FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

TEST: Bedste Boksehandsker 2021

Hvis du er interesseret i boksning, er det vigtigt at satse på et par rigtig gode boksehandsker. Pålidelige boksehandsker af høj kvalitet giver dig mulighed for at nyde træning, sparring og konkurrence på den bedste måde. Derudover er gode boksehandsker vigtige, så du kan træne korrekt, ikke mindst for at beskytte dine hænder. I artiklen nedenfor gennemgår vi det, du skal være opmærksom på, før du køber. Derudover sammenligner vi nogle af de mere populære boksehandsker. Læs mere om testen nedenfor, og se hvilke der blev udnævnt bedst i test 2021.

Hvilke boksehandsker er de bedste?

Her hos Kosttilskudguiden.dk har vi gennemgået en række boksehandsker, og vores anmeldelse følger nedenfor. Husk, at der er mange forskellige handsker, og vores anbefaling er at tage din egen endelige beslutning for at være så tilfreds som muligt med dit køb. Vi håber dog, at vores hjælp kan give dig en god første vejledning!  Vores vurdering er blandt andet baseret på:

 • Produktets kvalitet
 • Værdi for pengene

Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna. Du kan scrolla tabellen i sidled för att se all data, men det kan vara enklare att hålla mobilen i liggande läge för att jämföra produkterna.

Boksehandsker Omdöme Pris
Kwon Boksehandsker Ægte Læder
Kwon Boksehandsker Ægte Læder
Ratings
9.5 / 10
Bedst pris
749 kr
Til butik
Everlast Pro Style Boksehandsker
Everlast Pro Style Boksehandsker
Ratings
9.3 / 10
Bedst pris
349 kr
Til butik
King Pro Boxing
King Pro Boxing
Ratings
9.1 / 10
Bedst pris
529 kr
Til butik
Sandsækhandsker
Sandsækhandsker
Ratings
8.9 / 10
Bedst pris
395 kr
Til butik
Booster Sandsækshandsker
Booster Sandsækshandsker
Ratings
8.7 / 10
Bedst pris
219 kr
Til butik
Star Nutrition Gear Star Gear Boxing Glove
Star Nutrition Gear Star Gear Boxing Glove
Ratings
/ 10
Bedst pris
279 kr
Til butik
Fairtex BGV11
Fairtex BGV11
Ratings
/ 10
Bedst pris
1049 kr
Til butik
Kenka Gear Kenka Boksehandsker Super Sparring
Kenka Gear Kenka Boksehandsker Super Sparring
Ratings
/ 10
Bedst pris
471 kr
Til butik
Everlast Elite Pro Style Glove
Everlast Elite Pro Style Glove
Ratings
/ 10
Bedst pris
799 kr
Til butik
Fairtex BGV1
Fairtex BGV1
Ratings
/ 10
Bedst pris
999 kr
Til butik
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Hvorfor boksning?

Lad os først tage et kig på, hvad der gør boksning sådan en særlig og sund træning. Sporten er gammel. Det fik sine første officielle regler i grækenland omkring 688 f.kr. Essensen af boksning Sport har været hængende ud siden da, og denne sport er mere populær end nogensinde.

Boksning er en fantastisk måde at træne på. Denne sport passer, uanset om du ønsker at være utrolig fit eller bare ønsker at slippe af med et par ekstra kilo. Derudover vil du opdage, at boksning både forbrænder kalorier og toner muskler. Musklerne i benene, arme, skuldre, ryg og mave er alle påvirket af bevægelsen af boksning.

Selvfølgelig bør du ikke tage boksning til gaden, men det er ikke muligt at komme væk, at de færdigheder også kan bruges i selvforsvar. Ikke at kunne forsvare sig i en nødsituation er meget frustrerende. Ved at mestre nogle grundlæggende boksning færdigheder, du vil føle en helt anden sikkerhed i dig selv. Du kan mestre din krop på en måde, der får en angriber til at krympe tilbage.

Endelig boksning er sjovt. Sporten, som ses af milliarder af mennesker rundt om i verden, er interessant at følge. Når du træner boksning bliver det endnu sjovere at følge kampe. Du kan nemt forbinde med andre fans og udøvere af sporten.

Typer af boksehandsker

Som et resultat af boksning store popularitet og de forskellige behov for sine praktiserende, er der flere typer af boksehandsker at vælge imellem. Hver af disse typer har sine egne særlige fordele. Hvilke boksehandsker er bedst afhænger af, hvordan du vil træne, og hvad du har til personlige præferencer.

Classic boksehandsker

boksehandsker boksning fitness

Røde boksehandsker er en klassiker

Klassiske boksehandsker er formentlig, hvad de fleste mennesker tænker om, når de tænker på boksning handsker. Disse handsker er polstret og foret med læder.  De er meget slidstærke og vil hjælpe dig med at justere mange slag for et godt stykke tid fremover.

Klassiske boksehandsker er ikke rigtig en særlig type boksehandsker, men mere et generelt koncept. Den mest almindeligt forekommende division i de klassiske boksehandsker er sække handsker, sparrings handsker, trænings handsker og konkurrence handsker. Vi vil se på disse typer af boksehandsker og et par flere varianter.

Sække handsker

Hvis dit hovedformål er at træne med posen eller MiGs, passer almindelige sække handsker godt. Der er både "klassiske" sække handsker og moderne varianter. Vælg sidstnævnte. De giver bedre støtte og reducere risikoen for skader på håndled.

Træningsboksehandsker

Sommetider falder trænings handsker i samme kategori af boksning handsker som sække handsker. Fitness handsker er, som navnet antyder, specielt designet til træning. Hvis du vil  træne med en tung sæk, og/eller tage lektioner, denne handsketype anbefales. De har ret, så allround, kan du sige. Motions handsker er nemme at tage på og af, de er også lavet med komfort i tankerne. Dette gælder også for andre handsker, men komfort er undertiden prioriteret til fordel for præcision.

Kort sagt, trænings handsker er perfekte, hvis du ønsker at træne komfortabelt og sikkert. Nogle Trænings handsker efterligner konkurrence handsker, men de fleste kasser er trods alt for sjov. Trænings handsker kan lyde som en mindre "ægte" boksning handske, men faktum er, at mange tidligere boksere træner med motion handsker til at holde deres form.

Sparringhandsker

Sparrings handsker er boksehandsker, der er designet specielt til Sparing. Disse stramme, kompakte og yderst pålidelige handsker er til dem, der ønsker at forberede dig på den bedste måde før ringen. Men de er ikke lavet til at kæmpe for Real. De har mere polstring end sæk handsker. De ligner fitness handsker, men polstring er ofte skræddersyet til bedre at distribuere magten. Sparrings handsker kan også være lidt blødere end motions handsker. Sparrings handsker er også velegnede til sæk og migs.

De fleste boksehandsker er robuste og giver god støtte til dine hænder og håndled. Sparrings handsken går et skridt videre og giver den bedst mulige støtte. Årsagen er, at intensiteten af sparring kan ellers let føre til håndskader.

Modern boksehandsker

Moderne boksehandsker er et kollektivt navn for forskellige moderne kvaliteter, som fabrikanterne leverer handsker med. handskerne kan have en ekstra bøjning foran for optimal smidighed. Der kan være særlig god håndled hvile og polstring for toppen af din hånd. Gearene kan være lave for at give høj komfort. Moderne handsker kan også have bedre åndbarhed. Med faconsyet hånd område og fast tommelfinger reducerer risikoen for kramper og muskelspændinger.

Boksehandsker til amatør konkurrence

I amatør konkurrencer bruges der ofte røde eller blå boksehandsker. Nogle gange er området omkring Knog markeret i en bestemt farve for at gøre jobbet for dommere lettere. Det er sjældent, at du selv har brug for at købe boksning handsker, hvis du har at gøre med amatørboksning. I stedet er det arrangøren, der giver deltagerne med egnede handsker.

Professionelle handsker

Hvis du er på eliteniveau du har brug for professionelle boksehandsker. Når du kommer til dette niveau, du næppe brug for nogen tips om bedste boksning handsker, men det kan være sjovt for andre at vide, hvad der adskiller disse handsker fra resten. Professionelle boksehandsker gør et kompromis om komfort og beskyttelse til fordel for præcision og magt. Polstring er normalt meget sværere, hvilket gør handsken mindre og mere kompakt.

Uanset om du træner for sjov eller sigter mod en professionel karriere, bør du ikke træne med professionelle handsker. Under træningen har du brug for bedre støtte og komfort for at undgå skader.

Husk på, at der er flere virksomheder på markedet, der fremmer deres handsker som "professionelle", men i virkeligheden handler det om regelmæssig træning handsker. En rigtig professionel handske koster flere tusinde kroner.

Mexicanske boksehandsker

Den mexicanske boksning handsker er faktisk en type af professionelle handsker. De har ofte en strammere pasform til hånden. Nogle producenter af mexicanske boksehandsker designe dem, så pasformen opnås først, når du "ramt" handsken. Disse handsker er endnu mere kompakte end "almindelige" professionelle handsker. Håndled hvile er også længere.

Muay Thai-handsker

Muay Thai er faktisk en helt anden sport end boksning, men vi bør nævne denne handske, som trods alt er også en slags boksning handske. I kickboxing er der brug for meget mere fleksibilitet og alsidighed end i boksning. Denne type handske har en polstring, der er bredere til at tildeleD over handsken, for eksempel for at give bedre beskyttelse af håndens øvre. Nogle fremstillere har også ekstra polstring på håndfladen for bedre at modtage spark. Bare for at kunne modtage spark, er det også lettere at åbne din hånd med Muay Thai handsker sammenlignet med almindelige boksehandsker.

MMA-handskar

MMA-Mixed Martial Arts - er et andet eksempel på en sport, der afviger en hel del fra klassisk boksning. Den væsentligste forskel mellem MMA handsker og andre boksehandsker er, at MMA handske mangler fingerspidser for bokseren kan være i stand til nemt at forstå sin modstander. Du Må ikke købe MMA handsker, hvis du praktiserer boksning eller Muay Thai!

Karatehandsker

Karate kræver en anden type handske end ved boksning. De ender et sted mellem boksehandsker og MMA handsker i deres design. De er langt fra polstring findes i boksning handsker. Beskyttelsen er minimal. En god karate handske skal opfylde kravene i WKF. Du bør ikke bruge denne type handske til boksning.

Videoguide af størrelser til boksehandsker

Hvilken rolle spiller materialet og farven?

Valget af materiale til boksehandsker er vigtigt. Hvilken farve at vælge er mere et spørgsmål om smag.

Hvis du er på udkig efter rigtig gode boksehandsker, altid kigge efter lædereller et materiale, der ligner læder. Billigere stoffer vil hurtigt knække og flake off, som i sidste ende gør din boksning handsker ubrugelig. Nogle fagfolk kører i henhold til  "tre-ugers test." Ifølge denne test,  er en boksning handske god, hvis de holder i tre uger med tung brug.

Du skal også sørge for, at dine boksehandsker vejer, hvad de skal veje. Hver boksning handske har en bestemt  vægt i ounces (eng: ounce) målt. Det forkortes som "Oz". En ounce svarer til omkring 28,35 gram. En fælles opdeling af vægten af boksning handske er:

 • 8-10 Oz: konkurrence handsker. Lette handsker giver hurtigere og mere præcise bevægelser.
 • 12 Oz: MITs-och säckträning eller lätt sparrning
 • 14 Oz: Sparrningshandskar
 • 16 Oz: tung sparrning

Nogle rogue virksomheder sælger under vægt handsker for at spare penge. Du kan afveje din handske for at sikre, at dens vægt er, hvad der er blevet annonceret. Generelt er tungere boksehandsker bedre til træning, da du dermed reducerer risikoen for skader.

Farver er mere af et spørgsmål om præference end noget andet. Rød, blå og sort er de "normale" bokse handske farver. Sort er især populært til træning. Hvis du ønsker at skille sig ud blandt publikum, kør på og vælg en unik stil. Virkelig gode handsker kan købes i alle former for farver.

Sådan vælger du de rigtige boksehandsker

Hvis du er ny til boksning, kan det være svært at afgøre, hvad der gør et par handsker bedre end en anden. Vi har talt med Boxing Pros og kan opsummere oplevelsen som denne:

For det første er et godt par boksehandsker robust. Handskerne bør føle sig fast, og som om de vil holde for evigt.

Dernæst er et godt par boksehandsker behageligt. Hvis du ikke tror, du kan bruge et par  handsker i flere år, bør du vælge et andet produkt. Endelig er et godt par boksehandsker uden bemærkninger. Ubehag, milde smerter eller lignende betyder, at du har brug for et par bedre boksehandsker.

Husk at vælge boksehandsker baseret på din hånd størrelse. Størrelserne er lidt små. Hvis du er usikker, når det kommer til størrelse, bør du sandsynligvis vælge en større størrelse.

Hvordan træner du med boksehandsker?

Når du har købt dine handsker, har du en række træningsmuligheder at vælge imellem.

 • Boksning lektioner:  den formentlig bedste måde at begynde at øve boksning er ved at tage boksning lektioner. Her  vil du lære sportens tips og tricks fra kvalificerede fagfolk. Du vil også være i stand til at få nye venner.  Boksning lektioner giver dig mulighed for at udvikle hurtigere og optimere din træning. Du vil også lære at undgå skader.
 • Træning med en sand taske:  Om du ønsker at øve og træne på egen hånd , er sand taske et godt valg. Du kommer nemt i gang ved hjælp af Online guider eller en kort guide til en, der kan bokse. Træning med en sand taske er en fantastisk måde at forbrænde kalorier og slippe af med stress.
 • Boxercise-lektioner: minder om boksning lektioner, men her er prioriteret træning over boksning. Med trigging musik i baggrunden, vil du køre under tilskyndelse af en instruktør. Dette er et perfekt valg , Hvis du ønsker at få motion-ikke tekniske boksning færdigheder.

Selv når det kommer til professionel boksning træning, de fleste boksere tog med kombinationer af sæk og sparring. Den rigtige form er alt, men Jabbar, lige streger og kroge skal trænes i. På denne måde praktiserer nybegyndere boksere og professionelle store dele på samme måde. Som du lærer det grundlæggende, handler det om at give din træning den tid, det har brug for dig til at udvikle sig som en bokser.

FAQ – ofte stillede spørgsmål og svar om boksehandsker

Bør jeg vikle minde hænder ind?

Sandsynligvis ikke. Boksningsfagfolk vikler deres hænder før konkurrence og på tung sparring. Men langt de fleste boksere gør det ikke under regelmæssig træning. Brug i stedet en tungere bokse handske, som giver en bedre beskyttelse af hænder.

Er boksning sikkert?

Sikkerheden ved boksning, som for andre sportsgrene, afhænger af den praktiserende selv. Sørg for at beskytte hænderne med pålidelige handsker. Desuden er en sikker og sikker motion, især under sparring, et must. Så længe du er forsigtig, boksning er så sikker som andre sportsgrene.

Skal jeg træne uden handsker, som "bare kno-boksning"?

Nej. Det er nemt for boksere at skade hånden, hvis de ikke beskytter dem med boksehandsker. Også Bareknuckle-Boxer bærer handsker under motion. 

Bør jeg bruge MMA-handskar?

Ikke hvis du ikke har planer om at konkurrere i MMA. Nutidens førende MMA-kæmpere bruger faktisk normale boksehandsker under boksning træning og ikke MMA handsker. Det er ikke uden grund.

Skal jeg bære hoved beskyttelse/hjelm?

Hvis du er involveret i hård sparring, skal du bære hoved beskyttelse eller hjelm. For nem simulation og motion, kan du håndtere uden ekstra beskyttelsesudstyr. I modsætning til, hvad mange mener, boksning hjelme forhindrer ikke hjernerystelse. Snarere, de forhindrer knoglebrud og andre skader på kraniet. Disse potentielle skader er utroligt sjældne, og de forekommer kun under konkurrence og meget hård sparring.

Kan boksning forsage skulder smerte?

Forkert boksning teknik kan forårsage skulder smerter. Sørg for at du udfører dine slag som anbefalet af eksperterne. Hvis du får arbejde, der variere, kan du nødt til at skifte til en lidt lettere boksehandske. Også huske på, at boksning er meget krævende. Dine muskler skal være helt på top. Stretching og opvarmning før boksning er stærkt anbefalet.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
10 Stemmer, Gennemsnit: 4.5 / 5
Sidst redigeret: 2020-12-30 10:35:52

Testvindere - Bedste Boksehandsker

 • Kwon Boksehandsker Ægte Læder
 • Everlast Pro Style Boksehandsker
 • King Pro Boxing
 • Sandsækhandsker
 • Booster Sandsækshandsker