Bedste Magnesiumtilskud 2023 - TEST af 5 Magnesiumtilskud (bedst i test)

Vi har udvalgt de bedste magnesiums kosttilskud til dig og din familie

Mineralet magnesium er det fjerde mest almindelige mineral i din krop. Det er en del af i mange vigtige funktioner, herunder muskelsammentrækninger, blodtryksregulering og blodsukkerkontrol. Mineralet findes i både animalske og vegetabilske produkter Du burde få dækket de normale behov gennem en almindelig kost, men hvis du dyrker meget motion eller er på specialkost kan magnesium bruges som tilskud. Magnesium skal ikke erstatte noget i din kost, men snare give din krop en bedre balance. Magnesium som kosttilskud kan også hjælpe med at lindre angst, muskelkramper og forstoppelse samt give dig forbedret søvn.

Vi har udvalgt de bedste magnesium kosttilskud til dig i følgende kategorier: Bedst i test, Bedste køb til prisen, Bedste primium køb, Bedste køb med oxid og Bedste bruger anmeldte køb. Vi har valgt Super Magnesium fra producenten Healthwell som det bedste magnesium køb. Dette kosttilskud har på 3 typer af magnesium og produktet er vegansk. Prisen for den daglige dosis er 1,45 kr. som er i den høje ende af prisskalaen.

Testvindere - Bedste Magnesiumtilskud 2023

Her er en oversigt over årets bedste Magnesiumtilskud.

 1. Bedst i test: Solaray Magnesium Citrat 180 kaps
 2. Bedste premium magnesium: Healthwell Trippel Magnesium
 3. Bedste brugerbedømmelser: Weight World Magnesium Citrat 220mg
 4. Bedste magnesiumoxid: Bodylab Magnesium

Vores 5 bedste Magnesiumtilskud (September 2023)

1. Solaray Magnesium Citrat 180 kaps - Bedst i test

Solaray Magnesium Citrat - 180 kaps. - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Med24)

Vi har valgt Magnesium Citrat fra 200mg fra Pureviva som vinder af kategorien Bedste køb til prisen. Den anbefalet daglige doseringer er 1 tablet som indeholder 200 mg magnesium. Dette magnisum kosttilskud består af to typer af magnesium, magnesiumhydroxid og magnesium citrat. Magnesiumoxid er magnesium og ilt og forekommer i naturen. Denne type af Magnesium (oxid) anvendes også til behandling af forstoppelse. Dette medfører at kroppen vil ikke absorbere det så godt som andre magnesium. Magnesium citrat er en magnesium som er sammensat af magnesium og citronsyre. Det findes oftest i forskellige typer af kosttilskud (f.eks. jerncitrat eller zinkcitrat), da det blandt andet er nem for kroppen af optage.

Magnesiumcitrat er derudover blandt de mest almindelige magnesiums billig at fremstille og. Prisen pr. tablet er 0,85 kr., hvilket gør den daglige pris meget lav. Dette produkt er ikke velegnet til børn under 1 år og bør opbevares i original emballagen. Pureviva er et dansk firma som tilbyder et bredt sortiment af kosttilskud, fødevarer og personlig pleje og alle produkter har en høj kvalitet. Produkterne er fremstillet med rene og enkle ingredienser.

Egenskaper

 • Mg / pille: 125 mg
 • Pris / pille: 0,94 kr
 • Optagning: A-

Fordele

 • Meget billigt kosttilskud
 • En af de bedste magnesiumformerne
 • Indeholder også urteblanding

Ulemper

 • En smule lidt magnesium pr. kapsel

Omdöme

Det sunde og billige magnesium kosttilskud.

Priser

Til butik
169 kr

2. Healthwell Trippel Magnesium - Bedste premium magnesium

Healthwell Trippel Magnesium - Bedste premium magnesium
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Bedst i test blev Super Magnesium fra Healthwell og er et magnesium tilskud med høj dosis. Produktet har en høj biotilgængelighed og indeholder tre magnesiumkilder: magnesiumcitrat, magnesiumgluconat og magnesiumbisglycinat. Magnesiumbisglycinat er bundet til aminosyren glycin. Den enkle sammensætning gør at netop denne magnesium er en af de bedste alternativer for maven. Magnesiumcitrat er bundet til citrat (fra citronsyre), dette medfører at det har en høj grad af biotilgængelighed. Magnesiumcitratet frigøres nemt sit bæremolekyle, som sikre en hurtig optagelse i kroppen. Magnesiumgluconat er bundet med gluconsyre. Denne syre, som kommer fra frugt og honning, er ikke så omtalt som andre magnesium, men hjælper fortsat til at en god optagelse af magnesiummet i kroppen.

Hver kapsel indeholder 800 mg magnesium, hvoraf 240 mg elementært magnesium, dvs. den mængde, som kroppen kan udnytte. Prisen pr. kapsel er 1,45 kr. Kapslen er vegetabilsk og produktet er certificeret vegansk. Den daglige dosis bør indtages i forbindelse med et måltid. Healthwell er en svensk kosttilskuds producent og har flere anerkendte certificeringer. Blandt andet GMP "good manufacturing practice" og HACCP "Hazard Analysis Critical Control Points" som sikre at produktet er sikre for forbrugeren.

Egenskaper

 • Mg / pille: 240 mg
 • Pris / pille: 1,35 kr
 • Optagning: A

Fordele

 • Høj dosering
 • 3 forskellige magnesium
 • Vegetabilsk kapsel

Ulemper

 • Opbevares utilgængeligt for små børn

Omdöme

Det gode magnesium kosttilskud med flere forme for magnesium.

Priser

Til butik
135 kr

3. Weight World Magnesium Citrat 220mg - Bedste brugerbedømmelser

Weight World Magnesium Citrat 220mg - Bedste brugerbedømmelser
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(Weight World)

Bedste bruger anmeldte køb af magnesium kosttilskud Magnesiumcitrat fra WeightWorld. Tilskuddet indeholder 220 mg Magnesiumcitrat pr. dosis. Denne type af magnesium hjælper dig er med at vedligeholde fordøjelsessystemet, og din energigivende metabolisme, dine muskler og dine knogler. Dette produkt er uden GMO, glutenfri og er derfor velegnet til vegetarer. Magnesiumcitrat er velegnet for voksne i alle aldre og i særdeleshed, hvis du dyrker vedvarende motion og derved svedere mere. Magnesium er nemlig en af de mineraler som trækkes ud af kroppen gennem sved. Prisen for en kapsel er 0,82 kr. og den daglige anbefalet dosis er 1 tablet. De bedste resultater opnås hvis du tager kapslen med Magnesiumcitrat på samme tid hver dag.

Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis, da en for stor daglig dosis kan føre til diarré. Dette produkt er ikke velegnet til personer under 18 år og bør opbevares et køligt, tørt sted og utilgængeligt for børn. WeightWorld er som flere andre virksomheder i branchen certificeret med GMP "good manufacturing practice" samt flere andre anerkendte certificeringer i forhold til produktions forhold og veganiske produkter.

Egenskaper

 • Mg / pille: 220 mg
 • Pris / pille: 1,25 kr
 • Optagning: B

Fordele

 • God pris
 • Gode bruger anmeldelser

Ulemper

 • Kun magnesiumcitrat

Omdöme

Forbrugerens anbefaling til dit daglige magnesium tilskud.

Priser

Til butik
225 kr

4. Bodylab Magnesium - Bedste magnesiumoxid

Bodylab Magnesium (90 stk) - Bedste magnesiumoxid
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Bodylab)

Vinderen af kategorien Bedste køb med oxide er Bodylabs Magnesium, Dette magnesium kosttilskud indeholder 250 mg af typen magnesiumoxid. Magnesiumoxid er et naturligt produkt og let optages i kroppen. Det hjælper med dannelsen af ​​knogler og tænder, udover at det er vigtigt for energimetabolismen af ​​proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Magnesiummet er også en vigtig del af vores immunsystem, der arbejder sammen med andre næringsstoffer for at beskytte vores krop. Magnesiummet hjælper med funktionen af hjernen, musklerne og hjertet og udover det er det vigtigt for vores knogler og led. Denne kapsel er ikke velegnet for veganer, da den kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, soja og mælk.

Indtag 1 kapsel dagligt sammen med vand. Den daglige anbefalet dosis er 1 kapsel og prisen pr. kapsel er 0,88 kr. Kapslerne bør opbevares i original emballage og ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Bodylab Nutrition er en dansk virksomhed og online forhandler af sportsprodukter og kosttilskud. Bodylab Nutrition producerer selv deres produkter er virksomheden underlagt dansk fødevarelovgivning og bliver derfor kontrolleret af Fødevarestyrelsen minimum 2 gange om året. Virksomheden er også certificeret til salg af økologiske fødevarer.

Egenskaper

 • Mg / pille: 230 mg
 • Pris / pille: 0,88 kr
 • Optagning: C

Fordele

 • Dansk virksomhed
 • Reducere træthed og udmattelse

Ulemper

 • Ikke velegnet for veganer

Omdöme

Dansk produceret magnesium kosttilskud med oxid.

Priser

Til butik
79 kr
Så hittar du bästa Magnesiumtilskud

Magnesiumtilskud købsguide

Når du køber magnesiumtilskud, er det vigtigt at overveje magnesiummets form, dosering og produktkvalitet. Den daglige anbefalede dosering af magnesiumtilskud spænder fra 200-400 mg. Undgå købe produkter med kunstige ingredienser, såsom farver, smagsstoffer og konserveringsmidler, disse opfylder ikke nogen funktion og vil kun koste dig unødige penge. Magnesiummet har lettere ved at blive at optaget i kroppen med kapsler, så vælg dette fremfor pulver. Sammenlign pris pr. kapsel for at finde et produkt den til rigtige pris. De er vigtigt at undersøge hvilken type magnesium som kapslen indeholder. Vi har udarbejdet en liste som giver dig et overblik over hvilke former af magnesium der er gode og som du skal kigge efter.

Magnesiumglycinat

Magnesiumglycinat er en sammensætning af magnesium og glycin, aminosyre . Forskning om magnesiumglycinat viser folk optager det godt, og at det ser ud til at forårsage minimale bivirkninger. Det betyder, at det kan være en god mulighed for folk, der har brug for højere doser eller som oplever bivirkninger ved andre typer af magnesium. Glycinat optages effektivt i kroppen og aminosyren sikre at magnesiummet forbliver intakt, hvilket medfører øget biotilgængelighed.

Magnesiumcitrat

Citrat er en populær form af magnesium og er sammensat af magnesium og citronsyre. Denne magnesium form findes ofte i almindelige i kosttilskud (f.eks. jerncitrat eller zinkcitrat) og er nemmere for kroppen af absorbere. Magnesiumcitrat er billig at fremstille og er blandt de mest almindelige magnesiums.

Magnesiummalat

Magnesiummalat er salt og absorberes ikke så godt, som magnesium der er bundet til citrat. Magnesiumklorid kan på vise have en forhøjet afførende virkning. Da magnesiumklorid er vandopløselig og er derfor meget hurtig til at optages i kroppen. Saltet er godt for både blod, nyrer, hjerne og muskler. Denne type af magnesium kan også findes i olier og nogle badesalte. Det bruges i ansigtet som et alternativ til at få mere magnesium. Det er dog fortsat uklart om det er muligt, om huden er i stand til at optage meget magnesium via denne metode.

Magnesiummalat

Magnesiummalat, denne type af magnesium er en forbindelse af magnesium og æblesyre. Dette magnesium er meget biotilgængeligt og mennesker optager det uden bivirkninger. Så oplever du at andre magnesium giver dig forstoppelse, kan du prøve malat.

Magnesiumoxid

Magnesiumoxid er en sammensat af magnesium og ilt. Denne form for magnesium forekommer i naturen. Denne type magnesium benyttes også til behandling af forstoppelse og kroppen vil ikke absorbere det så godt som andre magnesium.

Dosering og pris

Den daglige dosering er selvfølgelig afgørende for prisen pr. dag, i vores produktbeskrivelser har vi oplyst dig om prisen på den anbefalet dosering.

Sammenligne alle magnesiumtilskud i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Magnesiumtilskud Mg / Kapsel Pris / kapsel Upptagning Totalbetyg Pris
Solaray Magnesium Citrat - 180 kaps. 125 mg 0,94 kr A- Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
169 kr
Healthwell Trippel Magnesium 240 mg 1,35 kr A Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
135 kr
Weight World Magnesium Citrat 220mg 220 mg 1,25 kr B Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
225 kr
Bodylab Magnesium (90 stk) 230 mg 0,88 kr C Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
79 kr
magnesiumtilskud test

Sådan lavede vi testen

Alle større producenter af kosttilskud har magnesiumtilskud i deres sortiment. Vi har sammenlignet og testede kosttilskud på baggrund af andelen af ​​elementært magnesium og hvilken form magnesiummet er i. Magnesium binder sig til andre stoffer for at blive optaget i kroppen på den hurtigste og bedste måde, normalt er disse stoffer syrer som citrat (citronsyre) eller malat (æblesyre syre). Elementært magnesium er den rene mængde af magnesium i kosttilskuddet, uden syren. Kroppen har meget svært ved at optage magnesium i oxid- og carbonatforbindelser. Pris pr dosering - Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, vi har I vores produktbeskrivelse oplyst dig om den aktuelle pris på et enkelt glas kapsler. Vær opmærksom på at der kan være forskel i enhedsprisen for de enkelte produkter, hvis du benytter dig af tilbud eller foretager storkøb.

 • Biotilgængelighed - Formen og mængden af ​​magnesium i de enkelte produkter. Formen af magnesiummet fortæller om hvilke egenskaber det har og om det evt. lam medfører diarre eller lignende. Samtidig fortæller formen om hastigheden for optagelse i kroppen
 • Pris - En anden væsentlig faktor er selvfølgelig prisen og vores produktbeskrivelse indeholder altid den aktuelle pris på en enkelt kapsel/daglige dosis. Prisen er den aktuelle pris fra forhandlerens hjemmeside.
 • Andet - Vi undersøger også produktets kundemodtagelse og deltagelse i eksterne tests.

Ofte stillede spørgsmål om bedste magnesiumtilskud

Ofte stillede spørgsmål om magnesiumtilskud

Hvilket magnesiumtilskud er bedst?

Vinderen af bedst i test blev Super Magnesium fra producenten Healthwell. Dette kosttilskud har en høj dosis af magnesium fordelt på 3 typer af magnesium og produktet er Vegansk. Prisen for den daglige dosis er 1,45 kr.

I hvilken kost kan jeg få magnesium?

En sund og afbalanceret kost dækker dine daglige magnesiumbehov. Magnesium findes hovedsageligt i kød, fisk, bælgfrugter og fuldkorn. Drikkevand fra hanen indeholder også magnesium.

Findes der flere former af magnesium?

Ja, der findes flere former af magnesium. Brug vores købsguide til at få et indblik i de mest almindelige forme af magnesium.

Hvem har brug for magnesium tilskud?

Folk der har problemer med generelt træthed vil have gavn af magnesium tilskud. Derudover vil magnesium også forbedre din søvn.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 11 maj 2022
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
11 Stemmer, Gennemsnit: 4.3 / 5