Bedste Zinktilskud 2023 - TEST af 5 Zinktilskud (bedst i test)

Går du op i en sund livsstil? Så boost din krops naturlige zinkniveau og immunforsvar med zinktilskud!

Når man leder efter det perfekte kosttilskud, der bare skal ramme plet og være nemt at inkorporerer i din daglige kost, kan der være visse faktorer man vægter højt. Vi har her sammenlignet priser og de bedste anmeldelser af fem zinktilskud og kan konkludere, at bedst i test vinderen er zinktabletterne fra mærket Weightworld, som blandt andet er vegansk og glutenfrit og hver tablet indeholder 25mg zink af højeste kvalitet. Derudover kan man selvfølgelig også indtage zink i flydende form, og her er vinderen ZinkStatus, som har et produkt, der her lever op til forventningerne og er perfekt til dig, der har brug for et ekstra tilskud zink og foretrækker at få det i flydende form. Hvis du derimod er på jagt efter den billigste variant, men som stadig lever op til forventningerne, kan du kigge på Body Science Zinc fra mærket MM Sport. Her får du et mineraltilskud, som er letoptageligt for kroppen og til billige penge.

Testvindere - Bedste Zinktilskud 2023

Her er en oversigt over årets bedste Zinktilskud.

 1. Bedst i test: Weight World Zink 25 mg
 2. Bedste premium zink: Healthwell Zink 25 Plus
 3. Bedste brugerbedømmelser: Biosym OmniZink
 4. Bedste billige zink: Body Science Zinc
 5. Bedste flydende zink: Helhetshälsa ZinkStatus

Vores 5 bedste Zinktilskud (Maj 2023)

1. Weight World Zink 25 mg - Bedst i test

Weight World Zink 25 mg - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Weight World)

Vi har kigget nærmere på zinktabletterne fra Weightworld, som er produceret i Storbritannien. Her er kosttilskuddet af rigtig høj kvalitet uden unødvendige tilsætningstoffer og syntetiske ingredienser. Du får 25 mg zink i hver kapsel - det dækker dit daglige behov for zink. En klar fordel ved dette produkt er, at de er velegnede for vegetarianer, da de ikke indeholder animalske produkter. Mange vegetarer er i risiko for ikke at få nok zink gennem deres daglige kost. Desuden er produktet også glutenfrit og GMO frit.. Zinc fra Weightworld vinder også point på det faktum, at de er nemme at sluge og du skal kun tage 1 tablet per dag, gerne med et måltid og et glad vand. Hvert glas indeholder 365 tabletter, så du har dit behov dækket for et helt år ad gangen. Vi synes, Zinc er et oplagt valg hvis du gerne vil give dit immunforsvar et boost og styrke din kognitive funktion. Da vi simpelthen ikke har fundet noget negativt at sige om produktet, er Zinc fra Weightworld vores vinder i bedst i test kategorien. Det er høj kvalitet, god pris og et nemt tilskud til kosten.

Egenskaper

 • Zink / pille: 25 mg
 • Pris / pille: 0,56 kr
 • Zink mg/kr: 44,51

Fordele

 • Super kvalitet
 • Nemt at sluge
 • Vegetarisk og glutenfri

Omdöme

Sundt kvalitets kosttilskud der booster dit daglige velværd.

Priser

Til butik
205 kr

2. Healthwell Zink 25 Plus - Bedste premium zink

Healthwell Zink 25 Plus - Bedste premium zink
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Hvis du er på jagt efter et zink kosttilskud, som kan lidt mere, så behøver du ikke leder længere. Zink Plus fra svenske Heathwell tilbyder et unikt produkt. Deres kapsler med 25 mg zink består af organisk afledte zinkmineraler fra tre forskellige kilder, der sikrer dig et letoptageligt kosttilskud. Da zink virker med andre mineraler i vores krop, er dette produkt beriget med andre vigtige mineraler og næringsstoffer som kobber, mangan, krom og jern for at komplimentere zinkoptaget. Du skal dog stadig kun tage 1 tablet om dagen, som let absorberes af kroppen. Det betyder, at du som forbruger får et virkeligt helstøbt kosttilskud med fokus på kroppens mange forskellige behov og funktioner, for eksempel stofskifte, immunforsvar og hårvækst. Prisen er lidt højere end andre zink kosttilskud på markedet, men de tilbyder ikke samme komplekse sammensætning af mineraler, og derfor kan det måske betaler sig at bruge lidt ekstra på dit velværd og immunforsvar. Dette produkt er desuden egnet for veganere, da det er både organisk og 100% vegetabilsk. Zink Plus kommer i øvrigt med fine anmeldelser fra brugere, og bør derfor være en kandidat som dit næste kosttilskud.

Egenskaper

 • Zink / pille: 25 mg
 • Pris / pille: 1,10 kr
 • Zink mg/kr: 22,73

Fordele

 • Helstøbt produkt
 • - Forstærket med kobber
 • indeholder også kobber, krom, jern og mangan
 • Vegetabilsk kapsel

Ulemper

 • Er et multiitilskud

Omdöme

Zink fra tre højværdikilder.

Priser

Til butik
99 kr

3. Biosym OmniZink - Bedste brugerbedømmelser

Biosym OmniZink (120 tabletter) - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Hvis gode anmeldelser er vigtige for dig er det bedste zink tilskud til dig Omni Zink 3. Det er det produkt der har fået bedste anmeldelser og høj tilfredshed fra kunder. Produktet indeholder 20mg zink og pakken har 120 tabletter. Zink med over 15 % anbefalet daglig tilførsel bidrager til et godt og velfungerende immunforsvar, samt vedligeholdelse af knogler og opretholdelse af synet. Zink bidrager også til vedligeholdelse af hud, hår og negle. Derudover er zink også en del af kroppens forsvar mod frie radikaler. Brugerne af netop dette zinktilskud har fået præcis det ud af det som de havde håbet, hvilket gør det til et produkt i topklasse. En bruger skriver, at det er godt for immunforsvaret og mod kramper. En anden havde problemer med hårtab og har fået sænket den process ved hjælp af netop dette zink tilskud. Produktet er sammenlignet med andre nok ikke meget anderledes, men under alle omstændigheder har prisen og kvaliteten i dette tilfælde udlignet sig rigtig godt og har givet positive anmeldelser og oplevelser. Det har resulteret i de 5 stjerne i anmeldelserne.

Egenskaper

 • Zink / pille: 20 mg
 • Pris / pille: 0,58 kr
 • Zink mg/kr: 34,78

Fordele

 • Topklasse produkt
 • Fantastisk virkning på negle

Ulemper

 • Lille dagsdosis

Omdöme

Dansk kosttilskud med zink der øger din sundhed.

Priser

Til butik
69 kr

4. Body Science Zinc - Bedste billige zink

Body Science Zinc - Bedste billige zink
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Prisen kan ofte være afgørende, når du skal vælge dit næste zink kosttilskud. Er dette tilfældet for dig, bør du bestemt kiggere nærmere på zink kapslerne fra Body Science's produktserie af kosttilskud. Her får du 25mg zink kapsler i pakker af 100 styk til en virkelig god pris, især ved mængdekøb opnår du høje rabatter. Produktet fra det svenske firma MM Sports henvender sig især til aktive idrætsudøvere, som ønsker at supplere deres træning med kosttilskud. Dette produkt har doping-free mærkatet og kan derfor bruges af eliteudøvere uden risiko. Andre brugere skal dog være opmærksom på at dette kosttilskud ikke er egnet for veganer eller vegetarer, da det indeholde gelatine. Desuden er dette produkt fremstillet i lokaler, hvor der håndteres æg, soja og mælk, og kan derfor indeholde spor heraf. Men har man ikke disse forbehold eller allergener, kan Body Science Zinc være det billige alternativ til de mange andre kosttilskudsprodukter på markedet. Det har fået anstændige anmeldelser fra andre brugere, der netop fremhæver den gode pris. De tilbyder yderligere kundetilfredshedsgaranti, så dette er et solidt tilbud til de prisbevidste

Egenskaper

 • Zink / pille: 25 mg
 • Pris / pille: 0,44 kr
 • Zink mg/kr: 56,82

Fordele

 • Virkelig solidt produkt til pengene
 • Bedste pris derude

Ulemper

 • Kapsel fra bovin gelatine

Omdöme

Billig zink tilskud i form af zinkcitrat.

Priser

Til butik
44 kr

5. Helhetshälsa ZinkStatus - Bedste flydende zink

Helhetshälsa ZinkStatus - Bedste flydende zink
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Er du ikke glad for at sluge tabletter og kapsler hver dag, sidder de fast i halsen og giver ubehag, så findes der heldigvis et alternativ, flydende zink. Flydende zink er ganske udmærket som et kosttilskud, du får et lidt mindre indtag, men stadig et tilskud, som kroppen har brug for. Den svensk producent, Helhetshälsa, har det flydende præparat ZinkStatus på markedet. Her får du et produkt, som kun består af vand og hydrater af zinksulfat, ingen andre tilsætningsstoffer eller smagsstoffer. Så det kan fint benyttes af veganer, vegetarer og allergikere. Manglen på tilsat smag betyder, at det ikke er klart hvorvidt en bruger vil opleve en ubehagelig smag ved indtagelse, dette vil være en individuel erfaring ud fra ens egen krops zinkniveau, og kan måske afholde nogle fra at bruge flydende zink. Flasken indeholder 250 ml, og du skal indtage 15 ml dagligt. Så dermed er ZinkStatus desværre også et meget dyrt alternativ til kapsler, da en flaske kun rækker til 16 dage. Ja, faktisk det dyreste zink produkt vi har set på, så hvis prisen er vigtigere end formen, skal du vælge kapsler.

Egenskaper

 • Zink / pille: -
 • Pris / pille: -
 • Zink mg/kr: 2,53

Fordele

 • Nemt at indtage
 • Super alternativ til kapsler

Ulemper

 • Smagen er ikke god

Omdöme

Flydende zink i sin reneste form.

Priser

Til butik
115 kr
Så hittar du bästa Zinktilskud

Zinktilskud købsguide

Det kan være en udfordring at finde ud af hvilke zinkkosttilskud, man skal vælge. Det er meget almindeligt, da der er mange faktorer, som spiller ind. Mængde: Træner du meget bør du overveje om mængden du indtager af zink er høj nok. Flydende eller tabletter? Når du skal vælge det rigtige kosttilskud, kan du tage stilling til formatet. Skal det være flydende eller i tabletform? Forhandlere: Der findes mange steder at købe tilskud, men sørg for at det er en fornuftig forhandler med gode anmeldelser, så du ved at produktet er okay. Behov: Overvej hvorfor du ønsker at tage kosttilskuddet. Får du ikke nok igennem din kost? Eller er der en anden årsag?

Indhold

Hvor meget af indholdet er zink, og hvor meget er andre mineraler og vitaminer? Det er vigtigt at være opmærksom på, at det skal være et så rent produkt som muligt. Dog må det jo gerne være et blandingsprodukt, hvis det er det netop DU har behov for. Det vigtigste er, at du er klar over hvad du indtager og hvordan det passer til din krop og dit behov.

Pris

Du får hvad du betaler for. Der kan være en overvejelse omkring prisen af zink, for eksempel kan der være store besparelser på mængdekøb. Du skal naturligvis holde øje med holdbarheden inden et mængdekøb. Ofte findes der gode rabatter online ved køb af flere pakker. Der kan også være en prisforskel mellem tablet og flydende zink, her skal du naturligvis vælge det produkt som passer bedst til dig.

Mængden

Hvordan ser dine behov ud? Dyrker du meget motion og har brug for en højere mængde? Eller har du bare svært ved at få nok zink igennem din hverdagskost og har derfor brug for lidt ekstra hjælp via. kosttilskud? Du kan også overveje om mængden af tabletter passer dig. Det kan være at et flydende tilskud passer bedre til dig end tabletter. Vil du gerne købe, så du har nok til et år eller er det første gang, du tager kosttilskud og skal derfor lige finde ud af om mange du vil købe.

Bedste anbefalinger

Hvilket produkt får de bedste anbefalinger? Du kan finde mange forskellige zink produkter, så det kan være lidt en jungle at vælge det rigtige tilskud. Heldigvis kan man jo i dag finde rigtig mange anmeldelser af zinkkosttilskud på nettet. Andre folk har måske beskrevet om zinktabletten er nem at sluge eller om de hurtigt kunne mærke effekten af deres zinkoptag. Mange deler også andre erfaringer som hvor du kan finde de bedste tilbud eller andre produkter som også indeholder zink.

Organisk, vegansk eller konventionel zink

I dag har forbrugerne et større udvalg af produkter, så du kan vælge et tilskud som er i tråd med din livsstil. Betyder det noget for dig at dit kosttilskud er produceret organisk eller er du veganer og vil ikke indtage zink med animalske ingredienser, så har du mulighed for at vælge det produkt som passer til dig.

Sammenligne alle zinktilskud i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Zinktilskud Zink / kapsel Pris / kapsel Zink mg/kr Totalbetyg Pris
Weight World Zink 25 mg 25 mg 0,56 kr 44,51 Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
205 kr
Healthwell Zink 25 Plus 25 mg 1,10 kr 22,73 Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
99 kr
Biosym OmniZink (120 tabletter) 20 mg 0,58 kr 34,78 Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
69 kr
Body Science Zinc 25 mg 0,44 kr 56,82 Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
44 kr
Helhetshälsa ZinkStatus - - 2,53 Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
115 kr
zinktilskud test

Sådan lavede vi testen

Når vi har kigget på de forskellige produkter på markedet, har det naturligvis været vigtigt, at de tilbyder et produkt, som dækker det daglige behov. Vi har kigget både på pris, brugervenlighed og næringsindholdet i vores test, og vi har inddraget andre brugeres anmeldelser af produktet såfremt det var tilgængeligt. Det centrale er, at du kan vælge det produkt, som passer til dig og dine behov og vi har derfor valgt at kigge på både de forskellige parametre som adskiller produkterne, men også deres fællesnævnere. Det er dog vigtigt at understrege, at kosttilskud ikke erstatter en varieret og afbalanceret kost eller en sund livsstil.

 • Dagligt intag: Antallet af zinktabletter og hvor tit du skal tage det, er en overvejelse for mange forbrugere. De fleste produkter indeholder omtrent samme milligram zink og foreskriver et dagligt indtag. Den største forskel er, om du vil spise kapsler eller om du vil indtage zink i flydende form. Zink dråber kan give en smagsoplevelse, som ikke ses vedtabletter.
 • Pris: Ved køb af zink kosttilskud kan du vælge at se på prisen per tablet. Det er store besparelser at hente ved at købe til et års forbrug af zink.
 • Form: Indtag af et kosttilskud skal være nemt og ligetil. I forbindelse med zink kan du vælge kapsler eller dråber.
 • Indhold: Zink uden tilsætningsstoffer og kilder til fødevareallergier er i dag et populært valg for mange.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
48 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5