Bedste Glycin 2023 - TEST af 5 Glycin (bedst i test)

Vi har udvalgt de bedste glycin produkter til dig og din krop.

En af de vigtigste byggesten i protein er aminosyre. Aminosyre kickstarter næsten alle kemiske processer i din krop. Der er 20 aminosyrer som kroppen anvender af forskellige årsager. Nogle af aminosyrene kan kroppen ikke producere eller syntetisere naturligt og disse kaldes for de essentielle aminosyrer. Andre aminosyrer, herunder glycin, kan kroppen selv producere og de kaldes for de ikke-essentieller aminosyrer. Selvom kroppen kan producere glycin kan dine niveauerne af glycin dog blive for lave, enten som følge af høj stress og hård træning. Et lavt glycin niveau kan også medføre til en urolig nattesøvn, derfor benyttes glucin også ofte til at forbedre din nattesøvn. Vi har testet og udvalgt de bedste glycin kosttilskud i forskellige kategorier og vores favorit blev Glycin kapslerne fra den amerikanske producent Thorne. Disse vegetabilske kapsler indeholder 0,5 mg rent glycin Prisen for 250 kapsler er 275 kr. og en dosering på 2 kapsler koster 2,2 kr., hvilket også er prisen for 1 mg glycin..

Testvindere - Bedste Glycin 2023

Her er en oversigt over årets bedste Glycin.

 1. Bedst i test: Thorne Glycine
 2. Bedste glycin pulver: Core Glycine
 3. Let at sluge: Healthwell Glycin 500
 4. Bedste glycin til prisen: Body science Glycine
 5. Bedste kombinationstilskud: Solgar Homocysteine Modulators

Vores 5 bedste Glycin (Maj 2023)

1. Thorne Glycine - Bedst i test

Thorne Glycine - Bedst i test
Score 4,7/5
Score 4,7/5
Bedst i test
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Glycin kapslerne fra den amerikanske producent Thorne er valgt til Bedste glycin kapsel. De vegetabilske kapsler indeholder 0,5 mg rent glycin og ved en daglig dosis på 2 kapsler vil du indtage 1 gram glycin. Prisen for en bøtte med 250 kapsler er 275 kr. og bøtten indeholder 125 doseringer. En dosering på 2 kapsler koster 2,2 kr., hvilket også er prisen for 1 gram glycin. Kapslerne er nemme at sluge og Thorne glycin har fået positive feed backs fra flere af deres brugere. Kapslerne er desuden gluten-, mælke og sojafri. Aminosyren glycin spiller en central rolle for at opretholde et sundt centralnervesystem. Glycin er en af​​ tre aminosyrer, der er nødvendige for at producere kreatin, som igen leverer energi til dine muskel- og nerveceller.

Dette produkt er velegnet til at sænke stress og sikre dig en god nattesøvn. Producenten Thorne er amerikansk og har eksisteret i mere end 30 år. De har A rating fra Australia's Therapeutic Goods Administration, som har de mest omfattende krav til godkendelser og certificeringer. Thorne er den første amerikanske producent af kosttilskud som er fuld certificeret af Australia's Therapeutic Goods Administration.

Egenskaper

 • Størrelse: 250 piller
 • Pris / g: 2,07 kr
 • Form: Piller

Fordele

 • Høj kvalitet fra anerkendt producent
 • God dosering af glycin
 • Kapslerne er nemme at sluge

Ulemper

 • Prisen pr. mg glycin er høj

Omdöme

Kvalitets kosttilskud i kapsel med rent glycin.

Priser

Til butik
259 kr

2. Core Glycine - Bedste glycin pulver

Core Glycine - Bedste glycin pulver
Score 4,5/5
Score 4,5/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Core Glycine fra Svenskt Kosttillskot er et kosttilskud i pulverform som indeholder aminosyren glycin i sin reneste form. Produktet er i vores test valgt som Bedste glucin pulver. Pakken indeholder 200 gram pulver som svarer til 100 doseringer. En dosering indeholder 2 gram glycin. Prisen for pakken er 55 kr. svarende til doserings pris på 0,55 kr. 1 gram glycin har en pris på 0,28 kr, hvilket er meget billigt i forhold til kapsler og lignende produkter. Kosttilskuddets blandingsforhold er 2 scoops (ca. 2 g) som blandes med 1-2 dl vand eller en andre valgfrie drikke. Kosttilskuddet kan tages to gange dagligt, morgen og aften.

Svensk Kosttilskud er oprindeligt etableret i 2005 og er bland andet i henhold til EU-forordningen, en certificeret forhandler af økologiske produkter. Endvidere er virksomheden både HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) og GMP "good manufacturing practice" certificeret.

Egenskaper

 • Størrelse: 200 g
 • Pris / g: 0,33 kr
 • Form: Pulver

Fordele

 • Meget billigt
 • Let at dosere

Omdöme

Et meget billigt glycin kosttilskud i pulverform.

Priser

Til butik
65 kr

3. Healthwell Glycin 500 - Let at sluge

Healthwell Glycin 500 - Let at sluge
Score 4,3/5
Score 4,3/5
Till butik
köp
(Healthwell)

Vores vinder af Nemmeste kapsel at sluge er Healthwells Glycin500 kapsler. Dette glycin tilskud er fremstillet i vegetabilske kapsler, som er meget nemme at sluge. Samtidig er den frie form af glycinen med til at sikre at det optages hurtigere i kroppen. Den anbefalet dosering er to kapsler dagligt inden du går i seng og denne dosis giver 1 gram glycin i fri form. Prisen for en glas med 120 kapsler, svarende til 60 doseringer, er 85 kr. Hver kapsel indeholder 0,5 mg glycin og prisen for 1 gram glycin er 1,42 kr. Produktet er certificeret Vegetarian Friendly. 

Du kan indtage 5-10 gram glycin en halv til en hel time før sengetid, det kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn. Healthwell er en svensk kosttilskuds producent og har flere anerkendte certificeringer. Blandtandet GMP "good manufacturing practice" og HACCP "Hazard Analysis Critical Control Points" som sikre at produkterne er sikre at indtage for forbrugeren.

Egenskaper

 • Størrelse: 120 piller
 • Pris / g: 2,15 kr
 • Form: Piller

Fordele

 • Nemme at sluge
 • Hurtig optagelse af glycinen i kroppen

Ulemper

 • Lidt dyrere end pulverform

Omdöme

Glycin kapsler a god kvalitet som er nemme at sluge.

Priser

Til butik
129 kr

4. Body science Glycine - Bedste glycin til prisen

Body science Glycine - Bedste glycin til prisen
Score 4,1/5
Score 4,1/5
Till butik
köp
(MM Sports)

Bedste køb til prisen er glycin pulveret fra Body Science. Pulveret leveres i en pakke med 250 gram med 16 doseringer og koster 44 kr. Prisen for 1 gram glycin er kun 0,18 kr. Hvilket gør det til det absolut billigste glycin produkt i vores test. Producentens anbefaling til den maksimale daglige dosis er 15 gram. Det anbefales at begynde med en lavere dosis på 2 gram dagligt for derefter at øge doseringen gradvist med 2 gram dagligt, indtil den anbefalede dosis på 15 gram er nået. 

Dette produkt er ikke velegnet til veganer, da de kan være spor af æg, soja og mælk i produktet. Produktet fremstilles i Sverige af Body Science og er produceret iht. HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point), hvilket blandt andet sikre at fabrikken ikke håndtere dopingstoffer. Med alle produkter fra Body Science medfølger der altid en kundetilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du blot kan returnere produktet og få et tilgodebevis, hvis du ikke er tilfreds.

Egenskaper

 • Størrelse: 250 g
 • Pris / g: 0,28 kr
 • Form: Pulver

Fordele

 • Meget billigt
 • Nemt at justere doseringen

Omdöme

Et meget billigt og godt kosttilskud.

Priser

Til butik
69 kr

5. Solgar Homocysteine Modulators - Bedste kombinationstilskud

Solgar Homocysteine Modulators - Bedste kombinationstilskud
Score 3,9/5
Score 3,9/5
Till butik
köp
(Svensk Kosttilskud)

Solgar Homocystein-modulatorer er et kosttilskud som udover glycin i form af trimetylglycinn (betaine) også indeholder B6 vitamin, vitamin B12 og folsyre. Denne formel er velegnet til at opretholde aminosyren homocystein på et normalt niveau i kroppen. Vitamin B6 bidrager blandt andet til en normal psykologisk funktion, energistofskiftet og dannelse af røde blodlegemer. Vitamin B12 bidrager til energistofskiftet, celledelingsprocessen og til et normalt nervesystem med mere. Trimetylglycin eller betaine er rent kemisk det samme som aminosyren glycin, hvorpå der er koblet tre methylgrupper. Produktet har en del positive anmeldelse fra forbrugere.

Prisen for et glas med 60 kapsler koster 159 kr. De 60 kapsler er nok til 30 doseringer, hvilket giver en daglig doserings pris på 5,3 kr. Virksomheden Solgar er amerikansk og deres produkter fremstilles i USA med udvalgte ingredienser fra hele verden. Virksomheden fremstiller selv sine produkter og benytter kun de bedste råvarer. Deres produkter er NPA GMP-certificerede og deres produkter er pakket i mørke ravflasker for at undgå spor af toksiner og bevare styrken. Når det er muligt er deres produkter ikke-GMO, vegan, glutenfri, mælkefri, kosher og halal.

Egenskaper

 • Størrelse: 60 piller
 • Pris / g: 4,97 kr
 • Form: Piller

Fordele

 • Flere funktioner end blot glycin

Ulemper

 • Meget dyrt pr. dag

Omdöme

Et glycin kvalitetsprodukt med flere funktioner.

Priser

Til butik
149 kr
Så hittar du bästa Glycin

Glycin købsguide

Inden du skal ud og købe dit glycin kosttilskud er der nogle faktorer som du bør overveje inden. Den daglige dosis som de enkelte produkter indeholder og typen af glycin. Der findes nemlig kosttilskud som har en derivat af glycin. Hvis du har svært ved at sluge kapsler bør du finde et kosttilskud i pulverform. Ofte er smagen lidt sødelig i pulverformen, så det skal blot blandes med lidt vand eller andre typer af drikke. Sammenlign også prisen pr. dosering for at finde et produkt som svarer til dit budget. Vi har i vores købsguide samlet de vigtigste punkter som du bør overveje inden du skal beslutte dig for hvilket glycin kosttilskud som passer til netop dig.

penge

Pris

Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, vi har I vores produktbeskrivelse oplyst dig om prisen for 1gram glycin. Hvad enten det kommer i pulverform eller kapsler. Vær opmærksom på at der kan være forskel i enhedsprisen for de enkelte produkter, hvis du benytter dig af tilbud eller foretager storkøb.

Pulver eller kapsler

Glycin kosttilskuddet findes i både kapsler og pulverform. Kapslerne er ofte nemme at sluge og pulveret kan indtages blandet op med væske. Vælg den form som er bedst for dig, da du skal tage dette kosttilskud dagligt og ofte flere gange dagligt. Producenterne kan oftest pakke flere aminosyrer i pulverformen end i kapslerne, så du skal oftest sluge en del flere kapsler, hvis du vælger denne løsning.

Glycin

Der findes glycin kosttilskud med en derivat af ren glycin, så hvis du vil sikre dig at du får rent glycin, skal du kontrollere indholdet i oversigten for næringsstoffer. Generelt er det selvfølgelig vigtigt at produktet kommer med et fyldestgørende næringsindhold. Som med alle typer af kosttilskud er det vigtigt at du ved hvad du indtager. Er du på en diet, skal du selvfølgelig prøve at undgå kosttilskud med kalorier osv.

dosis

Dosis

Retningslinjerne for det daglige indtag af glycin er på 0,2 gram pr. kg legemsvægt. Vi har i vores produktbeskrivelser oplyst om producenternes daglige anbefalede dosis. Nogle af producenterne anbefaler en dosis på 15 gram, men du bør ikke begynde med denne dosis. Du bør der imod løbende øge din daglige dosis til du opnår den ønskede maksimum dosis.

Vegansk 

Er du på jagt efter et vegansk produkt er det vigtigt at du finde et certificeret produkt. Kapslerne bør være vegetabilske. Flere af produkterne er også ikke-GMO, vegan, glutenfri, mælkefri, kosher og halal.

Konsistens

Når du køber et kosttilskud i pulverform, skal du kigge efter et produkt, der blandes godt i vand eller andre drikkevare.

Sammenligne alle glycin i testen

Klik på en overskrift i tabellen for at sortere produkterne. Du kan rulle tabellen sidelæns for at se alle data, men det kan være lettere at holde din telefon i liggende tilstand for at sammenligne produkter.

Glycin Storlek Pris / g Form Totalbetyg Pris
Thorne Glycine 250 piller 2,07 kr Piller Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris fra
259 kr
Core Glycine 200 g 0,33 kr Pulver Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris fra
65 kr
Healthwell Glycin 500 120 piller 2,15 kr Piller Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris fra
129 kr
Body science Glycine 250 g 0,28 kr Pulver Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris fra
69 kr
Solgar Homocysteine Modulators 60 piller 4,97 kr Piller Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris fra
149 kr
glycin test

Sådan lavede vi testen

Markedet for kosttilskud er med årene blot blevet større og større. Flere og flere mærker og producenter lancere nye produkter og det kan være uoverskueligt for forbrugerne at skille de forskellige produkter ad. Mange af kosttilskuds produkternes effekt overlapper hinanden, men hedder noget forskelligt. Vi har testede og sammenliget de forskellige glucin produkter og udvalgt de bedste til dig. Vi har opgjort prisen pr. gram glycin og kigget på i hvilken form som kosttilskuddet skal indtages i. Er du veganer, vil du i vores produktbeskrivelser kunne få oplyst om produkterne er velegnet til veganere, herunder om kapsler er produceret af gelatine eller er vegetabilske. Testen har også fokuseret på om producenterne tydeligt har oplyst om de enkelte produkters anbefalet daglige dosis og om næringsindholdet er specifeceret så du er sikker på hvad du indtager.

 • Prisen - Hvad er prisen for 1 gram glycin? Vi har sammenlignet og oplyst om prisen for 1 gram glycin i vores produktbeskrivelser.
 • Vegansk - Kan glycin bruges af veganere? Vi har oplyst i projektbeskrivelserne om produkterne er veganske. Kig altid på næringsindholdet for at sikre dig at der ikke er rester æg, soja og mælk i produkterne.
 • Pulver eller kapsler - Hvordan kan jeg indtage glycin? Dette kosttilskud skal indatgaes dagligt, vi har testet om pulveret klumper ved blanding og størrelsen på kapslerne.
 • Næringsindhold - Er producenternes oplysninger om næringsindhold fyldestgørende? Vi har testet om producenternes oplysninger om indholdet i kosttilskuddet er tilstrækkelige specificeret i oversigten over næringsindhold.

Ofte stillede spørgsmål om bedste glycin

Ofte stillede spørgsmål om glycin

Hvilket glycin er bedst?

Vores favorit er Glycin kapslerne fra den amerikanske producent Thorne. Disse kapsler er nemme at sluge og indeholder v 0,5 mg rent glycin pr. kapsel. Kapslerne er desuden gluten-, mælke og sojafri. Thorne er den første amerikanske producent af kosttilskud som er fuld certificeret af Australia's Therapeutic Goods Administration.

I hvilken form kan jeg indtage glycin?

Glycin som kosttilskud findes som både kapsler og pulverform. Pulveret skal blandes med vand før indtagelse, men kan også blandes med andre drikkevarer.

Kan min krop have for lave niveauer af glucin?

Selvom kroppen selv dagligt producere glycin kan dine niveauerne blive for lave oftest som følge af høj stress eller hård træning.

Hvad er en aminosyre?

Der er 20 aminosyrer som kroppen anvender til forskellige formål. De aminosyre som kroppen producere naturligt kaldes de essentielle aminosyrer. Andre aminosyrer, herunder glycin, kan kroppen selv producere og de kaldes for de ikke-essentieller aminosyrer.

Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Sidst redigeret 8 februari 2023
Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
24 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5