Test: Bedste Pre-Workout 2021

Vælg den bedste PWO til muskelpumpe
Sidst redigeret oktober 2021

Pre workout er til dig, som vil optimere din træning og din krop. Ved brug af pre workout vil du opleve mere energi og fokus. Du vil også opleve, at du performer hurtigere og kan løfte tungere. Alt dette gør, at du kan opnå bedre resultater for dig selv og dermed nå dine mål hurtigere end uden pre workout. Der findes utallige pre workout produkter, og det kan være svært at finde et produkt, der er rigtig for dig og din krop.

Vi har derfor testet forskellige pre workout produkter for at hjælpe dig på vej. Vinderen er PWO+, som er vegansk og kaloriefri, og du kan vælge mellem fire lækre smagsvarianter. PWO+ har 2-3 gange mere af samtlige ingredienser i forhold til øvrige pre workouts på markedet. Dette garanterer dig maksimal energi, udholdenhed, fokus og styrke. Vi har valgt PWO+ vinder fordi den har alt, du kan ønske i en pre workout!

 

Kosttilskudguiden er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Sådan testede vi pre workout produkterne

Der findes rigtig mange pre workout produkter på markedet! Som forbruger kan det være svært at finde det bedste produkt der passer til dig, din krop, din træning og dine mål. Med denne test har vi søgt at hjælpe dig med at nå dine mål ved at teste forskellige pre workout produkter. Når vi har gjort dette, har vi naturligvis prøvet at fokusere på, at finde produkter med god smag og konsistens, så du kan lide det du drikker. Vigtigt er det også, at finde et produkt med nogle nøgle ingredienser, der vil optimere din træning til dit behov såsom koffein, kreatin, BCAA, beta alanin og magnesium. Vi har også kigget på, hvor brugervenligt pre workout produktet er at benytte sig af. Vi har desuden også kigget på pris og værdi for pengene.

 • Har pre workout produktet en god og ensartet konsistens? Smager pre workour produktet godt? Findes der mere end en smagsvariant, så produktet appellerer til en bred målgruppe?
 • Er pre workout produktet nemt at dosere, blande og opbevare? Er der særlige forholdsregler man bør tage inden man benytter det?
 • Pris og værdi. Hvad koster de enkelte pre workout produkter per 100 gram? Herunder har vi blandt andet kigget på værdien af indholdet vs den reelle pris
 • Hvor længe holder den ekstra energi?
 • Hvor lang tid tager det at mærke effekten fra produktet?

Testvindere - Bedste Pre-Workout

 • FitnessGuru PWO+ - Bedst i test
 • Bodylab Pre Workout (200 g) - Bedste PWO til prisen
 • RAW Extreme Pump - Bedste premium PWO
 • Viking power Armageddon PWO - Bedste big pack
 • Xlnt sports PWO - Bedste smag

De bedste Pre-Workout 2021

Vi har testet mange Pre-Workout. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert pre-workout og en gennemgang af hvert produkt.

 1. 1. Bedst i test: FitnessGuru PWO+

  9,7/10
  En af markedets mest potente pre-workout!
  FitnessGuru PWO+
  Bedst i test
  Pris / port.
  12,93 kr
  Kcal / port.
  0 Kcal
  Koffein / port.
  300 mg
  Til butik
  349 kr
  Fordele
  • Høje doser af koffein, kreatin og beta alanin
  • En pre workout til enhver træning
  Ulemper
  • Tag ikke dette, hvis du vil undgå koffein

  Ud af de pre workout produkter vi har testet, så er vores absolutte favorit PWO+. PWO+ har et højt indhold af tre ingredienser vi elsker i en pre workout: koffein, beta alanin og L-Citrulline. PWO+ indeholder 2-3 gange højere dosis af samtlige ingredienser sammenlignet med lignende pre workout produkter og er derfor garanteret at give dig det ekstra kick, du har brug for. Da PWO+ indeholder 300 mg koffein, hele 3000 mg beta alanin og 2638 mg kreatin, så er det med til at sikre dig et pre workout produkt, der giver dig øget energi, øget udholdenhed og øget styrke. Det betyder, at uanset hvilken type træning vil du kunne mærke at din træningsindsats er forbedret.

  PWO+ findes desuden også i tre forskellige smagsvarianter, så du er sikret at finde en smag, som du kan lide. Dette er et alsidigt pre workout produkt, som grundet den høje dosis af vigtige ingredienser vil give dig den ekstra energi din krop har behov for til at yde sit bedste. Derfor er PWO+ vores testvinder, og vi vil anbefale den til alle, der ønsker øget energi til udholdenhed, styrketræning eller HIIT.

  Læs mere
 2. 2. Bedste PWO til prisen: Bodylab Pre Workout (200 g)

  9,7/10
  Billig PWO, der stadig leverer høj energi og pumpe
  Bodylab Pre Workout (200 g)
  Pris / port.
  4,82 kr
  Kcal / port.
  0 Kcal
  Koffein / port.
  100 mg
  Til butik
  159 kr
  Fordele
  • Godt køb for pengene
  • Giver god energi
  Ulemper
  • Smagen er lidt for sød

  Vi har testet Bodylab Pre Workout, og vi er vilde med værdien for pengene! Bodylab har med dette pre workout produkt vægtet både smag og funktion, og resultatet er så godt, at vi har valgt at kåre dette som Bedste Køb Til Pengene, da du for kun 159 kr kan købe 200 gram pre workout. Bodylab Pre Workout indeholder både BCAA, koffein og beta alanin, som sikrer dig udholdenhed og energi igennem et langt træningspas eller HIIT. Vi kan desuden også godt lide, at dette pre workout produkt fra Bodylab kan fåes i fem forskellige smagsvarianter, som vi alle synes er rigtig gode. Bodylab Pre Workout kan bruges af atleten, der ønsker øget udholdenhed som for eksempelvis i forbindelse med løb, men er også et godt valgt for personen, der fokuserer på styrketræning.

  Kombinationen af BCAA, koffein og beta alanin gør at denne pre workout er alsidig. Producenten beskriver da også denne pre workout som, et `alt-i-et´ produkt. Vi kan ydermere også godt lide, at dette produkt er sukkerfrit og uden fyldstoffer, så din krop kun indtager ingredienser, der forbedrer dens funktion.

  Læs mere
 3. 3. Bedste premium PWO: RAW Extreme Pump

  9,5/10
  En pre workout til personen der vil være ekstra!
  RAW Extreme Pump
  Pris / port.
  12,32 kr
  Kcal / port.
  0 Kcal
  Koffein / port.
  200 mg
  Til butik
  345 kr
  Fordele
  • Vaskulatorer
  • Kvælstofoxidstimulatorer
  • GlycoPump®
  Ulemper
  • Prisen

  RAW Extreme Pump er endnu en fantastisk pre workout til dig, der ønsker træning med en følelse af sprængende muskelpump til at øge din muskelmasse og styrke. Vi har kåret RAW Extreme Pump som Bedste Premium Køb. Alle ingredienserne i RAW Extreme Pump er meget høje doser, og hovedfokus er, at øge din styrke og muskelmasse. I RAW Extreme Pump finder du GlycoPump®, som er en blanding, der binder væske i musklerne. Dette skaber en enorm muskelpump, mere vaskularitet og endnu bedre kontakt med musklerne. Alt sammen med til at optimere din styrketræning.

  RAW Extreme Pump kommer med to doseringsforslag på henholdsvis 28 og 42 gram, så du nemt kan gennemskue hvilken dosering passer til din træning og krop. Vi kan især godt lide, at dette produkt fokuserer intenst på styrketræning og optimering af dine muskler ved brug af GlycoPump®. GlycoPump® består af L-citrulinmalat, kreatingluconat, arginin og nitrat. Disse er alle sammen med til at optimere dit styrketræningspas og dine resultater. RAW Extreme Pump er til dig, der gerne vil noget ekstra og få mest muligt ud af din styrketræning.

  Læs mere
 4. 4. Bedste big pack: Viking power Armageddon PWO

  9,3/10
  Et sikkert pre workout produkt, til dig, der ønsker øget muskelpumpe
  Viking power Armageddon PWO
  Pris / port.
  15,35 kr
  Kcal / port.
  0 kcal
  Koffein / port.
  300 mg
  Til butik
  399 kr
  Fordele
  • 8000 mg citrullinmalat per dosis
  • 100 mg L-norvalin
  • 250 mg OxyStorm®
  Ulemper
  • Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.

  Vi har også testet Viking Power Armageddon, som er et virkelig godt bud på et pre workout produkt til enhver type atlet. Viking Power Armageddon vejer hele 2000 gram, og vi har derfor kåret den som Bedste Storkøb! For at forbedre din udholdenhed og modvirke muskeltræthed indeholder Viking Power Armageddon en blanding af både hurtige og langsomme kulhydrater. Disse kulhydrater sørger for, at dine glykogendepoter er helt fyldte, så du har energi til hele din træning og til at presse dig selv til det yderste. Derudover, indeholder Viking Power Armageddon også glycerol og betain, som øger cellevolumen. Dette sikrer, at trykket i muskelcellerne øges, fordi mere blod og ilt og flere næringsstoffer føres ind i de arbejdende muskler.

  Dette er godt når du ønsker at maksimere din styrketræning til det yderste og få større muskelmasse! Vi er især vilde med, at hver portion indeholder 5000 mg CocoMineral ®. CocoMineral ® er fremstillet af kokosvand og har et naturligt højt indhold af vigtige elektrolytter, der sikrer din hydrering under lange træningspas. Ligesom XLNTSports PWO savner vi dog også magnesium i dette produkt, men dette pre workout produkt har mange andre fordele.

  Læs mere
 5. 5. Bedste smag: Xlnt sports PWO

  9,1/10
  En pre workout, som fokuserer på velsmagende og unikke smagsvarianter
  Xlnt sports PWO
  Pris / port.
  8,18 kr
  Kcal / port.
  0 kcal
  Koffein / port.
  250 mg
  Til butik
  229 kr
  Fordele
  • Smagen er helt i top!
  • 100% sukkerfri
  Ulemper
  • Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.

  Vi har testet XLNT Sports PWO og sammenlignet det med de øvrige pre workout produkter, og smagen er helt i top! Dette fantastiske pre workout produkt har den absolut bedste smag og vi var vilde med især `Tropical`. XLNT Sports PWO er derudover smækket med kreatin, beta alanin og koffein. Disse er alle sammen med til at gøre dig fokuseret, give dig energi og øget styrke under din træning. For at opnå øget udholdenhed er der derudover også rødbedepulver og betain blandt ingredienser. Dette produkt er især godt til HIIT og andre træningsformer, hvor du ønsker øget udholdenhed.

  Vi savner dog noget magnesium i XLNT Sports PWO, men da XLNT Sports PWO også indeholder rødbede ekstrakt, som er med til at øge din udholdenhed og muskelpump, så er dette stadig en god mulighed for en pre workout. XLNT Sports PWO er desuden også 100% sukkerfri, men indeholder i stedet sødemiddel, som giver produkterne deres unikke og velsmagende smagsvarianter. Da XLNT Sports PWO findes i tre smagsvarianter, så er du sikret at finde en, som du kan lide, og vi er fans af dem alle!

  Læs mere
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Købsguide - Sådan finder du den bedste pre workout

Inden du køber en pre workout, er der flere faktorer du bør overveje og undersøge. Det er vigtigt, at du finder det rette produkt for dig og de mål, som du ønsker at nå. Det er din krop, træning og mål, der afgør, hvilket pre workout produkt der vil hjælpe dig nå dine mål bedst og hurtigst. Når du vælger en pre workout bør du også undersøge, hvilke ingredienser det enkelte produkt indeholder. Og husk, selvom din bedste ven benytter en pre workout, så er denne pre workout ikke nødvendigvis den rette for dig og din træning. Vælg en pre workout med ingredienser, der understøtter din træning og mål.

 • Beta alanin: Beta alanin er en ingrediens, der er med til at hjælpe din udholdenhed, så du er istand til at fortsætte selv når musklerne brænder. Beta alanin er altså med til at maksimere din indsats, så hver træning er med til at forbedre dig og din krop. Hvis du ønsker at kunne tage flere repetitioner eller løfte tungere, så er dette en af ingredienserne, du bør kigge efter, når du vælger et pre workout produkt.
 • Kreatin: Kreatin er med til at give dig øget styrke under træning og hjælper ydermere musklernes restitution. Dette kan være hjælpsomt både i forbindelse med styrketræning og udholdenhedstrænings. Kreatin kan derudover også være med til at øge din muskelmasse. Kreatin er derfor godt for dig, der ønsker større og stærkere muskler og at restituere bedre.
 • Magnesium: Mange mennesker oplever at være i mangel af magnesium uden at vide det. Men magnesium er vigtig for mange kropsfunktioner, såsom muskelvækst og muskelsammentrækninger. Det anbefales at indtage mellem 200-400 milligram magnesium om dagen. At indtage det i forbindelse med din pre workout kan derfor være en god ide for at opnå bedst mulige resultater.
 • Koffein: Koffein kan være den ekstra energikilde, som du har brug for under din træning til at yde mere og bedre. Dette kan eksempelvis være fordelagtigt i forbindelse med HIIT eller udholdenhedstræning. Koffein kan endda være med at til reducere muskelømhed.
 • BCAA: BCAA er aminosyrer og indeholder blandt andet leucine, valine og isoleucine. BCAA hjælper dig med muskelvækst, og er derfor en vigtig komponent i en pre workout, hvis du ønsker muskelvækst. Når man indtager BCAA er ratioen 2:1:1 fundet bedst for at opnå de bedste resultater i forbindelse med træning. Det vil sige, at hvis du indtager 7 gram leucine, så bør du indtage 3,5 gram valine og 3,5 gram isoleucine samtidig.
 • Citrullin og nitrater: Der er en række stoffer, der får musklerne til at pumpe ordentligt og en del af disse er citrullin og forskellige nitrater, der virker ved at øge kvælstofproduktionen, hvilket får blodkarrene til at vokse. Hvis karrene bliver midlertidigt større, kan der tilføres ekstra ilt til musklerne, og det øger følelsen af pumpning - ikke i modsætning til effekten af at blæse luft gennem et bredt halmstrå snarere end et smalt.

Ofte stillede spørgsmål om Pre-Workout

Hvilket Pre-Workout er bedst?

Vi har valgt at kåre PWO+ som den bedste pre workout! PWO+ indeholder 300 mg koffein, 3000 mg beta alanin og 2638 mg kreatin. Dette er med til at sikre dig et pre workout produkt, som giver dig øget energi, udholdenhed og styrke.

Hvorfor bør man benytte pre workout?

Pre workout er med til at give dig øget energi, styrke og udholdenhed. Dette er med til at sikre, at du kan presse dig selv mere og optimere din træning. Og dermed opnå dine mål hurtigere.

Hvem bør benytte pre workout?

Alle, der ønsker, at få mere energi og udholdenhed under træning. Alle der vil forbedre deres indsats og nå deres mål hurtigere.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
77 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5
Seneste test