Test: Bedste Massagepistol 2021

Find den helt rigtige massagepistol, der passer til dit budget
Sidst redigeret september 2021

En massagepistol er det helt rigtige valg, hvis du har smerter. Har du muskelspændinger i kroppen, eller er du bare træt, og trænger til en lindrende massage, så er en massagepistol en god ide. Det er nemt at bruge en massagepistol, du kan bruge den uden at skulle ud af døren, så du får en nem og hurtig lindring af dine spændinger. Når du bruger massagepistolen så vælger du selv hvilken intensivitet du ønsker at der skal masseres med.

Nogle dage har man lyst til en dejlig blid massage, andre dage trænger man til en mere hård massage. Vi har testet en masse forskellige massagepistoler, og fundet de bedste. Der er flere faktorer der spiller ind i bedømmelsen af massagepistolerne. Vi har fundet både den der har den bedste kvalitet. Vi har også fundet frem til de bedste billige massagepistoler. Der er også testet hvilken massagepistol der er bedst at have med ud at rejse.

FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Sådan testede vi massagepistol

I denne test har vi afprøvet en masse forskellige massagepistoler i 5 forskellige kategorier for at finde de bedste. Vi har ladet flere forskellige personer afprøve massagepistolerne, og ladet dem komme med deres mening om de forskellige produkter.

Vi har fundet frem til de bedste i følgende 5 kategorier: "Bedst i test", "Bedste premium", "Bedste justerbare", "Bedste billige" og "Bedst on the go".

I testen har vi lagt vægt på hvilke funktioner og specifikationer man får, samt hvor nem den er at bruge. Prisen er også taget i betragtning for at finde de bedste køb. De produkter der er valgt som vindere i hver enkelt kategori er nøje udvalgt på baggrund af de tilbagemeldinger der er kommet fra dem der har testet dem. Derfor kan vi godt anbefale de massagepistoler der er udvalgt som vindere.

 • Hvordan er resultatet af massagen efter brug, har det givet den ønskede effekt?
 • Matcher prisen den kvalitet og det resultat man får ud af massagen?
 • Hvordan er specifikationerne, med hensyn til hvor mange hastighedsindstillinger der er, hvor mange slag pr. minut kan det klare?
 • Hvilken slagdybde arbejder massagepistolen med.
 • Hvor godt fungerer batteriet, er det holdbart?
 • Er motoren støjsvag, eller larmer den meget?

Testvindere - Bedste massagepistolen

 • Nordic Wellness Massagepistol - Bedst i test
 • Recoverym8 9 Supreme - Bedste premium massagepistol
 • Backcare Premium Massagepistol 3.0 - Bedste billige massagepistol
 • Painhunter Massagepistol - Bedste justerbare massagepistol
 • Painhunter Go - Bedst on the go

De bedste massagepistolerne 2021

Vi har testet mange massagepistoler. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert massagepistol og en gennemgang af hvert produkt.

 1. 1. Nordic Wellness Massagepistol- Bedst i test

  9,7/10
  Super god og let massagepistol, der passer til de flestes behov
  Nordic Wellness Massagepistol
  Bedst i test
  Slagdybde
  10 mm
  Batterilevetid
  5 tim
  Lydniveau
  40-55 dB
  Mundstykker
  6 stk
  Til butik
  999 kr
  Fördelar
  • 10 forskellige hastigheder
  • 6 massagehoveder til forskellige typer massage
  • Masser af muligheder for at indstille slag pr. minut
  Nackdelar

  Med denne massagepistol fra Nordic Wellness kan du slippe af med dine muskel spændinger i kroppen. Du får en super effektiv massagepistol. Den er nem at betjene og du er hurtigt i gang med at bruge den. Når du køber denne massagepistol så medfølger der intet mindre end 6 massage hoveder, så du kan få massagen lig e på den måde som du ønsker det. Den er meget let, så man bliver ikke træt af at holde den i hånden i længere tid. Hvis du skal have den med på farten så er der også en transporttaske med i prisen. På massage pistolen er der intet mindre end 10 forskellige hastigheder. Du kan selv indstille hvor mange slag pr. minut pistolen skal køre med, den kan indstilles til at køre mellem 1400 og 3200 slag pr. minut. Det giver en massagepistol der er nem at betjene og du kan få lige netop den massage du gerne vil have. Herfra en meget stor anbefaling af denne massagepistol. Den har alt hvad man kan tænke sig at en massagepistol skal have. Alt dette samt den rimelige pris gør at den er bedst i test.

  Läs mer
 2. 2. Recoverym8 9 Supreme- Bedste premium massagepistol

  9,5/10
  Top produkt til den krævende bruger
  Recoverym8 9 Supreme
  Slagdybde
  14 mm
  Batterilevetid
  5 tim
  Lydniveau
  40-70 dB
  Mundstykker
  6 stk
  Til butik
  1599 kr
  Fördelar
  • Kraftfuld motor 220W
  • Op til 3280 slag pr. minut
  • 14 mm Slagdybde
  Nackdelar

  Dette er en meget kraftig massagepistol, som kommer i en lækker kuffert. Den har en meget stærk motor, men er samtidig meget lydsvag, det gør at den er utrolig behagelig at bruge. Man får 6 massagehoveder med når man køber den, det vil sige at den kan bruges til alle forskellige former for massage. Den kan indstilles i 6 forskellige hastigheder, og kan køre med 3280 slag pr. minut. Med den meget kraftige motor der kører med 220W giver det en helt fantastisk effekt, motoren er op til 10 gange så kraftig som i andre massagepistoler. Så med denne massagepistol opnår du en meget god og effektiv massage. Motoren er i særklasse, den er bygget på en måde så man undgår unødvendige vibrationer og lyde, det er det der gør at den er mere lydløs end andre. Denne massagepistol er perfekt til dem der ønsker det bedste af det bedste, så er du elite sportsudøver eller lignede så er dette det rette valg. Derfor er det også denne massagepistol der er valgt til bedste premium produkt i testen.

  Läs mer
 3. 3. Backcare Premium Massagepistol 3.0- Bedste billige massagepistol

  9,3/10
  Super massagepistol til en lav pris
  Backcare Premium Massagepistol 3.0
  God pris
  Slagdybde
  10 mm
  Batterilevetid
  4 tim
  Lydniveau
  45-65 dB
  Mundstykker
  4 stk
  Til butik
  749 kr
  Fördelar
  • 20 hastigheds indstillinger
  • 3200 slag pr. minut
  • 12 mm slagdybde
  Nackdelar

  n super god massagepistol til en meget lav pris, her får du en massagepistol som kan det hele, og det får du endda til en lavere pris end de fleste andre massagepistoler. Backcare har vundet prisen bedst i test som den bedste budget massagepistol. Det har den fordi den fungerer godt, den er nem at betjene og man får masser af tilbehør med i prisen. Når man køber denne massagepistol så følger der intet mindre end 6 forskellige massagehoveder med, og den bliver leveret i en meget stilfuld taske. Selvom den er billigere end de fleste andre pistoler, så fungerer den stadig meget godt. Motoren er kraftfuld men dog stadig støjsvag. Den kan indstilles i hele 20 forskellige hastighedsindstillinger, og den kan kør e med op til 3200 slag pr. minut. Den har et ganske udmærket batteri som kan holde til ca. 4 timers massage. Så på trods af at prisen er lav får du alt det der skal til for at give en god gang massage. Derfor er det også meget fortjent at den har vundet bedst i test som det bedste billige produkt.

  Läs mer
 4. 4. Painhunter Massagepistol- Bedste justerbare massagepistol

  9,3/10
  Nå alle steder på kroppen med denne massagepistol
  Painhunter Massagepistol
  Slagdybde
  10 mm
  Batterilevetid
  3 tim
  Lydniveau
  50-70 db
  Mundstykker
  4 stk
  • Meget god pris
  • Inkl. Rejsetaske
  • 4,5/5 på Trustpilot
  Til butik
  1299 kr
  • Meget god pris
  • Inkl. Rejsetaske
  • 4,5/5 på Trustpilot
  Fördelar
  • Massagearm med 3 indstillinger
  • 5 hastighedsindstillinger
  • 3200 slag pr. minut
  Nackdelar

  Denne massagepistol skiller sig ud med en justerbar arm, det gør at det er meget nemmere at nå alle steder på kroppen. På den måde får du meget mere ud af massagen, med andre massagepistoler kan det være en udfordring at nå især det øverste stykke af ryggen. Det problem er løst med Painhunter Pro. Med denne kraftfulde massagepistol får du muligheden for selv at behandle de ømme eller skadede steder på din krop. Den kommer med 4 forskellige massagehoveder, og bliver leveret i et smart lille etui. Du får mulighed for at justere mellem 5 forskellige hastigheder og den kan arbejde med 3200 slag pr. minut. Slagdybden er 14 mm, så den kan sagtens bruges af sportsudøvere også. Det er dog massagearmen der gør at den skiller sig ud i forhold til de andre massagepistoler. Massagearmen har 3 forskellige indstillinger, den kan indstilles i 0 grader, 45 grader eller i 90 grader. Det er også pga. massagearmen at den har vundet bedst i test som den bedste justerbare massagepistol. På det område er der ikke andre der kommer i nærheden af den.

  Läs mer
 5. 5. Painhunter Go- Bedst on the go

  8,9/10
  Massagepistol i lommestørrelse med stor effekt
  Painhunter Go
  Slagdybde
  10 mm
  Batterilevetid
  5 tim
  Lydniveau
  45-65 dB
  Mundstykker
  4 stk
  Til butik
  799 kr
  Fördelar
  • Vejer kun 560 gram
  • 4 forskellige hastigheder
  • 2800 slag pr. minut
  Nackdelar

  Denne lille massagepistol er genial for dem der gerne vil have den med på farten. Den fylder ingenting i forhold til de øvrige massagepistoler, så den er nem at have med i tasken. Selvom den er lille så er den stadig effektiv, den er super nem at bruge og det er hurtigt at gøre den klar. Du får 4 forskellige hastighedsindstillinger og den kan køre med 2800 slag pr. minut. Så på trods af størrelsen så er den ganske effektiv. Den leveres i en lille rejsetaske og der medfølger 4 forskellige mundstykker. Så der er rig mulighed for at finde det mundstykke der lige passer til den massage man gerne vil have. Størrelsen gør også at den ikke vejer særligt meget, den vejer kun 560 gram. Så den er meget nem at tage med, uanset om man skal ud og rejse langt. Motoren er stadig ganske kraftig men også ret støjsvag, så man genere ikke sine omgivelser når man bruger den. Det gør at man sagtens kan bruge den på steder hvor der er andre mennesker. Derfor har den også vundet bedst on the go i testen af massagepistoler.

  Läs mer
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Købsguide - Sådan finder du bedste massagepistol

Hvad skal du overveje inden du køber en massagepistol? Der er flere faktorer man skal have med i sine overvejelser. Hvad er det man har behov for, og hvordan ønsker du at bruge massagepistolen. Der findes mange massagepistoler på markedet, så det kan være svært at finde rundt i og finde frem til hvilken man skal vælge. Nogle af de faktorer der der skal overvejes, er som sagt hvad den skal bruges til, er det til wellness eller er du sportsudøver der har brug for en mere seriøs massage. Hvor stor du er kan også have en indflydelse på hvad du skal vælge, er du en stor person så skal den være kraftigere end hvis du er lille.

 • Hastighedsindstillinger: Det er vigtigt at du har muligheden for at indstille hastigheden på din massagepistol. Man kan få pistoler der har helt nede fra 3 indstillinger og helt op til 30. Jo flere indstillinger der er, jo nemmere er det at tilpasse den massage man får.
 • Tilbehør: Hvilket tilbehør følger med til massagepistolen, til de fleste massagepistoler følger der et antal forskellige massagehoveder med. Det ligger typisk på 4-6 massagehoveder. Til de fleste pistoler følger der også en taske eller en kuffert med, det er altid rart at have noget at transportere massagepistolen i. Der er også en lader med til den, så man kan få ladet massagepistolen op når den løber tør for strøm. Det er vigtigt at man holder øje med om der er det tilbehør med som man har brug for. Det kan være en vigtig faktor for om det er den rette massagepistol
 • Slagdybde: Det er vigtigt at forholde sig til hvilken slagdybde man har behov for. Der findes massagepistoler med forskellige dybder, hvor dem der går dybest går op til 14mm. Jo højere dybden er jo mere effektiv er den massage man får, så det er et meget vigtigt punkt at kigge på. Det er dog ikke alle der har behov for at bruge 14 mm. Hvis du vil have massage derhjemme bare for velværen så er det ikke så vigtigt hvilken dybde man vælger. Det kan også være afgørende hvor stor du er, er du en stor mand, så er det vigtigere at du har en høj slagdybde, end hvis du er en lille kvinde. Når du vælger din massagepistol kan du altid kigge under specifikationerne for at finde ud af hvilken slagdybde den massagepistol du kigger på har. Det er ikke altid sådan at jo højere pris, jo højere slagdybde får du, så kig i specifikationerne.
 • Slag pr. minut: Når man skal finde en massagepistol så er det vigtigt at man også kigger på hvor mange slag pr. minut den kan levere. Slag pr. minut er kernen i hvordan massagepistolen virker. Som det ligger lidt i ordet så er det hvor mange vibrationer pistolen har pr. minut. De fleste ligger mellem 2800-3200 slag. pr. minut. Men der fås også pistoler der har helt op til 4000 slag pr. minut.

Ofte stillede spørgsmål om massagepistol

Hvilken massagepistol er bedst?

Massagepistolen fra Nordic wellness er den vi har valgt til bedst i test. Den er valgt pga. kombinationen af funktioner og kvalitet samt at prisen er meget fornuftig.

Hvem har brug for en massagepistol?

Alle kan have brug for en massagepistol. Den kan bruges til alt lige fra øget velvære til at pleje en sportsskade.

Hvad gør en massagepistol?

En massagepistol giver dig muligheden for at massere dig selv. Så du slipper for at skulle afsted til massør på et bestemt tidspunkt. Du kan klare det hele hjemmefra

Hvem kan betjene en massagepistol?

Alle kan i princippet betjene en massagepistol, det er meget nemt at komme i gang med at bruge den. Der følger altid en vejledning med når du køber en massagepistol.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
85 Stemmer, Gennemsnit: 4.3 / 5
Valgte emner