Bedste Hvidløgspiller 2023 - TEST af 5 hvidløgspiller (bedst i test)

Styrk dit immunforsvar med de bedste hvidløgspiller

Hvidløgspiller har i århundreder været kendt som et effektivt middel, der styrker immunforsvaret, sænker blodtrykket og kolesteroltallet og beskytter mod hjertesygdomme og demens. Vi har testet 5 produkter for at finde de bedste hvidløgspiller på markedet. Ved at læse denne bedst i test produktsammenligning vil det blive nemmere for dig at vælge det hvidløgsprodukt, som passer til dig. Vi har undersøgt hvidløgspiller ud fra kriterier som indhold af allicin, smag, pris og anmeldelser. Vinderen er Weightworlds lugtfrie hvidløgskapsler i høj kvalitet, som er fremstillet af 100% hvidløg. Hvidløgspillerne har et højt indhold af allicin, som beskytter mod bakterier. Du kan indtage en daglig dosis uden at få lugtgener, og produktet giver dig en optimal effekt ved at styrke dit immunforsvar og beskytte din krop. Hvidløgspiller er en god investering i dit helbred på lang sigt, og med en sammenligning af forskellige produkter hjælper vi dig med at finde vej i junglen af hvidløgspiller fra forskellige producenter.

Testvindere - Bedste hvidløgspiller 2023

Her er en oversigt over årets bedste hvidløgspiller.

 1. Bedst i test: Weight World Hvidløgspiller 15000 mg
 2. Bedste allicinkapsler: Garcin
 3. Bedste brugeranmeldelser: Kyolic
 4. Bedste hvidløgspiller til prisen: Danisan Super Hvidløg

Vores 5 bedste hvidløgspiller (September 2023)

1. Weight World Hvidløgspiller 15000 mg - Bedst i test

Weight World Hvidløgspiller 15000 mg - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Weight World)

Vi har testet lugtfri hvidløgsolie fra Weightworld, som indeholder 180 kapsler med et stærkt hvidløgskoncentrat i høj kvalitet. Hver kapsel indeholder 15.000 mg hvidløgs ekstrakt og er rig på allicin. Når du tager en anbefalet daglig dosis på en kapsel beskytter du dit hjerte og immunforsvar og forebygger samt reducerer inflammation, forkølelse og sygdom. Allicin er en naturlig ingrediens, som beskytter mod bakterier. Vil du gerne have en stærk og effektiv dosis hvidløg, så er dette produkt et oplagt valg. Endnu en fordel ved hvidløgspiller fra Weightworld er, at de er 100% lugtfrie. Selvom hvidløg smager godt i fx mad, så er den efterfølgende hvidløgsånde, man får, ikke særlig behagelig. Det er noget, som de fleste gerne vil slippe for. Med dette produkt kan du indtage en daglig dosis hvidløg uden nogensinde at skulle bekymre dig om lugtgener. Kunder roser Weightworlds hvidløgspiller i anmeldelser, hvor de skriver, at det er et stærkt og effektivt produkt, og at det er dejligt, at det er lugtfrit. Weightworlds hvidløgspiller fås til en konkurrencedygtig pris. Du kan nemt købe produktet online, og køber du større mængder, kan du få mængderabat.

Egenskaper

 • Størrelse: 180 piller
 • Pris / portion: 0,81 kr
 • Allicin / portion: 30 mg
 • Lugtfri: Ja

Fordele

 • Rigt på allicin
 • Stærkt koncentrat i høj kvalitet
 • Helt lugtfri

Ulemper

 • Der fås billigere alternativer

Omdöme

Hvidløgspiller med stærkt koncentrat og 100% lugtfri.

Priser

Til butik
145 kr

2. Garcin - Bedste allicinkapsler

Garcin - 80 kaps. - Bedste allicinkapsler
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Med24)

I vores test af hvidløgspiller er vi nået frem til Garcin hvidløgskapsler er det produkt, som har det højeste indhold af allicin. Selvom de fire andre produkter også indeholder allicin, så kommer Garcin hvidløgskapsler altså ind på førstepladsen i denne test. Derudover indeholder produktet D3-vitamin, som blandt andet er godt for knoglerne. Denne unikke formel giver dig altså en god beskyttelse ved dagligt indtag. Samtidig slipper du for lugtgener, for hvidløgspillerne er lugtfrit. Dermed er dette kosttilskud et glimrende alternativ til rigtige rå hvidløg, som mange synes smager godt i maden, men som giver nogle lugtgener i form af hvidløgsøjne, som de færreste er begejstret for. Det er let for kroppen af optage Garcin hvidløgspiller, som styrker immunforsvaret og sænker blodtrykket. Kundeanmeldelserne roser produktet for at være effektivt og lugtfri, og en kunde siger endda, at han ved regelmæssigt indtag af produktet ikke længere får myggestik. Produktet fås til en overkommelig pris, og kunderne nævner også, at de er glade for den billige pris. Garcin hvidløgspiller fås online og kan nemt bestilles hjem i de mængder, du har behov for.

Egenskaper

 • Størrelse: 80 piller
 • Pris / portion: 2,85 kr
 • Allicin / portion: 54 mg
 • Lugtfri: Ja

Fordele

 • Højt allicin-indhold og D3-vitamin
 • Ingen lugtgener
 • Overkommelig pris

Omdöme

Hvidløgspiller med højt allicin og D3-vitamin.

Priser

Til butik
228 kr

3. Kyolic - Bedste brugeranmeldelser

Kyolic, 1 om dagen - 100 +10 kaps. - Bedste brugeranmeldelser
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Med24)

Kyolic hvidløgspiller indeholder 100+10 kapsler, som er fremstillet af et lagret hvidløgsekstrakt. Hvidløgene bliver først høstet og derefter lagret i 20 måneder. På den måde kan man slippe for lugten af hvidløg, og det færdige produkt er helt duftdrit. Produktet er let at optage i kroppen, og det indeholder desuden Q10, som virker kolesterolnedsættende. Hvidløgspillerne styrker immunforsvaret og virker antiinflammatorisk. Du skal blot tage en kapsel om dagen, og så er du godt beskyttet mod bakterier, forkølelse og sygdomme. Kyolic er det produkt i vores test, som får mest ros af kunderne. De roser produktet for at være effektivt og forebyggende, duftfrit og nemt at indtage. Hvis man ikke bryder sig om smagen af hvidløg, men gerne vil have de positive, sundhedsmæssige effekter af hvidløgsekstrakt, så er Kyolic et rigtig godt valg. Kyolic er ikke det billigste produkt i vores test, men du får alligevel meget for pengene. Der er dog penge at spare, når du køber Kyolic online i helsebutikker. Du kan som regel få rabat ved at sammenligne priserne på forskellige hjemmesider, der forhandler hvidløgspiller og andre kosttilskud.

Egenskaper

 • Størrelse: 110 piller
 • Pris / portion: 1,81 kr
 • Allicin / portion: 20 mg
 • Lugtfri: Ja

Fordele

 • Indholder allicin og Q10
 • Duftfrit
 • God kvalitet for pengene

Ulemper

 • Ikke det billigste produkt

Omdöme

Hvidløgspiller med stærkt effekt og Q10.

Priser

Til butik
199 kr

4. Danisan Super Hvidløg - Bedste hvidløgspiller til prisen

Danisan Super Hvidløg (250 stk) - Bedste hvidløgspiller til prisen
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Danisan Super hvidløg er det femte produkt i vores bedst i test sammenligning. Her får du 250 kapsler til under 80 kroner, så det er absolut den billigste mulighed. Vil du gerne have de sundhedsmæssige effekter af at spise hvidløgspiller og samtidig spare penge, så er Danisan Super hvidløg et godt økonomikøb. Daglig dosis er 2 kapsler, men du får hvidløgspiller til over 3 måneder, som har en gavnlig effekt på dit helbred. Hvidløgspillerne fra denne producent er uden lugtgener, så du kan trygt indtage din daglige dosis uden at du kommer til at lugte af hvidløg. Til gengæld får du alle de positive virkninger, som sænkning af blodtryk, lavere kolesteroltal, forebyggelse af forkølelse og sygdom samt styrkelse af immunforsvaret. Hvidløgspillerne bidrager således til en sundere livsstil, som du kan glæde dig over. Kunderne roser produktet for at være billigt, så de føler, de får noget for pengene. Danisan Super hvidløg finder man let i helsebutikker online, som forhandler hvidløg og andre typer af kosttilskud. Sammenligner du priser hos online butikker, er der endnu flere penge at spare på hvidløgspiller.

Egenskaper

 • Størrelse: 250 piller
 • Pris / portion: 0,34 kr
 • Allicin / portion: 20 mg
 • Lugtfri: Ja

Fordele

 • Gavnlig virkning
 • Lugter ikke
 • Laveste pris

Ulemper

 • Fragtpris ikke medregnet

Omdöme

Hvidløgspiller med stor effekt til billigste pris.

Priser

Til butik
84 kr
Så hittar du bästa Hvidløgspiller

Hvidløgspiller købsguide

Vil du gerne finde de bedste hvidløgspiller på markedet, så er der nogle bestemte kriterier, du kan søge efter. Det kan fx være vigtigt at tjekke allicin-indholdet i hvidløgspillerne, som beskytter mod bakterier og er med til at styrke immunforsvaret. Du kan desuden tjekke, om hvidløgspillerne indeholder D3-vitaminer som ekstra supplement. Gider du ikke smags- og lugtgener, så kan du fx søge efter lugtfrie hvidløgspiller, som der findes en del af på markedet. Læs kundeanmeldelser og få mere at vide om andre kunders erfaringer, før du køber produktet. Tjek prisen. Går du målrettet efter et godt økonomikøb, så sammenlign priserne på de forskellige hvidløgspiller, der findes på markedet.

Allicin

Allicin beskytter mod bakterier, og jo højere allicin-indholdet er i hvidløgspillerne, jo bedre er det. Der er derfor god grund til at vælge en type af hvidløgspiller med et højt indhold af allicin. Vi har undersøgt, hvor højt allicin-indholdet er i de 5 forskellige typer af hvidløgspiller, vi har testet.

Vitaminindhold

Nogle typer af hvidløgspiller indeholder - ud over allicin - også D3 vitamin, som blandt andet styrker knoglerne. Hvis du gerne vil have D3-vitaminer sammen med hvidløg, så kan du med fordel vælge et produkt, som indeholder begge dele.

Smags- og lugtgener

Mange bryder sig ikke om de lugtgener, der følger med, når man spise hvidløg. Selvom hvidløg smager godt, så lugter det ikke særlig godt, når kroppen udskiller stoffet. Mange producenter har derfor lært at fremstille hvidløgspiller, som er smags- og lugtfrie. Dermed slipper man for ubehagelige opstød, hvidløgsånde eller en kropslugt, som signalerer, at man har spist hvidløg.

Kundernes anmeldelser af produktet

Kundeanmeldelser er noget, vi har lagt vægt på i vores test, fordi andre kunders erfaring med et produkt er noget, som mange potentielle købere undersøger online, før de køber et produkt. Kunders ris og ros er med til at give et nuanceret billede af, hvad det er for et produkt.

Billigste pris

Der er ingen grund til at betale for høj en pris for et produkt, hvis man kan få det billigere. Derfor har vi tjekket priserne for at finde ud af, hvor man kan få mest for pengene, når man vil købe hvidløgspiller og samtidig få et godt produkt, der giver alle de gavnlige effekter.

Tilgængelighed online

Når vi laver en bedst i test sammenligning af hvidløgspiller er det vigtigt, at produkterne er tilgængelige online, så læserne kan købe produktet umiddelbart efter, at de har læst vores produktsammenligning - hvis de ønsker det. Derfor har vi undersøgt produkternes tilgængelighed online.

Sammenligne alle hvidløgspillerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Hvidløgspiller Storlek Pris / portion Allicin / portion Luktfri Totalbetyg Pris
Weight World Hvidløgspiller 15000 mg 180 piller 0,81 kr 30 mg Ja Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
145 kr
Garcin - 80 kaps. 80 piller 2,85 kr 54 mg Ja Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
228 kr
Kyolic, 1 om dagen - 100 +10 kaps. 110 piller 1,81 kr 20 mg Ja Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
199 kr
Danisan Super Hvidløg (250 stk) 250 piller 0,34 kr 20 mg Ja Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
84 kr
hvidløgspiller test

Sådan lavede vi testen

Vi ville gerne finde frem til, hvilken type hvidløgspiller, der klarer sig bedst i test. Vi udvalgte 5 produkter, som vi har besluttet os for at undersøge. Vi har taget udgangspunkt i forskellige kriterier som fx indhold af allicin, smag og lugt, pris og kundeanmeldelser. Dermed er vi kommet bredt omkring og kan konkludere, hvilket produkt der lever bedst op til alle kriterier. Testen er ment som en vejledning til forbrugere, der gerne vil have den bedste kvalitet til den bedste pris, når de køber hvidløgspiller online. Men hvis man som forbruger fx mest lægger vægt på prisen eller på, at produktet skal være lugtfrit, så kan man selvfølgelig godt vælge det billigste produkt eller det mest lugtfrie produkt - frem for at vælge det produkt, som indtager førstepladsen i vores test.

 • Allicin: Vi har undersøgt, hvor meget allicin, hvidløgspillerne indeholder. Allicin beskytter mod bakterier, og jo rigere et allcin-indhold, der er i hvidløgspiller, jo bedre er det.
 • Prisen: Vi har tjekket og sammenlignet priser på hvidløgspillerne - blandt andet for at finde frem til det billigste produkt.
 • Kundeanmeldelser: Vi har læst kundeanmeldelser for at finde frem til kundernes vurdering af de 5 produkter, vi har testet.
 • Vitaminer: Vi har kigget efter, om hvidløgspillerne indeholder andre vitaminer, som fx D3 vitaminer.
 • Smag og lugt: Smags- og lugtgener er blevet testet i hvert produkt.

Ofte stillede spørgsmål om bedste hvidløgspiller

Ofte stillede spørgsmål om hvidløgspiller

Hvad er hvidløg?

Hvidløg er en asiatisk amaryllisplante, der er relateret til andre planter, der har en smag, som minder om løg, purløg og porre. I dag dyrkes den over hele verden, men det er stadig Kina, der har den største produktion. Løgene har lange stilke med små blomster, og der er mange forskellige sorter hvidløg, ikke mindst de såkaldte vilde hvidløg, som endda kan spises rå. Selvom det er mest almindeligt at spise selve løgene, som består af et antal fed, kan du også indtage både stilken og blomsterne med stor fordel, men på den anden side bør man ikke spise roden eller skrællen.

Hvad indeholder hvidløg?

Hvidløg er en mad med lavt kalorieindhold, der også indeholder masser af sunde stoffer. Her finder du for eksempel fiber, calcium, fosfor, magnesium og jern, men også vigtige vitaminer som C og B6, der blandt andet fungerer som antioxidanter og beskytter vores celler, modvirker aldring, fremmer immunforsvaret og hjælper stofskiftet. En af de vigtigste bestanddele af hvidløg er allicin, som er et naturligt antiseptisk middel, der længe har været brugt både til bekæmpelse af skadedyr og til behandling af sår og er blevet kaldt naturens eget antibiotikum. Hvidløg betragtes både som en urt og en grøntsag og er så populær globalt, at den er en del af mange menneskers hverdag.

Hvilket hvidløgspiller er bedst?

Vi konkluderer, at Weightworld hvidløgspiller er bedst i test. Her får du nemlig hvidløgspiller i høj kvalitet og med højt hvidløgsekstrakt, som er lugtfri, og samtidig fås produktet til en rimelig pris. Det er vores vurdering, at du her får mest for pengene.

Hvem har brug for hvidløgspiller?

Alle der gerne vil have de sundhedsmæssige effekter af hvidløg, og som ønsker at indtage et produkt, der sænker blodtrykket og kolesteroltallet.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
61 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5