Bedste Ingefær piller 2023 - TEST af 5 ingefær piller (bedst i test)

Bekæmp ledsmerter og betændelse med kosttilskud - test af markedets bedste og billigste ingefær

Ingefær er blevet brugt som en medicinsk urt over hele verden i tusinder af år for dens evne til at fremme sunde tarmbakterier, forbedre fordøjelsen, reducere inflammation, støtte hjerte-kar-sundhed, hjælpe mod menstruationskramper, mavesmerter og lindre kvalme. I den seneste tid er ingefær i form af pulver eller kapsler blevet mere og mere populært, hvilket desuden også gælder for nogle traditionelle præparationer såsom ingefær-te.

Testvindere - Bedste ingefær pillerne 2023

Her er en oversigt over årets bedste ingefær piller.

 1. Bedst i test: Weightworld Ingefær Piller
 2. Bedste premium: Solaray Ingefær
 3. Bedste Ingefær kombinationstilskud: Healthwell Ingefær Premium
 4. Bedste billige Ingefær kapsler: Pureviva Ingefær
 5. Bedste Ingefær kapsler med gukemeje: Fitness Pharma Ingefær + Gukemeje

Vores 5 bedste ingefær piller (September 2023)

1. Weightworld Ingefær Piller - Bedst i test

Weight World Ingefær Piller - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Weight World)

Her er vores bedst i test vinder - de økologiske ingefærpiller fra det engelske firma Weightworld. Hver pulverkapsel indeholder 650 mg af højstyrke rent ingefærrodsekstrakt og i et glas har du til tre måneders forbrug. Med dette produkt er Weightworld markedsledende og ikke til at komme udenom i vores test. Dette er kosttilskuddet, du skal tage, hvis du ønsker en bedre balance for både hjerte og mave. Pillerne er uden lugt og ganske smagsløse, og giver derfor ingen gener i forbindelse med din daglige kost. Ingefær er fantastisk til at dæmpe en urolig mave, og disse ingefærpiller vil med deres høje indhold af rent ingefær give dig hurtig lindring.

De støtter en naturlig udrensning af dine tarme og du vil oplever et ekstra boost med sunde mavefunktioner. Du vil også opleve en positiv effekt på dine led og hjerte ved et dagligt indtag af disse økologiske piller, der naturligt virker anti-inflammatorisk. Det strømmer ind med super anmeldelser fra forbrugere, som bekræfter den gode virkningen på fordøjelsen. Vi kan kun istemme, at dette er et velafstemt, kvalitetskosttilskud, som fortjener at være vores testvinder.

Egenskaper

 • Størrelse: 90 piller
 • Ingefær / pille: 650 mg
 • Pris / kaps: 1,66 kr
 • Med gurkemeje: Nei

Fordele

 • Helt uden lugt og smag
 • Et rent kvalitetsprodukt
 • Lindrer dit ubehag hurtigt

Ulemper

 • Uden gurkemeje

Omdöme

Økologisk kosttilskud der opkvikker hjertet og lindrer maven.

Priser

Til butik
149 kr

2. Solaray Ingefær - Bedste premium

Solaray Ingefær 550 mg (100 Kapsler) - Bedste premium
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Vi testede ingefærpillerne fra det amerikanske firma Solaray. Her får du en kapsel med 550 mg til dagligt indtag, dog kan man tage op til 3 kapsler om dagen for maksimalt effekt. Produktet er helt uden tilsætningsstoffer og indeholder ingefær og hel ingefærrod, hvilket afgjorde testen og vinderen af den højeste standard i et produkt. Solaray skriver sig ind i den lange historie om naturmedicin, der indvirker positivt på fordøjelsen med disse ingefærpiller. Selvom et kosttilbud aldrig kan erstatte en varieret og sund kost, får du alligevel et sundt tilvalg med disse kapsler.

Da produktet er helt uden tilsætningsstoffer, er det velegnet for både allergikere og veganere. Vi synes godt om prisen, som ved indtagelse af 1 daglig tablet er virkelig overkommelig. Dog stiger prisen drastisk, hvis du har behov for at tage det maksimale antal af kapsler. Her er prisen nok den højeste i markedet. Andre forbrugere synes også godt om produktet, og den har en virkelig god score, hvilket er den bedste anbefaling man kan få. Her er et produkt som holder hvad det lover, kosttilskud i topkvalitet.

Egenskaper

 • Størrelse: 100 piller
 • Ingefær / pille: 550 mg
 • Pris / kaps: 1,25 kr
 • Med gurkemeje: Nei

Fordele

 • Topklasse ingefær
 • Hjælper din mave fantastisk
 • Helt naturligt

Ulemper

 • Dyrt for pengepungen

Omdöme

Effektivt kvalitetsmærke med hel ingefærrod for din velvære.

Priser

Til butik
125 kr

3. Healthwell Ingefær Premium - Bedste Ingefær kombinationstilskud

Healthwell Ingefær Premium - Bedste Ingefær kombinationstilskud
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Svenske Healthwell vandt suverænt vores test for bedste blandingsprodukt med ingefær, og det er der en god grund til. I dette produkt får du ikke alene en høj dosis af ingefær - hele 500 mg per kapsel, du får også et skud gurkemeje, piperin, vitamin c, biotin og jod. Disse tilskud skal både hjælpe effekten af ingefær og tilføje ekstra supplement for dit øget velvære og optag af de gode stoffer. Det anbefales at du tager et tablet både morgen og aften for at få størst udbytte af kosttilskuddet. Så hvis dit immunforsvar skal have et alvorligt boost, så er Ingefær Premium fra Healthwell din bedste ven i den kommende influenza tid.

Med et komplekst produkt som dette, følger der også et prismærket, som kan virke lidt heftigt. Et glas med 90 kapsler rækker kun til 45 dage, hvis du følge deres anvisning om indtag. Men med disse powerkapsler er du også godt dækket ind, både i forhold til immunforsvaret, fordøjelsen, stofskifte og din hud, men det vil også give øget kontrol med din vægt og mere energi i din hverdag.

Egenskaper

 • Størrelse: 90 piller
 • Ingefær / pille: 500 mg
 • Pris / kaps: 1,86 kr
 • Med gurkemeje: Ja

Fordele

 • Giver så meget energi
 • Super højt indhold af ingefær

Ulemper

 • Prisen

Omdöme

Højdoserede ingefærkapsler med gurkemeje og C-vitamin som booster dig.

Priser

Til butik
167 kr

4. Pureviva Ingefær - Bedste billige Ingefær kapsler

Pureviva Ingefær (600 mg) (180 kap) - Bedste billige Ingefær kapsler
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Vi slutter vores testserie af ingefær af med vinderen af det billigste tilbud på markedet lige nu. Her finder vi det danske firma Pureviva med deres ingefærpiller, som giver dig 300 mg i hver kapsel. De anbefaler to kapsler om dagen, så du får altså hele 600 mg dagligt. Glasset med 180 kapsler rækker til 3 måneder, og det til en virkelig fin pris. Dette kosttilbud sikrer dig det daglige skud ingefær uden den skarpe smag af frisk ingefær, som for mange er lidt for kras og ubehageligt. Et produkt, som er tilgængeligt, nemt og passer til de flestes pengepung, i et lækkert design og moderne look.

Du får ren ingefærrod, dog skal du være opmærksom på, at kapslen er lavet af gelatine, og dermed er produktet ikke egnet til vegetarer, hvilket synes at det største minus ved dette ellers fine produkt. Der er få andre tilsætningsstoffer. Dette er vores favorit til prisen, da du får alle de gode egenskaber fra ingefærroden, som for eksempel lindring af maveproblemer og ledsmerter, uden den karakteristiske stærke smag og uden købe dig fattig.

 

Egenskaper

 • Størrelse: 180 piller
 • Ingefær / pille: 300 mg
 • Pris / kaps: 0,44 kr
 • Med gurkemeje: Nei

Fordele

 • Nemt, bekvemt og ligetil
 • God pris, god kvalitet

Ulemper

 • Kan ikke bruges af veganere

Omdöme

Et billigt og tilgængeligt dansk kosttilskud for alle.

Priser

Til butik
80 kr

5. Fitness Pharma Ingefær + Gukemeje - Bedste Ingefær kapsler med gukemeje

Fitness Pharma Ingefær M. Gukemeje (250 tab) - Bedste Ingefær kapsler med gukemeje
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Helsebixen)

Ligesom ingefær har gurkemeje længe været kendt for sine gode egenskaber, og vi har testet danske Fitness Pharma's ingefærpiller med tilsat gurkemejerod. Her får du et lækkert produkt med fokus på smidighed og bevægelighed, som kommer fra kombinationen af ingefær og gurkemeje, som begge har en naturlig høj forekomst af antioxidanter. Du får 750 mg ingefær og det samme af gurkemejen, 750 mg, ved indtagelse af 3 kapsler dagligt, så du er godt dækket. Produktet er fremstillet med nogle tilsætningsstoffer, som forbrugeren skal være opmærksom på i forhold til allergener og produktet er ikke økologisk.

Selvom vi er meget begejstret for denne gode og sunde kombination, så synes vi, at prisen er i den høje ende, da et glas med 250 kapsler kun rækker til 83 dage. Der er ingen tvivl, at vi synes dette produkt er det bedste alternativt til den rene ingefærpille, hvis du ønsker lidt mere fokus på din krops smidighed og bevægelighed, uden at gå på kompromis med alle de andre gode egenskaber. Fitness Pharms's Ingefær med Gurkemeje er et godt supplement til din daglige kost.

Egenskaper

 • Størrelse: 250 piller
 • Ingefær / pille: 250 mg
 • Pris / kaps: 0,46 kr
 • Med gurkemeje: Ja

Fordele

 • Super kombination af ingefær og gurkemeje
 • Høj på antioxidanter

Ulemper

 • Ville ønske det var økologisk

Omdöme

Perfekt kombination af ingefær og gurkemeje i en kapsel.

Priser

Til butik
115 kr
Så hittar du bästa Ingefær piller

Ingefær piller købsguide

Ønsker du at tilføje ingefær til din daglige kost, er der forskellige overvejelser, du bør gøre dig. Der er mange gode produkter på markedet, og alle tilbyder lidt forskelligt. Prisen har naturligvis en betydning for de fleste, da vi alle gerne vil have de bedste produkt til pengene. Men du bør også tænke over, om du vil have ingefær i sin reneste form eller er du interesseret i et produkt, som har andre supplerende ingredienser? Mængden af ingefær som et produkt indeholder kan svinge. Så hvor meget du skal tage, er også en overvejelse. Men i sidste ende er det vigtigt, at du vælger det produkt som passer bedst til dig og din situation.

Mængde

De forskellige brands af kosttilskud angiver, hvilken mængde ingefær du bør indtage dagligt for at få den bedste effekt. Det kan variere fra 1 kapsel om dagen til 3 kapsler. Mængden angives i mg. Du bør derfor læse næringsindholdslisten for at sikre, du får dit behov dækket. Hvis du ikke er glad for at sluge piller, bør du derfor vælge en kapsel med højt mg indhold per kapsel, så du kan nøjes med at spise 1 pille om dagen.

Effekt

Ingefær kan utrolig mange gode egenskaber. Hvis du primært ønsker at lindring for maveproblemer og kvalme, kan det være en god ide at kigge på produkter med fokus på dette. For eksempel vil et produkt med tilføjet gurkemeje være ekstra godt for fordøjelsen. Hvis du har brug for andre tilskud i din diæt, kan du med fordel kigge på produkter, som ikke kun indeholder ingefær. Der er produkter som også indeholder andre vitaminer og mineraler, så du får mere effekt fra den enkelte pille.

Tilsætningsstoffer

Det kan være nødvendigt for producenter at tilsætte andre stoffer end kun ingefær. Enten for at øge effekten eller for at give en positiv smagsoplevelse. Det er naturligvis bedst at begrænse unaturlige tilsætningsstoffer i et kosttilskud. Derfor kan vi kun anbefale, at du tager et godt kig på næringsindholdet for at sikre, at produktet ikke indeholder uønskede stoffer.

Helse

I dag kan du finde mange kosttilskud som er økologiske og tilmed egnet for veganere, da de ikke indeholder animalske produkter. Dog vil du stadig finde produkter, hvor kapslen er lavet af gelatine og dermed ikke kan bruges af vegetarer. Det er jo et livsstilsvalg, som er op til den enkelte forbruger at træffe. Men det er vigtigt at fremhæve, da mange ikke tænker over dette, når de skal købe et kosttilskud.

Anbefaling

Hvad andre siger om et produkt, kan selvfølgelig hjælpe dig med at vælge et ingefær kosttilskud. Gode anbefalinger af et kosttilskud er dog en meget personlig oplevelse. En bruger har gavn og fornøjelse ved et produkt, men der er ingen garanti for, at du vil have samme positive effekt. Er det første gang, du skal købe et kosttilskud, er det da vores anbefaling at købe et produkt med gode forbrugeranmeldelser, og som klarer sig godt i test.

Sammenligne alle ingefær pillerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Ingefær piller Storlek Ingefära / kaps Pris / kaps Med gurkmeja Totalbetyg Pris
Weight World Ingefær Piller 90 piller 650 mg 1,66 kr Nei Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
149 kr
Solaray Ingefær 550 mg (100 Kapsler) 100 piller 550 mg 1,25 kr Nei Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
125 kr
Healthwell Ingefær Premium 90 piller 500 mg 1,86 kr Ja Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
167 kr
Pureviva Ingefær (600 mg) (180 kap) 180 piller 300 mg 0,44 kr Nei Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
80 kr
Fitness Pharma Ingefær M. Gukemeje (250 tab) 250 piller 250 mg 0,46 kr Ja Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
115 kr
ingefær piller test

Sådan lavede vi testen

Vi kan alle have brug for kosttilskud, og derfor er det vigtigt at lave test af de mange produkter, du kan finde derude. Ingefær er et naturligt produkt med utrolig mange gode egenskaber, som mange gerne vil tilføje til deres daglige kost i en pilleform. Når vi tester forskellige produkter opsætter vi en lang række kriterier, som vi ønsker at undersøge. Resultaterne er med til at afgøre vores valg af de kategorier vi har opsat. Vi har en overordnet kategori, bedst i test, men vi har flere underkategorier, så du som forbruger kan vælge det produkt som passer bedst til dig og dit behov og din situation. Det er vigtigt at huske, at et kosttilskud ikke kan erstatte en varieret og sund kost. Her er de ting, vi har fokuseret på i vores test.

 • Pris i forhold til mængden, du skal spise for at dække det dagligt behov. Her kan vi se om et produkt er et godt tilbud, eller om det er for dyrt.
 • Hvilken effekt lover produktet dig, når du indtager den anbefalede daglige dosis. Der er mange fordele ved naturlige kosttilskud.
 • Er produktet tilgængeligt for alle, eller er det nogle grupper som ikke bør benytte et givent produkt. Det kunne for eksempel være om produktet er egnet til veganere eller allergikere.
 • Hvad er der af fordele ved at vælge et produkt, som er kombineret med andre tilsætningsstoffer eller er det bedst med et rent produkt.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
58 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5