Test: Bedste Lysin 2021

Styrk hud, hår og negle med lysin kosttilskud
Sidst redigeret oktober 2021

Lysin er en essentiel aminosyre, som vi ikke selv danner i kroppen. Det er nødvendigt til kroppens opbygning af proteiner. Vi kan få lysin gennem vores kost, når vi f.eks. spiser linser, bønner, nødder, kød, fisk eller mejeriprodukter. Du kan også vælge at tage lysin som kosttilskud og på den måde sikre dig en daglig dosis. Lysin indeholder aminosyre, som opbygger kollagen, der styrker huden elasticitet og giver struktur til hår og negle. Vi har lavet denne bedst i test undersøgelse, fordi vi gerne vil finde det bedste lysin produkt på markedet.

Vi har derfor sammenlignet forskellige produkter og kan konkludere, at Core Lysine er vores testvinder. Det får man det bedste produkt til den bedste pris. Hvis du selv står og skal vælge et lysin kosttilskud, så kan du med fordel læse vores bedst i test, før du beslutter dig for, hvilket produkt det skal være. Vi anbefaler Core Lysine, men der er også andre alternativer.

Kosttilskudguiden er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Sådan testede vi lysin

Vi har testet forskellige lysin produkter med henblik på at finde en bedst i test vinder. Vores konklusion er, at Core Lysine er det bedste produkt, hvor man får mest kvalitet for pengene. For at gennemføre testen har vi sammenlignet forskellige produkter med lysin indhold. Vi har både testet lysin kosttilskud i kapselform og i pulverform. Indholdet er blevet undersøgt og sammenlignet. Vi fandt frem til, at nogle produkter primært indeholder lysin, imens andre indeholder lysin mix. Som kunde er det yderst relevant at vide, om man får en højdoseret lysinprodukt, eller om man får et blandingsprodukt, der mixer lysin forskellige vitaminer. Det er ikke kun indholdet, vi har sammenlignet. Vi har også sammenholdt priserne for at kunne konkludere, hvilket produkt der giver mest kvalitet til en fornuftig pris, og hvilket produkt der er billigst.

 • Først og fremmest var vi interesserede i at finde ud af, hvilket produkt der kan tilbyde os den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi sammenlignede forskellige produkter og fandt frem til en vinder. I vores undersøgelse stødte vi også på et produkt, som vi har kåret til bedste premium produkt, fordi man får topkvalitet. Man skal dog være indstillet på at betale en højere pris.
 • Vores test indeholdt både produkter i kapselform og pulverform. Vi sammenlignede selvfølgelig også indholdet af lysin og andre vitaminer i vores test.

Testvindere - Bedste Lysin

 • Core Lysine - Bedste lysin piller
 • Core Lysine Pulver - Bedste lysin pulver
 • Solgar L-Lysine 1000 mg - Bedste premium lysin
 • Body science Lysine - Bedste lysin til prisen
 • Ultra Lysin (60 tab) - Bedste lysin mix

De bedste lysin 2021

Vi har testet mange lysin. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert lysin og en gennemgang af hvert produkt.

 1. 1. Bedste lysin piller: Core Lysine

  9,7/10
  Højdoserede lysin kapsler i bedste kvalitet til prisen
  Core Lysine
  Bedst i test
  Størrelse
  100 piller
  Pris / 100g
  113,33 kr
  Form
  Kapsler
  Til butik
  85 kr
  Fordele
  • Højdoseret lysin
  • 50% mere indhold end konkurrenter
  Ulemper
  • Pulver er billigere

  Core Lysine er et produkt, som indeholder L-lysin af højeste kvalitet. Lysin er amiosyre, som er protein, der fungerer som byggesten i kroppen. Det indgår i kollagen, som giver struktur til negle, hår og hud. Derudover indgår det i elastin, som medvirker til, at hudens væv forbliver elastisk. Du får dermed en flottere hud og smukkere hår og negle, når du indtager lysin. Core Lysine indeholder højdoseret L-lysin, faktisk 50% mere end mange andre produkter. Så hvis du gerne vil have en høj dosis lysin i rigtig god kvalitet til en god pris, så er det dette produkt, du bør vælge.

  Der er 750 mg lysin i 1 kapsel og det anbefales, at man indtager 1 kapsel om dagen, eller 2 kapsler om dagen hvis man har et ekstra behov. Kapslerne fås til en pris på 85 kr. for 100 stk. Du kan opnå mængderabat ved at købe 200 for 155 kr. eller 300 for 215 kr. Produktet er tilgængeligt online, og det er nemt at bestille. Vi har kåret Core Lysine til vinder i vores bedst i test undersøgelse, fordi vi er selv ret begejstrede for det.

  Læs mere
 2. 2. Bedste lysin pulver: Core Lysine Pulver

  9,5/10
  Bedste lysin pulver - nemt at mixe og drikke
  Core Lysine Pulver
  Størrelse
  200 g
  Pris / 100g
  39,50 kr
  Form
  Pulver
  Til butik
  79 kr
  Fordele
  • Optages hurtigt i kroppen
  • Øger smidighed i brusk og led
  Ulemper
  • Ikke anbefalet til mennesker, der har hjerteproblemer

  Core Lysine pulver er det næste produkt i vores test. Her får du 2 g lysin i 2 scoopes, som er den daglige anbefalede dosis. Pulveret skal blandes med 1-2 dl vand eller en anden drik efter eget valg. Vi erfarede, at det var nemt at mixe produktet og drikke det. Så hvis du foretrækker at drikke lysin, fremfor at sluge kapsler, så er dette produkt den rette løsning for dig. Produktet optages hurtigt i kroppen, og det forbedrer smidigheden i brusk og led. Træner du meget i hverdagen, så kan du give din krop et ekstra boost med dette lysin tilskud i pulverform.

  Vi har valgt produktet som det bedste pulver. Man får nemlig en høj dosis lysin, kombineret med at det er nemt at indtage. Prisen er også ganske fornuftig, og det er muligt at få mængderabat i online butikker, der sælger helsekostprodukter. En pose lysin pulver med 200 g (100 portioner) koster 79 kr. Køber du to eller tre poser, så er prisen henholdsvis 149 kr. for 400 g og 259 kr. for 800 g.

  Læs mere
 3. 3. Bedste premium lysin: Solgar L-Lysine 1000 mg

  9,3/10
  Vegetabilske tabletter med lysin der fremmer optagelsen af calcium
  Solgar L-Lysine 1000 mg
  Størrelse
  50 piller
  Pris / 100g
  398,00 kr
  Form
  Kapsler
  Til butik
  199 kr
  Fordele
  • 1000 mg lysin per tablet
  • Topkvalitet for pengene
  • Vegetabilsk produkt
  Ulemper
  • Opbevares ved stuetemperatur og uden for børns rækkevidde

  Solgar L-lysine har vi kåret til det bedste premium produkt i vores test. Tabletterne er vegetabilske og indeholder l000 mg per tablet. Det anbefales at tage 1 tablet dagligt sammen med et glas juice. Når du indtager dette produkt, vil du hurtigt opleve en virkning i form at stærkere hår og negle samt flottere hud. Produktet fremmer desuden optagelsen af calcium i kroppen. Du opnår derfor flere positive fordele ved at indtage dette kosttilskud. Det er ikke kun os, som er tilfredse med produktet, efter at have testet det. Andre kunder roser også produktet og skriver, at det er et godt produkt, som giver energi og støtter immunforsvarets funktion.

  En eksterne kunde skriver, at produktet virker så effektivt, at hvis man har lange negle i forvejen, behøver man ikke at indtage dette kosttilskud. Du får altså premium kvalitet, når du køber Solgar L-lysine, Til gengæld er prisen også dyrere, sammenlignet med de andre produkter i vores test. Man får 100 tabletter for 199 kr. samt hurtig levering, når man bestiller online. Der er fri fragt ved køb over 500 kr.

  Læs mere
 4. 4. Bedste lysin til prisen: Body science Lysine

  9,1/10
  100 % L-lysin til billigste pris
  Body science Lysine
  Størrelse
  200 g
  Pris / 100g
  29,50 kr
  Form
  Pulver
  Til butik
  59 kr
  Fordele
  • Indeholder 100% L-lysin
  • Ingen tilsætningsstoffer eller fyldestoffer
  • Billigste produkt
  Ulemper
  • Ikke vegansk - Fremstilles i lokaler, hvor der håndteres æg og mælk

  Body Science Lysine indeholder 100 % L-lysin, hvilket er ideelt for personer, som gerne vil have et kosttilskud uden tilsætningsstoffer eller fyldemidler. For os, der træner meget, er det en fordel at tage lysin, som er en essentiel aminosyre, der har en muskelopbyggende funktion. Det kan også være, at du ønsker at tilføre dit hår, hud eller negle ekstra styrke med L-lysin. Uanset hvad, så får du meget for pengene, når du vælger Body Science Lysine. Vi kan konkludere, at produktet er billigst i test. Du får 200 g (100 serveringer) til en tilbudspris på 59 kr., når du køber det online.

  Der kan være flere grunde til at vælge det billigste lysin produkt. Det kan være, at du foretrækker det billigste, fordi det vil være for dyrt for dig i længden at vælge vores bedst i testvinder. Det kan også være, at du mener, du får meget for pengene, når du kan købe ren L-lysin til så favorabel en pris. Under alle omstændigheder bliver der råd til at købe lysin over en længere periode, når du vælger det billigste.

  Læs mere
 5. 5. Bedste lysin mix: Ultra Lysin (60 tab)

  8,9/10
  Bedste lysin mix til flottere hud, negle og hår
  Innovative KAL Quality Ultra Lysin (60 tab)
  Størrelse
  60 piller
  Pris / 100g
  2826,67 kr
  Form
  Piller
  Til butik
  212 kr
  Fordele
  • Indeholder vitaminer, mineraler og urter
  • Styrker immunsystemet
  Ulemper
  • Kun 250 mg lysin pr kapsel

  I vores test er vi også stødt på blandingsprodukter, som mixer lysin med f.eks. vitaminer og alger. Det gælder Innovative KAL Quality Ultra Lysin, som vi har kåret til det bedste lysin mix produkt. Dette kosttilskud er særligt udviklet til at styrke immunforsvaret, så det opretholder sin normale funktion. Det indeholder således både 500 mg lysin og 200 mg C-vitami, 14 mg B6-vitamin, 8 mg zink, 160 mcg selen, 125 mg rødalge, 25 mg beta glucan fra gærceller, olivenblad og urter. Du får således et produkt, der indeholder muskelopbyggende protein, styrker hud hår og negle og samtidig understøtter, at immunsystemet fungerer optimalt. Man giver helt klart sin krop et positivt boost med dette lysin mix produkt.

  Prismæssigt befinder det sig dog i den dyre ende. 60 tabletter koster 212 kr. Fragten er dog gratis. Vi kan anbefale dette produkt til dig, som ikke gider at have mange forskellige kosttilskud stående fremme, som du skal spise hver dag. Du kan i stedet nøjes med dette og give din krop det lysin-tilskud den har brug for, kombineret med sunde vitaminer, alger og urter.

  Læs mere
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Købsguide - Sådan finder du bedste lysin

Der findes et større udvalg af lysin kosttilskudsprodukter på markedet. Derfor er det en hjælp, hvis du på forhånd beslutter dig for, hvilken type produkt du går efter. Skal det være den højeste kvalitet, uanset prisen? Skal det være det billigste produkt? Vil du gerne finde det bedste lysin mix produkt? Foretrækker du lysin kapsler eller lysin pulver? Når du har afklaret, hvad dine behov er, så er det nemmere at finde det specifikke produkt, som matcher dig. I denne købsguide hjælper vi dig med at finde nogle kriterier, som du kan vælge lysin produkter ud fra. Så kan du lade dig inspirere til selv at finde det rette produkt.

 • Du kan gå efter at finde det produkt, som giver dig den bedste kvalitet til prisen. Det gør du ved at sammenligne produkter, som har en høj indholdsmæssig standard og som samtidig fås til en fornuftig pris. Det er det, som vi har gjort i vores bedst i test undersøgelse, hvor vi har fundet frem til en testvinder.
 • Lysin kosttilskud findes både som kapsler og i pulverform. Kapslerne er nemme at have med i tasken overalt. Pulveret skal røres op med vand, hvilket er lidt mere besværligt, men til gengæld er det nemt at synke. Du skal træffe et valg, om du foretrækker lysin i kapselform eller pulverform. Dernæst sammenligner du kapsel-produkter eller pulver-produkter og finder det, som bedst lever op til dine forventninger både med hensyn til kvalitet og pris.
 • Lysin mix er produkter, som både indeholder lysin og forskellige vitaminer. Dermed får din krop tilført ekstra næring, som især gavner hud, hår, negle og immunforsvar. Når du indtager lysin, som indeholder andre vitaminer, så behøver du ikke at købe flere slags kosttilskud. Du behøver heller ikke at skulle huske på at spise ekstra vitaminer. Du kan nøjes med et lysin mix produkt, hvilket er dejlig nemt. Foretrækker du denne løsning, så findes der forskellige lysin mix produkter, som du kan sammenligne. Vi har også i vores test fundet den bedste lysin mix.
 • Priserne på lysin kosttilskud varierer. Derfor gælder det om at se sig godt for, især hvis man gerne vil spare penge. Du kan sammenligne priserne på de forskellige produkter, hvis du går målrettet efter at finde det billigste produkt. Planlægger du at spise lysin over en længere periode, så kan du med fordel gå efter det produkt, som fås til den laveste pris. Nogle online butikker tilbyder også mængderabat, så der kan du også spare penge, hvis du køber 2-3 produkter ad gangen.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
14 Stemmer, Gennemsnit: 4.1 / 5
Seneste test