Bedste Stepmaskine 2023 - TEST af 5 stepmaskiner (bedst i test)

Brug denne guide til at finde din næste stepmaskinen som passer til netop dit behov.

Denne artikel giver dig de bedste forudsætninger for at vælge din næste stepmaskine til hjemmet. Vi har testet og udvalgt de bedste maskiner til netop dig. Stepmaskinen er et godt alternativ til de ofte mere pladskrævende og dyrere alternativer indenfor træningsudstyr til brug for hjemmetræningen. Stepmaskinen sikre dig en høj intensitet i din træning og med en kalorieforbrænding på op til 625 kalorier i timen og er stepmaskinen derved en af de bedste måder til at opnå en høj forbrænding på. Samtidig er en anden af fordelene ved en stepmaskinen, at den ofte er meget nem at opbevare, således at du ikke behøver at gå i garagen for at træne eller blive irriteret over at dit soveværelset er begrænset af en stor maskine. Stepmaskiner er endvidere meget skånsomme for led og knogler.

I denne artikel introducere vi dig til de bedste maskiner inden for 5 kategorier. - Bedst i test, - Bedste mini stepper, - Bedste premium køb, - Bedste billige køb til prisen, - Bedste maskine med håndtag.

Testvindere - Bedste stepmaskinen 2023

Her er en oversigt over årets bedste stepmaskiner.

 1. Bedst i test: inSPORTline Twist Stepper
 2. Bedste mini stepper: Abilica CoreStep 360
 3. Bedste premium stepmaskine: inSPORTline Holister
 4. Bedste stepmaskine til prisen: Abilica Ministep 2.0
 5. Bedste Stepmaskine Med Håndtag: HopSport Stepmaskine Med Håndtag

Vores 5 bedste stepmaskiner (Maj 2023)

1. inSPORTline Twist Stepper - Bedst i test

Stepmaskine - Twist Stepper - inSPORTline - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Fitness Supply)

InSPORTline Twist Stepper er en billig og smart stepmaskine med træningselastikker, der sikr at du kan træne både din over- og underkrop. Displayet på forsiden af maskinen giver dig alle de nødvendige data for din træning herunder antallet af trin i minuttet, træningstiden, antallet af aktuelle trin, de forbrændte kalorier og trin totalt, brede skridsikre pedaler sikre dig stabilitet under træningen. Det smarte sammenklappelige design gør det endvidere nemt at opbevare maskinen under sengen eller andre steder, hvilket er et stort plus i forhold til de noget større maskiner. Prisen for maskinen er også i et niveau, så du kan teste om det er noget for dig. Maskinen har brede skridsikre pedaler som giver dig stabilitet, også ved høj intens træningspas. Maskinen er dog uden indbyggede håndtag, så hvis du har brug lidt støtte til balance kan denne maskine måske ikke være den helt rigtige for dig. Alt i alt, en rigtig god maskine til at begynde med og som sikre at du kan træne hele kroppen. InSPORTline Twist Stepper er vinder af vores kategori - Bedst i test

Egenskaper

 • Størrelse: 52x24x50 cm
 • Trinhøjde: 18 cm
 • Maks. vægt: 100 kg

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Mulighed for at træne overkrop
 • Nem at opbevare

Ulemper

 • Dyrere end en mini stepper
 • Ingen indbyggede håndtag

Omdöme

Den perfekte stepmaskine til hjemmetræningen.

Priser

Til butik
769 kr

2. Abilica CoreStep 360 - Bedste mini stepper

Abilica CoreStep 360 - Bedste mini stepper
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Abilica)

Abilica CoreStep 360 byder på endnu højere kvalitet og fleksibilitet end de traditionelle stepmaskiner vi typisk finder i samme prisklasse. Stepmaskinen er designet således, at den kan bruges fra begge sider og maskinens unikke udformning gør at du udover den normale styrketræning af ben også træner muskulaturen i ryggen sammen med de skrå mavemuskler. Maskinen vejer 9 kg, hvilket er lidt mere end andre i samme størrelse, maskinens dimensioner på 33x51x27 cm gør den dog nem at opbevare under sengen eller i skabet. Maskinen har som Abilica Ministep 2.0 hydrauliske pumper til at yde modstand og maskinens display som er meget brugervenligt viser tid, antal skridt og kalorieforbrug. Skridthøjden er mellem 18-30 cm og som de fleste andre stepmaskiner af denne størrelse er den maksimale personvægt 100 kg. Støjniveauet var som andre traditionelle stepmaskiner. Abilica CoreStep 360 kommer med en meget brugervenlig drifts- og vedligeholdelsesmanual. Displayet kan selvfølgelig også vendes, så det passer med din træningsretning. Abilica CoreStep 360 giver dig muligheden for en endnu mere afvekslende træning. Abilica CoreStep 360 er testvinder i kategorien - Bedste mini stepper.

Egenskaper

 • Størrelse: 33x51x27 cm
 • Trinhøjde: 12 cm
 • Maks. vægt: 100 kg

Fordele

 • Flere træningsmuligheder i lille maskine
 • God pris

Ulemper

 • Hydraulisk pumper
 • Lidt tungere end andre i samme klasse

Omdöme

Smart ministepper med rigtig mange træningsmuligheder.

Priser

Til butik
1499 kr

3. inSPORTline Holister - Bedste premium stepmaskine

Stepmaskine - Holister - inSPORTline - Bedste premium stepmaskine
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Stepmaskinen inSPORTline Holister er en professionel maskine, der er perfekt til at styrkelår- og balde muskler. Dens robuste struktur har en vægtgrænse på 130 kg og det magnetiske bremsesystem sikrer maskinen en lang levetid. De 25 cm skridthøjde sikrer en effektiv træning. De store skridsikre pedaler og to parhåndtag (hvoraf det ene er justerbart) giver dig en sikker træning. Begge håndtag har indbyggede pulsmålere som sikre at du løbende kan følge din puls på skærmen. Det mindre mellemrum mellem pedalerne giver mulighed for en mere ergonomisk og derfor en mere naturlig bevægelse på maskinen. Maskinen har Transporthjul samt vandflaske- og tabletholdere. inSPORTline Holister computer har en letlæselig og brugervenlig 7 tommer skærm i høj kvalitet, der giver dig mulighed for at følge alle vigtige oplysninger såsom watt, omdrejninger pr. minut, tid, hastighed, afstand, kalorier og puls. Maskinen har desuden en meget brugervenlig programpakke med både hurtig start og intervalprogrammer. inSPORTline Holister har desuden elektronisk modstandsindstilling samt elektronisk justering af modstanden der sikre at du altid er i den optimale pulszone. inSPORTline Holister er vinderen af vores kategori - Bedste premium køb - og er til den mere erfarne bruger af stepmaskiner

Egenskaper

 • Størrelse: 118x79x181 cm
 • Trinhøjde: 25 cm
 • Maks. vægt: 130 kg

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Stort udvalg i træningsprogrammer
 • Lækkert design

Ulemper

 • Forholdsvis tung

Omdöme

Til den krævende stepmaster som ikke går på kompromis.

Priser

Til butik
16999 kr

4. Abilica Ministep 2.0 - Bedste stepmaskine til prisen

Abilica Ministep 2.0 - Bedste stepmaskine til prisen
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Abilica)

Abilica Ministep 2.0 er en rigtig god begynder maskine til en billig pris sammenlignet med de lidt tungere maskiner. Med Abilica Ministep 2.0 får du en lille stepmaskine i en god kvalitet i forhold til prisen. Maskinen har hydrauliske pumper til at yde modstand og maskinen viser tid, antal skridt og kalorieforbrug. Abilica Ministep har også en smart ekstra funktion som løbende skifter mellem de tre informationer - tid, antal skridt og kalorieforbrug - så du hele tiden kan følge dine date mens du træner. Abilica Ministep 2.0 har en skridthøjde på mellem 10-29 cm og vejer kun 6 kg. Denne maskine er perfekt til det hurtige træningspas eller hvis du blot ønsker en opvarmning for hele kroppen i hjemmet. Maskinens dimensioner på 41x31x30 cm gør den nem at opbevare, sammenlignet med andre maskiner. Abilica Ministep 2.0 er vores vinder af kategorien - Bedste billige køb til prisen-. Du får en billig stepmaskine af god kvalitet, som er nem at betjene og perfekt til begynderen eller som supplement til anden træning. Samtidig er Abilica Ministep 2.0 en stepmaskine som er meget nem at opbevare.

Egenskaper

 • Størrelse: 43x48x23 cm
 • Trinhøjde: 18 cm
 • Maks. vægt: 100 kg

Fordele

 • God begynder maskine
 • Perfekt størrelse

Ulemper

 • Ingen modstandsniveauer
 • Hydraulisk pumper

Omdöme

Den effektive og billige stepmaskine til hjemmet.

Priser

Til butik
799 kr

5. HopSport Stepmaskine Med Håndtag - Bedste Stepmaskine Med Håndtag

Stepmaskine Med Håndtag - Professionel - HS-055S - Hop Sport - Sort/Rød - Bedste Stepmaskine Med Håndtag
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Stepmaskinen HS-055S - Hop Sport er førsteklasses stepmaskine, der er perfekt til at styrke alle musklerne i din underkrop. Maskinen er derudover forsynet med et par træningselastikker der gør at du også kan træne din overkrop samtidig. Maskine har en vægtgrænse på 100 kg. HS-055S - Hop Spor er udstyret med to store skridsikre pedaler, der gør din træning sikker. Træningscomputeren viser det mest nødvendige herunder tid, antal skridt, antal trin pr. minut og kalorieforbrug. Displayet har endvidere en sidste funktion som gør at det automatisk kan skifte mellem de fire funktioner, således at du løbende kan følge din træningsdata. HS-055S - Hop Sport vejer ca. 13 kg. og har som de lidt større maskiner desværre ikke muligheden for at sammenklappes til nem opbevaring. Dog er maskinens dimensioner blot på 46 x 53 x 125 cm. Både pedalhøjden og håndtaget kan justeres i højden, så den kan justeres til netop din kropstørrelse. HS-055S - Hop Sport er vinderen af vores kategori - Bedste maskine med håndtag. Denne maskine er velegnet til brugere som gerne vil have det faste håndtag som sikre en bedre balance end de traditionelle stepmaskiner.

Egenskaper

 • Størrelse: 46x53x125 cm
 • Trinhøjde: 20 cm
 • Maks. vægt: 100 kg

Fordele

 • Håndtag til balance
 • Justering af pedal og håndtag

Ulemper

 • Ikke sammenklappelig

Omdöme

Den professionelle stepmaskinen med faste håndtag.

Priser

Til butik
929 kr
Så hittar du bästa Stepmaskine

Stepmaskine købsguide

Inden du beslutter dig for at købe din næste stepmaskine bør du overveje hvilke behov som du har. Det er altid dine træningsrutiner og ønsker som skal afgøre, hvilken model du køber til netop dit hjem og til din træning. Hvilke muskelgrupper du vil træne, maskinens modstandsniveauer, antal programmer, vægt og størrelse på maskinen er alle faktorer som bør påvirke hvilken maskine du vælger. Der er mange typer af stepmaskiner på markedet, fra den helt billige uden de mange funktioner til de store stepmaskiner som du ser i fitnesscenteret med et utal af programmer og indstillinger. Brug derfor nedenstående guide til at finde netop den stepmaskine som passer til dig og dine træningsbehov.

Vægt og størrelse

Maskinens vægt og størrelse er vigtig i forhold til om du ønsker en flytbar stepmaskine eller en mere stationær maskine som ikke skal gemmes væk. Vær opmærksom på om maskinen kan foldes sammen hvis den har håndtag, dette har betydning for om du kan skubbe maskinen ind under sengen eller opbevare den bag ved døren. De mindste stepmaskiner vejer typisk i mellem 6-15 kg., men de mere professionelle maskiner vejer mellem 80-120 kg.

Modstandsbelastning

En af de vigtigste ting at huske på, når du køber en stepmaskine, er muligheden for at justere modstanden. Mange af maskiner kan justere modstanden, men nogle har ikke denne mulighed. I begyndelse har det ikke den store vigtighed om du kan justere modstandsniveauet, men når du ønsker at lave mere krævende træningsøvelser, er det ofte nødvendigt at have en model der har en justerbar modstand. Vær opmærksom på dette, når du påtænker at købe din stepmaskine.

Elektronisk eller manuel stepmaskine

Ønsker du ikke at bruge en masse penge på din første stepmaskine så er en manuel stepmaskine et godt valg. Ulempen ved manuelle maskiner er ofte at modstanden er svære at justere. Har du den samme modstand på under hele træningspasset, er en manuel stepmaskine velegnet, men ønsker du at justere flere gange under din træning, vil en elektronisk stepmaskine være mere velegnet. De elektroniske maskiner justere modstanden ved blot at trykke på knapperne, således også når du er midt i træningen. Prisen for en elektronisk stepmaskine er dog også noget højere end en manuel maskine.

Vægtbegrænsning

Vægtbegrænsningen eller personvægt beskriver den maksimale vægtbelastning som maskinen er godkendt til. Mini stepper og mindre stepmaskiner er typisk godkendt til 100 kg. De større maskiner har en personvægts kapacitet på mellem 100-150 kg.

Pris

Prisen for en stepmaskine varierer meget. Så den vigtigste del af købsprocessen er at fastsætte et budget.

Sammenligne alle stepmaskinerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Stepmaskine Storlek Steghöjd Max vikt Totalbetyg Pris
Stepmaskine - Twist Stepper - inSPORTline 52x24x50 cm 18 cm 100 kg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
769 kr
Abilica CoreStep 360 33x51x27 cm 12 cm 100 kg Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
1499 kr
Stepmaskine - Holister - inSPORTline 118x79x181 cm 25 cm 130 kg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
16999 kr
Abilica Ministep 2.0 43x48x23 cm 18 cm 100 kg Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
799 kr
Stepmaskine Med Håndtag - Professionel - HS-055S - Hop Sport - Sort/Rød 46x53x125 cm 20 cm 100 kg Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
929 kr
stepmaskine test

Sådan lavede vi testen

Fitnessudstyr er ikke længere forbeholdt de store Fitnesskæder. Flere og flere private hjem køber i stigende grad Fitnessudstyr. Stepmaskinerne er et utroligt stort marked medmange forskellige størrelser og prisforskel. Stepmaskinen er et godt alternativ til en tur i fitnesscentret eller en til løbetur i regnen. Stepmaskinerne kræver ikke den store plads og kan benyttes foran fjernsynet.

Vi har derfor testet flere Stepmaskiner for at finde det bedste køb til dig og har vurderet maskinerne efter følgende punkter: Er stepmaskinen komfortabel at bruge? Herunder pedaler og håndtag. Er stepmaskinen nem at opbevare? Stepmaskinens evne til at blive flyttet og opbevaringsmuligheder Hvilken kvalitet er stepmaskinens modstandssystem? Er maskinens system hydraulisk eller magnetisk/elektrisk og er det muligt at regulere modstanden. Kan stepmaskinen træne andre kropsdele end underkroppen? Har stepmaskinen faciliteter til at træne overkroppen herunder ekstra udstyr.

 • Er stepmaskinen komfortabel at bruge? Herunder pedaler, håndtag, display, skærm, muligheder for justering af maskinen og eventuelle ekstra elastikker til træning af overkrop
 • Hvilken kvalitet er stepmaskinens modstandssystem? Er stepmaskinens modstandssystem hydraulisk eller magnetisk/elektrisk og er det muligt at regulere modstand.
 • Kan stepmaskinen træne andre kropsdele end underkroppen? Har stepmaskinen faciliteter til at træne overkroppen herunder ekstra udstyr.

Ofte stillede spørgsmål om bedste stepmaskinen

Ofte stillede spørgsmål om stepmaskine

Hvilken stepmaskine er bedst?

Vi har valgt Twist Stepper fra inSPORTline som den bedste stepmaskine. Twist Stepper har en høj kvalitet, god pris, er nem at opbevare og giver dig muligheden for at træne flere muskelgrupper.

Hvor lang tid kan jeg træne hver dag?

Det er sundt at bevæge sig i 30 minutter om dagen og stepmaskinen er et godt supplement. Som ved al fysisk træning skal du dog være opmærksom på ikke at overbelaster dine muskler og led, hvis du træner med høj intensitet.

Kan jeg tabe mig ved en stepmaskine?

Ja, stepmaskinen giver en meget høj forbrænding op til 625 kalorie pr. time og vil hjælpe dig til at tabe fedt på hele kroppen.

Hvilke muskler træner en stepmaskine?

Stepmaskinen træner den nederste del af din krop. Bagdel, lår, fødder, lægge og holdning. Flere maskiner træner også muskelgrupperne i overkroppen

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 8 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
30 Stemmer, Gennemsnit: 4.7 / 5