Bedste Kalktabletter test 2022

Giv din krop et tilskud med kalktabletter.
Sidst redigeret maj 2022

Kalk er et vigtigt mineral for kroppen. Det hjælper med at holde knoglerne sunde og raske. Af den årsag kan det være fordelagtigt at tage kalktabletterKalktabletter fremmer knoglernes sundhed, og siges at være især godt til at bevare stærke tænder. Det kan også være godt for folk, der døjer med laktoseintolerance at tage dette tilskud, fordi de dermed får en den kalk, som de ellers har svært ved at få via fødevarer. Vi indtager som udgangspunkt størstedelen af vores kalk igennem mejeriprodukter såsom mælk og ost, og det er derfor ekstra vigtigt at sørge for, at man får den nødvendige mængde kalk, selv hvis man ikke kan indtage disse produkter.

Laktoseintolerance er dog ikke den eneste grund til at tage kalktabletter. Udover at give stærkere knogler hjælper kalk også med at forebygge muskelsammentrækninger, samt størkning i blodet, og det er derfor vigtigt at sørge for at man får nok kalk, især hvis man af en eller flere årsager holder sig væk fra naturlige kilder til kalk.

Bedste kalktabletterne:

 1. Bedste kalktabletter: Weight World Kalcium-Kombo
 2. Bedste kalktabletter med pyruvat: Star Nutrition Calcium Pyruvate
 3. Bedste lavdosis kalktabletter: Alg-Börje Kalktabletter
 4. Bedste øko: Vitaprana Calcium
 1. Bedste kalktabletter: Weight World Kalcium-Kombo

  9,7/10
  Calcium mix - en kombination af gode vitaminer.
  Weight World Kalcium, Magnesium & Zink med D3-Vitamin
  Bedst i test
  Calcium / pille
  500 mg
  Pris / pille
  0,50 kr
  Calcium mg/kr
  1005,03
  Til butik
  199 kr
  Fordele
  • Tilfredshedsgaranti
  • God vejledning
  • Strukturet indhold
  Ulemper
  • Høj i pris

  Da vi gik skridtet videre og testede Weightworlds calcium kosttilskud fandt vi i forbindelse med en fejl (fra vores side af) ud af hvad god kundeservice er. De var hurtige til at reagere, og dermed også at kunne rå rettet op. Det gav et godt indtryk. Ydermere end det er produktet her mærket som "tilfredsgaranti". Det er vegansk certificeret og glutenfri. Der er også en meget fyldestgørende produktbeskrivelse, og man kan nemt finde frem til indholds- og produktbeskrivelse. Ved produktet her opnås der 9 vitaminer og mineraler per servering, hvilket jo er det højeste indhold indtil videre, og deres hjemmeside giver et godt indblik ind i, hvad de diverse vitaminer og mineraler er godt for.

  I forhold til deres anmeldelser, er de mere struktureret. Og der tegner sig et billede af, at det her produkt er det meste populære indtil videre, blandt kunder. Det er lidt svært at komme med noget, der er dårligt. Da der gives både vejledning, rabatter og muligheden for at til- og fravælge. For at sikre forbrugeren får det som netop passer til sit behov.

  Læs mere
 2. Bedste veganske kalktabletter: Great Earth Super Calcium

  9,5/10
  unik formulering takket være det særlige transportsystem Portamins.
  Great Earth Super Calcium
  Calcium / pille
  750 mg
  Pris / pille
  1,35 kr
  Calcium mg/kr
  555,56
  Til butik
  135 kr
  Fordele
  • Vegansk
  • Indeholder også D-vitamin og K-vitamin

  Vi har testet forskellige produkter for at finde det bedste i test. Et af de testede produkter er det svenske kosttilskud Great Earth Super Calcium. Det er et kosttilskud, der både indeholder calcium, D-vitamin og K-vitamin. Når dette produkt købes, vil der derfor være flere forskellige tilskud i samme produkt. Eftersom calcium i høj grad er afhængigt af D-vitamin indholdet i kroppen, giver det rigtig god mening at kombinere de to ting. Det skal derudover siges, at der også er ekstrakt af gurkemeje i produktet. Gurkemeje har en meget lindrende effekt på eksempelvis stress og er ekstremt sundt for kroppen. Det kan derfor være en stor fordel, at netop den ingrediens også er i produktet.

  Det er et produkt, der er doseret højt, hvilket også kan være en ulempe, da det ikke er et produkt for alle mennesker. Hvis du hellere vil have et produkt, der i lavere grad er doseret, vil det ikke være et produkt for dig. Den daglige dosis er 1 kalktablet, som du bør indtage sammen med et hovedmåltid. I dette produkt er der 120 kalktabletter til en pris på 129 kroner.

  Læs mere
 3. Bedste kalktabletter med pyruvat: Star Nutrition Calcium Pyruvate

  9,5/10
  Unik fedtforbrænder bestående af calciumpyruvat.
  Star Nutrition Calcium Pyruvate
  Calcium / pille
  155 mg
  Pris / pille
  2,21 kr
  Calcium mg/kr
  70,10
  Til butik
  199 kr
  Fordele
  • Unik fedtforbrænder
  • Af calciumpyruvat.

  Her bevæger vi os lidt mere hen imod en anden boldgade. Der er stadig indhold af calcium i denne kapsel. Men samtidig med det, så fungerer den også som en fedtforbrænding. Den er derfor særdeles velegnet til folk, der dyrker sport og fitness, da den forbedrer udholdenheden. Det altid en fordel, når produkterne er mærket med prisgaranti, som den her også er. Produktet har den laveste pris for, hvornår der kan opnås fri fragt. Indholdet har til gengæld ikke været lige så interessant, som især calcium mix produktet var. Der er god information om de ikke så kendte ingredienser, der ses ved produkter.

  Dog er det ikke det idéelle produkt at gå efter, hvis det er kalktilskud man leder efter, da dette produkt egner sig bedre til vægttab. Så hvis du har et mål om at tabe dig, er produktet velegnet.

  Læs mere
 4. Bedste lavdosis kalktabletter: Alg-Börje Kalktabletter

  9,3/10
  Prisvindende kalktabeletter til den prisbevidste forbruger.
  Alg-Börje Kalktabletter
  Calcium / pille
  100 mg
  Pris / pille
  0,32 kr
  Calcium mg/kr
  316,46
  Til butik
  79 kr
  Fordele
  • God pris
  • Nemme at sluge

  Da vi testede Alg- Börje kalktabletter fra svenskkostilskud.dk, fandt vi både ud af, hvad der var godt - og hvad der var knap så godt. Det bemærkelsesværdige ved dette produkt er prisen. Du har derudover mulighed for at vælge mellem flere størrelser/portioner, hvilket for nogle kan være en fordel, da det ofte er billigere at købe større mængder. Så ved man, at produktet dækker ens behov, kan det sagtens være en fordel. Dog er det værd at være opmærksom på, at den daglige dosis også kræver adskillige tabletter, og det er derfor ikke nødvendigvis meget billigere end andre produkter på markedet. Derudover indeholder produktet sammen med kalk, både magnesium og D-vitamin, som sammen med kalk er med til at forhindre knogleskørhed, og give din krop et stærkt og robust fundament.

  Vær dog opmærksom på kun at vælge kalktabletter tilsat D-vitamin hvis det allerede er noget du har mangel af, og ellers kontakt din læge, før du begynder at indtage D-vitamin. Dog er det ikke unormalt at have et lavt indtag af D-vitamin, og dette produkt vil derfor være et godt valg, hvis man står og mangler både kalk og D-vitamin.

  Læs mere
 5. Bedste øko: Vitaprana Calcium

  9,1/10
  Økologiske kalktabletter styrker dine knogler og muskelfunktioner.
  Vitaprana Calcium
  Calcium / pille
  168 mg
  Pris / pille
  0,83 kr
  Calcium mg/kr
  203,64
  Til butik
  99 kr
  Fordele
  • Høj biotilgængelighed
  • Økologisk

  Her ses og blev der testet en lidt andet niche end det, som vi startede ud med. Produktet her består nemlig af kalciumcitrat i veganske kapsler. Den har en høj biotilgængelighed i kroppen. Hvilket jo er en målestok, der indikere i hvor høj grad vitaminet påvirker kroppen. Produktet virker forholdsvis nyt, da der ikke er andre kundeanmeldelser på deres hjemmeside. I forhold til næringsindholdet består det af kalciumcitrat og elementær calcium. Hvilket er en del færre vitaminer end ved produkterne Great Earth og calcium mix. De indtages som kapsler. Det er der ikke så meget nyt over. Og prisen synes er være ret billig, dog ikke samme billige pris som Alg Börje tabeletterne.

  Produktet er økologisk, så hvis du vægter det med økologien højt, så er produktet et fornuftigt valg. Du får et produkt, som ikke indeholder tilsætningsstoffer og allergifremkaldende stoffer, men som er sundt og bæredygtigt. Den daglige anbefalede dosis er 4 kapsler, som du bør indtage fordelt henover dagen. En bøtte med 120 kapsler (1 måneds forbrug) koster 99 kr. Produktet er nemt tilgængeligt online, og der er prisgaranti.

  Læs mere
Afgørende faktorer for at du skal finde bedste kalktabletterne

Kalktabletter købsguide

Før der købes kalktabletter, kan det være en fordel at kigge på dit behov. Det er meget forskelligt, hvad der vægter højt i sådan et køb. Hvis du blot går efter det billigste produkt, vil det være et andet udgangspunkt, end hvis du går efter et dyrere produkt. Det dyre er ikke nødvendigvis bedre end det billige, men der vil dog stadig være forskelle. Derfor vil dit budget være afgørende for dit valg af kalktabletter. Derudover skal du være opmærksom på, at du også kan få et mix af forskellige mineraler i én tablet. Det kan være tiltrækkende for nogle mennesker, da der bliver dækket flere af de daglige tilskudsområder.

Prisklasse

Ved køb af kosttilskud er prisen ofte en vigtig detalje. Nogen har den holdning, at jo højere prisen er, jo bedre er kvaliteten. Sådan er det ikke nødvendigvis altid. Afhængig af hvilke behov du har, vil det både være muligt at få kalktabletter, der er blandet med andre mineraler og vitaminer, hvilket selvfølgelig vil være dyrere, end hvis dit behov kun er kalk. Vær derfor opmærksom på, hvad der er i de tabletter, du køber.

Kundeanmeldelser

Det er altid en god ide at forholde sig til, hvad andre kunder mener om kosttilskuddet. Ligger den overordnede rating meget lavt, kan det ofte betyde, at det ikke er et kvalitetsprodukt, man køber. Dog er det altid en god idé at tjekke præcis, hvad det er, der gør, at kunderne har givet den rating, de har, da mange ting kan have indflydelse på en anmeldelse. For nogle kunder vil det f.eks. være vigtigt, om produktet kom til tiden, hvor det hos andre ikke er et stort problem. Tjek derfor altid, om det er selve kvaliteten af produktet, folk har et problem med, og tag en beslutning baseret på det.

Præferencer

Produktanmeldelser behøver ikke nødvendigvis at være relevant for det behov, som du har. Muligheden for at én kunde har samme præferencer som en helt anden kunde er ret minimal. Det kan sagtens være, at det, som en kunde er utilfreds med, er lige netop det, som du er tilfreds med.

Indhold

Hvis du er veganer, eller lider af fødevareintolerance, er et vigtig at tjekke indholdet i produktet. Det kan også være, at du har en holdning til en ingrediens, der betyder, at du som forbruger hverken har behov eller lyst til at indtage det. Derfor er det altid en god ide at undersøge indhold med henblik på at kunne undgå bestemte ingredienser. En god hjemmeside vil altid have en indholdsbeskrivelse til rådighed.

Andre fordele

Det er ofte sådan, at når der handles over nettet, opnås der fordele ved den slags køb. Det kan derfor godt betale sig at kigge nærmere på, hvilke tilbud eller point man kan få ved at tilmelde sig én eller flere kundeklubber.

Så valgte vi de bedste kalktabletterne

Sådan lavede vi testen

Vi har nu testet forskellige typer af kalktabletter for at finde frem til det produkt, som giver mest kvalitet for pengene. Vores bedst i test vinder er Great Earth Calcium. Vi har sammenlignet produkterne ud fra forskellige kriterier såsom indhold, pris, kundeanmeldelser, calcium mix samt økologiske ingredienser for at nå frem til vores konklusion. Med vores bedst i test undersøgelse vil vi gerne gøre det nemmere for læserne at vælge det rigtige kalktilskud, som matcher til dem. Hvis de altså står og skal bruge kalktabletter, fordi de lider af kalkmangel eller gerne vil forebygge det med et dagligt tilskud. Man er også velkommen til at læse med for fornøjelsens skyld og blive klogere på det store udvalg af kalktilskud, som findes på markedet, og hvad de forskellige produkter egentlig indeholder og koster.

 • Kvalitet: Hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så kan man med fordel vælge vores testvinder Great Earth Calcium. Så er man sikker på at få et produkt, som er i høj kvalitet og indeholder den daglige dosis, man har brug for. Det er ikke det billigste produkt, vi har testet, men du får meget kvalitet for dine penge.
 • Pris: Vi medgiver dog, at prisen ofte kan spille en væsentlig rolle, når man skal købe kosttilskud. Vi har derfor sammenlignet produkter for at finde frem til det billigste. I vores test er det alg börje tabletterne, som er billigst, men det betyder ikke, at produktet er dårligt. Du får stadig dit nødvendige tilskud af kalktabletter. Det er bare til den billigste pris blandt de produkter, vi har testet.
 • Multivitaminer: Nogle kalktabletter indeholder også ekstra vitaminer og mineraler. Det er det, man kalder for calcium mix. I vores sammenligning af produkter fandt vi ud af, at Weightworlds Calcium indeholder 9 mineraler og vitaminer og dermed udmærker sig som det bedste produkt i kategorien bedste calcium mix.
 • Kundeanmeldelser: I vores test har vi desuden sammenlignet kundeanmeldelser af de forskellige produkter, og vi har selvfølgelig selv gjort os erfaringer med produkterne og kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om bedste kalktabletterne

Ofte stillede spørgsmål om kalktabletter

Hvilket kalktabletter er bedst?

Vi har kåret Great Earth Calcium til bedst i test vinder. Her får du mest kvalitet for pengene, når du vil købe kalktabletter.

Hvem har brug for kalktabletter?

Spiser du ikke mejeriprodukter, som giver dig dit daglige kalktilskud, så kan du i stedet spise kalktabletter. Kalk er desuden vigtigt for børn, ældre mennesker for at styrke knoglerne, samt for kvinder i overgangsalderen.

Hvad er kalktabletter godt for?

Kalktabletter styrker dine knogler og hjælper dig med at opretholde en normal muskelfunktion. Calcium hjælper også nervesystemets celler med at fungere optimalt.

Kan man indtage for meget kalk?

Ja, det kan man godt. Ved forhøjet calcium i blodet kan man få gener som nedsat appetit, muskelsvaghed og komme til at føle sig træt.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
91 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5