Bedste Løbebånd 2023 - TEST af 5 Løbebånd (bedst i test)

Find det perfekte løbebånd til hjemmet som matcher netop dine behov

Vi kender det alle, man er for træt til at tage i fitnesscentret efter en lang dag på kontoret, men har det brændende ønske om at komme i bedre form eller måske foretrækker du blot at tage dine løbeture i tørvejr, så kan et godt løbebånd være netop det fitnessudstyr som opfylder dine behov. Løbetræning er den hurtigste vej til en bedre kondition og den mest effektive metode til forbrænding af kalorier.

Vi har udvalgt de bedste løbebånd til hjemmetræning ud fra forskellige tests, hvor du kan finde testvinderen, bedste køb til prisen, bedste køb med elevation, bedste primium køb og bedste kompakte løbebånd. Vores testvinder blev Masterfit TP100 fra den norske producent Abilica. Masterfit TP100 er løbebåndet, der giver dig de bedste forudsætninger for at løbe i dit eget hjem. Det er et kompakt løbebånd, der hurtigt kan foldes sammen og derfor nemt opbevares under sengen eller bag døren. Masterfit TP100 egner sig primært til dig, der løber mindre ture, men kan tilpasses til flere forskellige løbeniveauer.

Testvindere - Bedste Løbebånd 2023

Her er en oversigt over årets bedste Løbebånd.

 1. Bedst i test: Masterfit TP100
 2. Bedste løbebånd til prisen: inSPORTline Lavister
 3. Bedste løbebånd med hældning: Diadora Exess 11.4
 4. Bedste premium løbebånd: Sole F63 2020
 5. Bedste kompakte løbebånd: Runner DTM400i

Vores 5 bedste Løbebånd (September 2023)

1. Masterfit TP100 - Bedst i test

Masterfit TP100 Løbebånd - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Abilica)

Vores vinder af kategorien bedst i test blev Masterfit TP100 fra Abilica. Masterfit TP100. Det er et kompakt løbebånd og det har den store fordel at det ikke optager for meget plads i din hjem. Motoren har en imponerende ydeevne på 2,5 HK og kan levere en tophastighed på hele 18 km/t. Løbebåndet har ikke mindre end 15 stigningsniveauer. Som standard leveres den med 12 forudindstillede programmer og tre manuelle. De tre manuelle programmer kan du selv indstille med afsæt i dine egne kriterier og præferencer. Du kan derfor følge med i alt lige fra distance og kalorier til puls og stigning. Pulsmålingen foregår via pulsmålere, der er integreret i håndtagene. Du kan desuden bruge disse pulsmålere til det integrere pulsprogram, som er installeret i computeren. Du har endvidere mulighed for at tilkoble en smartphone eller tablet-pc via et kabel. Det betyder, du kan lytte til musik via det indbyggede lydsystem mens du træner. Selve løbefladen på Masterfit TP100 er på 50 cm. i bredden og 140 cm. i længden, hvilket er en ganske fremragende størrelse på et kompakt løbebånd som dette.

Egenskaper

 • Størrelse: 183x87x142 cm
 • Max hastighed: 18 km/t
 • Hældning: 15 %
 • Program: 15 stk

Fordele

 • Kompakt
 • Kan benyttes af både begyndere og erfarne løbere

Ulemper

 • Vægt 125 kg

Omdöme

Løbebåndet til hjemmet med udfordringer til alle niveauer.

Priser

Til butik
9995 kr

2. inSPORTline Lavister - Bedste løbebånd til prisen

Løbebånd - Lavister - inSPORTline - Bedste løbebånd til prisen
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Vores vinderen af kategorien bedste køb til prisen blev Lavister fra inSPORTline. Dette løbebånd vejer kun 49 kg og er en af ​​de lettere modeller. Løbebåndet er af høj kvalitet og Pause perfekt egnet til brug i hjemmet. Løbebåndet kommer med en 1,5 HK-motorens effekt med en tilstrækkelig kraft til at yde en bæltehastighed på 14 km/t. Båndets bæreevne er på 120 kg, hvilket er gennemsnitligt. Den maksimale stigning er dog kun på 3,5%, hvilket er meget lidt sammenlignet med andre løbebånd i samme kategori. Løbebåndet kommer dog med hele 12 forudindstillede programmer og med et letlæseligt og brugervenligt baggrundsbelyst LCD-display, der giver al den nødvendige information - tid, afstand, hjertefrekvens, hastighed, hældning samt en kropsfedt indikator.

Der er placeret hjertefrekvens sensorer på håndtagene. Lavister - inSPORTline har samtidig en smart pausefunktion, der giver dig mulighed for at forlade løbebåndet et stykke tid, og vende tilbage og genoptage din træning. Løbebåndet har en meget brugervenlig foldefunktion, der gør det nemt at slå løbebåndet op og sikre en pladsbesparende opbevaring, når du ikke benytter det. Løbebåndet Lavister - inSPORTline er et perfekt valg til dig, der efterspørger et effektivt og solidt løbebånd til hjemmet.

Egenskaper

 • Størrelse: 164x72x127 cm
 • Max hastighed: 14 km/t
 • Hældning: 0
 • Program: 12 stk

Fordele

 • Nemt at folde og opbevare
 • Pause funktion

Ulemper

 • Kun mulighed for stigningsprocent på 3,5%

Omdöme

Et attraktivt løbebånd til begynderen med mange funktioner.

Priser

Til butik
6379 kr

3. Diadora Exess 11.4 - Bedste løbebånd med hældning

Løbebånd Diadora Exess 11.4 - Bedste løbebånd med hældning
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Vores vinderen af kategorien bedste køb med elevation blev Diadora Exess 11.4. Dette løbebånd fra Diadora er med et italiensk design uden sidestykke, til de krævende brugere, som hjemmefra ønsker en komplet træning på et professionelt niveau Med løbebåndets 3 hestekræfter, er dette løbebånd velegnet til at træne hele familien og takket være den nye lydløse motor, kan træningen foregå hele døgnet uden at forstyrre andre. Diadora Exess 11.4 har 45 træningsprogrammer og en maksimal stigningsprocent på 15 %. Topfarten er imponerende 20 km/t og er derved i den absolutte høje ende. Diadora Exess 11.4 har gode transporthjul og kan let sammenklappes, så du er sikret en nem opbevaring.

Sammenklappet fylder Diadora Exess 11.4, 82 x 116 x 145 cm. Løbebåndet har en løbeflade på 54 x 142 som gør din træning mere sikker og dit løb vil føles mere naturligt, samtidig vil de 8 affjedringsmoduler skåne dine led. Den maksimale personvægt er på 130 kg og Løbebåndet vejer 95 kg.Computeren/displayet er med flot stor LCD -skærm, hvorfra du kan se alle træningsdata angivet under dine sessioner. Herunder angivelse af hastighed, hældning, forbrændte kalorier og afstand. Diadora Exess 11.4 er et elegant løbebånd til hele familien.

Egenskaper

 • Størrelse: 161x82x139 cm
 • Max hastighed: 20 km/t
 • Hældning: 15 %
 • Program: 45 stk

Fordele

 • Høj topfart 20 km/t
 • Elektrisk stigningsprocent på 15%

Ulemper

 • Maksimal Personvægt 130 kg.

Omdöme

Et elegant løbebånd til hele familien.

Priser

Til butik
11549 kr

4. Sole F63 2020 - Bedste premium løbebånd

Sole F63 løbebånd - Bedste premium løbebånd
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Abilica)

Vinderen af kategorien bedste primium køb blev Sole F63 2020 fra Abilica. Sole F63 er et løbebånd med en løbeflade på ikke mindre end 51x152 cm og en stærk 3 HK motor. Topfarten er på 20 km/t og den elektroniske regulerbare stigningsprocent kan justeres med op til 15%. Med de lettilgængelige genvejsknapper kan du nemt justere hastighed og stigningsprocent. Sole F63 2020 leveres med Soles Flex dæmpningssystem, et system som kan reducere belastning på dine led med op til 40% i forhold til asfalt. Løbebåndet har en 6,5 tommer LCD display, der er meget let at navigere i og tydeligt viser dig informationerne omkring hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls.

De 10 træningsprogrammer sikre at du får en varieret træning. Derudover har Sole F63 2020 to brugerprofiler som giver dig mulighed for genoptage lige netop din træning fra sidste gang. Med Sole F63 har du endvidere muligheden for at tilslutte din smartphone til bluetooth højtalerne og høre din yndlings musik imens du træner. Løbebåndet kan foldes op og har transporthjul, der gør den meget nemt at flytte og opbevare. Løbebåndet vejer 115 kg og den godkendte personvægt er på hele 148 kg.

Egenskaper

 • Størrelse: 208x89x145 cm
 • Max hastighed: 20 km/t
 • Hældning: 15 %
 • Program: 10 stk

Fordele

 • God affjedring
 • Høj kvalitet
 • Elektrisk stigningsprocent på 15%

Ulemper

 • Små transporthjul

Omdöme

.

Priser

Til butik
12900 kr

5. Runner DTM400i - Bedste kompakte løbebånd

Løbebånd - Runner DTM400i - Flow Fitness - Bedste kompakte løbebånd
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Vinderen af kategorien bedste kompakte løbebånd blev Runner DTM400i fra Flow Fitness. Dette løbebånd fra Flow Fitness er et af de mest kompakte løbebånd på markedet. Løbebåndet kan foldes helt sammen og kan derfor nemt opbevares under sengen eller i et skab. Du kan starte næsten med det samme, fordi Runner DTM400i er 99% færdigmonteret og derfor klar til brug på under et minut. Løbebåndet har en maksimal topfart på 14 km/t og løbebåndet leveres med en kraftfuld og støjsvag Flow Hybrid 2,5 HK motor. Den maksimale stigningsprocenten på 12% reguleres nemt fra displayet. Runner DTM400i har 12 træningsprogrammer som nemt betjenes fra det store praktiske LCD display.

Runner DTM400i giver dig muligheden for at øge og reducere hastigheden i trin på 0,2 km/t. Alle dine træningsdata - tid, hældning, antal trin, hastighed, antal forbrændte kalorier og din puls- vises tydeligt. Løbebåndet har endvidere tabletholder og bluetooth højttaler, samt usb-stik. Løbefladen er på 49 x 130 cm, så selv ved høj hastighed og når dine trin er lidt mindre kontrolleret, er der masser af plads på løbefladen. Runner DTM400i har en godkendt personvægt er på 120 kg. Dette løbebånd er perfekt til den

Egenskaper

 • Størrelse: 146x75x124cm
 • Max hastighed: 14 km/t
 • Hældning: 0
 • Program: 12 stk

Fordele

 • Nemt at opbevare
 • Meget stabilt

Ulemper

 • Topfart er 14 km/t

Omdöme

Det stabile og meget kompakte løbebånd.

Priser

Til butik
13129 kr
Så hittar du bästa Løbebånd

Løbebånd købsguide

Løbebånd findes i mange forskellige størrelser og dimensioner. Samtidig er løbebåndet ofte hele familiens motionsudstyr: Så inden du køber dit løbebånd, skal du tænke igennem hvilke behov du/I har. Hvad skal vægtkapaciteten, løbebåndets maksimale stigningsprocent, antal programmer, motorstørrelse og topfart være? Du/I bør dog starte med at fastsætte jeres maksimale budget. Vores købsguide, som vil hjælpe dig/jer til at finde det løbebånd som matcher dine/jeres behov er delt op i punktform nedenfor. - Gå punkterne i gennem inden beslutningen træffes, dette vil give dig/jer den bedste forudsætninger for finde det løbebånd som passer til netop dig/jer. - Motorstørrelse - Funktioner og programmer - Computeren og display - Løbebåndets hastighedsfunktion - Løbebåndets højdejustering - Opbevaring og størrelse

Motorstørrelse

Motoren er en vigtig del i et løbebånd og den komponent som belastes mest, derfor er valget af motor og motorkraft måske den vigtigste detalje. Du bør vælge et løbebånd, som har en motor med motorkraft på mindst 1,5 – 2 HK. Træner du mere end 45 minutter pr. gang bør dit løbebånd have endnu flere hestekræfter.

Funktioner og programmer

Løbebånd bør have et varieret programmer for at give dig den optimale mulighed for at variere din træning. Løbebåndet levers ofte med programmer for fedtforbrænding, pulstræning, mælkesyretræning og mulighed for at skabe dit eget individuelle træningsprogram. Løbebåndet bør også have mulighed for at vælge bruger, så du altid kan følge din fremgang.

Computeren og display

Computeren på dit løbebånd skal være enkel og let at overskue og gerne med store og tydelige indstillingsknapper. Knapper som regulere hastighed og hældning skal være tydelige og enkle, så du nemt kan justere på disse under træning.

Løbebåndets hastighedsfunktion

De fleste løbebånd har hastigheder op til 16 km/t. Denne topfart er ofte tilstrækkeligt for de fleste motionister, men hvis du vil træne intervaltræning bør du finde et løbebånd med en topfart mellem 18 og 20 km/t. Er løbebåndet til gåture og lettere jogging, så findes der på markedet flere enkle modeller med topfart på under 16 km/t. En tommelfinger regel er, al træning som udføres med en hastighed over 11 km/t, er løb.

Løbebåndets højdejustering

Løbebåndets hældning kan justeres enten manuelt eller elektrisk. Elektrisk justering af stigningsprocenten er ofte standard på løbebånd af god kvalitet. Det betyder at du kan justere hældningen imens du træner. Typisk kan vinklen justeres mellem 0 – 10%, dog findes der løbebånd med stigningsprocenter op til 15%.

Opbevaring og størrelse

Hvis du har begrænset plads, kan det bedste for dig være et løbebånd, som kan foldes sammen. De er lette at håndtere og enkle at flytte før og efter træning. Hvis du har god plads, vælger du måske et stationært løbebånd, som ofte er mere stabile og robuste i konstruktionen. Det er dog også muligt at få foldbare løbebånd, der både er stabile og har glimrende funktioner og programmer til mindre priser.

Sammenligne alle løbebånd i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Løbebånd Storlek Max hastighed Hældning Program Totalbetyg Pris
Masterfit TP100 Løbebånd 183x87x142 cm 18 km/t 15 % 15 stk Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
9995 kr
Løbebånd - Lavister - inSPORTline 164x72x127 cm 14 km/t 0 12 stk Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
6379 kr
Løbebånd Diadora Exess 11.4 161x82x139 cm 20 km/t 15 % 45 stk Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
11549 kr
Sole F63 løbebånd 208x89x145 cm 20 km/t 15 % 10 stk Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
12900 kr
Løbebånd - Runner DTM400i - Flow Fitness 146x75x124cm 14 km/t 0 12 stk Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
13129 kr
løbebånd test

Sådan lavede vi testen

Flere og flere ønsker at benytte muligheden for at træne hjemmefra og løbebåndet er blandt en af de mest populærere og mest effektive former for konditionstræning. Samtidig er løbebåndet også den træningsform som giver den største kalorieforbrænding. Markedet for løbebånd er enormt og det er muligt at få meget billige løbebånd i byggemarkeder og online kan vi finde modellen som vi bruger i fitnesscentret. Vi har testet og fundet nogle gode løbebånd til begynderen og den mere erfarne løber. Computer/display –Hvor brugervenlig er computeren og hvor mange programmer har den? Stabilitet/kompakthed– Hvor kompakt, stabilt og holdbart er løbebåndet? Hvor kraftig er motoren? Hvilken topfart har løbebåndet? Størrelse og kvalitet på løbefladen-Hvad er den maksimale personvægt og hvor bredt/ langer løbefladen? Er løbefladen skridsikker? Maksimal stigningsprocent? - Hvad er løbebåndets maksimale stigningsprocent og reguleres den manuelt eller elektronisk?

 • Computer/display – Hvor brugervenlig er computeren og hvor mange programmer har den?
 • Stabilitet/kompakthed – Hvor kompakt, stabilt og holdbart er løbebåndet?
 • Størrelse og kvalitet på løbefladen - Hvad er den maksimale personvægt og hvor bredt/lang er løbefladen? Er løbefladen skridsikker?
 • Maksimal stigningsprocent? - Hvad er løbebåndets maksimale stigningsprocent og reguleres den manuelt eller elektronisk?
 • Hvorledes kan løbebåndet opbevares og vedligeholdes? - Kan løbebåndet foldes sammen og opbevares nemt i hjemmet og hvilke krav er der til smøring af løbebåndets dele?

Ofte stillede spørgsmål om bedste løbebånd

Ofte stillede spørgsmål om løbebånd

Hvilket løbebånd er bedst?

Vores vinder af kategorien bedst i test blev Masterfit TP100 fra Abilica Det er et kompakt løbebånd og motoren har en imponerende ydeevne på 2,5 HK og kan levere en tophastighed på hele 18 km/t. Løbebåndet har ikke mindre end 15 stigningsniveauer.

Larmer løbebåndet meget?

Løbebåndet er ikke et larmende fitnessudstyr. Dog kan faktiske støjniveau variere fra løbebånd til løbebånd. En god tommelfingerregel er, jo større motor, desto mindre larmer det. Støjniveauet afhænger af flere forskellige ting blandt andet din løbestil, fordi løbebåndet automatisk vil støje mere, hvis du løber tungt.

Kan jeg bruge løbebåndet i en lejlighed?

Ja, Det er god mulighed for at bruge et løbebånd i en lejlighed uden at forstyrre bygningens øvrige beboere. Du kan reducere støjniveauet betydeligt ved at lægge en underlagsmåtte under løbebåndet.

Hvorfor skal jeg købe et løbebånd?

Et løbebånd giver dig muligheden for at træne på alle tidspunkter af døgnet, hele året rundt og uanset vejret udenfor. Desuden kan et godt løbebånd både skåne dine muskler og led, da de fleste løbebånd er stødabsorberende.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
30 Stemmer, Gennemsnit: 4.7 / 5