Bedste Weight gainer 2023 - TEST af 5 Weight gainer (bedst i test)

Øg din muskelmasse med den bedste weight gainer.

Få bedre og hurtigere resultater af din træning med en weight gainer, der tilfører musklerne masser af protein og giver dig et energi-boost efter din træning. I forbindelse med træning forbruger du store mængder muskelglykogen. Muskelglykogen er kulhydrat, der lagres i musklerne som energi. Efter træning skal vi derfor tilføre kulhydrat for at få en optimal genopbygning og øgning af muskelmasse. Weight gainer bidrager til en hurtigere restitution, samt hurtigere genopbygning af musklerne, især efter hård træning.

Vi har testet flere weight gainere, så du kan finde det bedste produkt, hvad enten du ønsker det bedste produkt, mest for pengene, det bedste af det billige eller den weight gainer med de bedste anmeldelser fra brugerne. Vinderen af vores test er helt klart Core Gainer fra www.svenskkosttilskud.dk, da den både giver genopbyggende og opbyggende resultater. Samtidig er Core Gainer spækket med letoptageligt valleprotein og kulhydrater i det anbefalede forhold, som giver dig de bedste betingelser for vægtøgning og muskelopbygning.

Testvindere - Bedste Weight gainer 2023

Her er en oversigt over årets bedste Weight gainer.

 1. Bedst i test: Core Gainer
 2. Bedste brugeranmeldelse: BioTechUSA Hyper Mass
 3. Bedste premium weight gainer: Serious Mass
 4. Bedste weight gainer mix: Viking power Valhalla
 5. Bedste weight gainer til prisen: Body science Gainer

Vores 5 bedste Weight gainer (September 2023)

1. Core Gainer - Bedst i test

Core Gainer - Bedst i test
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Core gainer fra svensk kosttilskud er vores vinder af bedst i test, da den har et højt indhold af både protein og komplekse kulhydrater. Denne weight gainer kan derfor siges at være den bedste all-round mass gainer, da du både kan bruge den hvis du har svært ved at tage på, hvis du vil 'bulke up' eller hvis du skal genopbygge muskler, f.eks. efter en skade. Core gainer har det perfekte forhold mellem kulhydrat og protein-indhold, nemlig 3:1. Den indeholder pr. portion 29g protein og 89,1g kulhydrater. Core gainer overstiger dog det anbefalede maximum på både mættet fedt og sukkerindhold, hvilket man skal tage højde for i sit øvrige kalorieindtag hvis man vælger denne weight gainer.

Vi har alligevel valgt Core Gainer som vinder af vores weight gainer-test, da vi synes at helhedsoplevelsen med optagelse og mass gaining er bedst ved dette produkt. Dette skyldes nok især, at Core gainer er tilsat enzymerne amylase, laktase, lipase og cellulase, som bidrager til en nemmere optagelse af proteinerne i weight gaineren. Derudover findes Core Gainer også i et lækkert udvalg af smagsvarianter. Vi elskede især varianten salted caramel.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 22%
 • Pris / kg: 92 kr
 • Kcal / 100 g: 398 kcal
 • Sukkerindhold: 12%

Fordele

 • Perfekt forhold mellem kulhydrater og protein
 • Indeholder enzymer
 • Lækre smagsvarianter

Ulemper

 • Smagene er for søde for nogle

Omdöme

Lækker all-round mass gainer til vægtøgning.

Priser

Til butik
369 kr

2. BioTechUSA Hyper Mass - Bedste brugeranmeldelse

BioTechUSA Hyper Mass (4 kilo) - Bedste brugeranmeldelse
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Muscle House)

Kundernes favorit er uden tvivl BioTechUSA Hyper Mass. Produktet er vurderet til hele 5 stjerner af kunderne, og det er der god grund til. Kunderne roser først og fremmest produktets gode smag, hvilket naturligvis er en af de vigtigste ting når man leder efter et godt supplement. En tilfredsstillende smag får folk til at se frem til dagens gainer måltid. Pulverets konsistens roses til at være super godt, med mulighed for at tilpasse mængden af pulver og vand til ens præferencer, uden at kvaliteten forringes. Produktet kan fås i 4 forskellige smagsvarianter: chokolade, vanilje, jordbær og hindbær yogurt. Der er derfor rig mulighed for at finde noget til et hvert smagsløg. Produktet anmeldes også som meget velfungerende i forbindelse med muskelopbygning. Dette er takket være den jævne mængde af næringsstoffer.

Hyper Mass indeholder hele tre slangs kulhydrater og proteiner, samt kreatin monohydrat. Disse er alle med til at hjælpe med muskelopbygning og vægtøgning. Du kan altså supplere give din kost et boost hvis du ellers oplever besværligheder med det. Og det gøres på en smagfyldt måde der har fået topkarakter af tilfredse kunder.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 30 %
 • Pris / kg: 100 kr
 • Kcal / 100 g: 391 kcal
 • Sukkerindhold: 7,6 %

Fordele

 • Bemærkelsesværdig smag med forskellige varianter
 • Booster muskelopbyggelse
 • 5-stjernede reviews fra andre kunder

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Lækker smag der bliver rost af glade kunder.

Priser

Til butik
399 kr

3. Serious Mass - Bedste premium weight gainer

Serious Mass - Bedste premium weight gainer
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Serious mass er den bedste af de dyre. Vil du gerne ofre nogen penge på din træning, så er det uden tvivl denne weight gainer du skal vælge. Den indeholder modsat vores bedst i test et minimum af både fedt og sukker. Der er derfor et højt indhold af både komplekse kulhydrater og protein at finde i denne weight gainer. Heriblandt er f.eks. valleprotein og calciumkaseinat. Derudover har denne et højt indhold af både vitaminer og mineraler, som bidrager til en normal kropsfunktion selv efter hård belastning i form af træning. Så vil du bulke up, sådan for real, så er serious mass lige noget for dig. Hver protion giver dig nemlig 1250 kalorier, så der er virkelig noget gods i en scoop af dette produkt fra www.svenskkottilskud.dk.

Du har altså her en god basis for at opbygge muskelmasse, men vær opmærksom på det høje kalorieindhold i forhold til din almindelige kost. Derfor anbefaler vi denne til bodybuildere og andre, som skal have max ud af træningen, men som også træner ekstremt hårdt. Vores bedste premium er altså Serious Mass.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 15%
 • Pris / kg: 106 kr
 • Kcal / 100 g: 374 kcal
 • Sukkerindhold: 6,3%

Fordele

 • Lavt fedtindhold
 • Højt indhold af vitaminer og mineraler
 • Komplekse kulhydrater

Ulemper

 • Dyreste produkt af de testede

Omdöme

Det bedste produkt til de ultra seriøse.

Priser

Til butik
579 kr

4. Viking power Valhalla - Bedste weight gainer mix

Viking power Valhalla ‐ Epic Calorie Gainer - Bedste weight gainer mix
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Valhalla Epic Calorie Gainer giver dig mest for pengene. Efterfølgende en test er det hurtigt klart hvorfor dette produkt er et røverkøb. Dette supplement ligger ligesom Serious Mass også i den tunge ende hvad angår kalorieindhold. En enkelt portion vil nemlig forsyne dig med hele 1000 kalorier kombineret med Creapure taurin og betain, og dette bidrager til sikker og hurtig vægtøgning. Portionen vil også forsyne kroppen med 165g kulhydrater, 60g protein og 15g fedt, samt alle de vitaminer og mineraler som man skal forsyne kroppen med for at forblive sund og rask. I denne pakke får man pulver nok til 30 portioner. Dette skulle gerne række nok til en længere periode - man skal dermed heller ikke tænke på at købe det ind særligt ofte.

Hver portion vil bestå af 250g pulver som blandes med 700ml vand. Man snyder derfor ikke din krop for næring når man bruger produktet som et supplement i din hverdag. Det betyder dog også at man skal have den anbefalede mængde kalorier og næring i betragtning, så man kan tilpasse produktet til sin kostplan for at danne den perfekte diæt.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 25 %
 • Pris / kg: 87 kr
 • Kcal / 100 g: 415 kcal
 • Sukkerindhold: 21 %

Fordele

 • Højt indhold af kalorier per portion
 • Bred variation af proteiner
 • Højt indhold af vitaminer og mineraler

Ulemper

 • Højt indhold af sukker

Omdöme

Produktet til dem der vil have en større værdi for pengene.

Priser

Til butik
649 kr

5. Body science Gainer - Bedste weight gainer til prisen

Body science Gainer 5 kg - Bedste weight gainer til prisen
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Body Science Gainer er uden tvivl vinderen af kategorien "billigste mulighed"! Er man på en budget er denne weight gainer en fremragende mulighed. Prisen definerer ikke kvaliteten eller kaloriemængden i dette tilfælde. Hvor man for eksempelvis betaler omkring 300 kr. for 4kg Core Gainer og får 30 portioner med, så kan du betale samme pris for dette produkt, men få hele 55 portioner med. Det er 25 portioner gainer mere, og det er et tilbud der er svært at sige nej til. Andre produkter på markedet er endnu dyrere - eksempelvis er Valhalla Epic Calorie Gainer tæt på de 500 kr. for 30 portioner. Man kan nemt få opfyldt sine behov for opbyggelse af muskelmasse til en lavere pris.

Oven i det er kalorieindholdet stabilt og søger man efter et produkt der er passende til glutenintolerante, så er det her måske også det rette produkt. Man kan altså stadigvæk få et godt tilskud til sin træning uden gluten. Det er desuden også beriget af laktaseenzymer. På den måde er målgruppen for produktet meget inkluderende for forskellige mennesker med forskellige behov og budgetter.

Egenskaper

 • Proteinindhold: 24 %
 • Pris / kg: 90 kr
 • Kcal / 100 g: 393 kcal
 • Sukkerindhold: 29 %

Fordele

 • Produktet er glutenfrit
 • Den absolut billigste mulighed
 • Forstærker opbyggelse af muskelmasse

Ulemper

 • Højt indhold af sukker

Omdöme

Et økonomisk glimrende valg for muskelopbygning.

Priser

Til butik
449 kr
Så hittar du bästa Weight gainer

Weight gainer købsguide

Det er ikke nok bare at træne og få kalorier nok for at øge din muskelmasse. I nogle tilfælde får du brug for hjælp fra weight gainers, som kan hjælpe dig med at nå dine mål for din træning, hvis du søger at øge din muskelmasse. Men ikke alle weight gainere er ens i sammensætningen af kalorier, kulhydrater og proteiner. Når du gerne vil øge muskelmassen er det protein, som er vigtigt at få rigelige mængder af, men proteinerne skal også have den rigtige sammensætning af aminosyrer, for at kroppen optager proteinerne i weight gaineren optimalt. Læs med her for at finde al den viden du skal bruge for at vælge den rigtige weight gainer.

forskellige pre workouts

Ingredienser

Kontroller omhyggeligt de ingredienser, som produktet indeholder. Hvilken proteinkilde og kulhydratkilde består produktet af? Er produktet vegansk, laktosefri? Indeholder produktet meget sukker? Hvor mange kalorier pr. 100 gram består gaineren af?

Brandet

Hvor velkendt er brandet, og hvad siger andre kunder og tests om det? Har det et godt ry fra deres kosttilskud? Alle gainere, vi har i vores test, er fra kendte brands, der sælges af store onlinebutikker. Hvis du vælger at købe andre steder, er det vigtigt, at du selv undersøger produktet nøje.

Smag

En portion af gaineren er normalt ret stor. Derfor er det vigtigt, at det smager godt. Mere eller mindre alle gainere i vores test har fået gode karakterer med hensyn til smag fra både os selv og andre eksterne tests og kunder. Der er dog flere forskellige smagsvarianter, og det er vigtigt, at du vælger den, du tror, du bedst kan lide. Husk, at nogle kan smage meget sødt, som nogle mennesker ikke kan lide.

Værdi for pengene

Prisen produkterne imellem kan variere markant. Dette på trods af at indholdet er mere eller mindre det samme. I vores gennemgang har vi sammenlignet prisen per kilo for hvert enkelt produkt, så du nemt kan finde de mest overkommelige produkter. Husk dog, at et dyrt produkt kan være mere overkommeligt på grund af dets indhold.

Kulhydrat-protein forhold

Weight gaineren skal helst have et perfekt forhold mellem kulhydrater og protein i sammensætningen. Det perfekte forhold ligger på 3:1 mellem kulhydrat og protein. Du skal også have både langsomt og middel til hurtigt frigjorte proteiner i din weight gainer, som f.eks. Valleprotein, casein og calciumkaseinat.

Enzymer

Hvis du døjer med oppustethedvil det være en fordel at vælge en weight gainer med enzymer til at fremmefordøjelsen og hjælpe dig til bedre at optage næringsstofferne.

Sukkerindhold

Den nemmeste måde at tilføje kalorier er ved at tilføje sukker, men den bedste weight gainer får du hvis der ikke er tilsat sukker. Det er fordi at det er de komplekse kulhydrater og proteiner, der giver den opbyggende effekt. Vælg derfor en weight gainer med 6g sukker ellermindre pr. portion

Fedtindhold

Fedt er kalorietungt og du skal derfor holde dig fra weight gainers med et indhold på mere 5g mættet fedt per portion. De bedste weight gainere indeholder ikke mere end 1-2g mættet fedt pr. portion. Vælg de sunde fedtstoffer som f.eks. omega-3 fedtsyrer og CLA (Konjugeret linolsyre). Disse vil også hjælpe til at du ikke lagrer fedt, men forbrænder og opbygger muskler.

opbygge muskler

Kalorier

Hvis du indtager for mange kalorier i forhold til hvad du forbrænder vil du tage på. Weight gainers varierer i kalorieindhold, så du skal altid regne den ind i dit indtag af kalorier. Det er for at du ikke kommer til at lagre det ekstra som fedt, i stedet for at opbygge muskler.

Tålmodighed

Du skal ikke forvente store resultater over natten, men vær tålmodig og indtag weight gaineren kontinuerligt efter hårde træninger. Tving dog ikke dig selv til at indtage enorme mængder af protein efter hver træning, da du kan ende med bare at lagre fedt i stedet for at tage på i muskelmasse.

Havre

Find en weight gainer med havre, da det fordøjes langsomt og hjælper dig til at holde et stabilt blodsukker, samt et konstant energi-niveau.
 

Sammenligne alle weight gainer i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Weight gainer Proteinhalt Pris / kg Kcal / 100 g Sockerhalt Totalbetyg Pris
Core Gainer 22% 92 kr 398 kcal 12% Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
369 kr
BioTechUSA Hyper Mass (4 kilo) 30 % 100 kr 391 kcal 7,6 % Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
399 kr
Serious Mass 15% 106 kr 374 kcal 6,3% Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
579 kr
Viking power Valhalla ‐ Epic Calorie Gainer 25 % 87 kr 415 kcal 21 % Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
649 kr
Body science Gainer 5 kg 24 % 90 kr 393 kcal 29 % Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
449 kr
weight gainer test

Sådan lavede vi testen

Det er forskelligt hvad hver kunde har af prioriteter, og derfor er det optimalt at læse grundigt om de ønskede varer. Forskellige produkter har hver deres fordele og ulemper i forhold til ens individuelle behov, og også sammenlignet med andre produkter på markedet. Opfyldelse af kroppens fysiske behov og en god købeoplevelse vil i høj grad bidrage til at opnå de ønskede resultater med hensyn til vægtpåtagelse eller opbyggelse af muskler. Når vi afprøver weight gain produkter er der forskellige ting vi tager i betragtning. De er alle vigtige for at kunne finde det optimale produkt til enhver kundes behov og for at sikre kvalitet af varerne. Vi ser blandt andet på følgende krav når vi vurderer produkter, og vi opfordrer ligeledes for kunderne at holde øje med netop disse:

 • Næringsindhold - Alle weight gain produkter har varierende sammensætninger af vitaminer, mineraler og andre komponenter som alle bidrager til forskellige funktioner i kroppen.
 • Smagskvalitet - en god smag bringer en del motivation for at opnå ens mål, og for at man kan nyde måltiden.
 • Kunders anmeldelser - Hvad kunder har at sige om deres oplevelse med varen er naturligvis en guide for både os og fremtidige købere.

Kombiner med andre kosttilskud for at opbygge muskler

Weight gainer er en type kosttilskud designet til at hjælpe folk med at øge deres kropsvægt og muskelmasse. Følgende kosttilskud er de mest almindelige at kombinere med vægtøgning:

 1. Proteinpulver: Protein er vigtigt for muskelopbygning og vægtøgning, og proteinpulver er en nem måde at øge proteinindtaget på.
 2. Kreatin: Kreatin er et kosttilskud, der har vist sig at øge muskelstyrken og muskelmassen, hvilket kan hjælpe med vægtøgning.
 3. Vitaminer og mineraler: Disse næringsstoffer spiller en vigtig rolle i kropsfunktioner, herunder muskelopbygning og er en vigtig del af en vægtøgningsrutine.
 4. Omega-3: En sund kost med nok fedt er vigtig for vægtøgning, og fedtsyrer som omega-3 og CLA kan hjælpe med at fremme vægtøgning og muskelopbygning.
Ofte stillede spørgsmål om bedste weight gainer

Spørgsmål og svar om gainer

Nedenfor er nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar om gainere

Hvor hurtigt går du op i vægt med gainere?

Du tager ikke på i vægt bare ved at drikke gainere. Årsagen til, at du går op i vægt, er fordi du har et kalorieoverskud, dvs. du får flere kalorier, end du forbrænder.

For at tage 1 kilo på skal du have et overskud på 7.000 kalorier.

Hvordan tager jeg nemmest gainer?

Den nemmeste måde at indtage gainere på er ved hjælp af en shake. Bland pulveret med vand eller mælk og drik!

Hvor længe holder gainer?

Normal holder en gainer i årevis. Der skal altid stå hvor længe din gainer holder på pakken. Sørg for at lukke posen, når du ikke bruger den, da holdbarheden øges.

Hvor mange gainere skal man tage om dagen?

Antallet af gainere, du skal tage hver dag, varierer fra person til person. Imidlertid anbefaler de fleste normalt, at du tager det 1-3 gange om dagen mellem måltiderne. 

Er gainer godt hvis man vil gå op i vægt?

Svar: Ja! Hvis du tager gainer mellem dine måltider, øger du dit kalorieindtag og gør det lettere at gå op i vægt. 

Findes der gainere uden kreatin?

Svar: Ja! Der findes gainere både med og uden kreatin. Læs indholdsfortegnelsen for at se, om produktet indeholder det eller ej. 

Hvad er forskellen på en gainer og proteinpulver?

Gainere og proteinpulver adskiller sig i flere henseender, herunder produktets formål og indhold. 

 • En gainer sigter mod at gå brugeren går op i vægt, både muskelmasse og fedt. Det bruges således oftest af folk, der bulker.
 • Et proteinpulver fokuserer ikke på vægtøgning, men bruges i stedet for lettere at øge muskelmassen.

Med hensyn til indhold kan følgende nævnes:

 • En gainer indeholder næsten altid proteinpulver, men indeholder også flere forskellige kilder til kulhydrater.
 • Et proteinpulver består normalt af mere eller mindre udelukkende en form for protein.

Således er en gainer en blanding af et eller flere proteinpulvere og et kulhydratpulver.

Hvilket weight gainer er bedst?

Vores favorit er Core Gainer, idet den bidrager til god all-round mass gain og har et godt udvalgt næringsindhold. Den er effektiv, har en rimelig pris og giver en god helhedsoplevelse.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 9 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
82 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5