kan hjælpe dig med at tabe dig. Derudover kan du rydde dine tanker, mens du gør dette, hvilket vil gøre dig mere stressfri. Stress er en almindelig årsag til fedme, og derfor er det vigtigt at stresse ned, selv når du vil tabe sig.

Når du beslutter dig for at spise chromtabletter, er håbet, at du kun vil gøre det som ét af mange værktøjer og én af mange trin, når det kommer til at ændre dit liv. Se altid til fremtiden når det kommer til sundhed. Rom blev ikke bygget natten over, og selv om det kan virke dumt med udtryk som kroppen er dit tempel, er der meget sandhed i det. Du har kun en krop, og du vil ikke få nogen anden krop, og derfor er det vigtigt, at du tager hånd om den krop du har.

Sørg for, at din krop får alt, hvad den behøver, og at du tager hånd om den ved hjælp af motion, træning og den rigtige kost. Sørg for, at dine knæ ikke bærer unødvendig vægt og spis chromtabletter for at komme i gang med dit nye liv.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
89 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5
Seneste test