Bedste Foam Roller 2023 - TEST af 5 Foam Roller (bedst i test)

Ømme muskler igen? Find din foam roller i denne guide.

Foam rolleren er et populært træningsudstyr til hjemmet og med god grund. Foam rolleren har nemlig nogle gode egenskaber, for eksempel løsner den muskelspændinger op, gør dig mere fleksibel og sikre en hurtigere restitution. En foam roller kan samtidig aktiverer din mavemuskulatur og derved gøre dig stærkere. Foam rolleren er ikke kun velegenet til brug efter træningen, du kan med fordel også bruge en foam roller inden. Den kan give dig en god opvarmning som øger musklernes elasticitet, så de bliver mere fleksible og derved kan du få mere ud af træningen.

Vi har udvalgt 5 foam rollers i følgende kategorier: testvinder, bedste lange foam roller, bedste trigger roller, bedste kvalitet og bedste rejse roller. Vores testvinder blev Cilindro Yoga Roller fra inSPORTline. Denne lille foam ruller på 30 cm. er fremstillet i EVA på ydersiden og PVC indvendigt. Cilindro Yoga Roller har en komfortabel overflade som gør at den ruller behageligt på kroppen.

 

Testvindere - Bedste Foam Roller 2023

Her er en oversigt over årets bedste Foam Roller.

 1. Bedst i test: inSPORTline Grå
 2. Bedste ekstra brede foam roller: Tunturi Yoga
 3. Bedste trigger roller: Tunturi Yoga Grid
 4. Højeste kvalitet: Virtufit

Vores 5 bedste Foam Roller (Marts 2023)

1. inSPORTline Grå - Bedst i test

Foam Roller - inSPORTline - Grå - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Fitness Supply)

Vores vinder af kategorien bedst i test blev Cilindro Yoga Roller fra inSPORTline. Yoga Roller inSPORTline Cilindro er en kort Foam roller på 30 cm fremstillet af PVC på indersiden og EVA på ydersiden. Cilindro er utrolig slidstærkt og stødabsorberende, så du ikke belaster din muskler unødigt. Densiteten er lav til medium og med et overflademønster med små fremspring er den Foam roller perfekt til kropsmassage. YogaRoller inSPORTline Cilindro er desuden forstærket indvendigt, hvilket forlænger dens holdbarheden.

Rolleren vejer 0,5 kg og dens diameter er 10 cm. Med dens 30 cm og 0,5 kg. er denne roller velegnet til at tage med på kontoret, i yogastudiet eller med på rejsen. Som et ekstra plus er Foam rolleren fremstillet miljøvenligt med tanke på miljøet og uden giftige materialer. Yoga Roller inSPORTline Cilindro er velegnet til alle muskelgrupper. Størrelsen på 30 cm. gør dog at den ikke er velegnet som støtte i din træning, som de længere rollere er. Rengøringen klares let med en fugtig klud med en gang mild sæbevand og herefter at lade du blot Foam rolleren lufttørre

Egenskaper

 • Bredde: 30 cm
 • Diameter: 10 cm
 • Vægt: 0,5 kg

Fordele

 • Prisen
 • God kvalitet
 • Slidstærk

Ulemper

 • Materialet føles lidt for hårdt

Omdöme

Et sikkert valg, hvis du ønsker at massere og løsne dit muskelvæv.

Priser

Til butik
109 kr

2. Tunturi Yoga - Bedste ekstra brede foam roller

Tunturi Yoga Foamroller - Bedste ekstra brede foam roller
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Fitness Shoppen)

Vores vinder af kategorien bedste lange Foam roller er Tuntury Yoga Massage Roller EVA. Med sine 90 cm. er denne Foam roller perfekt til at give dig støtte i dine yndlings yoga- og Pilatesstillinger. Rolleren har en diameter på 15 cm. og vejer 0,5 kg. Densiteten er lav og skummet er blødt og smidigt som giver dig en behagelig træning/massage. Rolleren er fremstillet af EVA som er blødere end PVC og giver dig muligheden for en blødere massage af nakke og skuldre.

Rolleren kan fås blå og i forskellige størrelser. Der følger et træningsskema med rolleren, så du kan komme i gang med det samme. Vær opmærksom på at denne Foam roller er en blød Foam roller, hvilket vil sige at den ikke er forstærket indvendigt, så denne roller er primært egnet til de lettere muskelområder, såsom nakken. Bruges den til hård massage af lænden/ryggen kan den derfor knække indvendigt. Tuntury Yoga Massage Roller EVA er vores vinder i bedste lange Foam roller, da den er giver dig den perfekte støtte til dine øvelser og er velegnet til massage af nakke m.m.

Egenskaper

 • Bredde: 90 cm
 • Diameter: 15 cm
 • Vægt: 1,3 kg

Fordele

 • Blød
 • Velegnet til støtte i træningsøvelser

Ulemper

 • Ikke velegnet til massage af de tunge muskler

Omdöme

Tunturi Yoga Foamroller er den perfekte støtte til dine træningsøvelser.

Priser

Til butik
449 kr

3. Tunturi Yoga Grid - Bedste trigger roller

Tunturi Yoga Grid Foamroller - Bedste trigger roller
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Fitness Shoppen)

Vores vinder af kategorien bedste trigger roller er Yoga Grid Foam Roller 33 cm. fra Tunturi. Som navnet siger er denne roller 33 cm. lang, den har en diameter på 33 cm og vejer 0,8 kg. Densiteten er hård, hvilket giver dig mulighed for en dybere og mere intensiv massage. Denne Foam Roller er endvidere udstyret med såkaldte 'distrodensity zones': forhøjede områder, der varierer i bredde og fasthed. Det giver dig mulighed for præcist at matche dine behov for hver massage ved at bruge en bestemt del af rullen.

Den er særdeles velegnet til trigger punkter som er specifikke knuder, der dannes i musklerne. De referere ofte til smerte og kan derfor ofte identificeres. Rollerens forhøjede områder kan dog også give dig en følelse af at den ikke ruller helt jævnt. Videre er den velegnet til de fleste muskelgrupper og som de andre mindre foam ruller er den nem at tage med på farten. Den er produceret i EVA (skum) og modellen fås i fire farver orange, blå, sort og lyserød. Yoga Grid Foam Roller 33 leveres med en instruktionsbog, så du kan komme i gang med det samme.

Egenskaper

 • Bredde: 33 cm
 • Diameter: 15 cm
 • Vægt: 0,5 kg

Fordele

 • Trigger roller
 • Flere muligheder og funktioner

Ulemper

 • Kan opleves som at den ruller lidt ujævnt
 • Kræver lidt øvelse

Omdöme

Foamroller lavet af skum og udstyret med såkaldte 'distrodensity zones.

Priser

Til butik
179 kr

4. Virtufit - Højeste kvalitet

Virtufit Foam Roller 33 cm - Højeste kvalitet
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Vores vinder af kategorien bedste kvalitet er Grid Massage Roller - 33 cm fra VirtuFit. Denne roller er af en god kvalitet fra Hollandske VirtuFit. Virtufit er anerkendt for at fremstille sine produkter i kvalitetsmaterialer, og bliver også fokuseret på brugervenlighed, design og omfattende funktionaliteter. Grid Massage Roller - 33 cm er ingen undtagelse. Rolleren har en længde på 33 cm, en diameter på 14 cm. og vejer 0,9 kg. Densiteten er hård og giver dig mulighed for en dybere og mere intensiv massage. Rolleren er produceret af skum. Grid Massage Roller - 33 er velegnet til de trigger punkter og løsner også arvæv / fastklemte muskler (knob og vedhæftninger). Dette kaldes også myofascial massage.som.

VirtuFit Yoga Foam Roller fjerner fortykkelser i det bløde væv under massagen, hvilket giver musklerne mere plads til at bevæge sig. Denne sportsmassage tackler problemområder (triggerpunkter) og løsner også arvæv / fastklemte muskler (knob og vedhæftninger). Dette kaldes også myofascial massage. Grid Massage Roller - 33 størrelse på 33 cm. gør dog at den ikke er velegnet som støtte i din træning og til de at massere flere muskelgrupper ad gangen. Det er en rigtig god Foam rolle af høj kvalitet.

Egenskaper

 • Bredde: 33 cm
 • Diameter: 14 cm
 • Vægt: 0,9 kg

Fordele

 • Meget god kvalitet
 • kan også bruges til trigger punkter

Ulemper

 • inSport er billigere

Omdöme

Foam roller af høj kvalitet og med flere muligheder.

Priser

Til butik
175 kr
Så hittar du bästa Foam Roller

Foam Roller købsguide

Det er faktisk ganske nemt at bruge en Foam roller og sikkert en af årsagerne til at det er blevet så populært. Du anvender alene din egen kropsvægt til at ligge pres bruger din muskulaturen med Foam rolleren. Foam rolleren findes i mange størrelser, diameter og hårdheder smat udformning. Markedet for Foam ruller er dog stort og det kan være svært at gennemskue, endvidere er der mange faktorer at overveje, når du skal vælge den rigtige rulle til dig, længde, diameter, densitet, topografi og andre funktioner. Inden du beslutter dig, anbefaler vi at du bruge vores guide til at finde den rulle som netop passer til dine behov.

Densitet

Skummets tæthed er en anden vigtig faktor i følelsen af ​​din rulle. Tommelfingre reglen er, jo blødere skummet er, jo mere skånsom er din skumrulle. Ulempen ved blødt skum er dog at det har en tendens til at nedbrydes hurtigere og derfor skal udskiftes oftere. Skumrullerne ofte farvet baseret på deres tæthed.

Diameter

Der er ofte ikke den store forskel i diameteren på Foam rollerne. En roller med en større diameter og skum vil dog give en mere behagelig massage. En roller med mindre diameter og med forhøjninger vil til gengæld kommer dybere i musklerne

Topografi

Topografi refererer ganske enkelt til de forhøjninger, riller og knapper, som overfladen af ​​. Jo mere aggressive forhøjninger den har, jo dybere vil rullen nå ind i dine muskler

Længde

Længden af ​​rullen påvirker dens alsidighed. En kortere rullen er lettere at bruge i små rum, men en kortere længde vil også begrænse dens alsidighed. Der tilbydes en masse forskellige størrelser, men de mest almindelige længder kan opdeles i 3 grupper. Der er nogle af de samme afvejninger mellem de forskellige størrelser, som der var for diameter. Generelt kan du bruge de længere ruller til flere øvelser, men de kortere ruller giver dig bedre mulighed for målrette din massage mod bestemte områder.

Kort

De korte skumruller er typisk omkring 30 cm. De kortere ruller er i stand til at målrette små muskelgrupper meget mere effektivt. Derudover er de meget lette at rejse med og kan bruges i mindre områder.

Mellemlang

Mellemlange skumruller er et godt kompromis imellem alsidigheden af de lange ruller og fleksibiliteten af de korte ruller. Du vil stadig være i stand til at arbejde på alle muskelgrupperne uden at skulle bruge et stort åbent rum.

Lang

De længere skumruller (90 centimeter) er de mest alsidige og stabile. Den bedste del er, at de er lange kan bruges i på ryggen. Den største ulempe er, at de kræver meget plads og kan være besværlige at bruge på små muskler.

Sammenligne alle foam roller i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Foam Roller Bredde Diameter Vikt Totalbetyg Pris
Foam Roller - inSPORTline - Grå 30 cm 10 cm 0,5 kg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
109 kr
Tunturi Yoga Foamroller 90 cm 15 cm 1,3 kg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
449 kr
Tunturi Yoga Grid Foamroller 33 cm 15 cm 0,5 kg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
179 kr
Virtufit Foam Roller 33 cm 33 cm 14 cm 0,9 kg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
175 kr
foam roller test

Sådan lavede vi testen

Foam rollers var tidligere forbeholdt eliteudøveren. I dag har de fleste husstande en Foam roller. En foam roller bruges af flere og flere motionister lige efter træningen, eller når ømheden opstår i dagene efter træning. Der er mange forskellige modeller og størrelser af Foam rollers. Vi har testet og udvalgt de bedste Foam rollers til dig, så du kan komme i gang. Længden - Hvor lang er Foam rolleren og hvilke øvelser er den god til?, Diameter - Hvilken diameter har Foam rolleren?, Densitet - Foam rollerens dinsitet og skummateriale, Topografi - Hvilke type af overflade har Foam rolleren? Er den med glat overflade eller med forhøjninger? Er foam rollerens overflade glat eller er der flere variation/funktioner på den enkelte Foam roller. Materialer - Hvilke materialer er Foam rolleren fremstillet af? Er det bæredygtige materialer.

 • Længden - Hvor lang er Foam rolleren og hvilke øvelser er den god til?
 • Densitet - Hvilken densitet og skum er Foam rolleren fremstillet i.
 • Topografi - Hvilke type af overflade har Foam rolleren? Er den med glat overflade eller med forhøjninger? Er foam rollerens topogarfi ens eller er der flere variation/funktioner på den enkelte Foam roller.
 • Materialer - Hvilke materialer er Foam rolleren fremstillet af? Er det bæredygtige materialer.

Ofte stillede spørgsmål om bedste foam roller

Ofte stillede spørgsmål om foam roller

Hvilket foam roller er bedst?

Bedst i test blev Cilindro Yoga Roller fra inSPORTline. Denne Foam roller er 30 cm. og velegnet til de fleste muskelgrupper. Rolleren vejer 0,5 kg og dens diameter er 10 cm. Rollerens densiteten er lav og perfekt til muskelmassage. Cilindro Yoga Roller fra inSPORTline er endvidere fremstillet i miljøvenlige materiale.

Hvilke muskler kan jeg massere med min Foam roller?

Det er vigtigt at du bruge den rigtige Foam roller til netop den muskelgruppe den er beregnet til. Brug vores guide til at blive klogere og læs altid producentens anbefalinger.

Betyder farven af min Foam roller noget?

Tommelfingerreglen er at farven på Foam rolleren indikere hårdheden af Foam rolleren, hvid typisk er den blødeste, og sort er den hårdeste.

Hvordan rengøre jeg min Foam roller?

Du bør rengøre din Foam roler med en fugtig klud og evt. lidt lunket sæbevand.Vær opmærksom at visse naturmaterialer skal behandles anderledes.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
31 Stemmer, Gennemsnit: 4.8 / 5