Test: Bedste Aloe Vera 2021

Sidst redigeret: Juni 2021

Som plante hører Aloe vera-familien til Afodill, som blandt andet gør den til en slægtning til asparges og løg. Bladene kan blive op til en meter lange, og det er, når man skærer dem op og eksponerer deres "kødfulde" inderside, at man kan få adgang til den våde og let slimede gelé, der anses for at være sund. Vi har sammenlignet og testet Aloe Vera drikke. Læs mere om testen nedenfor.

FitnessFrank er sponsoreret af læsere. Når du køber noget via links på siden, kan vi få en affiliate-kommission. Læs mere.

Købsvejledning: Sådan finder du den bedste aloe vera-drik

Der er nogle punkter, der er værd at gennemgå, før du vælger en aloe vera-drink eller juice. Læs de vigtigste nedenfor:

 • Sukkerindhold: Nogle af de markedsførte aloe vera juicer indeholder store mængder sukker og bør anses som læskedrikke snarere end kosttilskud. Vælg helst aloe vera juice uden sukker.
 • Aloe vera-indhold: Mængden af ​​aloe vera i hvert produkt kan variere enormt. Alt fra nogle få procent til mere eller mindre ren aloe vera. Sørg for at vælge juice med en høj andel aloe vera. Fortrinsvis op til 100%.
 • Literpris: Du er velkommen til at sammenligne literprisen mellem de forskellige produkter. Nogle produkter kan have en højere pris end andre, selvom de indeholder den samme mængde aloe vera.
 • Pesticider Flere af juicerne og kosttilskuddene dyrkes uden pesticider, hvilket er godt for millioner og muligvis endda dit eget helbred. Vælg disse produkter frem for andre, men husk at de måske koster lidt mere.

For at finde den rigtige aloe vera-drik skal du overveje de ovenstående punkter. Det overordnede billede, du får af drikken, er kan være vejledende i dit valg. Så lad ikke bare prisen bestemme, men overvej flere andre faktorer. Når alt kommer til alt er alle drikkevarer ikke af samme kvalitet.

På denne side kan du læse om vores testvindere i forskellige kategorier. Vi har undersøgt disse og gennemgået dem for at gøre dit valg lettere.

Sammenlign alle aloe vera drik i testen

Testvindere - Aloe Vera

 • AVIVIR Aloe Vera Kapsler
 • Avivir Aloe Vera Juice Naturel - Bedste Aloe Vera Drik
 • Aloe Vera Drikke
 • Holistic Aloe Vera - Bedste Aloe Vera-Destillat 

De bedste aloe vera 2021

Vi har testet mange aloe vera. Nedenfor er de produkter, vi anbefaler fra vores test, hvad der er godt og dårligt med hvert aloe vera og en gennemgang af hvert produkt. Hvis du vil se en oversigt over alle de aloe vera, der var inkluderet i testen, kan du gøre det her.

 1. 1. AVIVIR Aloe Vera Kapsler

  9,5/10
  AVIVIR Aloe Vera Kapsler
  Bedst i test
  Pris / liter
  n/a
  Renhed
  99,7%
  Størrelse
  60 pille
  Til butik
  202 kr
 2. 2. Avivir Aloe Vera Juice Naturel - Bedste Aloe Vera Drik

  9,5/10
  Avivir Aloe Vera Juice Naturel
  Pris / liter
  165,00 kr
  Renhed
  99,7%
  Størrelse
  1000ml
  Til butik
  165 kr

  Avivir er specialister i aloe vera produkter, og deres sortiment inkluderer denne aloe vera juice. Aloe vera juice har en meget styrkende virkning på kroppen. Immunsystemet har fordel af et regelmæssigt indtag, maven føles bedre, fordi planten indeholder stoffer, der reducerer irritation, og slimhinderne styrkes. Aloe vera-planten indeholder også flere antioxidanter, dvs. stoffer, der beskytter kroppen mod virkningen af ​​for eksempel stress og infektioner. Med andre ord kan du med god samvittighed drikke denne saft et par gange om dagen før måltider.

  Årsagen til, at vi valgte saften fra Avivir, er, at virksomheden, som vi nævnte, specialiserer sig i forskellige aloe vera-produkter. Dette giver os et højere niveau af tillid til dem og deres tilbud. Saften er helt økologisk og sukkerfri. Da vi testede drikken, værdsatte vi smagen, men valgte at blande den med en lille mængde frugtsaft for at gøre den sødere. Konsistensen er lidt mudret, men det gør ikke saften svær at drikke. Den effekt, vi bemærkede relativt hurtigt, var at maven blev roligere, hvilket igen påvirkede vores generelle velvære.

  Afslutningsvis ser vi denne juice fra Avivir som en klar vinder i vores test. Prisen er god, og kvaliteten lever op til vores forventninger.

  Läs mer
 3. 3. Aloe Vera Drikke

  9,4/10
  Aloe Vera Drikke
  Pris / liter
  310,00 kr
  Renhed
  99.7%
  Størrelse
  500ml
  Til butik
  155 kr
 4. 4. Holistic Aloe Vera - Bedste Aloe Vera-Destillat 

  9,3/10
  Holistic Aloe Vera
  Pris / liter
  512,68 kr
  Renhed
  100%
  Størrelse
  946ml
  Til butik
  485 kr

  Dette aloe vera-destillat markedsføres under mærket Holistics. Virksomhedens produkter er generelt af høj kvalitet, hvilket giver en højere troværdighed. Dette er også en af ​​grundene til, at vi valgte Holistics’ aloe vera-destillat som det bedste. Produktet er 100% rent, hvilket betyder, at der ikke tilsættes vand. Da det er et destillat, er det også smagløst og lugtfrit. Den maksimale anbefalede dosis er 50 mg dagligt, og denne mængde bør ikke have en afførende virkning. Du bør tage tilskuddet før måltider.

  Aloe vera som plante og her som destillat har flere forskellige positive virkninger på kroppen. Maven påvirkes positivt af hæmning af betændelse og irritation, og tarmene føles bedre gennem et regelmæssigt aloe vera-indtag. Ud over disse effekter indeholder aloe vera vitaminer, mineraler og antioxidanter, som reducerer virkningen af ​​frie radikaler, dvs. skadelige stoffer, der kan dannes ved f.eks. stress og rygning.

  Da vi testede dette destillat fra Holistic, indså vi fordelen ved at have et helt lugtfrit og smagløst produkt. Dette gør det let at indtage og bruge. På samme måde som med Avivirs aloe vera-drik bemærkede vi en forskel i hovedsagelig mavehelbred med dette destillat. Maven blev roligere og mindre støjende.

  Afslutningsvis kan vi konstatere, at vi er tilfredse med Holistics’ aloe vera-destillat. Holdbarheden er lang, hvilket øger værdien for pengene, og prisen per liter er lav sammenlignet med andre produkter. Vi skal dog nævne, at nogle andre brugere ikke har opnået et ønsket resultat fra dette destillat. Nogle brugeranmeldelser hævder, at produktet ikke har nogen virkning. Vi har dog ikke bemærket nogen problemer, men vi er klar over, at forskellige mennesker kan reagere på forskellige måder, og at doseringen kan spille en stor rolle. På samme måde påvirkes effekten af, hvor længe du bruger destillatet.

  Läs mer
Hvorfor stole på Kosttilskudguiden?

Kosttilskudguiden bruger tusindvis af timer på at undersøge, analysere og teste produkter for at kunne anbefale de bedste valg til vores læsere. Vi køber alle de produkter, vi tester selv, og vi accepterer ikke gratis produkter fra nogen producent. Læs mere

Hvad er aloe vera sundt for?

Fordi Aloe vera indeholder så mange gavnlige ingredienser, har planten mange positive virkninger på vores helbred, men det er primært som ingrediens i hudcreme og kosmetik, at den er kendt for. Der er også kosttilskud, fødevarer og drikkevarer, der indeholder planten, og de kan modvirke en række sundhedsmæssige problemer som forstoppelse, solskoldning, acne og eksem. Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af, hvad aloe vera er sundt for:

 • For huden - Med sine styrkende og antiinflammatoriske egenskaber er krops- og ansigtscremer med Aloe vera gode til at holde huden frisk og fugtig. Det bruges også som en del af behandlingen af ​​rødme og hudproblemer såsom eksem. Solcreme og after sun-produkter indeholder ofte olien fra aloe vera, da den virker beroligende og reparerer på huden. Forskere har fundet ud af, at hudens regenerative egenskaber forbedres, når de behandles med aloe vera, ikke mindst når det stimulerer produktionen af ​​kollagen. Den tid det tager at reparere beskadiget hud kan reduceres til så lidt som halvdelen, hvis du anvender aloe vera.
 • Mod mavebesvær - Når du indtager mælkesaften fra aloe vera, hjælper du kroppen med at hydrere sig selv, og dette får produktet til at sætte gang i mave-tarmfunktionerne. Hvis du lider af kramper eller forstoppelse, kan den afførende virkning være lige hvad der er brug for, og dens antiinflammatoriske egenskaber har en beroligende virkning.
 • For en sund mund - At skylle munden med Aloe vera juice regelmæssigt har vist sig at være lige så effektivt som andre skylninger, og dette skyldes dels dets antiinflammatoriske virkninger, der holder tandkød og slimhinder rolige og friske. Hvis du skyller med væske fra planten, kan du også modvirke blærer og svampeinfektioner på indersiden af ​​munden og opnå en let smertelindrende virkning. Ud over saften er der også tyggegummi med aloe vera, der kan bruges til forbigående problemer.
 • Til hår og vipper - Der er en række skønhedsprodukter som shampoo og mascara med aloe vera, og det er fordi gelen har en blødgørende, men samtidig komplementær effekt. For mennesker med irriteret hovedbund eller følsom hud kan almindelige kosmetiske produkter undertiden opfattes som irriterende og dehydrerende. Tilføjelse af aloe vera modvirker disse effekter. Mange skælshampooer anvender aloe vera, da skæl er en type svampeinfektion, som planten kan modvirke, samtidig med at huden holdes glat og blød.

Hvad indeholder Aloe vera?

Aloe vera er rig på flere forskellige vitaminer, mineraler, enzymer og hormoner. Nogle siger, at planten indeholder så meget som 75 forskellige stoffer. Nogle af de mest vigtige er:

 • Vitaminer: Aloe vera indeholder hovedsageligt A-vitamin, som er ansvarlig for hudens sundhed, C-vitamin, hvilket blandt andet giver immunforsvaret et boost, samt B12- og E-vitamin, som fremmer blodsundheden og det generelle stofskifte.
 • Mineraler: Planten indeholder en række mineraler, der er meget gavnlige for menneskers sundhed, ikke mindst zink og jern. Zink er en komponent til dannelse af forskellige enzymer og påvirker blandt andet vores centrale nervesystem, stofskifte og immunsystem, men er også en antioxidant sammen med selen og kobber. Calcium og magnesium er især vigtige for musklerne, tænderne og bevægelsesfunktionen, kalium er nødvendigt for iltoptagelse.
 • Kulhydrater: Der findes forskellige typer kulhydrater i aloe vera, og det er dem, der giver os energi til at komme os efter anstrengelse. Planten indeholder hovedsageligt fruktose eller frugtsukker, som det almindeligvis kaldes, og glukose.
 • Antioxidanter: Olien er generelt rig på antioxidanter, hvilket betyder, at den modvirker frie radikaler, der opstår, når vi udsættes for toksiner, røg, sover dårligt eller stresser.

Ud over de allerede nævnte stoffer indeholder aloe vera også enzymer, fedtsyrer og hormoner, der blandt andet modvirker betændelse og infektioner, fungerer som antioxidanter og hjælper kroppen med at beskytte og komme sig.

Er der nogen bivirkninger ved aloe vera?

 • Da der er en afførende virkning i plantens mælk, bør den ikke tages for længe. Dette skyldes, at kroppen ikke har tid til at optage alle de vigtige vitaminer og mineraler fra den kost, du indtager.
 • Følsomme mennesker kan få allergiske hudreaktioner af hudcremer med aloe vera.
 • Hvis du ammer, bør du ikke bruge disse cremer, da babyen kan indtage dem gennem munden, og det er også bedst at undgå aloe vera-cremer, hvis du allerede tager anden medicin på huden.

Bedøm denne artikel
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
Ratings
10 Stemmer, Gennemsnit: 4.6 / 5