Test: Bedste Hvidløgspiller 2021

Sidst redigeret: Juni 2021

Hvidløg en af de ældste og mest anvendte ingredienser indenfor folkemedicin, og den har altid været anset for at være kraftig nok til, at skræmme alt fra bakterier til vampyrer væk. Vi har testet de bedste hvidløgspiller. Læs testen nedenfor og find ud af, hvorfor Skip Vitlök Gold blev bedst i test. 

FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Købsvejledning: Sådan finder du de bedste hvidløgskapsler

Når du vælger de hvidløgskapsler, der passer bedst til dig, skal du overveje følgende punkter:

 • Hvor let tilgængeligt allicinet i kapslerne er.
 • Se også på hvor meget allicin de indeholder.
 • Hvor god værdi for pengene kapslerne er.
 • Formålet med at tage hvidløgskapsler
 • Samt hvorvidt de giver dig hvidløgsånde, eller ej. 

Afhængigt af hvilken type af kapsler og hvilken effekt du leder efter, kan ovenstående punkter variere i relevans. Se dog altid efter værdi for pengene, dvs. pris pr. dosis, og hvor meget allicin hver kapsel indeholder. Værdi for pengene handler også om den effekt, kapslerne giver. Dette inkluderer, hvor godt stofferne i kapslerne absorberes i kroppen. I nogle tilfælde kan det dog være svært at afgøre, hvilket produkt der er bedst i den henseende. Biotilgængelighed er ikke altid let at måle fuldt ud. Hvis du vil være sikker på at få et supplement, der giver dig den bedste effekt, kan det være en god ide at investere i et produkt, der har et højt indhold af allicin. Her spiller formålet dog en stor rolle, for hvilket supplement du skal vælge. En lille mængde allicin pr. dosis kan være egnet, hvis du vil styrke din generelle sundhed over tid. Men hvis du vil bruge kapslerne til en bestemt sygdom eller lidelse, kan en højere terapeutisk dosis være bedre. Men hvis du har en følsom mave, skal du overveje, hvor høj en dosis du bruger, og hvor længe du tager kapslerne.

Nedenfor finder du vores testvindere i de forskellige kategorier. Du er velkommen til at sammenligne punkterne i købsguiden med vores testresultater for at se, om produkterne matcher dine behov.

Testvindere - Hvidløgspiller

 • Skip Vitlök Gold - Bedste hvidløgskapsler
 • AllicinMAX - Bedste hvidløgskapsler med meget allicin
 • Natur Drogeriet Candolic kapsler (90 stk)
 • Longo Hvidløg (275 stk)
 • Alpha Plus Vitlök Plus
 • Terranova Garlic 500 mg
 • Bättre Hälsa Hvidløg Green Line
 • Kyolic Original +Q10

De bedste hvidløgspiller 2021

Vi har testet mange hvidløgspiller. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert hvidløgspiller og en gennemgang af hvert produkt. Hvis du vil se en oversigt over alle de hvidløgspiller, der var inkluderet i testen, kan du gøre det her.

 1. 1. Skip Vitlök Gold - Bedste hvidløgskapsler

  9,5/10
  Skip Vitlök Gold
  Bedst i test
  Størrelse
  200 pille
  Pris / portion
  0,85 kr
  Allicin / portion
  3 mg
  Lugtfri
  Ja
  Til butik
  85 kr

  Skip Hvidløg Gold er overkommelige i prisen og er højdosis-hvidløgskapsler fra Skip Nutrition, et svensk kosttilskudfirma med mere end 50 års erfaring i branchen. Hver pakke indeholder 200 kapsler, og hver kapsel indeholder 500 mg hvidløgspulver og mindst 3% alliin. Det anbefalede daglige indtag er 2 kapsler, hvilket betyder, at 1 pakke er nok i ca. 3 måneder. Hvad der adskiller disse hvidløgskapsler fra andre, som vi kan lide, er at de er lette at sluge, noget som i nogle tilfælde ellers kan være problematisk. Et eksempel på dette er omega-3 kapsler, som nogle mennesker kan have problemer med. Skip Hvidløg Gold er betydeligt mindre og ikke noget problem at få ned sammen med et glas vand. Desuden kan vi godt lide, at disse kapsler er lugtfrie, hvilket betyder, at de ikke har nogen efterfølgende lugt, når du f.eks. trækker vejret eller bøvser. Når det kommer til ulemperne, kan det nævnes, at hvis du leder efter hvidløgskapsler med et højt indhold af allicin, er der bedre alternativer, for eksempel AllicinMax, hvis indhold er fyldt med stoffet. Eksterne kundebedømmelser er overvældende positive og har den samme vurdering af produktet, vi selv har.

  Afslutningsvis kan det nævnes, at Skip Hvidløg Gold er et godt alternativ for dig, der er på udkig efter højdosis-hvidløgskapsler, som er lette at sluge og dig, der leder efter et overkommeligt alternativ med hensyn til prisen. Vi vurderer produktet højt og vælger det bedst i vores test på baggrund af de tidligere nævnte grunde.

  Läs mer
 2. 2. AllicinMAX - Bedste hvidløgskapsler med meget allicin

  9,4/10
  AllicinMAX
  Størrelse
  30 pille
  Pris / portion
  4,83 kr
  Allicin / portion
  180mg
  Lugtfri
  Nei
  Til butik
  145 kr

  AllicinMAX er et meget godt valg for dig, der ønsker at drage fordel af den mest omtalte ingrediens i hvidløg: Allicin. Dette stof er blevet værdsat i tusinder af år på grund af dets antifungale og antiseptiske egenskaber, der er blevet brugt til alt fra bekæmpelse af skadedyr til behandling af sår. Med AllicinMAX får du det bedste af hvidløg i stærkt koncentreret form. Allicinet i kapslerne er fuldstændigt stabiliseret, hvilket betyder, at biotilgængeligheden er høj. Med andre ord absorberer kroppen hurtigt det aktive stof.

  Hver kapsel indeholder 180 mg hvidløgsekstrakt. Så du kan tage disse et par gange om dagen med måltider. Det anbefales, at du tager en om morgenen og en om aftenen, så stoffet fordeles så jævnt og regelmæssigt som muligt. Genopdag din styrke, opbyg dit forsvar og nyd øget modstandsdygtighed.

  I vores test af AllicinMAX værdsatte vi især den klare effekt, produktet havde. Da dosen er høj, og biotilgængeligheden også er høj, er dette et meget kraftigt kosttilskud. Den "pris", vi betalte, var, at kapslerne ikke er helt lugtfrie. Vi forventede heller ikke dette fra et sådant produkt. En anden fordel ved disse kapsler er imidlertid, at de er lette at sluge. Afslutningsvis mener vi ikke, at du skal tage to doser om dagen. Du kan nøjes med en enkelt. Dette er grundet, at doseringen er så høj, og at prisen er høj pr. kapsel.

  Läs mer
 3. 3. Natur Drogeriet Candolic kapsler (90 stk)

  9,1/10
  Natur Drogeriet Candolic kapsler (90 stk)
  Størrelse
  90 pille
  Pris / portion
  2,22 kr
  Allicin / portion
  ??
  Lugtfri
  Ja
  Til butik
  80 kr
 4. 4. Longo Hvidløg (275 stk)

  8,9/10
  Longo Hvidløg (275 stk)
  Størrelse
  275 pille
  Pris / portion
  0,61 kr
  Allicin / portion
  1 mg
  Lugtfri
  ??
  Til butik
  80 kr
 5. 5. Alpha Plus Vitlök Plus

  8,9/10
  Alpha Plus Vitlök Plus
  Størrelse
  60 kapslar
  Pris / portion
  5,17 kr
  Allicin / portion
  2 mg
  Lugtfri
  Nei
  Til butik
  155 kr

  Dette produkt er som at spise rå hvidløg, med alle de sundhedsmæssige fordele det indebærer. Hver kapsel svarer til ca. et hvidløgsfed, og det anbefalede indtag er at tage to kapsler op til tre gange om dagen.
  Hold forkølelsen på respektfuld afstand!

  Alpha Plus Hvidløg er et særligt populært produkt om vinteren, når du vil opbygge ekstra beskyttelse mod forkølelser, og det indeholder også ekstrakter fra grapefrugtkerner og rosmarin, som modvirker infektioner og betændelser og desuden stimulerer hukommelsen.

  Läs mer
 6. 6. Terranova Garlic 500 mg

  8,7/10
  Terranova Garlic 500 mg
  Størrelse
  50 pille
  Pris / portion
  2,98 kr
  Allicin / portion
  3 mg
  Lugtfri
  Nei
  Til butik
  149 kr
 7. 7. Bättre Hälsa Hvidløg Green Line

  Bättre Hälsa Hvidløg Green Line
  Størrelse
  90 pille
  Pris / portion
  1,88 kr
  Allicin / portion
  5 mg
  Lugtfri
  Ja
  Til butik
  169 kr
 8. 8. Kyolic Original +Q10

  Kyolic Original +Q10
  Størrelse
  30 pille
  Pris / portion
  7,17 kr
  Allicin / portion
  3 mg
  Lugtfri
  Ja
  Til butik
  215 kr
Se alla produkter
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Hvad er hvidløgskapsler sunde for?

Det er længe blevet sagt, at hvidløg renser blodet og er godt mod forkølelse - både for at slippe af med den og for at behandle og lindre sygdommens udvikling, hvis du stadig er smittet. Præcis hvordan det fungerer bestrides af forskerne, og mens nogle forskere mener, at der ikke er noget bevis for dette, mener andre, at det har antibakterielle egenskaber. Uanset hvad du synes om hvidløg, er det en kendsgerning, at det er godt til at lindre symptomer, når du er forkølet, og intet er så lækkert som en varm tomatsuppe med masser af hvidløg ledsaget af et rigtig godt og lugtende hvidløgsbrød, når du føler lidt nede. Der er også flere fordele ved at spise hvidløgskapsler:

 • hjaelpe mod kraeftForebygger og kan hjælpe mod kræft: Forskning har vist, at der synes at være en sammenhæng mellem forbruget af hvidløg og mavekræft, da sygdommen er mere ualmindelig i lande, hvor folk spiser meget hvidløg. Det er også blevet vist, at hvidløg kan reducere forekomsten af ​​prostatakræft, og der er mange, der hævder, at det hjælper det menneskelige immunsystem i en sådan grad, at det endda kan hjælpe kræftpatienter med at vinde kampen mod sygdommen.
 • Forebygger hjertekarsygdommeForebygger hjertekarsygdomme: En af de mest berømte egenskaber ved hvidløg har at gøre med blodet, og det er ikke tilfældigt, at gamle overtro om urten har at gøre med blodsugende vampyrer og dæmoner, der skræmmes væk af dens potente kræfter. Hvidløg har længe været brugt til at bekæmpe hjerte-kar-sygdomme, og folk med højt blodtryk fremmes især. Derudover modvirker hvidløg ophobningen af ​​kolesterol og blodfedt i karrene, og selvom det ikke kan fjerne stoffet, kan det bremse den gradvise proces, der får det til at blive opbevaret i vores cirkulation. Med stigende alder bliver det mere almindeligt, at blodtrykket stiger, og ved at indføre hvidløg i den daglige kost kan man se frem til langsigtede og positive virkninger.

Nogle personer bør undgå hvidløgskapsler

Hvidløg er en helt naturlig plante, som du kan spise meget og i lang tid af gangen med god samvittighed. De udgør en stor del af den daglige madlavning over hele kloden og spises i stor stil af både unge og gamle. Når du indtager hvidløgsekstrakt i form af kapsler eller piller, får du ekstra høje koncentrationer, og derfor er der visse undtagelser, hvor det skal undgås, ikke mindst hvis du er allergisk over for det, eller hvis du tager blodfortyndende medicin som mof forhøjede niveauer af blodfedt, da det har en vis antikoagulerende virkning.

Bivirkninger af hvidløgskapsler

Der er ingen dokumenterede bivirkninger ved at spise for meget hvidløg eller hvidløgskapsler, men nogle mennesker finder det efterfølgende åndedrat ubehageligt. Ved at tage kapsler kan du undgå "bivirkningen", da der findes særlige designs, der opløses, når de har passeret maveområdet, hvor vejrtrækningen ikke påvirkes. Konsulter altid en læge, hvis du er usikker på, om et kosttilskud passer til dig.

 

Spørgsmål og svar om hvidløgskapsler

Hvad er hvidløg?

Hvidløg er en asiatisk amaryllisplante, der er relateret til andre planter, der har en smag, som minder om løg, purløg og porre. I dag dyrkes den over hele verden, men det er stadig Kina, der har den største produktion. Løgene har lange stilke med små blomster, og der er mange forskellige sorter hvidløg, ikke mindst de såkaldte vilde hvidløg, som endda kan spises rå. Selvom det er mest almindeligt at spise selve løgene, som består af et antal fed, kan du også indtage både stilken og blomsterne med stor fordel, men på den anden side bør man ikke spise roden eller skrællen.

Hvad indeholder hvidløg?

Hvidløg er en mad med lavt kalorieindhold, der også indeholder masser af sunde stoffer. Her finder du for eksempel fiber, calcium, fosfor, magnesium og jern, men også vigtige vitaminer som C og B6, der blandt andet fungerer som antioxidanter og beskytter vores celler, modvirker aldring, fremmer immunforsvaret og hjælper stofskiftet. En af de vigtigste bestanddele af hvidløg er allicin, som er et naturligt antiseptisk middel, der længe har været brugt både til bekæmpelse af skadedyr og til behandling af sår og er blevet kaldt naturens eget antibiotikum. Hvidløg betragtes både som en urt og en grøntsag og er så populær globalt, at den er en del af mange menneskers hverdag.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
120 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5