Bedste Blodtryksmålere 2023 - TEST af 5 blodtryksmåler (bedst i test)

Har du tjek på dit blodtryk? Det er nemt at måle sit blodtryk derhjemme. Her får du hjælp til at finde markedets bedste blodtryksmålere.

Dit blodtryk er en vigtig indikator for dit samlede helbred. Er dit blodtryk højt, kan der være noget galt, og du bør tale med din læge. Og det samme gælder, hvis dit blodtryk er for lavt. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig sin egen blodtryksmåler. Men det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder, der er for blodtryksmålere til hjemmebrug. Skal man vælge den billigste? Er den dyreste automatisk den bedste? Vi har heldigvis testet dem for dig, og her er vores anbefalinger. Vi var mest begejstrede for Omron M3 Comfort med dens mange funktioner, stort display og god komfort. Og så er prisen overkommelig. Breuer BM45 er den billigste af vores testmodeller og opfylder de fleste behov. Omron M7 intelli IT imponerer med mange ekstra måledata, og med Omron Evolv slipper du for slanger og ledninger. Og hvis du er træt af af smide jakken, skal du blot tage Beurer BC32 på dit håndled.

Testvindere - Bedste blodtryksmåleren 2023

Her er en oversigt over årets bedste blodtryksmåler.

 1. Bedst i test: Omron m3 comfort
 2. Bedste premium blodtryksmåler: Omron M7 intelli IT
 3. Bedste digitale blodtryksmåler: Omron Evolv digital

Vores 5 bedste blodtryksmåler (September 2023)

1. Omron m3 comfort - Bedst i test

Omron m3 comfort blodtryksmåler - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Med24)

Blandt de blodtryksmålere, vi testede, skilte flere sig ud, enten pga. deres funktioner, deres komfort eller deres pris. I den ene ende af skalaen er begge Beurer-modeller klart billigst, mens Omron M7 intelli IT er den model, der både har de fleste og de mest avancerede funktioner. Vi syntes også rigtig godt om Omron Evolv, som er utroligt handy. Den har hverken brug for slanger eller ledninger, men til gengæld koster den også næsten 3 gange så meget som den billigste model, Beurer BM45. Men når vi ser på alle de forskellige modellers fordele og ulemper, er der en model, der tager førstepladsen: Omron M3 Comfort. Den er ikke meget dyrere end de billigste modeller på markedet, og den har et stort og tydeligt display, der viser dit systoliske og diastoliske blodtryk og puls på samme tid. Den har også en hel del avancerede funktioner og masser af hukommelse: Den gemmer de seneste 60 målinger og er i stand til at skelne mellem 2 forskellige brugere. Og så er dens skånsomme manchet simpelthen bare rar at benytte.

Egenskaper

 • Manschett: 22-42 cm
 • Funktioner: Godt
 • Målinger: 60 målinger
 • Garanti: 3 år

Fordele

 • Fornuftig pris
 • Alsidige funktioner
 • Behagelig at bruge

Ulemper

 • Ikke godkendt til gravide og diabetikere

Omdöme

Blodtryksmåleren, der klarer de flestes behov til en overkommelig pris.

Priser

Til butik
595 kr

2. Omron M7 intelli IT - Bedste premium blodtryksmåler

Omron M7 intelli IT blodtryksmåler - Bedste premium blodtryksmåler
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Med24)

Lad os sige det med det samme: Omron M7 intelli IT er et sandt overflødighedshorn af funktioner og muligheder. Med en Omron M7 intelli IT er du dækket ind - også i fremtiden. Displayet skiller sig ud fra samtlige andre testmodeller. Når du måler dit blodtryk, kan du nemlig samtidig aflæse dit systoliske og diastoliske blodtryk og din puls - både for i dag og for i går. Det kan være praktisk, hvis du ønsker at følge den aktuelle udvikling i dit blodtryk. Skærmen viser også en advarsel, hvis du har forhøjet blodtryk. Samtidig har Omron M7 intelli IT en imponerende hukommelse: Den husker tallene for de sidste 100 dage - for 2 forskellige brugere. Og hvis du gerne vil kende dit gennemsnitlige blodtryk, klarer M7 såmænd også det. Men den funktion, der imponerede os mest, var, at du kan koble blodtryksmåleren til din mobiltelefon via app'en OMRON Connect. Her kan du så på din smartphone følge med i udviklingen i dit blodtryk. What's not to like? Omron M7 intelli IT er luksus-modellen i vores test, ingen tvivl om det. Den koster det samme som de to billigste af vores testmodeller til sammen, men så er fremtiden også sikret.

Egenskaper

 • Manschett: 22-42 cm
 • Funktioner: Godt
 • Målinger: 100 mätningar
 • Garanti: 3 år

Fordele

 • Stor hukommelse, mange funktioner
 • Følg dit blodtryk via din smartphone
 • Aflæs meget samtidig

Ulemper

 • Mindre overskuelighed

Omdöme

Du får det hele med Omron M7 intelli IT.

Priser

Til butik
799 kr

3. Omron Evolv digital - Bedste digitale blodtryksmåler

Omron Evolv digital blodtryksmåler - Bedste digitale blodtryksmåler
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Med24)

Vi indrømmer det blankt: Vi elsker Omron Evolvs design! Hvor alle de andre modeller mere eller mindre ligner præcis det, de er, nemlig blodtryksmålere, så har Omron med deres Evolv ikke blot skabt et helt unikt design, men også forkælet brugeren ved at nytænke oplevelsen af at få målt sit blodtryk. Væk med ledninger og væk med slanger. Du skal blot spænde manchetten på overarmen, og så kan du aflæse alle dine målinger på din smartphone. Manchetten fortæller dig selv, om du har sat den korrekt på, og den registrerer, hvor meget den skal pustes op og hvor meget luft, der skal lukkes ud. Nemmere bliver det næsten ikke. Samtidig vil den fortælle dig, hvis din hjerterytme er uregelmæssig, eller hvis du bevæger dig for meget under målingen. Også Omron Evolvs hukommelse er imponerende: Den husker de sidste 100 målinger. Men luksus koster. Prisen på Omron Evolv svarer til 3 styk af vores billigste testmodel. Men er du træt af ledninger og slanger, og har du behov for de avancerede funktioner, så er Omron Evolv absolut alle pengene værd.

Egenskaper

 • Manschett: 22 - 42 cm
 • Funktioner: Godt
 • Målinger: 100 målinger
 • Garanti: 3 år

Fordele

 • Unikt design
 • Fri for slanger og ledninger
 • Aflæs dine målinger på smartphone

Ulemper

 • Den dyreste af vores testmodeller

Omdöme

Omron Evolv - Smart design og masser af muligheder.

Priser

Til butik
1249 kr
Så hittar du bästa Blodtryksmålere

Blodtryksmålere købsguide

En fuldautomatisk blodtryksmåler til hjemmebrug er et værdifuldt værktøj, som kan hjælpe dig med at holde øje med dit helbred. Men før du går ud og anskaffer dig den første blodtryksmåler, du ser, bør du spørge dig selv: Hvad er mine behov? Her er nogle af de ting, du bør overveje, før du beslutter dig: Display: Hvor tydeligt er displayet, og hvor meget viser det? Advarsler: Har apparatet mulighed for automatiske advarsler? Hukommelse: Hvor mange målinger kan blodtryksmåleren huske, og kan den skelne mellem flere brugere? Specielle behov: Er blodtryksmåleren godkendt til gravide og til diabetikere? Placering af manchetten: Overarm eller håndled? Pris: Hvor meget er du villig til at ofre på din blodtryksmåler?

Display

Der er forskel på størrelsen af displayet på forskellige blodtryksmålere. Det er ikke uvæsentligt, hvor stort displayet er, eller hvor tydelig skriften er. For mange er det rart, at man nemt kan aflæse sine målinger uden først at skulle finde læsebrillerne frem. Men der er også forskel på, hvor mange detaljer, displayet viser. Har du fx brug for at se din seneste måling, mens du foretager en ny måling? Hvor meget ønsker du at kunne aflæse - udover din puls og dit systoliske og diastoliske blodtryk?

Gravide og diabetikere

Hvis du er gravid eller lider af sukkersyge, kan du ikke benytte en hvilken som helst blodtryksmåler. En del målere er ganske velegnede til normal brug, men vil ikke kunne give sikre målinger til fx gravide eller diabetikere. Se derfor efter, om blodtryksmåleren er valideret - godkendt - til gravide og diabetikere. Flere af blodtryksmålerne fra Omron er godkendt til gravide, og Omron M7 Intelli IT er herudover også godkendt til diabetikere.

Manchetten

Hvor skal du måle, og hvor stor er din arm? Når du får målt dit blodtryk hos lægen eller på sygehuset, får du en manchet omkring din overarm. Langt de fleste blodtryksmålere til hjemmebrug benytter også overarmen, når blodtrykket skal måles. Og for de fleste af os er det ideelt. Men nogle foretrækker at placere manchetten på håndleddet. Hvis du fx ønsker at kunne måle dit blodtryk på arbejdet eller i toget, kan det være en fordel at vælge en måler, der er beregnet til håndleddet i stedet for overarmen. Beurer BC32 er den bedste blodtryksmåler, der er beregnet til håndleddet. Hvis du i stedet vælger en almindelig blodtryksmåler til overarmen, skal du være opmærksom på, at der er forskel på størrelsen af manchetten. Mål omkredsen af din overarm, før du køber blodtryksmåler. Endelig er der forskel på manchetternes kvalitet. De kan være mere eller mindre behagelige at spænde på armen. Med Omron M3 Comfort er du sikker på en behagelig måling.

Pris

Husk, at dit behov styrer prisen. En blodtryksmåler, der har de mest almindelige funktioner, er faktisk ikke særligt kostbar at anskaffe. Men har du behov for - eller forventer du at få behov for - flere funktioner, er pengene også givet godt ud på de de mere avancerede apparater.

Sammenligne alle blodtryksmålere i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Blodtryksmålere Manschett Funktioner Målinger Garanti Totalbetyg Pris
Omron m3 comfort blodtryksmåler 22-42 cm Godt 60 målinger 3 år Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
595 kr
Omron M7 intelli IT blodtryksmåler 22-42 cm Godt 100 mätningar 3 år Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
799 kr
Omron Evolv digital blodtryksmåler 22 - 42 cm Godt 100 målinger 3 år Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
1249 kr
blodtryksmålere test

Sådan lavede vi testen

Der var mange ømme arme, da vi var færdige med vores test af blodtryksmålere. Men til gengæld var der også mange lettelsens suk, da vi heldigvis kunne konstatere, at ingen af os havde et alarmerende højt blodtryk. Mange blodtryksmålere var blevet pakket ud, havde fået batterier i og var blevet afprøvet på en arm. Efterhånden som vi kom i gang med vores grundige tests, blev afprøvningen nærmest en rutine. For i virkeligheden er der ikke de store forskelle på, hvordan man betjener forskellige mærker og modeller. Det er utroligt nemt at måle sit eget blodtryk! Forskellene ligger mest i, hvor meget de forskellige apparater er i stand til at fortælle dig - og hvordan. Alle vores testmodeller kunne vise både systolisk og diastolisk blodtryk samt puls. Men nogle modeller kunne mere, fx vise advarsler eller arbejde sammen med apps til smartphones.

 • Målning: Er det nemt at måle sit blodtryk derhjemme, og hvilke udfordringer kan man forvente?
 • Display: Hvor nemt er det at aflæse de forskellige målinger på displayet, og hvor mange informationer kan displayet vise ad gangen på de forskellige modeller?
 • Kvalitet og funktion: Hvilken blodtryksmåler er bedst fremtidssikret?
 • Pris: Hvilken blodtryksmåler giver mest værdi for pengene?
 • Hukommelse: Hvor meget hukommelse har blodtryksmåleren, og hvor meget har man brug for?

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
33 Stemmer, Gennemsnit: 4.7 / 5