Bedste Hybenpulver 2023 - TEST af 5 hybenpulver (bedst i test)

Boost dit immun system og få en bedre fordøjelse med Hybenpulver

Hyben har i mange år været kendt som et medicinmiddel og har været anvendt som lægeplante helt tilbage i det gamle Grækenland. Den vigtigste fordel, der er ved at indtage hyben, er deres antiinflammatoriske effekt, også kaldet en betændelseshæmmende effekt. Denne effekt kommer fra hybens indhold af galactolipider, som er en slags fedtstoffer. Men hvad er denne effekt god for? Kender man allerede lidt til inflammation, vil man vide, at det er det, der skaber slidgigt. Man kan få hybenpulver mange steder. Prisen variere meget, men man skal ikke bruge store mængder af det, for at få den gode effekt. Ud over at indeholde galactolipider, som er godt for gigtpatienter, kan alle bruge hybens store indhold af mange forskellige vitaminer, det er især vitamin A og C, men også en lang række af andre mineraler og vitaminer. Det er altså især gigtpatienter, der kan nyde godt af hybens gode virkning. Vi har testet og fundet de bedste produkter.

Testvindere - Bedste hybenpulveret 2023

Her er en oversigt over årets bedste hybenpulver.

 1. Bedst i test: Natur Drogeriet Hyben
 2. Bedste brugerbedømmelse: Lito Hyben kapsler
 3. Bedste hybenpulver: Lito Hyben pulver
 4. Bedste med citron: Solaray C500+ Hyben & Citron
 5. Bedste hybendrik: Lito C Naturdrik

Vores 5 bedste hybenpulver (September 2023)

1. Natur Drogeriet Hyben - Bedst i test

Natur Drogeriet Hyben 500 mg (360 kapsler) - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Helsebixen)

Disse kapsler har en super god effekt og er lige til at gå til at bruge. Det er muligt at åbne kapslerne og bruge dem som drys på din tykmælk eller yoghurt eller andet. På grund af de mange naturlige aktive stoffer har hyben fået en stor betydning for mange mennesker, der ønsker at berige kroppen med produkter, der ikke er fremstillet under anvendelse af skadelige stoffer. Det er det nemmeste og mest effektfulde kosttilskud du kan tænke dig. Produktet er nemt at bruge og du får alle de effekter du kan håbe på. Det er jo helt fantastisk at man kan få et kosttilskud der både giver dig et godt tilskud af C-vitamin. Men også giver dig de antiinflamatoriske fordele. Når det så også er godt for dine led, så er der slet ingen grund til ikke at afprøve hybenpulveret. I testen er Natur Drogeriet Hyben vinder af "best user rating" kategorien, hvilket viser at dem der afprøver dette produkt, er yderst godt tilfredse med den effekt de får ud af det. Det er et super lækkert produkt.

Egenskaper

 • Størrelse: 360 piller
 • Pris / kg: 944 kr
 • Andet: Kapslerne kan åbnes

Fordele

 • Oprindelsesland: Danmark
 • Det er sundt og lavet under de bedste forhold
 • Kapslerne kan åbnes og pulveret anvendes på tykmælk

Ulemper

 • Ikke for veganere (kapsel med oksegelatine)

Omdöme

.

Priser

Til butik
170 kr

2. Lito Hyben kapsler - Bedste brugerbedømmelse

Lito Hyben kapsler (250 stk) - Bedste brugerbedømmelse
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Lito hybenkapsler er et unikt kosttilskud, fremstillet af hyben, som har mange særlige egenskaber. Som styrker immun systemet, og fordøjelsen, virker antiinflammatorisk, styrker leddene og er fyldt med vitaminer og mineraler. Det bidrager til normal kollagen dannelse, som har betydning for blodkar, knogler brusk, tandkød, tænder, samt hud. Desuden modvirker det høje indhold af c-vitamin udmattelse og træthed. Det er et 100% naturprodukt, fremstillet uden anvendelse af skadelige stoffer. Det er kåret som bedste hybenpulver i 2021, som det eneste hybenprodukt på markedet der er afprøvet i Placebo kontrollerede forsøg. Lito hybenkapsler er fremstillet af det familieejede firma Hyben vital på Langeland. Det er fremstillet efter en patenteret metode, som sikrer et ensartet kvalitets produkt. Det er skånsomt fremstillet, og det sikrer indholdet af næringsstoffer i produktet, og har været underlagt flere års forskning og udvikling. Litos hybenprodukter er populære i mere end tyve lande, og de leverer flere hundrede tons hybenpulver på årsbasis. Derfor er dette produkt den store vinder ad "best in test" i vores test. Det har alle de fordele man kan tænke sig til.

Egenskaper

 • Størrelse: 250 stk
 • Pris / kg: 1592 kr
 • Andet: Fra Langeland

Fordele

 • Kun naturlige indholdsstoffer
 • Rent indhold, produceret uden pesticider.

Ulemper

 • Ikke for veganere (kapsel med Gelatine)

Omdöme

Lito Hybenpulver er skabt under de bedste forhold.

Priser

Til butik
199 kr

3. Lito Hyben pulver - Bedste hybenpulver

Lito Hyben pulver (300 g) - Bedste hybenpulver
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Jeg har nu brugt Lito hybenpulveret i et stykke tid. Jeg kan godt lide at Hybenpulveret Lita ikke klumper så let som det sidste pulver jeg brugte. Det er på en måde mere fint malet. Hvis man køber kapslerne så er de lavet med oksegelatine så det må den vegetariske forbruger huske at være opmærksom på, det vil nok give mening at gøre dem vegetariske i fremtiden. Det er også rart at vide at det ikke er lavet med pesticider, og at det er produceret i Danmark så det ikke har rejst den halve klode, hvilket jo er dårligt for miljøet. Plusset ved at hybenrosen har vokset her i det kolde nord skulle der efter sigende være et højere C-Vitamin niveau. Jeg har forsøgt at bruge det i smoothies, grød og yoghurt. Smagen er god og man får følelsen af at gøre noget godt for sin krop. Alt i alt et rigtig fint produkt til prisen. Og det er en bonus at det er lavet på hunderose og ikke den invasive type hyben. Jeg kan klart anbefale Lito Hybenrose for både dens smag og konsistens.

Egenskaper

 • Størrelse: 300 g
 • Pris / kg: 617 kr
 • Andet: Fra Langeland

Fordele

 • Produceret på Langeland
 • God smag
 • Fremstillet af udvalgte hyben

Omdöme

Lækkert pulver med en lækker smag.

Priser

Til butik
185 kr

4. Solaray C500+ Hyben & Citron - Bedste med citron

Solaray C500+ Hyben & Citron - 180 tabl. - Bedste med citron
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Med24)

Med dette produkt som du indtager som depot tabeletter, sikrer du dig en stabil tilførsel i løbet af dagen, får du det kosttilskud, der er brug for. Det er super effektivt og det er nemt at bruge. Det er især C vitamin der er det vigtige tilskud i denne tablet. Men du får stadigvæk alle de andre fordele der er ved at bruge hybenpulver. At der er citron i også, gør at smagen er endnu bedre, så der er et minimalt ubehag ved at indtage tabletterne. Citrus tilskuddet øger samtidig også optagelsen af C vitamin. C500 bidrager desuden til en normal kollagendannelse, hvilket har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler, brusk, tandkød, tænder samt hud. Så du opnår en helt masse fordele hvis du bruger dette kosttilskud. Når man køber dette produkt så får man det i et glas med 180 tabletter, og i og med at man kun skal indtage 1 tablet om dagen så rækker et glas i meget lang tid. I testen har C500 vundet i kategorien "best hyben+citron" en meget fortjent sejr. Jeg vil anbefale at prøve det.

Egenskaper

 • Størrelse: 180 piller
 • Pris / kg: 1633 kr
 • Andet: Meget C-vitamin

Fordele

 • Indeholder masser af C-vitamin.
 • Et super produkt
 • Veganske kapsler

Ulemper

 • lavdosis med hyben

Omdöme

Lækkert hybenkapsler med citron og C-vitamin.

Priser

Til butik
147 kr

5. Lito C Naturdrik - Bedste hybendrik

Lito C Naturdrik - 500 ml. - Bedste hybendrik
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Med24)

Denne naturdrik med hyben har en super god effekt mod træthed. Så er du ikke oplagt så vil det være en fin ide at prøve denne drik. Drikken er baseret på æblemost, så det giver en dejlig frisk smag. Udover at den virker mod træthed, så får du også alle effekterne fra hybenpulveret. Det vil sige at du får masser af C vitaminer og den forbygger dårlig fordøjelse. Den giver også den antiinflamatoriske effekt, det vil sige at den er god mod betændelses tilstande i kroppen, hvilket igen bevirker at dine led og muskler vil have det bedre. Drikken er lokalproduceret på Langeland, med special udvalgte hyben. Den er produceret på en måde så man får det maksimale tilskud af vitamin og kosttilskud. Det er en 100% naturlig drik, og den er 100% dansk produceret. Med den anbefalede daglige dosis får du hurtigt dækket dit behov for C vitamin og de andre kosttilskud som drikken indeholder. Denne lækre drik har i vores test vundet i kategorien "best drink" Det har den pga. af kombinationen af smag og effekt, det er jo super lækkert at man kan få en drik der både er effektiv og smager godt.

Egenskaper

 • Størrelse: 500 ml
 • Pris / kg: 90 kr
 • Andet: Ikke for børn

Fordele

 • 100% naturligt kosttilskud
 • Lokalproduceret på Langeland
 • Patentanmeldt fremstillingsmetode

Omdöme

En nem og hurtig måde at få sit kosttilskud på.

Priser

Til butik
45 kr
Så hittar du bästa Hybenpulver

Hybenpulver købsguide

For at finde det bedste hybenpulver eller kapsler med hybenekstrakt, skal du se på et par forskellige ting, inden du beslutter dig for, hvilket tilskud du skal vælge. Kvaliteten og prisen for pengene varierer afhængigt af hvilket tilskud du vælger, og fra hvilken producent.

Ved at overveje disse ting vil det være lettere for dig at finde det rigtige og bedste hybenpulver:

 • Type af hyben
 • Værdi for pengene
 • Pris per kapsel
 • Mængden af hybenekstrakt i kapslerne
 • Økologisk produkt

Indholdet af hybenpulver kan komme fra forskellige typer hyben. Strandhyben er én type, hyben fra bjergene i Chile en anden. Uanset om det er vilde hyben, der er i pulveret, eller ekstrakterne, kan det også spille en rolle i kvaliteten. Vilde hyben kan have en højere næringstæthed end andre hyben. Fælles for alle hybenpulvere bør dog være, at de er økologiske.

Prisen, du betaler for tilskuddet, skal svare til kvaliteten og det resultat, du får, når du bruger det. Værdien for pengene er derfor vigtig at forsøge at bestemme. Se på ting som pris pr. kapsel eller mængden af ​​hybenekstrakt i kapslerne, hvis det oplyses. Et produkt med en større mængde, når det kommer til hybenpulver, til en god pris behøver ikke at betyde, at kvaliteten er dårligere. Hvis du f.eks. leder efter hybentilskud til lindring af slidgigt, anbefaler vi, at du gør dig fortrolig med det, du har brug for. Her kan det være nødvendigt med højere koncentrationer for at opnå een ønskede effekt.

 

Sammenligne alle hybenpulverne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Hybenpulver Storlek Pris / kg Andet Totalbetyg Pris
Natur Drogeriet Hyben 500 mg (360 kapsler) 360 piller 944 kr Kapslerne kan åbnes Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
170 kr
Lito Hyben kapsler (250 stk) 250 stk 1592 kr Fra Langeland Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
199 kr
Lito Hyben pulver (300 g) 300 g 617 kr Fra Langeland Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
185 kr
Solaray C500+ Hyben & Citron - 180 tabl. 180 piller 1633 kr Meget C-vitamin Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
147 kr
Lito C Naturdrik - 500 ml. 500 ml 90 kr Ikke for børn Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
45 kr
hybenpulver test

Sådan lavede vi testen

Vi har testet forskellige former for kosttilskud tilsat hyben. Der er blevet kigget på hvilken effekt de forskellige former for kosttilskud giver. Der er også kigget på hvilken konsistens det har. Prisen har også været en vigtigt parameter som der er blevet kigget på. Smagen er også meget vigtig at have med i testen, da det for mange er ret afgørende, at det kosttilskud man tager, smager godt. Hvor det er produceret har også været en vigtig faktor, vi skal huske på at tænke på miljøet, så kosttilskud, der er lavet i Danmark er vægtet højere end kosttilskud der er lavet langt herfra. Det har også været vigtigt at kigge på hvordan holdbarheden er på de forskellige produkter. Anmeldelser fra kunder, vi har også kigget meget på hvad kunderne synes om de forskellige produkter.

 • Pris: Det er meget vigtigt at et kosttilskud har en fair pris, der svarer overens med hvad man får. Man skal huske at kigge på hvad prisen er pr. dosis.
 • Smag: Det er rart at et kosttilskud smager godt, så det er en vigtig faktor.
 • Hvor det er lavet: Med fokus på miljøet, så er det vigtigt at man køber lokale produkter.

Ofte stillede spørgsmål om bedste hybenpulveret

Almindelige spørgsmål om hybenpulver

Hvad indeholder hybenpulver?

Hybenpulver skal indeholde 100% hyben. Hyben indeholder masser af vitaminer og antioxidanter, primært vitamin C, men også A og B samt magnesium, beta-caroten og jern.

Hvordan tager man hybenpulver?

Du kan spise hybenpulver på mange forskellige måder. Enten kan du drysse den over maden, grød, yoghurt, eller blande den i enhver, helst sød drik. Pulveret i sig selv er tørt, men smager ikke særlig godt. Det er et let tilskud at indtage.

Hvilket hybenpulver er bedst?

I vores test vandt WellAware Hybenpulver. Det er et produkt, der er overkommeligt i prisen, med et meget godt indhold, som vi stærkt anbefaler.

Er hybenpulver eller hybenkapsler bedst?

Det er helt et spørgsmål om smag. Optagelsen er lige så god, uanset hvad du vælger. Hvis du har problemer med smagen, er kapsler bedre, men hvis du ikke kan lide at tage kapsler, fungerer pulver godt.

Kan dyr spise hybenpulver?

Det er ikke kun mennesker, der har brug for vitaminer og antioxidanter, men hybenpulver bruges derfor til både hunde og heste takket være dets gode sundhedseffekter. Hybenpulverets gode effekt på stive led har vist sig at være særlig god til hunde og heste med ledproblemer som slidgigt eller anden gigt.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
41 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5