Bedste Fodmassageapparat 2023 - TEST af 5 Fodmassageapparater (bedst i test)

Forkæl dine fødder med afslappende fodmassage.

Har du ømme og spændte fødder? Så er et fodmassageapparat lige det du har behov for. Det giver dig både bløde og afslappede fødder, det bliver en fornøjelse at mærke forskellen. Trænger du til selvforkælelse, så kan et fodmassageapparat også være vejen frem en omgang, fodmassage vil give dig et dejligt velvære. Her har vi testet fodmassageapparater for at finde det bedste der findes på markedet. Vi har testet apparaterne i flere forskellige kategorier. Så ved at læse om vinderne af de forskellige kategorier, vil du hurtigt kunne finde lige netop det massageapparat der passer bedst til dig. Vinderen i "best in test" kategorien, det vil sige, den samlede vinder af testen er blevet: Fodmassageapparatet fra Nordic Wellness, med det får du alt det, du har behov for, en god og behagelig samt effektiv massage. Det hele er pakket ind i et flot design. Prisen på apparatet er også på et niveau hvor alle kan være med.

Testvindere - Bedste Fodmassageapparat 2023

Her er en oversigt over årets bedste Fodmassageapparater.

 1. Bedst i test: Flowlife Flowfeet
 2. Bedste brugeranmeldelser: HomedicsShiatsu Air Elite
 3. Bedste varme: Beurer Fodmassage FM 90
 4. Bedste vandfodmassage: Homemedics fodbad massage
 5. Udfordreren: Nordic wellness Fodmassage

Vores 5 bedste Fodmassageapparater (Maj 2023)

1. Flowlife Flowfeet - Bedst i test

Flowlife Flowfeet - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Flowlife)

Dette er en absolut luksus udgave at et fodmassageapparat. Vi har testet apparatet på kryds og tværs, og det hele fungere bare. Flowfeet giver dine fødder en helt fantastisk dejlig behandling. Med Flowfeet kan du også få både Shitsu, zoneterapeutisk og kompressionsmassage, så du kan helt selv vælge hvilken type massage du har lyst til. Du har også 3 forskellige styrkeniveauer, som du kan indstille på Flowfeet, det gør at du selv bestemmer, om det bare skal være en hyggelig velvære massage, eller om det skal være den mere intensive form for massage.

Når du køber et Flowfeet fodmassageapparat så får man hele 100 dages tilfredshedsgaranti. Det gør at man kan få pengene tilbage hvis ikke man er tilfreds. Apparatet er også meget nemt at flytte rundt i huset, Flowfeet vejer kun 6,5 kg. Så trænger dine fødder til at blive forkælet, så kan Flowfeet være løsningen for dig. I vores test har Flowfeet vundet i kategorien "best premium". Det har den fordi den bare er top kvalitet hele vejen igennem. Der er kælet for alle detaljerne i Flowfeet.

Egenskaper

 • Programmer: 3 stk
 • Varme: Ja
 • Styrke: 3 niveauer

Fordele

 • Vælg selv massagetype
 • 3 forskellige hårdheds indstillinger

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Vil du forkæle dine fødder, så prøv Flowfeet.

Priser

Til butik
1490 kr

2. HomedicsShiatsu Air Elite - Bedste brugeranmeldelser

HomedicsShiatsu Air Elite - Bedste brugeranmeldelser
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Gucca)

Med Shiatsu Air Elite får du den fodmassage som din fødder fortjener. Du får en fodmassage der dækker hele foden fra hæl til tå og under foden. Der er brugertilpassede indstillinger så du får den massage du kunne tænke dig. Apparatet bruger luftkompression hvilket giver en behagelig og mild massage, hvilket igen giver velvære og en generelt meget rar fornemmelse. Der er også indbygget varme i fodmassageapparatet, det gør den helt ideel hvis du nemt kommer til at fryse dine fødder. Når du kommer hjem fra en lang dag på jobbet så er der ikke noget bedre end at få en gang fodmassage. Heldigvis er Shiatsu Air Elite hurtig og nem at gøre klar og komme i gang med. I testen har Shiatsu Air Elite vundet kategorien "best user rating" Det har den gjort fordi det er den der er flest brugere, der vælger som deres favorit. Det er også en helt fantastisk og afslappende fornemmelse man får når man bruger dette apparat. Så vil du forkæle dig selv så tag et kig på Shiatsu Air Elite, du får en super oplevelse.

Egenskaper

 • Programmer: 2 stk
 • Varme: Ja
 • Styrke: 3 niveauer

Fordele

 • Variable luftkompression
 • Varmefunktion

Ulemper

 • Ikke til personer med sukkersyge

Omdöme

Fodmassageapparat med dybdegående massage og variabel luftkompression.

Priser

Til butik
2059 kr

3. Beurer Fodmassage FM 90 - Bedste varme

Beurer Fodmassage FM 90 - Bedste varme
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Dette fodmassage apparat er blevet testet og det har vist sig at varmefunktionen i Beurer FM 90 er helt uovertruffen. Det giver en meget behagelig massage og velværen er i højsædet når man bruger den. Hvis du har det med at fryse dine fødder, så er det her det bedste bud på et fodmassageapparat. Det er så behageligt at bruge den, og man får varmen i fødderne meget hurtigt. Man kan vælge om man gerne vil have Shiatsu massage med cirkulære bevægelser, eller om man vil have en helt klassisk massage. På apparatet har man 3 forskellige indstillinger af hvor intensiv massagen skal være. Varmefunktionen kan man selv vælge om man vil aktivere. Betrækket i apparatet er aftageligt og kan dermed vaskes, det giver en bedre hygiejne, hvilket er en meget rar ting. Vægten på FM 90 er kun 5 kg, så den er meget hurtig at finde frem og gøre klar. I vores test har Beurer FM 90 vundet i kategorien "best heating option", og det er simpelthen fordi varmefunktionen fungerer helt og aldeles perfekt, så aldrig mere kolde fødder.

Egenskaper

 • Programmer: 3 stk
 • Varme: Ja
 • Styrke: 3 niveauer

Fordele

 • Valgfri varmefunktion
 • 3 massage indstillinger
 • Klassisk massage og shiatsu

Ulemper

 • Andre masserede bedre

Omdöme

Har du kolde fødder, så prøv Beurer FM 90.

Priser

Til butik
1369 kr

4. Homemedics fodbad massage - Bedste vandfodmassage

Homemedics fodbad massage - Bedste vandfodmassage
Score 4,0/5
Score 4,0/5
Till butik
köp
(Nordic Wellness)

Dette er et kombineret fodbad og fodmassageapparat. Vi har testet apparatet og fundet frem til at det giver en super dejlig og behagelig fodmasssage. Når du både har fodbad og massage i et apparat så betyder det at der skal vand til. Det giver en meget dejlig følelse i fødderne, når man er færdig med at få dem masseret. Samtidig får du flotte og rene fødder når du bruger dette apparat. Du har 3 forskellige indstillinger, så du kan vælge i mellem alm. fodbad, vibrations massage eller magnetterapi med 4 magneter. Når man bruger et fodbad med vand, så kan det være en udfordring at holde den temperatur man ønsker, men det er det ikke med Homemedics fodbad, den holder temperaturen under hele fodbadet. Har du store fødder så kan dette også være et godt valg, da apparatet kan passe helt op til størrelse 47. I testen har Homemedics fodbad 3 i 1 vundet i kategorien "best water massage" det har den pga. dens meget behagelige fodbad og massage, det giver en fantastisk afslappende følelse i fødderne og samtidig får man de pæneste og reneste fødder.

Egenskaper

 • Programmer: 3 stk
 • Varme: Ja
 • Styrke: Nei

Fordele

 • 3 forskellige indstillinger
 • Bevarer temperaturen

Ulemper

 • Massage kun fra vibrationer og bobler

Omdöme

Et fodbad der giver en fantastisk velvære.

Priser

Til butik
459 kr

5. Nordic wellness Fodmassage - Udfordreren

Nordic wellness Fodmassage - Udfordreren
Score 2,5/5
Score 2,5/5
Till butik
köp
(Nordic Wellness)

Vi har testet dette fodmassageapparat med meget stor succes. Den er så god at den har vundet prisen som bedst i test. Den har alt hvad man ønsker sig i et fodmassageapparat. Bruger du dette fodmassageapparat så er du sikker på altid at have bløde og dejlige fødder. Det kan både give Shiatsu, zoneterapeutisk og luftkompressionsmassage. Så du kan få lige netop den type massage du ønsker. Så du skal bare stikke fødderne i og vælge massagetype, så er du i gang. Med hensyn til rengøringen af apparatet så er det super nemt. Man kan hurtigt og nemt tage inder foret ud af apparatet og vaske det. Designet er også helt i top, et meget moderne design, som man sagtens kan have stående fremme. Samtidig med massagetyperne, så er der også en varmefunktion som giver en utrolig dejlig velvære, og hvis der er smerter i fødderne så bliver de lindret. Selvom man får alle disse funktioner så er prisen også meget medgørlig. Når man ser hvad man får så er det en sikker vinder.

Egenskaper

 • Programmer: 3 stk
 • Varme: Ja
 • Styrke: 3 niveauer

Fordele

 • 3 forskellige massage typer
 • Varmefunktion som lindrer smerter og øger blodomløbet

Ulemper

 • Maks skostørrelse 46

Omdöme

Fodmassageapparat der har det hele, og så i en super kvalitet.

Priser

Til butik
1199 kr
Så hittar du bästa Fodmassageapparat

Fodmassageapparat købsguide

Hvilken type massage kunne du tænke dig at give dine fødder? Skal det være Shiatsu, zoneterapeutisk eller luftkompressionsmassage? Det kan være vigtigt at finde ud af hvad det er man ønsker inden man køber, så man får et apparat der kan netop det du ønsker. Størrelsen skal også gerne passe til dine fødder, så huske at kigge på hvilken om det apparat du kigger på passer til dine fødder. Hvor nem er den at rengøre? Det kan også være en vigtig parameter, da der er meget stor forskel på hvordan man rengør en maskine. Det kan også være en god ting at have et massageapparat der kan indstilles på flere forskellige programmer.

Massage type

Hvilken type massage vil du gerne give dine fødder? De mest almindelige typer er Shiatsu massage, zoneterapeutisk massage eller luftkompressionsmassage. Så det er vigtigt at se på hvilke muligheder der er i det enkelte fodmassageapparat. Eksempelvis er Shiatsu en Japansk og Kinesisk form for massage, hvor massagen foregår i cirkler, som gør at man varmer og løsner musklerne. Kompressionsmassagen er foregår derimod ved hjælp af tryk, som skaber et vakuum om fødderne, hvilket øger blodgennemstrømningen. Mange af massageapparaterne har flere muligheder for indstillinger.

Varmefunktion

Har massageapparatet en varmefunktion? Det vil være en fordel. En varmefunktion øger blodomløbet i fødderne, samt virker smerte lindrende. Varmefunktionen kan være lige så vigtig som selve massagen. Varmefunktionen er også rar for folk der fryser om fødderne, det giver en dejlig og hurtig opvarmning af fødderne

Rengøring

På de forskellige fodmassageapparater er der meget stor forskel på hvor nemme de er at rengøre. En fordel vil til hver en tid være en fordel at finde et apparat, som er nemt at rengøre. Det er vigtigt at holde fodmassageapparatet rengjort, da hygiejnen helst skal være i orden. Det er vigtigt at betrækket er ret nemt at tage af og ikke mindst at montere igen.

Design

For mange mennesker betyder det meget hvordan ting tager sig ud. Så designet kan have en meget stor betydning. Det gør selvfølgelig ikke noget for hvordan massagen fungerer, men det er nu en gang rarest at have noget der er pænt at kigge på.

Størrelse

Mennesker har forskellige størrelse fødder, så det er vigtigt at man tjekker om ens fødder kan være i apparatet inden man køber det. De fleste apparater kan tage op til omkring størrelse 46-47 i skostørrelse. Så langt de fleste kan bruge de fleste fodmassageapparater. Det er primært hos meget store mennesker at det kan være en udfordring.

Sammenligne alle Fodmassageapparater i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Fodmassageapparat Programmer Varme Styrke Totalbetyg Pris
Flowlife Flowfeet 3 stk Ja 3 niveauer Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
1490 kr
HomedicsShiatsu Air Elite 2 stk Ja 3 niveauer Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
2059 kr
Beurer Fodmassage FM 90 3 stk Ja 3 niveauer Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
1369 kr
Homemedics fodbad massage 3 stk Ja Nei Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris fra
459 kr
Nordic wellness Fodmassage 3 stk Ja 3 niveauer Betyg 2,5 / 5
2,5 / 5
Pris fra
1199 kr
fodmassageapparat test

Sådan lavede vi testen

Vi har testet de forskellige fodmassageapparater på mange forskellige parametre. Vi har først og fremmest set på kvaliteten af den massage de giver. Men vi har også kigget meget på hvilke funktioner og indstillings muligheder der bliver tilbudt. Det har samtidig også været et parameter hvor rengøringsvenligt apparatet er. Designet har også betydning, det er nu det rareste at have et produkt, som er pænt at se på. Vi har vægtet det højt at man har forskellige indstillings muligheder, og at man på sammen apparat kan have mulighed for flere forskellige typer af massage. Det har også været vigtigt at kigge på om man har mulighed for at indstille intensiteten af massagen, så man både kan få en afslappet og behagelig massage og en lidt hårdere massage. Varmefunktionen har vi også kigget på.

 • Massagetype: Hvilken eller hvilke typer massage giver apparatet.
 • Rengøringsvenlig: Er apparatet rengøringsvenligt? Kan man tage betrækket ud og vaske, så man kan holde hygiejnen i top. Er det besværligt at gøre.
 • Design: Hvordan ser produktet ud. Er der tænkt over detaljerne i designet, eller er det bare noget der ser helt standard ud.

 

Ofte stillede spørgsmål om bedste fodmassageapparat

Ofte stillede spørgsmål om fodmassageapparat

Hvilket fodmassageapparat er bedst?

Nordic Wellness fodmassageapparat er det bedste i vores test. Det har vi vurderet ud fra en kombination af alle de faktorer der har været i vores test.

Hvad gør et fodmassageapparat godt for?

Et fodmassageapparat kan gøre flere ting for dig og dine fødder. Du kan få en øget velvære. Men du kan også få løst op for de spændinger der måtte være i fødderne.

Hvem kan bruge et fodmassageapparat?

Alle kan bruge et fodmassageapparat. Det kræver ikke det store at bruge det. så alle kan være med. Vær dog opmærksom på at nogle apparater ikke anbefales til folk med sukkersyge.

Hvor lang tid skal man massere sine fødder?

På de fleste fodmassage apparater er der en timer, så du nemmere kan styre din massage. Med de fleste massage apparater tager det ca. 15 min. at massere sine fødder.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
23 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5