Bedste Sovepiller uden recept 2023 - TEST af 5 sovepiller uden recept (bedst i test)

Tag naturlige sovepiller for bedre søvn.

Vi har testet de bedste sovepiller uden recept. Baseret ud fra undersøgelsen, vil du blive guidet i hvilket produkt, der vil passe bedst til din situation. Den vare der er blevet valgt er Pureviva Sleep. Produktet er blevet valgt som det bedste baseret ud fra prisen og indholdet. Dette har været det hovedansvarlige, som vurderingen er blevet baseret ud fra. Derudover er brugernes vurdering også vigtigt. På de forskellige hjemmesider, har kunder skrevet ind omkring varen og givet deres anmeldelse. Dette er også med i vurdering, da det også er vigtigt at høre hvad de nuværende kunder mener. Baseret på disse årsager, er produktet Pureviva Sleep blevet valgt, da det rammer på alle parametre. Dette er også ekstremt naturligt, og har en god pris. Det er muligt at vælge mellem forskellige størrelser, hvilket gør det nemmere for kunder at eventuelt blot prøve det og senere hen købe en større størrelse. Af disse årsager har vi valgt dette produkt.

Testvindere - Bedste sovepillerne 2023

Her er en oversigt over årets bedste sovepiller uden recept.

 1. Bedst i test: Pureviva Sleep
 2. Bedste premium sovepiller: Better You Natt
 3. Bedste brugerbedømmelser: Weight World 5 HTP 490 mg
 4. Bedste sovepiller til prisen: Healthwell L-teanin
 5. Bedste naturlige sovepiller: Body science Deep Sleep

Vores 5 bedste sovepiller uden recept (September 2023)

1. Pureviva Sleep - Bedst i test

Pureviva Sleep (360 kap) - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Helsebixen)

Dette produkt er fra den danske hjemmeside Helsebixen.dk, og kommer i én størrelse. Produktet er blevet kåret som det bedste billige produkt, da det kun koster 159 kr. for 360 kapsler. Indholdet heri er blandt andet lægebaldrian og humle. Dette er meget beroligende ingredienser, men det forbudt for børn under 12 år. På hjemmesiden nævner de også at, det er rene urter der bruges i produktet, hvilket er en kæmpe fordel. Produktet er blevet kåret til den bedste pris, hvilket også kan være et stort medvirkende parameter i hvorfor du skal købe det. Det kan dog siges, at der også her indeholder meget naturlighed og vil kunne give en god effekt på søvnproblemer.

I disse sovepiller er der også tilsat magnesium, der har en meget stabiliserende effekt på kroppen. Dette kan også medvirke til en bedre søvn, og fås også som et individuelt kosttilskud. Det at du også får det med i produktet, er også en fordel. Det kan dog siges at, hvis du skal købe sovepiller uden recept til dit barn er dette produkt ikke anbefalelsesværdigt. Der skal du se på andre alternativer.

Egenskaper

 • Størrelse: 360 piller
 • Pris / pille: 0,42 kr
 • Piller / dag: 4 stk

Fordele

 • Meget stor størrelse for prisen
 • Indeholder baldrian

Ulemper

 • Uegnet for børn under 12 år
 • Der er kun én størrelse at vælge

Omdöme

Produkt baseret på baldrian og humle - for en bedre nats søvn.

Priser

Til butik
150 kr

2. Better You Natt - Bedste premium sovepiller

Better You Natt - Bedste premium sovepiller
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Det tredje produkt, der er blevet testet hedder "Better you nat". Produktet indeholder naturlige dele så som citronmelisse, kamille og sortpeber. Det der adskiller dette produkt fra de andre er det store indhold af GABA. GABA er en aminosyre, der allerede findes helt naturligt i kroppen. Det medvirker til en bedre nats søvn. Med dette produkt, kan du dog kun få det i én størrelse. Det gør at du er nødt til at stole på at produktet er godt, da det også er i den dyre ende. Du får 60 kapsler, for 325 kr. og derfor kvalficierer det for at være et af de dyreste produkter af dem der er blevet testet.

Produktet indeholder en ret stor mængde af GABA, i forhold til de andre tilsætningsurter hvilket kan være en stor fordel. Det er en aminosyre der afhjælper stress, og som har en beroligende effekt på hjernen. Som tidligere skrevet, er prisen dog i den høje ende. Hvis dit budget, ikke er på bølgelængde med denne pris, vil det være bedre at læse om et af de andre produkter vi har testet.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Pris / pille: 4,08 kr
 • Piller / dag: 1 stk

Fordele

 • Indeholder både citronmelisse og kamille
 • Produktet er vegansk

Ulemper

 • Ikke attraktiv emballage, Kun én størrelse

Omdöme

En god løsning til brugeren der vægter urter højt.

Priser

Til butik
245 kr

3. Weight World 5 HTP 490 mg - Bedste brugerbedømmelser

Weight World 5 HTP 490 mg - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Weight World)

Det andet produkt, vi har testet er fra Weightworld, og hedder Bedtime Complex. Dette produkt, indeholder flere forskellige bestanddele end det forrige. En af hoved midlerne er det beroligende kamille. Det er ekstremt godt, for bedre søvn og findes også i teblade. Derudover indeholder det B-vitamin, der spiller en stor rolle i forhold til at vedligeholde kroppens ligefremme funktioner. En af fordelene, ved dette produkt er at den er vegansk og glutenfri. Det betyder at folk der er allergiske overfor gluten, sagtens kan indtage disse sovepiller. Derudover kan veganer og vegetarer også købe produktet.

I produktet får du 60 kapsler til 179 kr. hvilket er en ret fordelagtigt pris. Generelt set har dette produkt mange fordele, og indeholder gode tilsætninger. Hvis du hælder mere til planten kamille, er dette mere anbefalelsesværdigt til dig. Eftersom dette indeholder en højere mængde af kamille, vil det være bedre til folk der foretrækker dette. Derudover vil det også være mere attraktivt at købe dette, hvis du går meget op i dit indtag af B-vitamin. Dette produkt indeholder nemlig også denne slags vitamin. Det kan også fås som individuelt kosttilskud.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Pris / pille: 4,65 kr
 • Piller / dag: 2 stk

Fordele

 • Indeholder en god kombination af ingredienser
 • Gode anmeldelser

Ulemper

 • Ulempe hvis kunde ikke foretrækker kamille

Omdöme

Et produkt med en god kombination af diverse elementer.

Priser

Til butik
279 kr

4. Healthwell L-teanin - Bedste sovepiller til prisen

Healthwell L-teanin 200 - Bedste sovepiller til prisen
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Det første produkt der er testet, er fra det svenske mærke Healthwell. Produktet fås i tre forskellige størrelser, og indeholder teanin. Dette er en slags aminosyre, der i forvejen findes naturligt i grøn te. Dette er blevet kåret, som bedst i test da det er meget anvendeligt produkt. Produktet er ekstremt naturligt og indeholder et meget organisk indhold. Det kan som sagt, fås i tre forskellige størrelser således at man selv kan vælge hvor meget man ønsker.

Først og fremmest kan du få 60 kapsler for 135 kr. det er en rigtig god pris, og er derfor ekstremt økonomisk fordelagtig. Derudover nævnes det også at det er smidige kapsler, og det kan gøre det meget nemmere at indtage. Dette er generelt set, et produkt der scorer højt på mange parametre. Prisen er til at have med at gøre, og især til den mængde der fås. Derudover er det nogle gode bestanddele, der vil have stor beroligende effekt på kroppen. Alt i alt, vil det være anbefalelsesværdigt at forsøge sig med dette produkt. Det kan rigtig mange ting, og har mange fordele.

Egenskaper

 • Størrelse: 90 piller
 • Pris / pille: 2,06 kr
 • Piller / dag: 1 stk

Fordele

 • Naturligt indhold, vegetarvenlig, god omtale

Ulemper

 • Kun L-teanin

Omdöme

Et naturligt produkt der skaber bedre søvn.

Priser

Til butik
185 kr

5. Body science Deep Sleep - Bedste naturlige sovepiller

Body science wellness series Deep Sleep ‐ for dybere og bedre søvn - Bedste naturlige sovepiller
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Det sidste produkt, der blev testet er fra en fitness hjemmeside. Dette er rettet mod sportsmennesker. Produktet indeholder også en masse organiske elementer, der er meget brugervenlige. En af forskellene mellem de andre produkter og dette, er at det indeholder havre. Havre har også en meget beroligende effekt på kroppen, og er ekstremt sundt. Det er kun en fordel, at de også har valgt at tilsætte dette. Alt det tilsatte, er meget naturligt og er også blevet valgt som det bedste naturlige produkt af alle. Produktet indeholder også C-vitamin der naturligt findes, i eksempelvis appelsiner. C-vitamin er ekstremt godt for immunforsvaret, og hjælper til en sundere krop. Derudover afhjælper den også en stresset krop.

Alt i alt, indeholder dette middel de fleste naturlige ingredienser. Det er et godt produkt til et menneske, der dyrker meget motion og som også ønsker en god nats søvn. Produktet fås til en god pris, og også til en god størrelse. Derudover er der en høj grad af bruger tilfredshed, hvilket kan ses i kommentarsporet på siden. Den har fået mange stjerner af brugerne, hvilket afspejler en høj grad af kundetilfredshed.

Omdöme

Et nemt produkt til naturlig søvn.

Priser

Til butik
179 kr
Så hittar du bästa Sovepiller uden recept

Sovepiller uden recept købsguide

Sovepiller uden recept, kan være fordelagtigt for dig der er sensitiv anlagt. Disse piller er ofte mere naturligt baseret i forhold til indhold. Her er en liste over hvad du skal kigge efter, når du skal købe organiske sovepiller. Pris - Prisen er selvfølgelig altid, en medvirkende situation i forhold til købsadfærd. Det er vigtigt at tænke over, hvad dit budget kan holde til. Hold derfor øje med prisen, på produkterne. Selve indholdet - En anden ting, du skal holde med for at finde en god vare er bestanddelene. Det er vigtigt, da det jo kan indeholde noget du ikke kan tåle. Derfor skal du passe meget på i forhold til dette.

Prisen på produktet

Noget der er fordelagtigt er at kigge på prisen på produktet, da det naturligvis skal være indenfor dit budget. Hvis du har en god økonomi, kan du selvfølgelig gå efter de produkter hvor det er lidt dyrere, men hvor elementerne også kan være bedre. Det kan også være at, du vurderer at det er et område du foretrækker at bruge flere penge på af personlige årsager. Alle er forskellige, og hvis du selv ønsker at bruge flere penge da du prioriterer dette højere, er dette helt op til din personlige vurdering.

Ingredienserne

Det er en god ting at se på hvilke slags tilførelser der er i produktet. Hvis du skal vælge et godt produkt i denne forbindelse er der nødt til at være autentiske elementer da kroppen vil respondere bedre på dette. Det er også forskelligt fra person til person, da det ikke er alle der kan tage imod det samme. Det kan siges, at der ofte skal kigges på flere indflydelser, når dette skal afgøres og det vil være anderledes fra person til person

Præferencer

Det kan være essentielt at finde ud af hvorfor det er du mangler søvn. Det kan være i forbindelse med uro eller ved længerevarende stress. Der findes f.eks. naturlige urter såsom kamille, citronmelisse og humle, der er kendt for at have en god indvirkning på kroppen. Det er selvfølgelig ikke altid man kan få en sovepille som er kombineret med disse. Men det er stadig godt at have i mente.

Vejledning og information

I forbindelse med et køb. Især et køb over nettet. Er det godt at have noget basalt viden som kan knytte op omkring købet. Er der en kundeservice du kan ringe til? Hvis du skulle være i tvivl om noget i forhold til deres leveringer. Det kan også være at du vil forhøre dig omkring selve transaktionen.

Sammenligne alle sovepillerne i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Sovepiller uden recept Storlek Pris / pille Piller / dag Totalbetyg Pris
Pureviva Sleep (360 kap) 360 piller 0,42 kr 4 stk Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
150 kr
Better You Natt 60 piller 4,08 kr 1 stk Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
245 kr
Weight World 5 HTP 490 mg 60 piller 4,65 kr 2 stk Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
279 kr
Healthwell L-teanin 200 90 piller 2,06 kr 1 stk Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
185 kr
Body science wellness series Deep Sleep ‐ for dybere og bedre søvn 90 piller 1,99 kr 3 stk Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
179 kr
sovepiller uden recept test

Sådan lavede vi testen

Der blev testet mellem forskellige produkter. Ud af disse produkter, blev ét af dem udvalgt til at være det bedste i test. Der var naturligvis, forskellige årsager til at de hver især fik en placering og hvad der gjorde dem gode. Vi har dog samlet, nogle forskellige parametre som har haft en indflydelse på hvordan vi har vurderet produkterne. De har alle forskellige fordele og ulemper, og der vil kommes mere ind på hvordan vi træffer disse beslutninger. Produkterne, har også alle ting tilfælles og en af dem er at det primært er rene urter som de indeholder. Flere af produkterne indeholder ingrediensen kamille da det er en meget naturlig og beroligende plante. Derudover indeholder flere af dem også humle samt magnesium der begge er med til at virke stresslindrende for kroppen.

 • Pris: Prisen har meget at sige i forhold, til hvad der er mest anbefalelsesværdigt. Det har en stor indflydelse, da det også skal være en del af dit budget. Derfor, blev der også kigget på om der er forskellige prislejer, således at brugeren selv kan vælge hvor meget de vil bruge på produktet.
 • Indholdet: Indhold var også ekstremt vigtigt. En af parametrene, der spiller ind er om det er vegansk indhold, og om det derfor vil være rettet mod alle forbrugere.
 • Virkningen: Kroppen slapper af. Ca. en til 2 timer efter indtag indtræder virkningen og kroppen falder i en dyb søvn.

Ofte stillede spørgsmål om bedste sovepillerne

Ofte stillede spørgsmål om sovepiller uden recept

Hvilket sovepiller uden recept er bedst?

Vi valgte l-teanin, som det bedste produkt i test grundet dets basale ingredienser og størrelsesvariationerne. Prisen på produktet, er også en af årsagerne til at vi valgte netop dette.

Hvem har brug for sovepiller uden recept?

Hvis du som person, er sensitiv overfor de mere medicinale produkter kan dette være et alternativ. Det kan faktisk fungere lige så godt, som det der fås på recept.

Er der nogle risici forbundet med sovepiller uden recept?

Der er langt færre risici forbundet med dette, end sovepiller med recept. Det skyldes at de variationer der er, af dem uden recept er mere upoleret. De påvirker ikke kroppen, i så høj en grad som sovepiller med recept gør. Dette er selvfølgelig både en fordel, men kan også være en ulempe.

Er det individuelt hvordan det virker?

Det er meget individuelt, hvordan de her produkter virker. Det er derfor en god idé, at teste det af så du ved hvad der fungerer for dig. Alle mennesker, er unikke og har individuelle behov, der skal tages med i betragtning.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
39 Stemmer, Gennemsnit: 4 / 5