Bedste Kreatin 2023 - TEST af 6 Kreatin (bedst i test)

Forøg din præstationsevne i fitness-centret og sæt skub i din muskelforøgelse med kreatin.

Kreatin er en aminosyre, som er essentiel for både hjerne og muskler. Mange bruger det som kosttilskud i deres træning for, at styrke deres krop, og bygge muskler op hurtigere. Det har længe været alment kendt, at det hjælper til at styrke udholdenheden, så vel som til at bibeholde et sundt og ungdommeligt ydre. Undersøgelser har også vist, at det har mange andre gavnlige effekter. Med sin antioxidant virkning, spiller kreatin også en stor rolle i, bekæmpelsen af de frie radikaler.

Der udover hjælper det også til, at sænke homocystein niveauet i kroppen. Et højt niveau af homocystein har en direkte indvirkning på udviklingen af Alzheimers og hjerte-kar-sygdomme. Kreatin styrker altså hele din krop helt ned på celleniveau. For at hjælpe dig til din optimale træning, har vi testet forskellige produkter på markedet, og vinderen er Kreatin fra Bodylab. Bodylab leverer et 100% rent kreatin monohydrat produkt, så du kan være sikker på, at din krop får det den har brug for.

 

Testvindere - Bedste Kreatin 2023

Her er en oversigt over årets bedste Kreatin.

 1. Bedste kundebedømmelse: Bodylab Creatine
 2. Bedste premium kreatin: Core Creatine Pro
 3. Bedste billige kreatin: Core Creatine
 4. Bedst smag: Bodylab Creatine Ice Peach
 5. Bedste kundebedømmelse: PurePower Kreatin
 6. Bedste kreatin kapsler: Weight World Kreatin kapsler

Vores 6 bedste Kreatin (Marts 2023)

1. Bodylab Creatine - Bedste kundebedømmelse

Bodylab Creatine (300 g) - Bedste kundebedømmelse
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Bodylab)

Vi har testet de forskellige produkter på markedet, og vinderen er Kreatin fra Bodylab. Her har vi et 100% rent mikroniseret monohydrat kreatin. Finheden måles på antallet af mikroner (mesh) pr. enhed kreatin. Den type der anvendes i Bodylab Kreatin, er på 200 mesh, hvilket er den fineste kvalitet, der findes. Det vil sige, at Kreatin fra Bodylab både er den mest effektive for din krop, og så er den letopløselig i vand. Dette produkt giver dig et godt boost til din træning, så du kan sikre at dine muskler er sunde og vokser hurtigt, samtidig med at det giver dig energien til at blive ved. Den anbefalede dosis er 3 gram om dagen, og der følger naturligvis måleske med, så du ikke skal være nervøs for over- eller underdoseringer. Produktet er helt rent, uden tilsætningsstoffer, så det kan med fordel blandes i enten mælk eller juice. Selvom kvaliteten er helt i top med Kreatin fra Bodylab, så ligger prisen faktisk helt i bund. For kun 99 kr. for 300 g, har du nok til over 3 måneder.

Egenskaper

 • Pris / portion: 2,82 kr
 • Port. / pakke: 60 stk
 • Vikt / pakke: 300 g

Fordele

 • Bedst til prisen
 • Letopløselig

Ulemper

 • Uden smag

Omdöme

Ren, nemt optagelig og letopløselig kreatin.

Priser

Til butik
169 kr

2. Core Creatine Pro - Bedste premium kreatin

Core Creatine Pro - Bedste premium kreatin
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Det bedste premium produkt er Core Creatine Pro™fra Svenskkosttilskud. Core Creatine Pro™er et helt nyt produkt, specielt udviklet til, at give forbrugeren de bedste forskellige kreatinmolekyler. Hvert kreatinmolekyle har deres at bidrage med, og med Core Creatine Pro™får du alt det du har brug for. Produktet indeholder bla. et PH-stabiliseret kreatin monohydrat, som er skånsomt for maven. Derudover indeholder det også kreatin-nitrat, som har en påvist indvirkning på kroppens nedbrydelse af ATP. Når du bruger dine muskler, så nedbrydes ATP, og når kroppen ikke har mere ATP, så er det at musklerne bliver trætte.

Med denne form for kreatinmolekyle sænkes nedbrydelsen af ATP, så du kan træne længere uden at blive træt. Et andet vigtigt indholdsstof er kreatin-malat, som hjælper til i kroppen citronsyrecyclus. Core Creatine Pro™er også fri for stimulanter og opkvikkende stoffer, så du får et helt rent produkt. Og derudover har det en lækker smag af citron. Når det kommer til prisen, så ligger dette produkt desværre i den dyre ende. Kvalitet er ikke billigt, og Core Creatine Pro™er det absolut bedste produkt på markedet.

Egenskaper

 • Pris / portion: 7,58 kr
 • Port. / pakke: 31 stk
 • Vikt / pakke: 340 g

Fordele

 • Har alle de bedste kreatinmolekyler
 • Bidrager til langsom nedbrydelse af ATP
 • God citrus smag

Ulemper

 • Det dyreste af produkterne

Omdöme

Indeholder alle de bedste kreatinmolekyler, samt har en lækker smag af citrus.

Priser

Til butik
235 kr

3. Core Creatine - Bedste billige kreatin

Core Creatine - Bedste billige kreatin
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Egenskaper

 • Pris / portion: 1,25 kr
 • Port. / pakke: 100 stk
 • Vikt / pakke: 500 g

Fordele

 • Meget bra til prisen

Priser

Til butik
125 kr

4. Bodylab Creatine Ice Peach - Bedst smag

Bodylab Creatine Ice Peach - Bedst smag
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Bodylab)

Leder du efter et stærkt kreatin tilskud, der samtidig smager godt? Så anbefaler vi Ice Tea Peach fra Bodylab. Ja, det er nødagtig det samme produkt som vandt titlen "bedst i test", nu bare med en smag af fersken iste. Her får du altså alt det gode kreatin fra en monohydrat, som er letopløselig OG så smager den fantastisk. Bodylab anbefaler, at der tages 6 gram om dagen, så det er dobbelt så meget som i den uden smag.

Da prisen er den samme for de to produkter, er Ice Tea Peach fra Bodylab altså dobbelt så dyr, som deres kreatin uden smag. Men i forhold til andre produkter, ligger prisen stadig i den lave ende. Så hvis du er træt af smagen af kreatin, kan du med fordel vælge dette produkt. Af alle de produkter vi har testet, er det her absolut det som smager bedst. Om du tager en kort kur, eller tager kreatin på dagligt plan, så behøver det ikke, at være kedeligt at være sund. Med Ice Tea Peach fra Bodylab kan vi godt garantere, at du vil nyde smagen hver dag.

Egenskaper

 • Pris / portion: 3,38 kr
 • Port. / pakke: 50 stk
 • Vikt / pakke: 300 g

Fordele

 • Smager super lækkert

Ulemper

 • Indeholder halvt så meget kreatin, som det samme produkt uden smag

Omdöme

Forfriskende tørstslukker, med lækker smag af sommer.

Priser

Til butik
169 kr

5. PurePower Kreatin - Bedste kundebedømmelse

PurePower Kreatin - Bedste kundebedømmelse
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(PUREPOWER)

Når vi handler på nettet, er det altid svært at vide, hvad man skal kigge efter. Mange af os læser derfor altid brugeranmeldelserne af et produkt, inden vi køber det. Og det har vi selvfølgelig også gjort. Udover at liste produkterne efter kvalitet, pris og smag, så har vi også kigget på, hvilket produkt der har fået de bedste anmeldelser af brugerne selv. Vinderen af denne undersøgelse er PurePower kreatin. Her får du et stærkt kreatin monohydrat produkt, som er både kosher og halal, samt velegnet til veganere.

Det koster 150 kr for 180 g, og den anbefalede dosis er 3 g om dagen. Produktet ligger altså ikke i den billige ende. PurePower kreatin er heller ikke tilsat smag, så igen anbefaler vi at blande med mælk eller juice. PurePower har heller ikke valgt at gå med en letopløselig variant, så der kan med fordel tilkøbes en shaker. Når forbrugerne alligevel har valgt, at give dette produkt så gode anmeldelser, så skyldes det, at PurePower er et af de eneste steder, som garantere at deres produkter er både halal og kosher.

Egenskaper

 • Pris / portion: 2,50 kr
 • Port. / pakke: 60 stk
 • Vikt / pakke: 180 g

Fordele

 • ISO22000 certificeret

Ulemper

 • Dyrere end andre produkter af samme kvalitet
 • Er ikke letopløseligt

Omdöme

Den bedste kreatin med naturlige ingredienser.

Priser

Til butik
150 kr

6. Weight World Kreatin kapsler - Bedste kreatin kapsler

Weight World Kreatin Monohydrat 3000mg - Bedste kreatin kapsler
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Weight World)

Flydende kosttilskud er ikke for alle, og derfor har vi også undersøgt flere forskellige kreatin kapsler på markedet. De bedste kapsler på markedet kommer fra WeightWorld. Kapslerne indeholder hverken gelatine eller gluten, så de er velegnede til både veganere og vegetare. Derudover er de også helt GMO frie, og de er GMP certificerede, så du er garanteret den højeste kvalitet. Vil du have alle de gode egenskaber fra kreatinen, uden alt besværet med at rode med pulver? Så anbefaler vi Kreatin kapsler fra WeightWorld. Her får 3000 mg i 240 kapsler af kreatin monohydrat for 179 kr.

Den anbefalede dosis er 3 om dagen, så prisen er noget højere end for pulver formen. Men skal det være nemt, så er det kapsler du skal vælge. De er nemme at indtage, og nemme at have med på farten. Og så indeholder de præcis alt det gode kreatin monohydrat som din krop har brug for. Alle kapsler indeholder tilsætningsstoffer, men du behøver ikke være nervøs for tilsætningsstofferne i dette produkt. Som antiklumpningsagent har de valgt at tilsætte magnesiumstearat og siliciumdioxid, og fylde agenten er mikrokrystallinsk cellulose, og det er alt sammen ganske ufarligt.

Egenskaper

 • Pris / portion: 2,94 kr
 • Port. / pakke: 80 stk
 • Vikt / pakke: 240 g

Fordele

 • Nemt
 • Godt produkt

Ulemper

 • Kapsler er betydeligt dyrere end pulver

Omdöme

Få dækket dit behov for kreatin nemt og ubesværet med kapsler.

Priser

Til butik
235 kr
Så hittar du bästa Kreatin

Kreatin købsguide

Med så mange forskellige kreatin produkter på markedet, kan det være svært at vide, hvad man skal vælge. Vi har derfor lavet en lille guide, så du bedre kan afgøre, hvad der er det rigtige produkt for dig. Det første skridt er at finde ud af, hvilken form man gerne vil have; kreatin monohydrat er den mest udbredte, fordi det er blandt de mest effektive. Dernæst kommer smagen. Kreatin er ikke ligefrem kendt for at smage godt, hverken i pulver form eller fra bone broth. Man kan derfor med fordel købe et produkt som er tilsat smag. Og til sidst vil vi også kigge på indtagelsesmetode og pris.

kreatin

Hvilken type skal jeg vælge?

Kreatin monohydrat er den mest udbredte, og blandt de mest effektive til, at styrke muskler, hud og hår. Der findes andre former som er mere letopløselige, her har vi blandt andet kreatin citrat, hvor kreatinen er bundet til citronsyre, microniseret kreatin og kreatin nitrat. Ingen af disse former er dog mere effektive end den almindelige monohydrat variant. Et produkt der er blevet solgt, som værende mere effektivt, er kreatin ethyl. Det har dog vist sig, at være langt mindre effektivt, og det bliver hurtigt konverteret tilbage til spildproduktet kreatinin.

Smag

Kreatin har en lidt speciel smag, som ikke alle bryder sig om. Mange producenter putter derfor smag i deres produkter, men kommer de til at smage bedre af den grund? Det har vi testet!
Indtagelsesmetode. Kreatin kommer i mange forskellige former, og kan indtages på mange forskellige måde. Hvis det der med pulver drinks og smoothies ikke lige er dig, så kan du med fordel købe det i kapsler i stedet for.

let opløses i vand

Pris

Prisen er jo altid en faktor lige meget hvad det er man køber. Markedet for kosttilskud kan være svært at navigere i og man kan desværre ikke være sikker på at højere pris svarer til at man køber et bedre produkt. En beslutning som også påvirker prisniveauet en del er hvorledes man foretrækker kapsler eller pulver da pulver oftest er en del billigere da der ofte er til længere tids forbrug.

Anmeldelser

Når man køber kosttilskud er det altid en god idé at kigge på produktanmeldelser. Man kan heldigvis lære meget af andre folks fejl. Da smagen af kreatinpulver også er skabt syntetisk kan smagen varierer fra hvordan man kender den. Derfor kan det også gavne at læse hvad andre synes om de forskellige smagsvarianter og om de synes den smager virkelighedsnært.

Se alla produkter

Sammenligne alle kreatin i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Kreatin Pris / portion Port. / förp Vikt / förp. Totalbetyg Pris
Bodylab Creatine (300 g) 2,82 kr 60 stk 300 g Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
169 kr
Core Creatine Pro 7,58 kr 31 stk 340 g Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
235 kr
Core Creatine 1,25 kr 100 stk 500 g Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
125 kr
Bodylab Creatine Ice Peach 3,38 kr 50 stk 300 g Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
169 kr
PurePower Kreatin 2,50 kr 60 stk 180 g Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
150 kr
Weight World Kreatin Monohydrat 3000mg 2,94 kr 80 stk 240 g Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
235 kr
kreatin test

Sådan lavede vi testen

I vores test har vi kigget både på indholdet, smagen, prisen og anvendelsen. Vi har lagt vægt på rene produkter uden unødige tilsætningsstoffer. Og vi har kigget på, hvordan kroppen anvender kreatinmolekylerne. Smagene har vi testet gennem et stort antal forsøgspersoner, for at sikre den største enighed. Med hensyn til prisen har vi kigget på både indhold og anvendelse. Vores testvinder blev et rent monohydrat kreatin, da dette har den bedste anvendelse, til den bedste pris. De kapsler vi har udvalgt, har vi udvalgt efter samme kriterie. Det bedste premium produkt har vi udvalgt, fordi det har det bredeste spektrum af forskellige kreatinmolekyler, der allesammen bidrager til kroppens funktion på forskellige måder. Til sidst har vi også lyttet til brugerne. Selvom de fleste produkter er glutenfri og veganer venlige, så kan der sagtens være andre parametre som nogle forbrugere leder efter.

 • Type: Hvilken type kreatin skal jeg vælge? Er der virkelig så stor forskel på kreatinmolekyler?
 • Smag: Hvilket kreatinprodukt smager bedst? Kreatin har ikke den bedste smag, så vi har udvalgt nogle kvalitetsprodukter, som ovenikøbet smager godt.
 • Form: Er der forskel på kapsler og pulverform? Er du træt af pulver? Brug vores guide, til at finde ud af, om kapsler er noget for dig.

Øg muskelstyrke og muskelmasse

Kreatin er et vigtigt kosttilskud, som er meget populært blandt atleter og folk, der ønsker at øge deres muskelstyrke og muskelmasse. Følgende kosttilskud er gode at kombinere med kreatin:

 • Proteinpulver: Protein er vigtigt for muskelopbygning, og proteinpulver er en nem måde at øge proteinindtaget på, hvilket kan være med til at forbedre resultaterne af kreatintilskud.
 • Beta-Alanin: Beta-Alanin er en aminosyre, der er vigtig for muskelopbygning og har vist sig at fungere synergistisk med kreatin, hvilket betyder, at det kan forbedre resultaterne af kreatintilskud.
 • HMB (beta-hydroxy-beta-methylbutyrat): HMB er en metabolit af leucin, en af ​​de vigtigste aminosyrer til muskelopbygning, og har vist sig at forbedre resultaterne af kreatintilskud.
 • Koffein: Koffein er en kraftfuld booster før træning, der kan øge fokus, udholdenhed og styrke under træning og har vist sig at forbedre resultaterne af kreatintilskud.
 • Nitrat: En naturlig forbindelse, der findes i mange grøntsager, nitrat har vist sig at øge blodgennemstrømningen og forbedre udholdenhed og ydeevne under træning, og kan derfor være et godt supplement til kreatintilskud.
Ofte stillede spørgsmål om bedste kreatin

Ofte stillede spørgsmål om kreatin

Hvilket kreatin er bedst?

Kreatin monohydrat er den bedste og mest almindelige form for kreatin. Vi har valgt Kreatin fra Bodylab, fordi det er et rent produkt, der giver dig den bedste kvalitet og kvantitet for pengene.

Hvem har gavn af kreatin?

Alle mennesker har brug for kreatin. Både hjernen og muskler bruger stoffet til at fungere optimalt. Det er dog ikke alle mennesker som er lige gode til at udvinde og producere kreatin, og derfor kan mange have gavn af et tilskud. Typisk er det folk som træner meget, og gerne vil sætte skub i deres udbvikling, som anvender kreatin.

Hvad er bibirkningerne ved kreatin?

Kreatin har ikke nogen kendte bivirkninger, hverken kortsigtet eller langsigtet. Men det anbefales alligevel at en daglig dosis på 3 g ikke overskrides.

Hvad er kreatin godt for?

Kreatin hjælper til at opbygge muskelmasse hurtigere og til at undgå træthed ved træning. Derudover har det også en antioxidiant virkning der sløver aldringsprocessen i cellerne. Og så er det også med til at sænke niveuet af homocystein i kroppen.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 9 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
17 Stemmer, Gennemsnit: 4.7 / 5