Bedste MSM Pulver 2023 - TEST af 5 MSM pulver (bedst i test)

Få det bedste MSM kosttilskud, her er vores favoritter.

MSM, eller i som det hedder i sit fulde navn Methylsulfonylmethan er et kosttilskud. Dette kosttilskud indeholder svovl og MSM er en vigtig komponent for at vedligeholde og pleje dine knogler og led, og samtidigt er det essentielt for et sundt immunforsvar. MSM er et naturligt stof, som findes i planter og mange forskellige madsorter i små mængder. Det kan også købes som kosttilskud enten i form af pulver eller som kapsler.

Vi har testet og udvalgt de bedste MSM produkter til dig. Vores vinder af Bedst i test er Core MSM+ fra producenten Svenskt Kosttillskott. Prisen er kun 1,49 kr. pr. fulde dosering og du får hele 4.000 mikrogram dagligt. Produktet er i pulverform der gør det meget nemt at dosere og det kan let blandes med flere former for drikkevare, evt. saftevand, så du let kan indtage den daglige dosis. I en pakke er der 432 gram pulver som svarer til 100 doseringer.

 

Testvindere - Bedste MSM pulverne 2023

Her er en oversigt over årets bedste MSM pulver.

 1. Bedst i test: Core MSM Plus
 2. Bedste MSM kapsler: Healthwell MSM Kapsler
 3. Bedste MSM kapsler med C-vitamin: Weight World MSM med C-vitamin
 4. Bedste MSM kombination: Body science Joint Support

Vores 5 bedste MSM pulver (September 2023)

1. Core MSM Plus - Bedst i test

Core MSM Plus - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Vi har valgt Core MSM+ fra producenten Svenskt Kosttillskott som det bedste MSM køb. Dette produkt indeholder rent MSM i pulverform og er tilsat C-vitamin der sikre en optimal optagelse. Pakken indeholder 432 gram, hvilket er 100 doseringer. Prisen for en pakke er 149 kr. og den daglige anbefalede fulde dosis på 4,4 gram koster 1,49 kr. Blandingsforholdet er i begyndelsen 1/4 teskefuld (ca. 1,1 g) om dagen i den første uge sammen med 2 dl vand. Herefter kan du øge dosis med yderligere 1/4 teskefuld om ugen, indtil du når en fuld teskefuld (ca. 4,4 g) om dagen. Ved en fuld dosering vil det samlede MSM indtag være 4.000 mikrogram. 

MSM pulveret har naturligt ikke en særlig god smag, så du kan med fordel blande pulveret med andre drikkevarer, evt. saftevand, for at få en bedre smag og derved have nemmere ved at indtage den daglige dosis. Svenskt Kosttillskott er oprindeligt etableret i 2005 og er certificeret i henhold til EU-forordningen og en også certificeret som forhandler af økologiske produkter. Virksomheden har endvidere både HACCP som er en forkortelse af (Hazard Analysis Critical Control Point) og GMP "good manufacturing practice" certifikation.

Egenskaper

 • Størrelse: 432 g
 • Pris / kg: 345 kr
 • Portioner: 100 stk
 • Pris / portion: 1,49 kr

Fordele

 • Pulverform som gør det nemmere at doserer
 • Høj dosis af MSM, 4.000 mikrogram

Ulemper

 • Pulverform som skal blandes før indtagelse
 • Smager ikke godt

Omdöme

MSM pulver med op til 4.000 mikrogram i den daglige dosering.

Priser

Til butik
149 kr

2. Healthwell MSM Kapsler - Bedste MSM kapsler

Healthwell MSM Kapsler - Bedste MSM kapsler
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Vinderen af Bedste MSM kapsler blev MSM I KAPSLER fra Healthwell. Prisen for et glas med 180 kapsler er 175 kr. I et enkelt glas er der til i alt 60 doseringer. Den daglige anbefalede dosis er 3 kapsler og prisen pr. dosering er 2,93 kr. Dette produkt et højdoseret MSM-tilskud, som har et højt indhold af svovl. MSM er også velegnet til brug for hud og hår, da svovl indgår i proteinet kollagen, som hjælper med at opbygge bindevævet. Hver dosering indeholder 2.400 mg af MSM. De vegetabilske kapsler kan nemt sluges med glas vand. Har du svært ved at sluge kapslerne kan de åbnes eller knuses, således at du kan indtage dem i vand eller sammen med kost.

Produktet er velegnet til veganere og certificeret vegatarian friendly. Der er flere positive anmeldelser fra forbrugere på dette produkt. Opbevares i originalemballage tørt, køligt og ikke i direkte sollys. Healthwell er en svensk kosttilskuds producent og har flere anerkendte certificeringer, blandt andet GMP "good manufacturing practice" og "HazardAnalysis Critical Control Points" (HACCP) som sikre at produktet er sikre for forbrugeren.

Egenskaper

 • Størrelse: 180 piller
 • Pris / kg: 1035 kr
 • Portioner: 60 stk
 • Pris / portion: 2,48 kr

Fordele

 • Kapsler som er nemme at sluge
 • Højt indhold af MSM

Ulemper

 • Lidt dyrere end pulverform

Omdöme

MSM kapsler med et højt indhold af MSM.

Priser

Til butik
149 kr

3. Weight World MSM med C-vitamin - Bedste MSM kapsler med C-vitamin

Weight World MSM med C-vitamin - Bedste MSM kapsler med C-vitamin
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Weight World)

Vi har valgt MSM med C-vitamin fra WeightWorld som vinderen af kategorien Bedste MSM med C-vitamin. Dette produkt hjælper mod ømme eller hævede led og giver samtidig dit immunforsvar et boost med C-vitamin. MSM er bidrager også til en sundere hud og negle. At tage MSM som kosttilskud kan have en positiv effekt på led og muskler og forbedre dit generelle velbefindende. MSM med C-vitamin er velegnet veganere og er gluten- og mejerifri samt certificeret GMO fri. Den daglige anbefalede dosis på 2 kapsler giver dig et tilskud på 2.400 mg MSM og 100 mg C-vitamin (askorbinsyre).

Tag de 2 kapsler om dagen med et stort glas vand og helst sammen med et hovedmåltid. Kapslerne kan evt. knuses og indtages med anden kost. Kapslerne bør opbevares i original emballage og et tørt og køligt sted. Den britiske virksomhed WeightWorld er blandt en af flere andre virksomheder i branchen som er certificeret med GMP "good manufacturing practice". Derudover har virksomheden flere andre anerkendte certificeringer i forhold til produktionsforhold og veganske produkter. I et glas med 360 kapsler som er nok til 180 daglige doseringer.

Egenskaper

 • Størrelse: 360 piller
 • Pris / kg: 347 kr
 • Portioner: 360 stk
 • Pris / portion: 0,41 kr

Fordele

 • Høj daglig dosering på 2400 mg MSM
 • Kun 2 kapsler dagligt

Ulemper

 • Dyrere end pulverform

Omdöme

Et rigtig godt MSM produkt i kapsler med C-vitamin.

Priser

Til butik
149 kr

4. Body science Joint Support - Bedste MSM kombination

Body science Joint Support - Bedste MSM kombination
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Vinderen af Bedste MSM mix er Body Science Joint Support fra Body Science. Dette produkt er ikke blot et MSM produkt, men indeholder en kombination flere ingredienser. Dette betyder dog også, at for at du skal opnå 2000 mg af MSM, skal der dagligt indtages 7 kapsler, men du vil samtidig få flere andre kosttilskud som bidrager med andre funktioner end de traditionelle MSM produkter. Prisen er 149 kr. for 210 kapsler. I en bøtte med 210 kapsler er der 30 doseringer, svarende til en daglig doserings pris på 4,97 kr., hvilket er i den høje ende af de udvalgte produkter. Produktets mineralblanding bestående af kalcium, zink og mangan, medvirker til at vedligeholde knoglerne og sammen med rødkløver, opretholdes aktivt dine knoglers styrke. 

Den anbefalet daglige dosis er 7 kapsler som samlet giver et MSM indtag på 2000 mg. Det anbefales at tage 7 kapsler om morgenen sammen med indtagelse af mad. Dette produktet fremstilles i Sverige af virksomheden Body Science og er produceret iht. HACCP(Hazard Analysis Critical Control Point), hvilket blandt andet sikre at fabrikken ikke håndtere dopingstoffer.

Egenskaper

 • Størrelse: 210 piller
 • Pris / kg: 2983 kr
 • Portioner: 30 stk
 • Pris / portion: 5,97 kr

Fordele

 • Mix af forskellige ingredienser
 • Flere funktioner end traditionelle MSM produkter

Ulemper

 • 7 kapsler dagligt

Omdöme

Mere end blot et traditionelt MSM kosttilskud.

Priser

Til butik
179 kr
Så hittar du bästa MSM Pulver

MSM Pulver købsguide

Når du skal finde dit næste MSM kosttilskud, er det vigtigt at overveje dosering og produktkvalitet. Den daglige anbefalede dosering er 5 gram, svarende til 5.000 mikrogram, find det produkt som giver dig dit ønskede daglige MSM indtag og i hvilket form du ønsker at indtage kosttilskuddet på. Doseringsformen kan være i pulverform, som skal blandes med vand eller andet væske. Det kan også være kapsler som skal sluges eller knuses og blandes med anden kost. Sammenlign også priserne for den daglige dosering, for at finde et produkt til netop dit budget. Vi har udarbejdet en liste som giver dig et overblik over hvad du skal overveje inden du tager din beslutning.

Prisen

Prisen er altid vigtig når du skal vælge dit næste kosttilskud. Vi har i produktbeskrivelser oplyst om den daglige doserings pris. I vores produktbeskrivelse har vi oplyst dig om den aktuelle pris på den af producenten anbefalede dosis. Vær opmærksom på at der kan være forskel i enhedsprisen for de enkelte produkter, hvis du benytter dig af tilbud eller foretager storkøb.

Doseringsmængde

Som udgangspunkt anbefales det ikke at tage mere end 5 gram MSM i døgnet (5000 mg). Kig efter hvor meget MSM der er i den daglige anbefalet dosis fra producenten. Det er dog ikke farligt at indtage MSM, der skal store mængder til for at der er nogle risici. Du skal indtage over 1 kilo MSM på én gang før der er risiko for alvorlige bivirkninger.

Pulver eller kapsler

Overvej om du er til pulver eller kapsler. Pulverformen er oftest den mest benyttede fremstillings metode og er også den mest populære måde at indtage MSM på. Dette skyldes at pulverformen gør det nemt at dosere og at tilpasse mængden. Dette kan have sin fordel i begyndelse, hvor især din mave kan have behov for lidt tilvænnings tid. Kapslerne er til gengæld ofte nemmere at sluge og kan oftest åbnes og blandes med anden kost for en lettere indtagelse. Dog optager kroppen nemmest MSM ved pulverform og der skal oftest mange kapsler til for at få den samme dosis som ved pulverform.

Næringsindhold

Det er altid vigtigt at du ved hvad du indtager, kig derefter om der en fyldestgørende næringsindholds fortegnelse på produktet. Enkelte MSM produkter er kun beregnet til kosmetisk brug, vær derfor sikker på at vælger det rigtige.

Brugeranmeldelser

Kig også på hvad andre brugere siger om produktet, det er ofte en god indikator i forhold til evt. mindre bivirkninger i forhold til maveproblemer m.m. MSM kan i sjældne tilfælde give diarré.

Vegansk

Er du på jagt efter et vegansk produkt er der flere muligheder,tjek altid næringsindholdet og sikre at produktet er certificeret til brug for veganere. Vi har i vores projektbeskrivelser oplyst om produktet er egnet til veganere med baggrund i oplysninger fra producenten. Flere af produkterne kan også får glutenfri.

Sammenligne alle MSM pulverne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

MSM Pulver Storlek Pris / kg Portioner Pris / portion Totalbetyg Pris
Core MSM Plus 432 g 345 kr 100 stk 1,49 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
149 kr
Healthwell MSM Kapsler 180 piller 1035 kr 60 stk 2,48 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
149 kr
Weight World MSM med C-vitamin 360 piller 347 kr 360 stk 0,41 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
149 kr
Body science Joint Support 210 piller 2983 kr 30 stk 5,97 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
179 kr
msm pulver test

Sådan lavede vi testen

Markedet for MSM kosttilskud er stort og med mange forskellige varianter. Vi har testede og sammenliget de forskellige MSM produkter og udvalgt vores favoritter til dig. I testen har vi blandt andet undersøgt kvaliteten af MSM i produktet og den samlede daglige mængde af MSM i de enkelte produkter. Vi har i produktbeskrivelserne for produkterne oplyst om det det daglige MSM tilskud ved den anbefalede dosis. Derudover har vi opgjort prisen pr. dosering og i hvilken form som kosttilskuddet skal indtages. MSM pulver er naturlig ikke specielt velsmagende og nogle produkter skal blandes med vand eller andre drikkevare for at indtagelsen bliver nemmere. Vi har derfor også kigget efter bruger anmeldelser i forhold til om pulverformen har det med at klumpe i forbindelse med blanding af pulveret. Prisen for de enkelte doseringer er også blevet undersøgt.

 • Pris - Pris er selvfølgelig en væsentlig faktor for dit kosttilskud. Vi opgjort prisen pr. dosering og i hvilken form som kosttilskuddet skal indtages. Vær opmærksom på at prisen i vores test er ved køb af ét produkt, der vil kunne være forskelle i doserings prisen, hvis der kan opnås rabatter ved køb af flere produkter på en gang.
 • Indtagelse af produkt - Er produktet i pulverform eller kapselform?
 • Dosering pr. dag - Hvad er den anbefalede daglige dosering fra producenten?
 • Vegansk - Egner produktet sig til veganere?

Ofte stillede spørgsmål om bedste msm pulverne

Ofte stillede spørgsmål om MSM

Hvilket MSM er bedst?

Vi kan anbefale MSM I KAPSLER fra Healthwell. Dette produkt har en høj kvalitet og dosering af MSM og prisen er også meget attraktiv.

Hvad er MSM godt for?

MSM kosttilskud har vist sig at hjælpe med at reducere smerter og stivhed hos mennesker med gigt. Flere undersøgelse viser også en effekt på hud, hår og negle.

Er MSM godt for mit immunsystem?

Dit immunsystem kan svækkes af ting som stress, sygdom, dårlig kost, utilstrækkelig søvn eller mangel på aktivitet. Svovlforbindelser som MSM spiller en vigtig rolle for dit immunsystems sundhed.

Er der nogle kendte bivirkninger ved MSM?

MSM betragtes som sikkert og med minimale bivirkninger for mennesker. Nogle mennesker kan dog opleve milde reaktioner, hvis de er følsomme over for MSM, såsom maveproblemer som kvalme, oppustethed og diarré. Der skal meget store daglige mængder af MSM til, for at der er risiko for at få større bivirkninger.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
33 Stemmer, Gennemsnit: 4.3 / 5