Bedste Pre-Workout 2023 - TEST af 6 Pre-Workout (bedst i test)

Vælg den bedste PWO til muskelpumpe

Pre workout er til dig, som vil optimere din træning og din krop. Ved brug af pre workout vil du opleve mere energi og fokus. Du vil også opleve, at du performer hurtigere og kan løfte tungere. Alt dette gør, at du kan opnå bedre resultater for dig selv og dermed nå dine mål hurtigere end uden pre workout. Der findes utallige pre workout produkter, og det kan være svært at finde et produkt, der er rigtig for dig og din krop.

Vi har derfor testet forskellige pre workout produkter for at hjælpe dig på vej. Vinderen er PWO+, som er vegansk og kaloriefri, og du kan vælge mellem fire lækre smagsvarianter. PWO+ har 2-3 gange mere af samtlige ingredienser i forhold til øvrige pre workouts på markedet. Dette garanterer dig maksimal energi, udholdenhed, fokus og styrke. Vi har valgt PWO+ vinder fordi den har alt, du kan ønske i en pre workout!

 

Testvindere - Bedste Pre-Workout 2023

Her er en oversigt over årets bedste Pre-Workout.

 1. Bedst i test: FitnessGuru PWO+
 2. Bedst i test: RAW Rampage
 3. Bedste PWO til prisen: Bodylab Pre Workout
 4. Bedste premium PWO: RAW Extreme Pump
 5. Bedste big pack: Viking power Armageddon
 6. Bedste smag: Xlnt sports

Vores 6 bedste Pre-Workout (September 2023)

1. FitnessGuru PWO+ - Bedst i test

FitnessGuru PWO+ - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Fitnessguru)

Ud af de pre workout produkter vi har testet, så er vores absolutte favorit PWO+. PWO+ har et højt indhold af tre ingredienser vi elsker i en pre workout: koffein, beta alanin og L-Citrulline. PWO+ indeholder 2-3 gange højere dosis af samtlige ingredienser sammenlignet med lignende pre workout produkter og er derfor garanteret at give dig det ekstra kick, du har brug for. Da PWO+ indeholder 300 mg koffein, hele 3000 mg beta alanin og 2638 mg kreatin, så er det med til at sikre dig et pre workout produkt, der giver dig øget energi, øget udholdenhed og øget styrke. Det betyder, at uanset hvilken type træning vil du kunne mærke at din træningsindsats er forbedret.

PWO+ findes desuden også i tre forskellige smagsvarianter, så du er sikret at finde en smag, som du kan lide. Dette er et alsidigt pre workout produkt, som grundet den høje dosis af vigtige ingredienser vil give dig den ekstra energi din krop har behov for til at yde sit bedste. Derfor er PWO+ vores testvinder, og vi vil anbefale den til alle, der ønsker øget energi til udholdenhed, styrketræning eller HIIT.

Egenskaper

 • Pris / port.: 6,44 kr
 • Kcal / port.: 0 Kcal
 • Koffein / port.: 300 mg

Fordele

 • Høje doser af koffein, kreatin og beta alanin
 • En pre workout til enhver træning

Ulemper

 • Tag ikke dette, hvis du vil undgå koffein

Omdöme

En af markedets mest potente pre-workout!.

Priser

Til butik
174 kr

2. RAW Rampage - Bedst i test

RAW Rampage - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Egenskaper

 • Pris / port.: 12,25 kr
 • Kcal / port.: 38 kcal
 • Koffein / port.: 300 mg

Fordele

 • Med koffein og beta-alanin
 • Rigtig god virkning

Priser

Til butik
245 kr

3. Bodylab Pre Workout - Bedste PWO til prisen

Bodylab Pre Workout (200 g) - Bedste PWO til prisen
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Bodylab)

Vi har testet Bodylab Pre Workout, og vi er vilde med værdien for pengene! Bodylab har med dette pre workout produkt vægtet både smag og funktion, og resultatet er så godt, at vi har valgt at kåre dette som Bedste Køb Til Pengene, da du for kun 159 kr kan købe 200 gram pre workout. Bodylab Pre Workout indeholder både BCAA, koffein og beta alanin, som sikrer dig udholdenhed og energi igennem et langt træningspas eller HIIT. Vi kan desuden også godt lide, at dette pre workout produkt fra Bodylab kan fåes i fem forskellige smagsvarianter, som vi alle synes er rigtig gode. Bodylab Pre Workout kan bruges af atleten, der ønsker øget udholdenhed som for eksempelvis i forbindelse med løb, men er også et godt valgt for personen, der fokuserer på styrketræning.

Kombinationen af BCAA, koffein og beta alanin gør at denne pre workout er alsidig. Producenten beskriver da også denne pre workout som, et `alt-i-et´ produkt. Vi kan ydermere også godt lide, at dette produkt er sukkerfrit og uden fyldstoffer, så din krop kun indtager ingredienser, der forbedrer dens funktion.

Egenskaper

 • Pris / port.: 3,30 kr
 • Kcal / port.: 0 Kcal
 • Koffein / port.: 100 mg

Fordele

 • Godt køb for pengene
 • Giver god energi

Ulemper

 • Smagen er lidt for sød

Omdöme

Billig PWO, der stadig leverer høj energi og pumpe.

Priser

Til butik
109 kr

4. RAW Extreme Pump - Bedste premium PWO

RAW Extreme Pump - Bedste premium PWO
Score 4,4/5
Score 4,4/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

RAW Extreme Pump er endnu en fantastisk pre workout til dig, der ønsker træning med en følelse af sprængende muskelpump til at øge din muskelmasse og styrke. Vi har kåret RAW Extreme Pump som Bedste Premium Køb. Alle ingredienserne i RAW Extreme Pump er meget høje doser, og hovedfokus er, at øge din styrke og muskelmasse. I RAW Extreme Pump finder du GlycoPump®, som er en blanding, der binder væske i musklerne. Dette skaber en enorm muskelpump, mere vaskularitet og endnu bedre kontakt med musklerne. Alt sammen med til at optimere din styrketræning.

RAW Extreme Pump kommer med to doseringsforslag på henholdsvis 28 og 42 gram, så du nemt kan gennemskue hvilken dosering passer til din træning og krop. Vi kan især godt lide, at dette produkt fokuserer intenst på styrketræning og optimering af dine muskler ved brug af GlycoPump®. GlycoPump® består af L-citrulinmalat, kreatingluconat, arginin og nitrat. Disse er alle sammen med til at optimere dit styrketræningspas og dine resultater. RAW Extreme Pump er til dig, der gerne vil noget ekstra og få mest muligt ud af din styrketræning.

Egenskaper

 • Pris / port.: 10,54 kr
 • Kcal / port.: 0 Kcal
 • Koffein / port.: 200 mg

Fordele

 • Vaskulatorer
 • Kvælstofoxidstimulatorer
 • GlycoPump®

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

En pre workout til personen der vil være ekstra!.

Priser

Til butik
295 kr

5. Viking power Armageddon - Bedste big pack

Viking power Armageddon PWO - Bedste big pack
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Vi har også testet Viking Power Armageddon, som er et virkelig godt bud på et pre workout produkt til enhver type atlet. Viking Power Armageddon vejer hele 2000 gram, og vi har derfor kåret den som Bedste Storkøb! For at forbedre din udholdenhed og modvirke muskeltræthed indeholder Viking Power Armageddon en blanding af både hurtige og langsomme kulhydrater. Disse kulhydrater sørger for, at dine glykogendepoter er helt fyldte, så du har energi til hele din træning og til at presse dig selv til det yderste. Derudover, indeholder Viking Power Armageddon også glycerol og betain, som øger cellevolumen. Dette sikrer, at trykket i muskelcellerne øges, fordi mere blod og ilt og flere næringsstoffer føres ind i de arbejdende muskler.

Dette er godt når du ønsker at maksimere din styrketræning til det yderste og få større muskelmasse! Vi er især vilde med, at hver portion indeholder 5000 mg CocoMineral ®. CocoMineral ® er fremstillet af kokosvand og har et naturligt højt indhold af vigtige elektrolytter, der sikrer din hydrering under lange træningspas. Ligesom XLNTSports PWO savner vi dog også magnesium i dette produkt, men dette pre workout produkt har mange andre fordele.

Egenskaper

 • Pris / port.: 15,35 kr
 • Kcal / port.: 0 kcal
 • Koffein / port.: 300 mg

Fordele

 • 8000 mg citrullinmalat per dosis
 • 100 mg L-norvalin
 • 250 mg OxyStorm®

Ulemper

 • Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.

Omdöme

Et sikkert pre workout produkt, til dig, der ønsker øget muskelpumpe.

Priser

Til butik
399 kr

6. Xlnt sports - Bedste smag

Xlnt sports PWO - Bedste smag
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Vi har testet XLNT Sports PWO og sammenlignet det med de øvrige pre workout produkter, og smagen er helt i top! Dette fantastiske pre workout produkt har den absolut bedste smag og vi var vilde med især `Tropical`. XLNT Sports PWO er derudover smækket med kreatin, beta alanin og koffein. Disse er alle sammen med til at gøre dig fokuseret, give dig energi og øget styrke under din træning. For at opnå øget udholdenhed er der derudover også rødbedepulver og betain blandt ingredienser. Dette produkt er især godt til HIIT og andre træningsformer, hvor du ønsker øget udholdenhed.

Vi savner dog noget magnesium i XLNT Sports PWO, men da XLNT Sports PWO også indeholder rødbede ekstrakt, som er med til at øge din udholdenhed og muskelpump, så er dette stadig en god mulighed for en pre workout. XLNT Sports PWO er desuden også 100% sukkerfri, men indeholder i stedet sødemiddel, som giver produkterne deres unikke og velsmagende smagsvarianter. Da XLNT Sports PWO findes i tre smagsvarianter, så er du sikret at finde en, som du kan lide, og vi er fans af dem alle!

Egenskaper

 • Pris / port.: 6,04 kr
 • Kcal / port.: 0 kcal
 • Koffein / port.: 250 mg

Fordele

 • Smagen er helt i top!
 • 100% sukkerfri

Ulemper

 • Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.

Omdöme

En pre workout, som fokuserer på velsmagende og unikke smagsvarianter.

Priser

Til butik
169 kr
Så hittar du bästa Pre-Workout

Pre-Workout købsguide

Inden du køber en pre workout, er der flere faktorer du bør overveje og undersøge. Det er vigtigt, at du finder det rette produkt for dig og de mål, som du ønsker at nå. Det er din krop, træning og mål, der afgør, hvilket pre workout produkt der vil hjælpe dig nå dine mål bedst og hurtigst. Når du vælger en pre workout bør du også undersøge, hvilke ingredienser det enkelte produkt indeholder. Og husk, selvom din bedste ven benytter en pre workout, så er denne pre workout ikke nødvendigvis den rette for dig og din træning. Vælg en pre workout med ingredienser, der understøtter din træning og mål.

øget pumpe

Beta alanin

Beta alanin er en ingrediens, der er med til at hjælpe din udholdenhed, så du er istand til at fortsætte selv når musklerne brænder. Beta alanin er altså med til at maksimere din indsats, så hver træning er med til at forbedre dig og din krop. Hvis du ønsker at kunne tage flere repetitioner eller løfte tungere, så er dette en af ingredienserne, du bør kigge efter, når du vælger et pre workout produkt.

Kreatin

Kreatin er med til at give dig øget styrke under træning og hjælper ydermere musklernes restitution. Dette kan være hjælpsomt både i forbindelse med styrketræning og udholdenhedstrænings. Kreatin kan derudover også være med til at øge din muskelmasse. Kreatin er derfor godt for dig, der ønsker større og stærkere muskler og at restituere bedre.

Magnesium

Mange mennesker oplever at være i mangel af magnesium uden at vide det. Men magnesium er vigtig for mange kropsfunktioner, såsom muskelvækst og muskelsammentrækninger. Det anbefales at indtage mellem 200-400 milligram magnesium om dagen. At indtage det i forbindelse med din pre workout kan derfor være en god ide for at opnå bedst mulige resultater.

pre workout

Koffein

Koffein kan være den ekstra energikilde, som du har brug for under din træning til at yde mere og bedre. Dette kan eksempelvis være fordelagtigt i forbindelse med HIIT eller udholdenhedstræning. Koffein kan endda være med at til reducere muskelømhed.

BCAA

BCAA er aminosyrer og indeholder blandt andet leucine, valine og isoleucine. BCAA hjælper dig med muskelvækst, og er derfor en vigtig komponent i en pre workout, hvis du ønsker muskelvækst. Når man indtager BCAA er ratioen 2:1:1 fundet bedst for at opnå de bedste resultater i forbindelse med træning. Det vil sige, at hvis du indtager 7 gram leucine, så bør du indtage 3,5 gram valine og 3,5 gram isoleucine samtidig.

Citrullin og nitrater

Der er en række stoffer, der får musklerne til at pumpe ordentligt og en del af disse er citrullin og forskellige nitrater, der virker ved at øge kvælstofproduktionen, hvilket får blodkarrene til at vokse. Hvis karrene bliver midlertidigt større, kan der tilføres ekstra ilt til musklerne, og det øger følelsen af pumpning - ikke i modsætning til effekten af at blæse luft gennem et bredt halmstrå snarere end et smalt.

Se alla produkter

Sammenligne alle Pre-Workout i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Pre-Workout Pris / port. Kcal / port. Koffein / port. Totalbetyg Pris
FitnessGuru PWO+ 6,44 kr 0 Kcal 300 mg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
174 kr
RAW Rampage 12,25 kr 38 kcal 300 mg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
245 kr
Bodylab Pre Workout (200 g) 3,30 kr 0 Kcal 100 mg Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
109 kr
RAW Extreme Pump 10,54 kr 0 Kcal 200 mg Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris fra
295 kr
Viking power Armageddon PWO 15,35 kr 0 kcal 300 mg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
399 kr
Xlnt sports PWO 6,04 kr 0 kcal 250 mg Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
169 kr
pre-workout test

Sådan lavede vi testen

Der findes rigtig mange pre workout produkter på markedet! Som forbruger kan det være svært at finde det bedste produkt der passer til dig, din krop, din træning og dine mål. Med denne test har vi søgt at hjælpe dig med at nå dine mål ved at teste forskellige pre workout produkter. Når vi har gjort dette, har vi naturligvis prøvet at fokusere på, at finde produkter med god smag og konsistens, så du kan lide det du drikker. Vigtigt er det også, at finde et produkt med nogle nøgle ingredienser, der vil optimere din træning til dit behov såsom koffein, kreatin, BCAA, beta alanin og magnesium. Vi har også kigget på, hvor brugervenligt pre workout produktet er at benytte sig af. Vi har desuden også kigget på pris og værdi for pengene.

 • Smag: Har pre workout produktet en god og ensartet konsistens? Smager pre workour produktet godt? Findes der mere end en smagsvariant, så produktet appellerer til en bred målgruppe?
 • Dosering: Er pre workout produktet nemt at dosere, blande og opbevare? Er der særlige forholdsregler man bør tage inden man benytter det?
 • Pris og værdi: Hvad koster de enkelte pre workout produkter per 100 gram? Herunder har vi blandt andet kigget på værdien af indholdet vs den reelle pris
 • Effekt: Hvor længe holder den ekstra energi?
 • Tid: Hvor lang tid tager det at mærke effekten fra produktet?

Energi og fokus

Pre-workouts er kosttilskud, der er specielt designet til at øge energi, fokus og ydeevne under træning. Følgende kosttilskud kan være gode at holde øje med, hvis du er interesseret i pre-workouts:

 • Koffein: Koffein er et kraftfuldt stimulerende middel, der øger årvågenhed og energi, og er en vigtig del af mange præ-træning.
 • Beta-Alanin: Beta-Alanin er en aminosyre, der er vigtig for muskelopbygning og har vist sig at øge udholdenheden under højintensiv træning.
 • Kreatin: Kreatin er et vigtigt tilskud, der har vist sig at øge muskelstyrken og muskelmassen, og kan derfor være et godt supplement til pre-workouts.
 • Nitrat: Nitrat er en naturlig forbindelse, der findes i mange grøntsager og har vist sig at øge blodgennemstrømningen og forbedre udholdenhed og ydeevne under træning.
 • B-vitaminer: B-vitaminer er vigtige for at producere energi og spiller en vigtig rolle i mange kropsfunktioner, herunder muskelopbygning, og er ofte en del af pre-workouts.

Det er vigtigt at huske, at kosttilskud ikke er en erstatning for en sund og afbalanceret kost, og det er altid bedst at konsultere en læge, før du begynder at tage kosttilskud. Pre-workouts er også ofte meget koffeinholdige, så det er vigtigt at være opmærksom på din egen tolerance over for koffein og ikke overdrive det.

Ofte stillede spørgsmål om bedste pre-workout

Ofte stillede spørgsmål om Pre-Workout

Hvilket Pre-Workout er bedst?

Vi har valgt at kåre PWO+ som den bedste pre workout! PWO+ indeholder 300 mg koffein, 3000 mg beta alanin og 2638 mg kreatin. Dette er med til at sikre dig et pre workout produkt, som giver dig øget energi, udholdenhed og styrke.

Hvorfor bør man benytte pre workout?

Pre workout er med til at give dig øget energi, styrke og udholdenhed. Dette er med til at sikre, at du kan presse dig selv mere og optimere din træning. Og dermed opnå dine mål hurtigere.

Hvem bør benytte pre workout?

Alle, der ønsker, at få mere energi og udholdenhed under træning. Alle der vil forbedre deres indsats og nå deres mål hurtigere.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 9 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
18 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5