Bedste Kaliumtilskud 2023 - TEST af 5 Kaliumtilskud (bedst i test)

Vi har vurderet og sammenlignet kaliumtilskud på det danske marked.

Det kan være svært at finde det helt rigtige kosttilskud, når der findes mange forskellige slags på markedet. Oftest varierer produkterne i mange af de kategorier vi bedømmer dem på. Kalium har en lignende historie. Vi har alle brug for kalium, da det er et livsnødvendigt mineral, der hjælper kroppen med alt fra at regulere sin metabolisme til at hjælpe til med fordøjelsen. Heldigvis indtager langt de fleste mennesker rigeligt med kalium igennem deres kost. Det er nemlig et mineral, der findes i store grader i populære fødevarer som avocadoer, bananer, kartofler, fisk og mange andre fødevarer. Dog kan det være en god ide, at sikre sit kalium indtag igennem kosttilskud. Når vi skal finde det perfekte kosttilskud, kigger vi tit på ting som, pris, testresultater og anbefalinger. Vi har i denne artikel prøvet at give et overblik over de forskellige kaliumprodukter, der findes på markedet, og finde hvilke der passer bedst til dig.

Testvindere - Bedste Kaliumtilskud 2023

Her er en oversigt over årets bedste Kaliumtilskud.

 1. Bedst i test: Healthwell Kalium 750
 2. Bedste kalium komplex: Core Kalium Complex
 3. Bedste brugerbedømmelser: Weight World Kalium
 4. Bedste kalium til prisen: Pureviva Kalium Citrat
 5. Bedste lavdoserede kalium: Body science Kalium

Vores 5 bedste Kaliumtilskud (September 2023)

1. Healthwell Kalium 750 - Bedst i test

Healthwell Kalium 750 - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Healthwell)

Vi har puttet dette produkt i test, og dette endte med at være bedst i test. Produktet hedder Kalium 750, og er et højdoseret produkt. De 750 henviser til antallet af mg, der er at finde i hver dosering. Det er derfor et af de produkter med den højeste dosering, hvilket dog stadig skal suppleres med en alsidig kost. Produktet har fået høje anmeldelser af dets brugere, og er blevet godt taget imod. Doseringen består af 2 kapsler, og produktet kan købes i flere forskellige størrelsesforhold. Eftersom kalium ikke er et mineral der lagres i kroppen, kan det være nødvendigt at supplere med kosttilskud, især hvis man er meget aktiv og har et stort vandindtag. Vandindtag kan nemlig have en medvirkende effekt på mangel af kalium i kroppen, og produktet, Kalium 750, kan med sin høje dosis sikre et godt dagligt indtag af mineralet. Produktet indeholder såkaldt kelateret kalium, hvilket er en form som kroppen har ganske let ved at optage. Produktet kan således anbefales som det bedste i test, da dets alsidige karakter og høje dosering anses for prisværdigt.

Egenskaper

 • Pris / pille: 0,89 kr
 • Piller / dag: 1 stk
 • Kalium / pille: 270 mg

Fordele

 • Høj dosering
 • Hurtigt optag i kroppen

Omdöme

Et højdoseret produkt, der sikrer kalium til resten af dagen.

Priser

Til butik
89 kr

2. Core Kalium Complex - Bedste kalium komplex

Core Kalium Complex - Bedste kalium komplex
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Dette produkt anses for at være det bedste kalium kompleks. Det vil sige, at det er produktet med den bedste blanding af flere kalium typer. Produktet hedder Core Calium Complex og indeholder to forskellige slags kalium. Der er tale om kaliumtyperne: kaliumcitrat og kaliummalat. Begge disse kalium typer er hurtigt optaget i kroppen, og giver dig alt, det du skal bruge. Produktet doseres igennem 2 daglige kapsler, der skal ses i forlængelse af en kaliumholdig kost. Disse 2 kapsler indeholder 1400 gram kalium kompleks, hvilket vil svare til 500 milligram som elementært kalcium. Denne dosis ses som en oplagt dosis for folk, der elsker at træne, og derfor har brug for større mængder kalium til kroppen. Kalium er nemlig anset for at have en normaliserende effekt på nerve- og muskelfunktionen i kroppen. Tilmed har mineralet en bidragende effekt på vigtige elementer. Disse elementer kan være saltbalancen i kroppen, og også blodtryksreguleringen. Dette produkt har modtaget gode anmeldelser, og dets kompleksitet giver produktet en god sammensætning. Mineralerne der indgår er begge lette for kroppen at optage. Det har styrket vores anmeldelse af produktet.

Egenskaper

 • Pris / pille: 0,63 kr
 • Piller / dag: 2 stk
 • Kalium / pille: 250 mg

Fordele

 • Indeholder to forskellige slags kalium
 • Har en lidt lavere dosis end tidligere nævnte produkt

Omdöme

Et stærkt sammensat produkt med to forskellige slags kalium.

Priser

Til butik
75 kr

3. Weight World Kalium - Bedste brugerbedømmelser

Weight World Kalium Tabletter med C-vitamin 1460mg - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Weight World)

Når det kommer til et af de mest hyppigt brugte måleforhold, netop andre brugeres anmeldelser, er dette produkt i top. Produktet har fået strålende anbefalinger, hvilket altid er godt at rette sig efter, når man skal vælge et produkt. Andre folks erfaringer kan være guld værd, og produktet Potassium Citrate fra Weightworld, måler helt i top på dette parameter. Produktets doseres i 2 daglige tabelletter, hvilket vil sige, at blot et glas vil kunne holde i 3 måneder. Dette er noget, der kan gøre mange kunder glade, da man ikke behøver at købe ind så ofte. Mange af anmeldelserne bærer præg af, at folk ynder at tage produktet dagligt. Dette vidner om, at det er en fast del af hverdagen for mange mennesker. Produktet vinder altså i kategorien bedst i forbrugernes anmeldelse, da der er stor tilslutning til produktet, der har fået 5 stjerne mange gange. Produktet er certificeret med høj kvalitet, og er GMO frit. Tilmed er produktet vegansk og glutenfrit. Hvilket vil sige, at alle uden problem ville kunne benytte produktet. Her er altså tale om et yderst alsidigt produkt.

Egenskaper

 • Pris / pille: 1,14 kr
 • Piller / dag: 2 stk
 • Kalium / pille: 260 mg

Fordele

 • Populært blandt forbrugere
 • Nok til 3 måneder i en bøtte

Omdöme

Et populært kalium produkt til alle mennesker.

Priser

Til butik
205 kr

4. Pureviva Kalium Citrat - Bedste kalium til prisen

Pureviva Kalium Citrat (90 kap) - Bedste kalium til prisen
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Billigt er ikke altid lig med dårligt. Oftest er det rart at have et billigere alternativ, og når det kommer til tilskud af kalium, er dette produkt billigst. Produktet hedder Pureviva Kalium Citrat og indeholder 90 kapsler af kalium, hvilket også forklarer den gode pris. Eftersom doseringen også er på 2 kapsler dagligt, vil dette produkt hurtigt slippe op. Dog kan det fås til en favorabel pris. Sådanne 2 kapsler indeholder 427,2 mg kalium, hvilket er en middellav dosis. Dermed er det ikke på den høje dosis som produktet vinder på, men nærmere den pris. Men er prisen det hele? Pris kan jo hurtigt snyde, da man også må holde prisen op mod sit forbrug og eventuelle fragtpriser. Dermed kan produktet hurtigt blive dyrt, hvis man skal bestille det ofte, og dermed blive ved med at betale fragtpriser. Produktet slår sig ydermere op på sine gode evner til at forbinde nervesystem, hjerte og musklerne i kroppen. Der er altså tale om et godt og billigt produkt, der kan meget af det samme som de andre og måske også dyrere produkter.

Egenskaper

 • Pris / pille: 0,79 kr
 • Piller / dag: 2 stk
 • Kalium / pille: 77 mg

Fordele

 • Billigere end sine lignende

Ulemper

 • Ikke så mange kapsler

Omdöme

Et billigt og velvirkende kalium produkt.

Priser

Til butik
71 kr

5. Body science Kalium - Bedste lavdoserede kalium

Body science Kalium - Bedste lavdoserede kalium
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Denne sidste kategori handler om hvilket omfang man skal indtage produktet. Det er nemlig ikke alle, der ser en høj dosering som en umiddelbar god ting. Det kan nemlig være lige så godt med en lavt indtag, hvis det passer ens behov bedre. Dette kan for eksempel være, hvis man har et højt indtag af kalium gennem sin kost. Det kan være, hvis man eksempelvis spiser mange bananer eller store mængder kartofler. Dette produkt er det bedste inden for kategorien: lav dose. Produktet der hedder Potassium, har en ret lav dose på 360 mg kalium, og indeholder 100 kapsler pr bøtte. Dette er en lavere dosis, end vi har set i mange andre eksempler, og kan betyde, at det ikke er ligeså attraktivt for alle mennesker. Dog handler kosttilskud ofte om, at finde det perfekte til dig, og hvis man er mere tiltrukket af en lav dosis, kunne dette produkt være godt. Produktet med sine beskedne mg pr kapsel svarer, ifølge produktet selv, til 18% af den ellers anbefalede dosis. Dermed ville der skulle suppleres igennem kosten, hvilket altid er en vigtig faktor indenfor kosttilskud.

Egenskaper

 • Pris / pille: 0,69 kr
 • Piller / dag: 2 stk
 • Kalium / pille: 180 mg

Fordele

 • Lav dosis
 • Passer til specifikke behov

Omdöme

Et godt produkt, der giver dig 18% af dit daglige kalium.

Priser

Til butik
69 kr
Så hittar du bästa Kaliumtilskud

Kaliumtilskud købsguide

Hvad skal man tænke over inden man køber sit kosttilskud. Det er vigtigt at huske at kalium er et mineral, der også findes i kosten, og at et kosttilskud ikke skal ses som erstatning for en sund og varieret kost. Før du kaster dig ud i hvilken slags kalium, du skal købe, er det vigtigt du tænker over dine behov. Der findes nemlig mange forskellige slags produkter ude på markedet. Har man altså et stort indtag af kalium gennem kosten, er det ikke sikkert du har brug for den helt store pakke. Nogle nyder også at mange andre har syntes godt om produktet inden de giver sig i kast med det. Her går andre måske efter den gode pris.

Pris

Priserne på kalium kan skifte fra produkt til produkt, og afhænger også af hvilken dose du vil indtage og over hvor lang tid. Har du altså tænkt dig at tage produktet dagligt over en længere periode kan det være en god ide at købe store mængder, da det oftest ville være muligt at få en favorabel pris i det lange løb. Har du tilmed tænkt på et mindre forbrug af produktet, kan det være den bedste løsning at købe en mindre og billigere dosis til at starte med.

Dosering

Dette er en ting der også kan variere indenfor kalium. Dog ville det være mest normalt at tage op mod to tabletter om dagen. Det skal dog gøres yderst klart, at det hører med til det at tage disse kosttilskud, at man lever med en sund og varieret kost, og at tilskuddet ikke kan stå i stedet for en sådan. En lille dosering kan være ligeså god som en stor dosering. Det afhænger af ens behov.

Kompleks

Nogle kaliumprodukter er også såkaldte komplekser. Dette vil sige, at de består af flere forskellige typer af kalium. Disse forskellige typer kan have forskellige virkninger på kroppen, og kan i nogle tilfælde bidrage med en bredere palette af mineraler. Disse kan dermed for nogen virke yderst appellerende, og er måske også det rigtige valg, givet man får det man specifikt søger.

Anmeldelser

Kig efter hvad andre folk mener. Dette er et af de allerbedste råd. Det kan være meget svært at navigere junglen mellem produkter, og andre folks erfaringer er guld værd. De kan have haft en masse forskellige bevæggrunde for deres valg af specifikke kalium tilskud. Dermed ville det være muligt at kunne spejle sig i deres valg, og derefter deres erfaringer med produktet. Kender man ikke et produkt særligt godt, kan en erfaren forbrugers råd være lige det, man har brug for.

Sammenligne alle kaliumtilskud i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Kaliumtilskud Pris / tablett Tabletter / dag Kalium / tablett Totalbetyg Pris
Healthwell Kalium 750 0,89 kr 1 stk 270 mg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
89 kr
Core Kalium Complex 0,63 kr 2 stk 250 mg Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
75 kr
Weight World Kalium Tabletter med C-vitamin 1460mg 1,14 kr 2 stk 260 mg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
205 kr
Pureviva Kalium Citrat (90 kap) 0,79 kr 2 stk 77 mg Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
71 kr
Body science Kalium 0,69 kr 2 stk 180 mg Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
69 kr
kaliumtilskud test

Sådan lavede vi testen

Produkterne er bedømt ud fra forskellige parametre, og der kan dermed ikke siges noget specifikt, om hvad det perfekte produkt er. De er testet igennem overvejelser af anbefalinger og deres forskellige specifikationer. Produkterne udmærker sig inden for forskellige kategorier, der alle har deres svage og stærke sider. Det produkt der denne gang får mærket bedst i test, er altså det produkt, der har den mest alsidige appel. De andre produkter appellerer dog til forskellige andre behov. Disse behov ses som lige dels vigtige, men ikke på samme måde alsidige. Det kan netop for nogen være vigtigt at få det bedste kompleks middel, eller noget som mange andre kunder er vilde med. For andre kan en billig løsning være det der søges, eller en lavere dosis kan være målet for deres søgen.

 • Pris: Pris er en vigtig parameter når det kommer til testen af hvilket produkt, der er det bedste.
 • Dosis: Dosering har også meget at skulle have sagt i forhold til produkternes placering. Generelt ses det som et plus, at produktet kan yde en stor del af det daglige forbrug.
 • Anbefalinger: Anbefalinger er også noget, der har lagt grund for produkternes performance, da disse er meget vigtige i forhold til forbrugernes faktiske oplevelse. Noget af jo hvad en virksomhed kan skrive, og hvad forbrugeren tænker.

Ofte stillede spørgsmål om bedste kaliumtilskud

Ofte stillede spørgsmål om kalium

Hvilket kalium er bedst?

Vi valgte produktet Kalium 750 som det bedste produkt, da det er et af markedets mest alsidige produkter med en høj dose.

Hvem har brug for kalium tilskud?

Alle ville kunne benytte produktet, men især hvis du har et underskud af kalium, kan det være nødvendigt at supplere med kosttilskud.

Hvad hjælper kalium med?

Kalium hjælper med alt fra regulering af blodtryk, til normal muskel og nervefunktion. Det er et alsidigt og vigtigt mineral for kroppen.

Er der nogle risici forbundet med kalium?

Kalium er et naturligt mineral, og er dermed ikke i sig selv farligt. Dog kan det være farligt at have et underskud af kalium. Det kan dog også være farligt at indtage alt for høje mængder af kalium. Man skal dermed ikke misbruge produktet

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
14 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5