Test: Bedste GABA 2021

De bedste GABA -kosttilskud til at forbedre din søvn og humør
Sidst redigeret oktober 2021

GABA er et kosttilskud, som hjælper dig mod angst og stress. Det har også en effekt mod at dæmpe risikoen for at få et angst anfald. Når du tager GABA tilskud, vil det også hjælpe dig med at bevare et bedre humør. Det gør at hjernen ikke fokuserer på de forkerte ting, men du ser positivt på tingene. Har du problemer med at falde i søvn eller at få en sammenhængende nattesøvn, så kan GABA også være et godt valg for dig.

Vi har testet forskellige GABA tilskud og fundet frem til de bedste i mange forskellige kategorier. I testen har GABA 500 vundet prisen som bedst i test. Gaba 500 har vundet testen fordi man får et allround produkt til en meget fair pris. Gaba 500 er forstærket med B6 vitamin, hvilket gør at man får en endnu bedre effekt. Især er det effektivt mod træthed. Så vores anbefaling vil være at prøve GABA 500.

 

Kosttilskudguiden er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Sådan testede vi GABA

I testen har vi kigget på flere forskellige faktorer. Vi har valgt at fokusere meget på hvordan man opnår den bedste effekt. Det har også været vigtigt, hvor meget der skal til for at opnå den ønskede effekt, hvor tit skal man tage en dosis, og hvor meget skal man tage ad gangen. Vi har også set på, hvilke produkter der har bivirkninger, og hvor slemme disse er jo flere bivirkninger, jo dårligere bedømmelse. Prisen har også været en meget vigtig faktor, så vi har regnet på hvor meget det koster pr. dag at bruge de forskellige produkter. I sin helhed har vi bedt forskellige personer om at afprøve de forskellige produkter, som vi har ønsket at teste, de er så kommet med en tilbagemelding på, hvordan det har fungeret for dem.

 • Effekten: Hvilken effekt opnår man ved at bruge produktet. Hvor hurtigt mærker man effekten og hvor længe holder den.
 • Bivirkninger: Har de forskellige produkter nogle bivirkninger, og hvor tit oplever man bivirkningerne. Er det slemme bivirkninger eller er det milde?
 • Prisen: Vi har kigget meget på prisen, og vi har regnet på hvad det koster at bruge produktet pr. dag. På den måde har det været muligt at sammenligne de forskellige produkters priser.
 • Dosis: Vi har også set på hvor stor en dosis man skal tage af de forskellige produkter, og hvor tit man skal indtage en dosis.

Testvindere - Bedste GABA

 • Healthwell GABA 500 - Bedst i test
 • Healthwell GABA 1000 - Bedste højdoserede GABA
 • Viking power Ymir Sleep & Grow ‐ Sleep & Grow like a Giant - Bedste højdoserede GABA mix
 • Core Good Night - Bedste lavdoserede GABA mix
 • Quicksilver Scientific Liposomal GABA + L-teanin - Bedste flydende GABA

De bedste gaba 2021

Vi har testet mange gaba. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert gaba og en gennemgang af hvert produkt.

 1. 1. Bedst i test: Healthwell GABA 500

  9,5/10
  Super effektivt kosttilskud med GABA sammen med vitamin B6
  Healthwell GABA 500
  Bedst i test
  Størrelse
  100 piller
  Pris / pille
  1,19 kr
  GABA / pille
  500 mg
  Aktive stoffer
  2 stk
  Til butik
  119 kr
  Fordele
  • Super god effekt
  • Billigt i brug
  Ulemper
  • Opbevares utilgængeligt for små børn.

  Dette produkt har alt hvad man leder efter i et GABA kosttilskud. GABA 500 er forstærket med B6 vitamin, hvilket gør, at effekten er ekstraordinær god. Kapslerne som det kommer i er meget nemme at sluge. Da vi prøvede dette produkt oplevede vi en super effekt, især oplevede vi mindre træthed. Kombinationen af GABA og B6 vitamin viser sig at være yderst effektiv, når man bruger det, oplever man både mere friskhed, og at man kommer i bedre humør.

  Prisen på GABA 500 er også yderst attraktiv, og det er både når man kigge på hvad et glas koster, og når man ser på prisen pr. dosis eller pr. dag. Den daglige dosis af GABA 500 er også meget lav, man skal tage en til to kapsler om dagen, og dem skal man tage om aftenen inden sengetid. Det gør at det er et nemt produkt for alle at tage. Alle disse ting til sammen gør at GABA 500 har vundet prisen for at være bedst i test. Det er nemt, billige og det er meget effektivt, så man får alt hvad man kan drømme om i et produkt.

  Læs mere
 2. 2. Bedste højdoserede GABA: Healthwell GABA 1000

  9,5/10
  Høj dosis GABA sammen med Vitamin B6
  Healthwell GABA 1000
  Størrelse
  100 piller
  Pris / pille
  1,75 kr
  GABA / pille
  1000 mg
  Aktive stoffer
  2 stk
  Til butik
  175 kr
  Fordele
  • Med vitamin B6
  • Ekstra højdosis
  • Vegetabilsk kapsel
  Ulemper
  • Hvis du er på medicin, har hjerteproblemer, højt blodtryk eller lider af anden medicinsk tilstand, bør en læge konsulteres.

  Med sin høje dosis er GABA 1000 meget effektiv, og i GABA 1000 er der også tilsat B6 vitamin, det gør, at du får den ønskede effekt, når du bruger produktet. Det er nemt at tage den nødvendige dosis, man skal blot tage en enkelt tablet før sengetid. Når du gør det så får du hurtigt den ønskede virkning. Vær dog opmærksom på at GABA 1000 er en meget høj dosis, så man får en meget kraftig effekt, så det kan være en god ide at starte ud med GABA 250 eller GABA 500, på den måde er det nemmere at finde ud af hvilken dosis der er den rigtige for lige netop dig.

  Det gode ved GABA 1000 er at du kan nøjes med en enkelt kapsel inden du går i seng, så det bliver ikke meget nemmere at få dig kosttilskud. Prisen er også meget fin når du køber GABA 1000 så man får en god effekt til en god pris. Det gør også at GABA 1000 har vundet i kategorien bedste høje dosis. Så hvis du har erfaring med brug af GABA så anbefaler vi GABA 1000.

  Læs mere
 3. 3. Bedste højdoserede GABA mix: Viking power Ymir Sleep & Grow ‐ Sleep & Grow like a Giant

  9,3/10
  Bliv hurtigt klar igen efter din træning
  Viking power Ymir Sleep & Grow ‐ Sleep & Grow like a Giant
  Størrelse
  450 g
  Pris / pille
  -
  GABA / pille
  -
  Aktive stoffer
  24 stk
  Til butik
  219 kr
  Fordele
  • GABA mix der forbedrer restitutionen
  • Smager godt
  Ulemper
  • Dyre portioner

  Med dette produkt opnår du en helt unik effekt, du kan både mærke, at du restituerer bedre efter træning, og du kan mærke, at du får dig en meget bedre nattesøvn. Ymir Sleep & Grow er et mix som du selv blander. Det er nemt at dossere og det smager meget godt når du drikker det. Hvis du træner meget, så kan dette produkt være det helt rigtige for dig, da det hjælper med at restituere. Du vil med Ymir Sleep & Grow hurtigt være klar igen efter en hård træning.

  Det der har været fokus på med udviklingen af Sleep & Grow er restitueringen og opbygningen af musklerne i kroppen. Det betyder, at hvis du bruger Sleep & Grow, så restituere kroppen på den helt rigtige måde, imens du sover. Ymir Sleep & Grow fra Viking Power har vundet prisen for bedste høj doserings GABA mix. Det har det fordi du får en helt unik og god restituering efter din træning. Samtidig med det får du mere energi, og du mærker ikke trætheden på samme måde. Så træner du meget så prøv Sleep & Grow

  Læs mere
 4. 4. Bedste lavdoserede GABA mix: Core Good Night

  9,1/10
  Oplev en bedre nattesøvn med Core Good Night
  Core Good Night
  Størrelse
  90 piller
  Pris / pille
  2,39 kr
  GABA / pille
  83 mg
  Aktive stoffer
  10 stk
  Til butik
  215 kr
  Fordele
  • Produceret for en god søvn
  • Med magnesium, zink & biotin
  Ulemper
  • Lav dosis GABA

  Med Core Good Night Gaba mix får du et produkt der hjælper dig med at få en meget bedre nattesøvn. Den helt store fordel ved Core Good Night er at du skal bruge en meget lille dosis. Selvom dosisen er meget lav, så har det en meget god effekt. Med dette produkt sikrer du dig en god nattesøvn, det giver kroppen den ro, der skal til, for at det er nemt at falde i søvn. Med indholdet af ashwagandha, L-teanin og GABA får kroppen lige det den har brug for med hensyn til restituering og genopbygning.

  Det gode er, at disse stoffer arbejder med kroppen, mens du sover, så når du tager Core Good Night inden du går i seng, så sikrer du dig en maksimal effekt. I testen har Core Good Night vundet i kategorien bedste lave dosis. Man får den gode effekt selvom man ikke skal tage en stor dosis, det gør at det er et super produkt for dem der ikke har været vandt til at tage GABA tidligere. Med dette produkt får man gode resultater til en meget fair pris.

  Læs mere
 5. 5. Bedste flydende GABA: Quicksilver Scientific Liposomal GABA + L-teanin

  8,9/10
  Super hurtig effekt med flydende GABA
  Quicksilver Scientific Liposomal GABA + L-teanin
  Størrelse
  50 ml
  Pris / pille
  -
  GABA / pille
  -
  Aktive stoffer
  3 stk
  Til butik
  329 kr
  Fordele
  • Flydende GABA
  • Meget nemt at bruge
  Ulemper
  • Vær forsigtig med doseringen

  Dette produkt er lidt anderledes end de andre produkter da det er et flydende produkt, som kommer i en pumpeflaske. Når man bruger det så pumper man dråber direkte på tungen, det gør at kroppen hurtigere kan optage det. Det gør at man hurtigere mærker effekten af det. Man kan lynhurtigt mærke at kroppen falder til ro når man har taget Quicksilver Scientific Liposomal GABA + L-teanin. Når man kombinere GABA og teanin så optimerer man kroppens evne til at slappe af, og det gør at man har meget nemmere ved at falde i søvn. Det betyder igen at man med dette produkt hurtigt kan få kroppen til at slappe af, så man nemmere kan falde i søvn om aftenen.

  Den flydende form gør også at det er meget nemt at bruge, og i og med at man skal bruge meget lidt ad gangen, så bliver prisen pr. dosis meget lav. I testen har Quicksilver Liposomal GABA + L-teanin vundet i kategorien bedste flydende GABA. Det har det fordi den har den ultra hurtige effekt, og fordi prisen pr. dosis er meget lav.

  Læs mere
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Købsguide - Sådan finder du bedste GABA

Når man tager GABA tilskud, er der forskellige ting, man skal overveje, inden man tager beslutningen om at prøve det. Hvilken effekt er det, man ønsker, er det for at reducere angst, eller, er det for at få mere energi i hverdagen, eller er der en anden grund til, at man vil tage GABA. Man kan også indtage GABA på forskellige måder, så det kan være en god ting at finde ud af, om man er mest til tabletter, eller om man hellere vil have et pulver til at blande op. Prisen skal man også kigge på, hvor meget koster det, og hvad koster det pr. dosis. Det vigtigste er at kigge på hvor meget man betaler pr. dosis.

 • Effekten: Hvad er det du vil opnå ved at tage GABA? Er det for at formindske angst, eller for at blive mere glad i hverdagen. Det kan også være for at få dig en bedre nattesøvn. Det er vigtigt at kigge på hvilken effekt man ønsker, og derefter at sammenligne de forskellige produkter så man kan finde det der passer bedst
 • Pris: Det er vigtigt at kigge på hvad de forskellige produkter koster. Man skal ikke bare kigge på prisen når man køber produktet. Det er vigtigt at kigge på hvor meget man betaler pr. dosis eller pr. dag man bruger GABA. Når man kigger på det på den måde så får man en mere retvisende pris, og på den måde løber omkostningerne ikke løbsk. Man kan bedre budgettere med hvad forbruget vil koste når man regner prisen ud pr. dag.
 • Dosis: Vi har set meget på hvor stor en dosis der skal bruges og hvor tit man skal tage en dosis. På den måde har vi har vi fundet de produkter, som er nemmest at have med at gøre. Mange af produkterne skal man kun tage en gang om dagen, og oftest er det om aftenen inden man går i seng.
 • Type: Der findes flere forskellige måder at indtage GABA tilskud på. Det mest almindelige er at tage det som kapsler, det er nemt og ligetil. Men GABA findes også som mix, som du selv blander i din væske, det gør at det skal drikkes i stedet for at sluges, det gør også at smagen bliver mere behagelig. Man kan også få GABA som dråber, så tager man tilskuddet ved at dryppe dråber på tungen, det gør at det bliver meget hurtigere optaget i kroppen, og dermed virker det næsten med det samme. Man kan altid prøve sig frem for at finde den type man synes er bedst.

Ofte stillede spørgsmål om GABA

Hvilket GABA er bedst?

I testen har vi valgt GABA 500 som det bedste produkt. Det har vi gjort fordi den både har en god og hurtig effekt, samt at prisen er meget overkommelig.

Hvem kan bruge GABA?

Alle kan bruge GABA, men den største effekt får folk der har brug for at komme i bedre humør, samt dem der har brug for at være mere friske i dagligdagen.

Hvordan virker GABA?

Det er meget forskelligt fra produkt til produkt. Men som udgangspunkt kan man sige at GABA virker ved at påvirke hjernen til at sende mere positive signaler.

Er der bivirkninger ved brug af GABA?

Der kan forekomme forskellige bivirkninger når man bruger GABA. De mest udbredte er hovedpine og øget hjertefrekvens samt åndenød. Det er vigtigt at man følger anbefalingerne vedr. doseringen, så undgår man de fleste bivirkninger.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
114 Stemmer, Gennemsnit: 4.4 / 5
Seneste test